Olen niin tulessa näiden syysvaatteideni kanssa, että olen virallisesti päättänyt anoa jatkoaikaa syksylle. Reilu pari kuukautta voisi olla kiva, niin että lunta tulisi vasta juuri ennen joulua. Sopiiko? Hienoa. 

Tällä hetkellä pukeutumiseen saa variaatiota esimerkiksi korvaamalla takit viitoilla ja keepeillä, koska tarkenee ulkona vallan mainiosti niinkin. Kuvissa näkyvä villakangasviitta on kirppislöytö ja itseasiassa vintagemekkokin on kirppislöytö. 

Mukavaa, joskin sateista, viikonloppua! Tämä on hyvä hetki sytytellä kynttilöitä, ottaa käteen hyvä kirja ja kääriytyä vilttiin sohvannurkkaan. 

Kommentit (1)

Rose
1/1 | 

Oletko koskaan tehnyt postausta suosikkivintageliikkeistäsi Tampereella / Helsingissä? Olisi kiinnostavaa lukea, mistä kaikkialta teet löytöjä. Tuleeko sun usein käytyä "virallisissa" vintageliikkeissä? Tässä postausidea, jos et ole vielä sellaista tehnyt!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010