Marraskuu on erikoinen kuukausi. Olen samaan aikaan sekä innoissani, että uskomattoman väsynyt tästä jatkuvasta pimeydestä ja sumusta. Syksy on ilman muuta minun juttuni, pimeät illat ja syyssateet, keltainen aurinko ja ruska, kaikki toimii. Teoriassa. Kroppani ei suostu ymmärtämään että marraskuukin on oikeastaan aika kaunista aikaa, vaan vireystaso on ihan nollassa ja elimistö taistelee kaikin tavoin hereillä pysymistä vastaan. Olen täysi zombie joka päivä, kun valoa ei ole eikä tule. Aamulla on pimeää ja kun palaa töistä, on taas jo säkkipimeää. En meinaa saada pidettyä silmiä auki sitten millään! Marraskuu, esteettisesti viehättävä mutta muuten aika kurjaa aikaa.

Näissä kuvissa vilahtaa viimeiset auringonsäteet mitä lähimenneisyydestä muistan, Ivana Helsingin tulppaanimekko sopii auringon ja ruskan kanssa hyvin yksiin.


Voisiko Ivana Helsinki julkaista edes yhden sellaisen malliston mistä en välittömästi himoitse kaikkea mahdollista, kiitos. En voi käsittää miten yksi merkki ylipäätään pystyy siihen, että innostun poikkeuksetta lähes kaikesta. Edes Minna Parikan kohdalla ei ole näin, en ole yhtään messissä niiden uusien ensi kevään mallien kanssa vaikka merkki minulle noin muuten kovin rakas onkin. Se on ihan normaalia, että kaikesta ei voi eikä kuulukaan tykätä vaikka kuinka suosikkimerkki olisi kyseessä. Mutta Ivana Helsinki varmaan voisi vaikka imitoida niitä kuuluisia jätesäkkejä ja minä olisin siitä huolimatta kiikuttamassa tilipussiani sydämet silmillä Punavuoreen.

Kommentit (1)

lusene
1/1 | 

Kyllä alkaa tehdä mieli muuttaa maalle, jos kerran marraskuu on siellä esteettistä aikaa :D Tämä on mielestäni ainakin kaupungissa ylivoimaisesti masentavin kuukausi osittain siksi, kun on niin rumaa. Toki niillä miljoonilla harmaan sävyilläkin on varmasti ihailijansa.

Tosi nättejä kuvia muuten!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011