Moni on kommentoinut tykkäävänsä Black Milkeistä ja muista kreisikuviollisista leggareista, mutta ei tiedä minkä kanssa niitä käyttäisi. Minä vannon yksiväristen huituloiden nimeen. Ne hieman tasapainottavat levottomia ja värikkäitä kuoseja, siinä missä joku oman elämänsä ihmeponi taas pukee yläosaksi entistä värikkäämmän topin, mekon tai villapaidan. Tyylejä on yhtä paljon kuin käyttäjiä.

Mutta jos kuulut tähän himmaillaan nyt edes vähän -jengiin kuten minä, tässä tulee tosi hyvä yläosavinkki. Löysin Lindexiltä erittäin toimivan pitkän ja väljän viskoositopin (9,95e), joka peittää takamuksen mutta siinä on läpinäkyvä kaistale helmassa (trikoiden kaunis kuvio kuultaa läpi). Topin molemmilla sivuilla on melkein vyötärölle asti halkio, joten kävellessä myös sivusuunnasta näkyy koko reiden matkalta trikoota. Siinäpä se mitä Black Milkien peruskäyttöön tarvitsee, topin väreinä vielä kätevästi musta ja valkoinen.


Ps. Kätevä emäntä ompelee sifonkikaistaleen väljän topin helmaan jos sattuu olemaan materiaalit käsillä ja välttää näin shoppailun.

Kommentit (5)

Piianen
1/5 | 

Hei! Aivan ihanat Black Milkit! Mistä noita tilaat? Löysin googlaamalla vain sivuja, joissa oli aussihinnat.

2/5 | 

Moi! Olen jo parin postauksen ajan ihastellut noita sun leggingsejä! Ovat mukavan hillityllä tavalla ihanan kreisit ja monikäyttöiset. Kiitos muutenkin kivasta blogista!

Mun blogiin voi kurkata osoitteessa:
kaikuvana.blogspot.com

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012