Ebba Masalinin kauniit mustapohjaiset koulutaulut ovat olleet sisustushitti jo vuosia. Kaiken vanhan ystävänä minäkin pidän kasvitauluista, ja ihan erityisesti kärspässieniaiheisesta taulusta, jonka sain siskoltani lahjaksi. En kuitenkaan halua täyttää kotiani pelkillä koulutauluilla, joskin pidän takaovea auki kissankelloaiheiselle Masalinille jos sellainen sattuu edullisesti eteen osumaan. 

Löysin ennen joulua Katie Scottin julistekirjan, jonka sivut ovat täynnä upeita kasviaiheisia kuvituksia. Kirja on nimenomaan tarkoitettu siihen, että sivut irroitetaan. Näin tässä heti taulupotentiaalia 28 kuvan verran, sekä myös askartelumateriaalia. Korttipohjiksi nuo suuret kartongit käyvät myös hyvin. 

Aiemmin tilasin tauluaiheiksi erilaisia näyttäviä kukkatapetteja, mutta alle parinkympin kirja tulee reippaasti edullisemmaksi.

Kirjasta löytyy sekä vaalea- että tummapohjaisia kuvia A3 kokoisena. Tässä on menossa kehyksiin tummapohjainen kukka-aihe. Nuo kullanväriset kehykset ovat Ikeasta. Yksi parhaita raamimalleja mitä on tullut uutena vastaan. 

Täytyy vielä ostaa kartonkia askartelukaupasta ja tehdä tauluun musta aukkopahvi. Vaaleapohjaisten kuvien kanssa tuo valmispahvi toimii sellaisenaan.

Näiden kuvien kehystäminen on siinäkin mielessä hauskaa, että voi vaihtaa taulun kuvaa niin usein kuin haluaa.  

Kommentit (2)

katika
1/2 | 

Oijoi! Ostin Helsingin kirjamessuilta(?) tuota sarjaa 100 kappaleen laatikon postikortteja. Olen muutamasta lempparista (tuo ananas!) tehnyt minitauluja kylppäriin, vaikka ihan lähetettäväksi paketin ostinkin. Täytyypä harkita tuota julistepakettia. Ihana ajatus vaihdella kuvia fiiliksen ja vuodenajan mukaan. 

Vierailija
3/2 | 

Kiitos tästä! Nyt saan edullisesti taulut tuohon olohuoneen pitkälle seinälle, joka on odottanut ”jotain” jo vuosia. Jää rahaa myös muuhun mukavaan eläkepäiviksi. Toki ”aito taide” olisi ihanaa, mutta haukkaa tulevan eläkeläisen budjetista liian ison osan. Kun pitäisi saada iso terassi, käydä keikoilla..., valintojahan nämä. Hyvää kevättä!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011