Viimeisen vuoden aikana tyyli-inspiraationani on toiminut pitkälti 20-luku. On melkein hämmentävää, miten helposti nykyajankin vaatteista löytyy vintagehenkeä. Ainakin jos ne asustaa korostamaan haluamaansa tyylisuuntaa. Tämä Objectin Classic Jacket löytyy brändin verkkokaupasta peräti kahdeksassa värissä! Hento vaaleanpunertava takkini on väriä Mystic Rose, ja tämän takin mustaa versiota olen ylikäyttänyt jo vuoden. 

Pitkän takin avulla on helppo naamioida mikä tahansa vaate nopeasti edustuskelpoiseksi, siksi tämä on luottovaatteeni numero yksi. Kangas laskeutuu upeasti ja se näyttää hyvältä sekä avonaisena että vyötettynä. 

Takki: Object / Laukku: H&M / Kengät: Minna Parikka / Röyhelöhame: Mango / Kaulahuivi: PURA Finland / Hattu: KN Collection

Olipa nostalgista käyttää kuvauspaikkana vanhaa kotitaloa Tampereella! Maalasin sen aikaisen yksiöni väliseinän kirkkaanpinkiksi hetken mielijohteesta, ja samainen seinä on nähty 10 vuotta sitten Nelliinan vaatehuone -blogin ihan ensimmäisten päättömien asukuvien taustanakin. 

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 | 

Tosi kaunis takki! Pysyykö se sileänä käytössä, vai ryppyyntyykö istuessa? T. Silitysraudan välttelijä

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010