...on ollut pitkälti seuraavaa:


Mökkilaiturilla möllöttelyä, uimista, saunomista, rillausta ja jäätävän huonoa huumoria, kun minä ja siskoni päästään vauhtiin. Miesparat, jotka meidän kanssa ovat mökillä jumissa.

Ps. hyttysethän ovat ilman muuta koko kesän viheliäin asia, ja vaikkei niitä meidän mökillä luojan kiitos paljoa olekaan, niin silti yksi pirulainen on onnistunut pistämään minua sormeen. Sormeen! Voiko ärsyttävämpää paikkaa enää olla? Julistan sotatilan noita verenimijöitä vastaan argh!

Kommentit (7)

katrielli
1/7 | 

Joo voi luoja mää oon julistanu kans sodan hyttysiä vastaan! Laskin yhen grillausillan jälkeen pelkästään jaloista 35 puremaa plus kädet ja selkä. Hydrocortisonia meni viikonlopun aikana melkein koko tuubi. Jotkut kantaa kesäisin mukana aurinkorasvaa, mulla on hydrocortisonia. :D saisivat nuo viheliäiset paskiaiset kuolla sukupuuttoon. :D

Kirsikka:)
2/7 | 

Itsellänikin sormissa harvinaisen monta hyttysenpuremaa.. Pirulaiset löytävät kyllä heti ne paikat, mihin ei ole myrkkyä lykännyt. Toisaalta, itseäni eivät haittaa kuin jalkojen puremat, ne syyhyävät pahiten ja paraneminen kestää iäisyyden. Hyttyset ovat pieni harmi verrattuna esimerkiksi ampiaisiin, joita pelkään kuin ruttoa etenkin jos pienet kesäiset hanttihommat kuljettavat minut niiden pesien läheisyyteen. Ja voi sitä tuskaa, kun banaanikärpäset alkavat vilistämään kukkapurkeissa ja aamulla mennessäni pesemään hampaita huomaan yhden hammasharjassani.

3/7 | 

Minä haluan virallisesti julistaa suurimman sodan niille hyttysille, jotka eksyvät makuuhuoneeseen. Ei ole pahempaa yöunien tappajaa, ja bonuksena se, että jos onnistut nukahtamaan nirhaamatta nemesistäsi, heräät aamulla jokin ihana pistonäppylä nenänpäässäsi.

Sumeli
4/7 | 

Ehei.
Hyttyset on ihan kiltteja.
Punkit, ne viheliaisen pienet ottiaiset, jotka tarttuu kiinni ja imee ja niiiden irrottaminen on inhottavaa. Sen jalkeen viela seurataan tuleeko oireita. Ei kiitos enaa yhtaan punkkia meidan talouteen.
Seuraavana kuivana paivana on ohjelmassa leikata piha ja pihan ymparysto kaljuksi ja myrkyttaa. Kylla Punkki myrkkya kehiin. Tapppaa kuulemma 80-100% punkeista, joten toivoa viela on. En tieda edes kuinka myrrkya tuo on, mutta ne pikkuset ottiaiset saavat lahtea.
Hyttyset vaan inisee ja imee verta, ei viela ainakaan aiheuta tauteja.

Meri
5/7 | 

Siis kiharratko sun hiukset jola aamu niin, että ne on tollasilla täydellisillä laineilla vai onko sulla vaan luonnonkiharat hiukset? Jos ne on luonnostaan tuon näköset niin minä julistan sotatilan epäreilun täydellisiä hiuksia vastaan! :D t. omissa luonnonkiharoissa joka ikinen hius taipuu eri suuntaan mutta en saa kuitenkaan ihanaa jellonanharjaa/kiharaa koska ne hiukset on ihan lättänät päältä ja takkupesä latvasta -.-

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

joo ei todellakaan ole tuollainen kihara luonnostaan, oikeasti se on röllikihara tai anitahirvonen eli ihan kammottava moppi :D mutta Remingtonin se paksumpi muotoilusauva on ihan pelastus, kerran parissa päivässä jaksaa 2 minuuttia kiharrusta (oikeasti, jakaa tukan 4 osioon ja kihartaa ne, lähinnä siis latvat) ja sillä selviää pari päivää :) tyveen sitten taas auttaa hiuspuuteri, mitä ilman ei ole elämää.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

6/7 | 

Sormet kyllä ovat ikävä paikka, kun heti alkavat turpoamaan.. Varsinikin muutama kesä sitten pikkurilliin oli kaksi paukamaa noussut, melkein samaan kohtaan vielä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013