Kylmä. Villahousuaika. Marraskuu on kohdallani aina varsinaista mukavuusvaatteiden rivimarssia. Rötvään kovin mielelläni jättimäisissä neulepaidoissa, mukavissa trikoissa ja ylipäänsä rennoissa epävaatteissa. Tämä on se hetki kun voisin oikeasti lähteä ulos untuvatäkkiin kietoutuneena ja viis veisaisin ihmisten katseista. Ai niin, viis veisaan niistä muutenkaan.


 

Mustavalkoiset neulebyysat ovat H&M:ltä ostettu ja voi vitsi ne ovat lämpöiset. Ja ei, ne eivät ole inkakuosia, niissä on geometrisia kuvioita krhm. En suostu myöntämään että olisin pukeunut ylleni mitään inkakuosista.

Pieni nahkakukkaro tuli Aino Vennan debyyttialbumi Marlenen mukana promolahjana, tiedotteen mukaan se on Riivarin tuotantoa. Riivari ei ollut minulle ennestään tuttu, mutta koska pikku kukkaro on viihtynyt kaulassani lähes joka päivä, oli pakko mennä tutkailemaan merkkiä tarkemmin. Oi mitä suloisia playsuiteja! Kiinnitän nykyään heti huomioni haalareihin, kun viime kesänä uskalsin vihdoin käyttää kukkahaalariani. En tiedä miksi halaari on jotenkin pelottava vaate, siinähän on vain paita ja housut yhdistettynä.


 

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=UpE-NNGh6UA[/embed]


 

Kun reilu viikko takaperin mainitsin näyttäväni perusspurgulta joka päivä, homma jatkuu näköjään. Minua kiinnostaa ainoastaan isot villapaidat ja sohvannurkka.

Ps. Liikkiksen puolella menossa suuri menkkakeskustelu. Yllättäen aika monella meistä naisista on sananen sanottavana aiheesta ;)

Kommentit (14)

Chenille

Mulla tulee jotenkin star warsin storm troopersit mieleen noista pöksyistä! Eli ei yhtään inkkari!

Annukka

Eivät kutita ilmeisesti? Menisköhän ne vähän isomman pötsin kanssa... Kaipaisin hieman vaihtelua tähän "vatsankasvatusvaatteistoon" :)

Heh, muista sitten pitää polvet suorana noilla pöksyillä ;) Itse ostin samat leggarit kun fiksuna tyttönä päättelin Norjan pelimatkalle mennessä, että kun derby kamat vie matkalaukusta lähen kaiken tilan, niin voin ottaa vain yhdet housut mukaan, ja mikä sen parempaa kuin villahousut? No ne olikin hienot ensimmäisen päivän, mutta voin kertoa että ne 3-4 päivän maailman lörähtäneimmät pierupitkätkalsarit ei ollu enään niin kaunis näky. Ne polvipussit!! :DD

Jonanna

Tulipa tässä mieleen kun ihailin ensimmäisen kuvasi punaista laukkua takana, että miten uskallat pitää ihanuuksiasi noin esillä? Näin kahden kissan omistajana on hyvin tuoreessa muistissa ne kymmenet laturinpiuhat jotka jyrsittiin ja jopa muutamat narutopit sohvalla joiden naruolkaimet oli purtu poikki (believe it or not!!). Vai omistatatko vain valioyksilön joka jakaa kanssasi rakkauden kauniisiin kenkiin ja laukkuihin eikä näytä niille hampaitaan ;)

Löysin vähän vastaavat siniset kolmella eurolla kesällä nokian seppälän, täysin toivottomat osastolta. Ne on ihanat, olen käynyt niillä jopa kaupassa :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu