Minä: ei muru, tänä aamuna ei ole viiliä tarjolla, viili on loppu.

Nöpö:


Hauskaa alkavaa viikkoa!

Kommentit (37)

Sallukka
5/37 | 

XD Totaalinen repeäminen bussissa kun näin tämän kuvan. Ei tietenkään ketään jonka kanssa nauraa eli kaistapäistä hekottelua takapenkillä. Mahtava katti <3

h_eidi
7/37 | 

Tää kuva on niin loistava :). Oon 100% koiraihminen, mutta oon palannut katsomaan tätä kuvaa ties miten monta kertaa. Nöpö on söpö :).

Sanna
8/37 | 

Hih, aina vain jaksan ihmetellä tuon teän Nöbsterin yrmeää ilmettä. <3 Kissa mun mieleen.. =)

Myytti
9/37 | 

Kissasta muistuinkin mieleeni, että on pitänyt kysyä siitä, että kuinka saat pidettyä vaatteet jne tekstiilit siisteinä/karvattomina? Itsellä se ajaa välillä kamalaan epätoivoon kun juuri puhdistetut vaatteet näyttää ovesta astuessa siltä kun niitä ei olisikaan puhdistettu..

Ms.Misty
13/37 | 

Mikäs viili se semmoista herkkua on, että kissa noin loukkaantuu jos ei sitä ole tarjolla?? :D

Maira
27/37 | 

Ai että tästä sai hyvät naurut :DD Pistän ehkä tän merkinnän itelleni välilehtiin että voin käydä aina piristymässä tän parissa kun pimeys masentaa :D

ella
29/37 | 

Kuva kertoo enemmän kuin "Et oo tosissas, haukkaa p*skaa!" Ei se mikään ihme ole, jos kissat vihaavat maanantaita, kun palvelujaosto sössii tarjoilut näin perustavan laatuisella tavalla :D

Janika/Catitude
32/37 | 

Toi ilme! Ihana Nöpö! Miten oot uskaltanu mennä kameralla noin lähelle tollasella ilmeellä varustettua naamaa?

Ruusa
36/37 | 

Voi Nöpö! <3
Kaksi meidän neljästä kissasta ra-kas-taa kermaviiliä ja viiliä, auta armias jos tekee itselleen dippiä niin syyttävät silmät tapittaa, että älä syö meidän kermaviilejä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012