Jokainen puhvihihoja, runsaita röyhelöitä tai lepakkohihoja suosiva tietää, että harva edellä mainituista mahtuu kauniista tavallisen villakangastakin alle. Tai jos jollain ihmeellä saa hihat ängettyä takin sisään, fiilis on sama kuin makuupussilla säilytyspussukassaan.

Siksi villakangasviitta on röyhelönaisen paras kaveri. Sen alle mahtuu mikä tahansa mekkoviritelmä, jonka alla näyttäväkin vaate säilyttää muotonsa. Minun viittani on kirppislöytö, ja se toimii täydellisesti alkutalven ja loppusyksyn pikku pakkasilla. Kunnon pakkasia varten kaapista löytyy pidempi viitta, johon kääriytyä. 

Pallomekkoni ei ensisilmäyksellä näytä tilaa vievältä, mutta kangas on paksua scubaa ja hihan malli lepakko. Näin ollen se ei mahdu tavallisten takkien alle kovin sulavasti. Mekko on itse tehty, Suuri Käsityö -lehden vanhaa kaavaa muokkaamalla. 

Nämä kotimaiset vintage-nilkkurit siskoni löysi minulle kirppikseltä. Hirveän kätevää, että tunnemme toistemme tyylin ja koon :D 

Tämän viitan kanssa toimisi hienosti vanha kunnon muhvi! Viitan käsiaukot ovat kuvan mukaisesti edessä, juuri muhvin paikalla. Toinen tapa käyttää käsiä on kiinnittää napit viitan sivuilta, jolloin vaatteeseen muodostuu hihamaiset osiot sivuille. 

Muhvi on yksi älyttömin vaatekappale mitä tiedän, mutta silti aivan upea! Ehkä se on peruja ajalta, kun hienojen daamien ei täytynyt kantaa käsissään mitään. 

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Kiitos tästä postauksesta. Rakastan koristeellisia ja muhkeita hihoja, mutta takkien kanssa on tosiaan tuo ongelma, että alla olevat paidan/mekon hihat jäävät ryttyyn ja pullottelevat tyhmän näköisesti, ja käsien liikuttaminen tuntuu inhottavammalta kun hiha puristaa. Viitta ei ollut käynyt mielessänikään, vaikka nyt kun sinä sanoit sen, ratkaisu tuntuu ilmiselvältä. 

Mttu
3/4 | 

Oh yes, muhvi! Muistan kun lapsena ihastelin Aku Ankassa iineksellä ollutta muhvi, se oli niin söpö tai kaunis, ja kätevän oloinen. En muista enää, oliko samassa sarjakuvatarinassa käytetty sanaa muhvi vai kysynkö sitä äidiltäni, mutta se hassu nimi lisäsi vain kiinnostustani ko. asustetta kohtaan. Haaveilin muhvista, ja koitin tehdä sellaisen huivista leikkeihini. Ei se ollut kuitenkaan läheskään sama asia. Jaa'a, innostuisinkohan nyt 25 v. vanhempana yhtä paljon muhvista. Ehkä tyylini on yleensä liian käytännöllinen, eihän muhvia nyt sentään sovi tuuli-/toppatakkiin yhdistää! Ja olisikohan se itsellenikin turhan epäkäytännöllinen, kun en voisi käyttää molempia käsiäni viuhtomiseen. Hmm, aikuisen ongelmat... Olisi kuitenkin kiva edes päästä vähän mallailemaan muhvia johonkin kauppaan, mistähän sellaisia löytyisi?

Halina
4/4 | 

Olen ihastellut netflixin Olipa kerran sarjan viittoja! :D niin kätevää! Varsinkin ne huput ja pitkät helmat vaikuttaa loistoidelata. Olisikohan hassun näköistä jos vetäisi sellaisella pitkin Helsinkiä hih :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat