...tähän tasan samaan aikaan. Olin jo siirtynyt kokonaan nahkatakkeihin, ja heiluin kuvien perusteella ulkona myös teepparilla ja ballerinoilla.


p5

p5

Sanoi hän katkerana.

Blogi on liian helppo väline harmistuneeseen säätilastointiin menneiltä vuosilta. Vanhojen asukuvien kanssa tulee myös ikävä vanhoja lemppareita, kuten kuvan suosikkimyssyäni, joka on rakastettu pilalle (jonka jäänteistä neulojataituri ystäväni on tosin luvannut toteuttaa uuden jee). Ja laukkua, joka odottaa uutta vuoritusta. Tai sitten vain leikkelen koko rämävuorin veke ja käytän sitä au naturel nahkapohjalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (7)

mallu
1/7 | 

Hei, muistan et teit joskus postauksen muotoilevista alusasuista, mutten millään löydä sitä, oisko heittää linkkiä? :)

2/7 | 

Toi nahkatakki on niin ihana noitten farkkujen kanssa. Tulee niiiin kevätfiilis! Mä yritin eilen aloitella nahkatakkikautta villatakin kanssa, mutta eihän siitä mitään tullut. Palasin pikaisesti takaisin talvitakin uumeniin.

3/7 | 

Kyllähän nahkatakilla on jo hyvin pärjännyt! Tietenkin kevät on nyt huomattavasti jäljessä viime vuotta kiitos ihanien lumisateiden, mut mä kyllä en ole enää moneen viikkoon pukenut talvitakkia.

Lalaa
4/7 | 

Jos ulkona on nahkatakilla liian kylmä pitää vaan kävellä nopeemmin :D En oo koskaan halunnu ruskeaa nahkatakkia mut tost kuvasta tuli sellanen olo et itse asiassa sellane ois kuitenki aika kiva... Ihanan pirteä ja keväinen :)

Sssupi
6/7 | 

...tänään eka "nahkatakilla liikenteessä" -päivä:) hyvin pärjää!:) kokeilin aamulla balleriinojakin, mut ne jäi vielä oottamaan hetkeään...

7/7 | 

Mullakin on ikävä nahkatakkikelejä. Omat on vaan sen verran lyhyttä biker-mallia, ettei niillä kyllä tuolla räntäsateessa vielä tarkene..:/

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012