Valkeakosken ja Toijalan rajalla on kaunis vanha rautatiesilta, jossa ei enää ole henkilöliikennettä. Kun oli koskiin asiaa muutenkin, pysähdyin ottamaan asukuvat sillan kupeeseen ja ihastelemaan syksyisiä järvimaisemia. 

Pitsihame - Zara, kengät - ECCO, takki - Mango, kaulahuivi - Balmuir, hattu - Global

Kivaa alkavaa viikkoa :)

Kommentit (16)

Miss Mimi
1/16 | 

Ah, nyt on kyllä asussa kaikki kohdallaan! Skotlannissa vielä odotellaan vastaavaa syyssäätä, kuinka tylsää.

tm
2/16 | 

Muistatko sä itse sen ajan kun autolla mentiin tuon sillan alta? Mä muistan. Siinä taisi olla oikein ihminen paikalla valvomassa juna- ja autoliikennettä :)

Mökkitie

Sillan allahan virtaa Konhonvuolle joten sinne ei autolla kannata mennä.

Sillalla oli aikoinaan valo-ohjaus, vuorotellen mentiin molempiin suuntiin. Junan sattuessa kohdalle punaiset valot ja puomit stoppasivat luonnollisesti koko autoliikenteen.

tm

Niin no, tarkoitin sieltä sillan läpi mutta se kuulostaa hassulta sanoa niin. Joka tapauksessa ennen vanhaan auto- ja junaliikenne kulki samasta ja se oli jännää lapsen mielestä :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Muistan! Miehelleni tätä muistelin kun koskissa käytiin, mutta sitten aloin epäillä että onko kyseessä todellinen muistikuva vai onko tämä jäänyt mieleeni äitini kertomuksista :D satutko TM muistamaan minä vuonna tuota siltaa piti vielä käyttää, koska autotie eriytettiin? Muistaisin nimenomaan tuon jännäfiiliksen, että automatka koskiin oli tosi kiva sillan vuoksi.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

tm

http://vaunut.org/kuva/6648

En muistanut mutta löysin tällaisen linkin jonka tieto vaikuttaa oikealta koska olin 12 v tuolloin 1987. Oletko muuten tietoinen Facebook-ryhmästä Toijala - ollutta ja mennyttä? Kannattaa liittyä, aivan mahtavia muistoja ihmiset jakaa menneistä ajoista. Sielläkin oli joskus keskustelua Konhon sillasta.

paulii
3/16 | 

Oi miten upea syksyinen asu, vau! En ole kova pitsin tms rimpsujen ystävä, mutta kylläpä alkoi tuollainen synkkä pitsihame houkuttaa...

Katih
4/16 | 

Onpa kaunis hame, ja minusta tuntuu kovasti siltä, että tarvitsen tuollaiset kengät elämääni...

Emmu
5/16 | 

Kuvista tulee mieleen lempileffani The Bridges of Madison County eli Hiljaiset sillat :) Upea paikka!

KG
6/16 | 

Maailman paras mummola oli Toijalassa, lähellä tuota siltaa. Kävelin siitä pienenä ja pelkäsin hurjan paljon. Aikaa tästä on kulunut reilut 40 vuotta. Ihana kuva, kiitos. Myös kaunis asu sinulla.

H
7/16 | 

Tuli joskus shoppailtua alesta mustat Eccon niittisomisteiset nilkkurit. Niistäkään ei uskoisi et ovat Eccot.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011