Tässä pikku listaus mihin kotikaupungin tyypit voivat tänä viikonloppuna suunnistaa eli GoTampere!

Eilen mainitsemani Y-festivaali jatkuu vielä sunnuntaihin asti, suosittelen käydä katsomassa ainakin Milavidan maksuttoman taidenäyttelyn.


Teerenpeli Tease on täällä taas, tällä kertaa julisteen pupunen seikkailee sirkuksessa. Esiintyjinä mm. Pepper Sparkles, Miss Acrolicious, Olivia Rouge ja Dahlia DarkStorm. Bileet alkavat Teerenpelin kellarissa klo 18.


Tamper roller derby Open Skate sunnuntaina! Kertaus on opintojen äiti, etenkin julisteen kera. Huomenna sunnuntaina roller derbyn avoimet ovet Areenalla klo 12-15, eli jos derby kiinnostaa harrastuksena, mukaan vaan. Sekä miesten että naisten joukkueet esittäytyvät. Lisätiedot: Klik.


Nämä vinkit tulivatkin Joonakselta, kiitos niistä, laitetaan hyvä kiertämään.

Ravintolapäivä sunnuntaina! Open skaten jälkeen ruoka maistuu :D Tampereella on ihan huikea määrä pop-up rafloja, tsekkaa kartta täältä: Klik!


Ja lopuksi vielä Keskustorin ja Kirjastotalon puiston valloittanut tulinen Chilifest. Festeillä voit seurata mm. siipiensyöntikilpailua, maistella herkullisia chiliruokia, kuunnella livemusaa ja oppia chilinkasvattamisen alkeet. Tapahtuma jatkuu huomiseen sunnuntaihin 18.8. saakka.


Ruokafestareissa on jotain älyttömän kiehtovaa... Koko festari omistettu chilille, nams!

Ei voi ainakaan väittää että mansesta puuttuisi tekemistä.

Kommentit (4)

Gemma
4/4 | 

Uutta, hyvän mielen ja hyvän PALVELUN kirppistä kannattaa myös mainostaa, kävin tänään ensimmäistä kertaa ja jäi todella positiivinen kuva Radiokirppiksen jälkeen... :) Tätä Tampereen keskusta on kaivannut. Ja tää ei ollu maksettu mainos, ite ajattelin viedä tavaraa tuonne lähiviikkoina, niin olisi hyvä että sana leviää tästä uudesta tulokkaasta :)

http://www.kirpputoritarina.fi

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011