Tässä on mahdollisesti viimeiset asukuvat talvimaisemissa, sillä meidän pihassa alkaa olla pari päivää jatkuneen vesisateen myötä jo nurmikko ihan vihreänä! Että hauskaa laskiaistiistaita ja hiihtolomakauden alkua sitten vaan. Tulee vähän liian elävästi mieleen vanhat Kummeli-vitsit: "vettä sataa ja kaikkia #@@#%taa" :D

Harmaa villakangastakki Zara, keltainen hattu Kling, tunika H&M, saappaat Vagabond ja harmaa villakangashuivi Becksöndergaard.

Pitää toivoa että huhtikuun alkupuolella tuolla pohjoisemmassa riittää vielä lunta kun me lähdetään talviloman viettoon Lappiin, lumikengät odottavat! Oli tarkoitus lähteä maaliskuussa, mutta ei saatu enää makuuhyttiä junasta joten piti siirtää lomaa huhtikuulle.

Kommentit (10)

LauraJo
1/10 | 

on kyllä kumma ilma helmikuuksi! mutta ihana tämä asu silti, keltainen ja harmaa näyttää niin kivalta yhdessä! :-) xx

Maria Ihanaista
2/10 | 

On kyllä niin kauniit kuvat! Harmittaa kyllä tämä harmaus, joka taas tuli...

Tilde
3/10 | 

Hei nyt kun oot bloggaillut täällä uudessa osoitteessa jo reilun kuukauden, niin on kai jo ihan okei kehua!
Tykkäsin tosi paljon vaatehuoneesta ja puutalosta, mutta nyt tää uusin on ehdottomasti parhaat puolet molemmista! Ihana tyyli niin pukeutumisessa kuin sisustuksessakin kyllä iskee! Oot mainio:)
Jeejeee, ei muuta kun että tykkään tykkään!
Ja jee hyvää laskiaista!

Jenni

Olen lukenut kaikkia blogejasi ja tykkään kaikesta mitä kirjoitat! Se on varmasti se persoona mikä kolahtaa :) Mun puolesta voit kirjoittaa vaikka pitsinnypläyksestä - kaikki kelpaa :D

Wicca
4/10 | 

Aika loskaista on täällä Lapissakin, nähtäväksi jää onko enää hirveesti lunta huhtikuussa :(

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011