Silloin kun on tarve pysähtyä hetkeksi arjen keskellä, on LP paikallaan. Mikään ei voita vinyylin konkreettista tuntua hyppysissä. Rahina kuuluu asiaan, ja epätäydellisyys menee aina täydellisen edelle. Vinyylin parhaisiin puoliin kuuluu myös se, ettei biisin vaihtaminen ole helppoa. Tulee aina kuunneltua koko levy, oikein kuuntelemalla kuunneltua.

Iloa arkeen toi se, kun löysin vasta kirppikseltä ikisuosikkini Tapio Rautavaaran Reissumiehen Taival ll:n. Kirppislöydön lisäksi viime viikolla saapui kauan odotettu erikoispainos Ville Valo & Agentsin nimikkoalbumista. Sininen LP ei tietysti vaikuta itse muusiikkiin, mutta onhan se nyt visuaalisesti upea!

VV & Agents tulkitsevat levyllä Baddingin musiikkia, sekä tuttuja hittejä että ennen julkaisematonta materiaalia. Ei sinänsä yllättävää, että herra Valon ääni sopii melankolisemman puoleisiin sävelmiin kerrassaan hienosti.

Pakko kuitenkin myöntää, että en olisi äkkiseltään arvannut kuuntelevani Ville Valoa, jos en olisi laulajaa etukäteen tiennyt. Olin 20 vuotta sitten kova HIM-fani, ja siitä huolimatta Valon ääni ei heti helistänyt kelloja. Ehkä syynä on suomen kieli, mene ja tiedä. 

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010