Hauskat kengät tekevät iloiseksi. Lueskelin hetki sitten Facebookissa keskustelua, jossa pöhistiin siitä millaisia ilmeitä erikoisemmat kengät keräävät kanssaihmisiltä. Oma kokemus on, että 100 prosenttia iloisia. Tai ehkä vain en kiinnitä huomiota mahdollisiin nyrpistelyihin.

Ulkomailla Parikan puputennarit saavat aikaan akuuttia hihasta nyppimistä, kun ihmiset tulevat kysymään mistä kengät on ostettu. Lapset puolestaan tuijottavat silmät ihastuksesta soikeina punaisia glitterpupukenkiäni. Ei siinä, reagoin itse ihan samalla tavalla kyseiseen kenkäpariin :D

Ei juuri jälkeen jää nämä Mikki Hiiren korvilla varustetut Minna Parikan Mousey-loaferit. Näin talvikaudella käytän loafereita toimistossa, kun ulkokengät ovat liian raskaat ja kuumat. 

Toivon tosiaan, että seuraava väri-iloittelu tukassani johtuu valosta ja varjosta heh... Muussa tapauksessa on syytä katsoa hopeashampoon käyttö uudelleen. 

Vinkki mustien kenkien käyttäjille: osta tummansiniset sukkahousut. Ne ovat äkkiä katsottuna yhtä tummat kuin perinteiset mustat, mutta tuovat kuitenkin kenkiä esiin kauniimmin. 

Kommentit (3)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010