Mitä olen touhunnut:
Kommentit (6)

Linda
1/6 | 

Guapa! :) Viinitilat ovat ihania. Olin just Sveitsissä ja päästiin maistelemaan kypsiä viinirypäleitä ja vertailemaan mm. rieslingiä, chardonnayta jne. Ihanan iloisia kuvia ja mukavaa kuulla, että pidät lempparikaupungistani, johon olen itsekin suuntaamassa viiden vuoden tauon jälkeen lokakuussa (jolloin keskilämpötila on 25 astetta) :).

Lauree
3/6 | 

:) toi kirkkaan pinkki hedelmä on pitahaya eli lohikäärmehedelmä. Ihanan näkösiä ruokia siellä! Itelläkin Barcelona-kuume ...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011