Vintagen saralla yksi kaikkien aikojen lempilöytöjäni on kaunis A-linjainen tekoturkistakki. 60-luvulta säilynyt kaunotar löytyi edinburghilaisesta pienestä vintage-putiikista nimeltä Herman Brown. Jos olet matkalla Skotlantiin, lukaise tämä Edinburgh Vintage Shopping -postaukseni sitä ennen. 

Takki on ns. hienostelutakki, eli siinä on vain yksi pieni kiinnityslenkki rinnassa, eikä takkia näin ollen saa lumisateen pitävästi kiinni. Näin ollen pahimpaan lumimyrskyyn tämä takki ei ole oikea valinta. Mutta teatterireissulla se toimi hienosti, kun auton sai TTT:stä parin kortterin päähän. 

Leopardikuosi on ollut viime aikoina muotihittien kärkikahinoissa, mutta en osaa ajatella vuosikymmeniä vanhaa takkiani muodikkaana. Sen kuosi on paljon hillitympi ja ajattomampi, kuin tämän hetken vaatteissa.

Tämä takki on ehdottomasti vaatekaappini klassikko. Hienostelutakkien ykkönen.

Ps. odotan todella kiinnostuneena tyttäremme varttumista, että mitä mieltä hän mahtaa olla äitinsä "klassikoista". Onko vaatevarastoni aarreaitta vai super nolo :D ja pidän vahvasti peukkuja sen puolesta, että meidän jalankokomme olisi suunnilleen sama. Minulla on omalla äidilläni on, mutta sehän ei tietenkään takaa mitään. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat