Tänään illalla alkaa paljon odottamani ohjelma, Haapasalo goes America klo 20:00 Neloselta. Odotuksen arvoisen tästä matkaohjelmasta tekee lupsakan Haapasalon lisäksi reitti, sillä 8-osaisessa sarjassa huristellaan route 66:sta pitkin. Eli reitti about sama kuin meidän viime vuoden reissussa. Se mikä tästä tekee vielä mielenkiintoisemman minulle on se, että sain kuukausia sitten sähköpostia tuotantoyhtiöltä jossa tiedusteltiin olisiko minulla antaa vinkkejä mielenkiintoisista persoonista matkan varrella. Minulle ei silloin voitu vielä kertoa mikä ohjelma on kyseessä, mutta tietäisin kuulemma sitten kun aika on. No juu, nyt tiedän :D


Luvassa tälle illalle siispä nojatuolimatkailua, tuttujen paikkojen ja mahdollisesti tuttujen tyyppien bongailua (en tiedä käytettiinkö vinkkejäni) ja lisääntyvää matkakuumetta. Seuraavaksi reissuksi ollaan kaavailtu Skotlannin road trippia, mutta tämä vasta ensi vuoden puolella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (16)

jennie
4/16 | 

Ainakin olit loppukiitoksissa! :D kavereissa on paljon tv-tuotannon porukkaa, jonka takia kyttään aina lopputekstit tarkkana, ja nyt jouduin pari hetkee miettimään, että kukas tää tuttu nimi nyt onkaan :D on kyllä varmasti aivan toisenlaista katsoa matkaohjelmaa, kun on itse samoja reittejä pitkin kulkenut :))

Hellu
6/16 | 

Tykkään Ville Haapasalon reissuohjelmista ja nyt kun katsoin netistä ekan jakson Ameriikan matkaa niin kylläpä tuli hyvä fiilis kun lopputeksteissä vilahti lempibloggarini nimi. Onneksi olkoon uudesta aluevaltauksesta tai en nyt tiedä onko se niin uusi sulle. Seurasin ihan intona sun matkapostauksia Route 66 reissultanne. Tää on hieman kuin jatkoa sille. Ei mulla sit muuta asiaa ollu. Ihanaa raikasta syksyä koko perheelle!

Sanjana
7/16 | 

Ajakaakin vain Skotlannissa. Kesällä ajettiin Lontoosta Edinburghiin ja Dundeehen ja hanurista oli se mstkan pituus:D 11h ssuuntaansa vähintään. Mutta Skotlannin pää oli ihana, suosittelen :)

8/16 | 

Olin itse juuri tänä syksynä Skotlannissa roadtripillä ja oli aivan ihana reissu! Niin upeet vuorimaisemat ja paljon ihania pikkukyliä. Ihmiset oli kaikki tosi välittömiä ja osasi neuvoa kivoihin salapaikkoihin.

Lemppariksi nousi Skyen saari, kannattaa varata aikaa ihanille maisemareiteille, pikkuvaelluksille ja Taliskerin viskitislaamolle. Suosittelen! :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011