Vintage-hörhölästä päivää. Kävi niin, että sain lukijaltani sähköpostia. Viestissä oli kuva aidoista, osittain täysin käyttämättömistä, ranskalaisista 60-luvun käsineistä. Hän oli huomannut käsineet myynnissä (koko setti 22€) paikallisella FB-kirppiksellä ja tarjoutui toimimaan välittäjänä, jos minua käsineet kiinnostaisivat. Kävin noutamassa vintage-kaunokaiset viime viikolla ja setti oli vielä upeampi kuin myyntikuvissa. Iso kiitos T:lle vaivannäöstä! 

Mukana oli sekä mokka- että kangaskäsineitä, pitkävartisia ja ajohansikkaita, valkoisia sekä mustia. Mustat käsineet olivat oikeastaan se syy, miksi setistä kiinnostuin. Vintage-käsineet ovat useimmiten vaaleita, mustat ovat harvinaisempia. Tässä muutama fiiliskuva: 

Gant Neyret Paris -käsinesetin jalokivi on ehdottomasti tuo yllä näkyvä satiinipari. Sormettomat juhlakäsineet ovat huikean dramaattiset näin nykynaisen näkövinkkelistä tarkastellen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat