Vihdoin! Onneksi on ystävä, joka on töissä Glitterissä, joka ilmoitti minulle samantien kun kyttäämiäni viininpunaisia ruusupantoja tuli kauppaan. Tai no tuli jo hetki sitten, mutta nyt vasta ehdin kuvata laitteen tänne. Täydellinen synkeän punainen sävy, toimii perus hiuspantana, ja taipuu myös nutturan ympärille.
Kesäreissulla käyttämässä jättiruusupannassa on kuminauhalenkki missä ruusut ovat kiinni, kun taas tämän ruusukkeen pohjana on metallinen taivuteltavissa oleva hiuspanta. Erityisen ihana tämä on nutturakampauksessa, kun sen voi kääriä nutturan ympärille ehtaan kasaridonitsityyliin. Nutturassa sisällä valkki, jota ilman en voi nykyään enää elää, sillä pelastuu kaikki huonot hiuspäivät, senkus kietaiseen vaan tukan nutturalle.

Kommentit (5)

jasmiini
2/5 | 

Kerro please, miten teet tuon nutturan valkilla! Leikkasin hiukset hetki sitten aika tarkalleen saman mittaisiksi kun siulla enkä oikeasti ymmärrä, miten sen valkin kanssa toimitaan.. Uppoaako siullakin siihen tuhoton määrä hiuspinnejä (=jokainen hiusosio yksitellen pinnillä kiinni) vai onko siihen joku muukin tekniikka?

Ah, haluan pitkät hiukset takaisin...

3/5 | 

Samanlainen päässä parhaillaankin! Ihastuin tähän malliin niiin pahasti, että mun oli saatava tää lähes kaikissa mahdollisissa sävyissä, multa löytyy musta, pinkki, sinivihreä sekä ruskeasävyinen, vain valkoisen maltoin jättää muille :D. Heti kun näin kuvan tuosta viininpunaisesta tiesin että sekin on pakko saada kokoelmiin :D

Mea
5/5 | 

Samispanta! Dublinista ostin tismalleen samansävyisen ruusupannan, ja on muuten ihana :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012