Kas tässä on kaunis kermanvärinen sulkamekko, jonka nappasin viidelläkympillä Olivia Rouge Shopin varastomyynnistä. Mona on parhaillaan äitiyslomalla ja on aika selvää, että yrittäjän on tehtävä valintoja mihin aika riittää vauvan kanssa, ja mihin se ei riitä. Tällä kertaa sivuun jää oma mallisto, ainakin siinä laajuudessa kuin se tähän asti on pyörinyt. Mona keskittyy jatkossa burleskiin ja tuottaa esimerkiksi tänä syksynä Tampere-talon kanssa Burlesque Exposén.

Eli kannattaa katsastaa nettikauppa juuri nyt, jos on haaveillut omista hulmuhelmoista sillä alennukset ovat melkoisia. Toiminta jatkuu kyllä jossain määrin tästä eteenpäinkin, mutta pääasiassa mittatilauksina.


HUOM! JUONIPALJASTUKSIA: Napapiirin Sankarit 2!

Tuo kuvassa näkyvä asu oli ylläni kun poikettiin maanantaina katsomassa Napariirin Sankarit 2. Ykkönen oli kotimaiseksi komediaksi tosi hauska, ja kyllä kai tämä kakkonenkin, mutta koska siinä huumorin ydin on hukassa oleva 1-vuotias (Lumi Aura), se tuntui minusta jotenkin liian kamalalta :D Ehkä sitten kun Anni on kouluikäinen, pystyn katsomaan leffan kepeästi, niin ettei koko ajan ota sydämestä kun esimerkiksi kylän narkkari pöllii auton jonka takapenkillä on pikkutyttö. Tai kun lapsi karkaa ja lähtee vaeltamaan yksin kohti pimeää metsää.

Jäin elokuvan jälkeen miettimään että olisinkohan osannut ottaa leffan 100% huumorilla ajalla ennen Annia. Todennäköisesti. Äitiys on tuonut mukanaan sellaisen pikku ominaisuuden että sitä kartoittaa mielessään automaattisesti jo etukäteen kaikki pahimmat skenaariot välttääkseen ne. Tuo leffa oli täynnä sellaisten skenaarioiden lopputulemia. Mutta noin muuten elokuva on täynnä aivan huikeita hahmoja, se kannattaa katsastaa jo Kari Ketosen Pikku-Mikon vuoksi :D

Kommentit (6)

3/6 | 

Oi onpa UPEA mekko! <3 Nyt pitää käydä itsekin äkkiä tsekkaamassa nettisivujen alennusmyynnit! :D

Tatjana
4/6 | 

Mulla oli sama ongelma tuota leffaa katsoessa: tavallaan se oli hauska ja tavallaan ahdisti että huumori revittiin taaperon heitteillejätöstä. Puolivälissä leffaa oli vaan pakko lakata ajattelemasta sitä lasta ja mitä jos niin kävisi oikeasti :D

5/6 | 

toi sulkamekko on IHANA!! taitaa vaan tuo alennuksessa oleva 38 olla rinnan kohdalta liian iso mulle kun katselin kokojen mittoja tuolta sivulta :-(

Noppa
6/6 | 

Siis, ostin itsetehdyn lasten puuvillapipon samaisesta kankaasta tänä syksynä Rovaniemen markkinoilta! Myyjä sanoi, ettei tätä kangasta saa enää mistään. Kuka tietää taustat?

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011