Kirjoitin viktoriaanisen ajan Lontooseen sijoittuvasta kauhusarjasta nimeltä Penny Dreadful vajaa vuosi sitten, kun se löytyi HBO:n sarjavalikoimasta. Nyt on pakko vinkata, että siitä on tullut kaksi kautta myös Netflixiin, jonka uskoisin olevan suositumpi palvelu.

Tämä on täydellinen valinta syksyn pimeneviin iltoihin, ja sarja vain paranee kausi kaudelta. Eva Green on huikea roolissaan, eikä ole valittamista muidenkaan päähenkilöiden suorituksissa. Lempiaikakauteni, 1800-luvun loppu, yhdistettynä lempikaupunkiini Lontooseen, ei vaan voi mennä pieleen. Stailauksesta täys kymppi. 

 

Kommentit (4)

Tiiiiina
2/4 | 

Kiitti vinkistä, tää täytyy alottaa. Outlanderista vinkkasit joskus myös ja se oli kyllä loistava :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010