Minulla on tapana pitää elämä haasteellisena päättämällä esimerkiksi haluta perjantaiseen gaalaan ylleni sellainen vintagemekko, joka ei missään määrin istu minulle ilman massiivista muokkausoperaatiota ja se vaatii huoltotoimenpiteitä muutenkin. Mutta toisaalta tuleepahan tehtyä nyt sitten, joskin hikikarpalot otsalla koska back up suunnitelmaa perjantaille ei ole. Tämä vaatimattomasti sanoen maailman hienoin mekko on ostettu Amarillosta, Texasista. Kolusin kylänraitilla kaikki antiikki- ja vintageliikkeet riemusta hihkuen, sillä kerrankin oli tarjolla jotain sellaista mitä ei ole Suomessa osunut koskaan eteen. Saku mainitsi, että ei ole koskaan nähnyt minulla sellaista draivia päällä, että ehkä se innostus sitten näkyi :D

Mutta onko ihme, kun liikkeet olivat täynnä toinen toistaan kauniimpia vintagevaatteita, kenkiä ja asusteita:Siellä se kullankeltainen mekkokaunottareni roikkuu litissä ja ryttyisenä muiden mekkojen seurana. Mutta kohta se on palautettu entiseen kukoistukseensa. Arvatkaa millainen operaatio oli änkeä jättityllihelma matkalaukkuun, joka oli muutenkin täynnä kun piti olla vaatevarastoa vajaa kuukauden reissulle. Mutta mukaan se oli saatava, olisin kietonut sen tarvittaessa vaikka viitaksi lentokoneeseen astellessa, jos en olisi lopulta saanut sitä mahdutettua laukkuun. Ihan normaalia liikkua lentokentällä massiivinen tyllimekko harteilla.


Nyt ollaan siis tässä pisteessä:

Howdy vaan ja wish me luck että saan tämän projektini kasaan ennen perjantaita!

 

Kommentit (8)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
2/8 | 

Aivan todella hämmentävä juttu sillä meidän reissulla Amarillo oli melkein suosikkini ja jäi kaiho lähteä uudelleen! Miten voi noin nopeasti tilanne muuttua :o

Oklahoma oli tosiaan meillekin pettymys paitsi Brick townin osalta, en ollut tajunnut että isot cityt ovat vain businessmiehiä varten ja elämä tapahtuu muualla.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Noppa
5/8 | 

Osaatko sanoa, onko mekko kuinka vanha--50-lukua? Mikä herkku tuolla ylätangolla tuo puolipitkä leninki!
Onnea perjantaille ja kursimisiin :)

7/8 | 

Moi! Pakko nyt kommentoida tuohon Amarilloon, että meillä oli aivan täysin erilainen kokemus kaupungista teidän parin vuoden takaiseen reissuun verrattuna. :D Luin juurikin sun blogista ennen reissua kaikkia hyviä vinkkejä ja ootin itsekin näkeväni rivin antiikki- ja vintageliikkeitä, mutta liekö lama iskenyt kaupunkiin, sillä kadut olivat autioita, liikkeet kiinni ja ainoat elävät sielut olivat kodittomat katujen varrella. Todella masentava kokemus siis (eivätkä matkakumppanini tainneet uskoa selityksiäni "antiikkimailista" :D). Näin siis oli tilanne vuosi sitten, emmekä lopulta viipyneet kaupungissa kuin pakollisen yhden yön.
(Meidän kokemuksista voi lukea lisää matkablogin puolella: http://toveameriikassa.blogspot.fi/2014/09/route-66-howdy-texas.html).

Mut upean löydön oot kyllä tehnyt, oisinpa itsekin päässyt kiertelemään noita kauppoja! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011