Katselin tuota seisomakuvaani hetken aikaa ihmeissäni, että miten ihmeessä olen tuon mallinen, missä mun hame on ja mihin hävisi 20 senttiä pituutta keskivartalostani. Kunnes tajusin, että nojaan kuvassa näköjään takamuksellani seinään :D linkkariasento vääristää koko vartalon, hukkaa hameen jättipaidan valuessa eteen ja olen lisäksi pahasti vinossa. Sitä ei vaan heti kuvasta tajunnut, koska syvyys ei näy kunnolla. Mutta koska parempaakaan kuvaa ei ole, niin olkoot.

Vaikka eletäänkin talven ensimmäisiä hetkiä, minä taidan elää kevättä. Tai oikeastaan elän kevättä ympäri vuoden, jos raitaa katsotaan. Normaalisti ihmiset alkavat haikailla raitavaatteiden perään kevätsesongilla, minä haikailen aina. Etenkin perinteisen mustavalkoraidan (Vila) ja punaisen (Dr.Martens) eri yhdistelmiin.


red dr martens

red dr martens

Dr.Martensit olivat hieman liukkaat eilen jäisillä teillä, olitte oikessa. Tosin helkkarin paljon paremmin niillä silti pysyy pystyssä kuin korkkareilla ;)

Ainiinainiiin!! Näin Lontoossa kirkkaanpinkit kiiltonahkamaiharit kaupan ikkunassa ja sekosin. En tosin tarpeeksi että olisin ostanut ne, mutta unelmoin nenä kiinni ikkunassa hyvän tovin :D apua...

Kommentit (8)

lellu
2/8 | 

oisko sulla nelliina mitään idoita mistä löytäis kivan, omaperäsen rippimekon? :) menee nyt ihan ohi aiheen mutta mistään ei meinaa löytyä kivaa ja miulle sopivaa, mitkään Vilan mekot ei iske kun niitä on kaikilla!

ps mainio blogi siulla :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015
3/8 | 

en tiedä tyyliäsi, mutta itselleni tuli ensimmäiseksi mieleen vintageliikkeet, ei varmasti tule samanlaista mekkoa juhlissa vastaan :) Toinen hyvä tapa on teettää mekko ompelijalla, saa sellaisen kuin haluaa ja ihan omien mittojen mukaisesti. Ompelija ei loppujen lopuksi tule överikalliiksi, etenkin jos teettää sellaisen mekon, jolle olisi käyttöä muutenkin. Ja sitten tietysti voi selata ulkomaisia nettikauppoja (asos.com /eBay tms.) jolloin ainakin vähän minimoi sitä riskiä että jokaisella vastaantulevalla olisi tasan sama mekko :) asoksellakin on jo niin massiiviset valikoimat että voi löytää vaikka mitä kivaa!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

4/8 | 

se on epäreilua et Martensit on niin liukkaat :/ tarkotan vaan että en oikein keksi muita kenkiä joissa voisin viihtyä talven ja just niiden pitää olla sellaset, pah. kasvatin just tällä viikolla Martens-perhettä yhdellä parilla, ostin 20-reikäset ihanuudet ja nyt on epätoivonen sisäänkävelyvaihe päällä, jalat jo ihan riekaleina.

Waterlily
6/8 | 

Mulla on just sellaiset ihanat kirkkaanpinkit kiiltonahkamaiharit, tosin Martens-kopiot. En raaskinut sijoittaa aitoihin kun pinkkejä ei tule kuitenkaan niin usein käytettyä kuin esim. mustia maihareita, joten hommasin halvat versiot. On ne vaan söpöt ja piristää kivasti kokomustaa asua :)

Ay
7/8 | 

Kattelin joskus Brandosilta just noita pinkkejä kiiltonahkasia maihareita. mut oon niin pieni niin en tiedä miten ne sopii mun jalkaan.

Eppu
8/8 | 

Mitähän huulipunaa/kiiltoa mahtaa olla sulla tässä kuvassa? :) Näyttää kivalle huulissa kun kiiltää! ^^)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012