Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus napata itselleen vanhoja ja uusia muotiaarteita!  Bukowski järjestää Vintage & Fashion -huutokaupan (katso huudettavien tavaroiden lista täältä KLIK) 3.11.2010. Helsingissä.

Osana huutokauppaa on Suomen Ellen järjestämänä muodin ammattilaisten ja julkkisten lahjoittamia tavaroita, joiden tuotto tukee Planin kansainvälistä Koska olen tyttö -kampanjaa. Kyseinen kampanja tähtää tyttöjen oikeuksien parantamiseen kaikkialla maailmassa.


s9

s9

Eli on tarjolla todellisia muotiherkkuja niistä innostuineille, löytyy Hermèsiä, Pradaa, Chanelia sekä suomalaisia alan huippuja Minna Parikkaa, Kirsi Nisosta ja Minna Hepburnia. Käykää tutustumassa katalogiin tai livenä 29.10. alkaen Bukowskin tiloissa Iso Roobertin katu 12:ssa.

HUUTOKAUPPA 3.11.2010 KELLO 17 ALKAEN ASTORIA-SALISSA!

Kommentit (4)

hanna
3/4 | 

jos omistaisin rahaa niin ehkä.. :D mutta asiasta kolmanteen! olen lähdössä taas vaihteeksi lontooseen vuodenvaihteen jälkeen ja mietin, että voisitko tehdä postauksen lempipaikoistasi, -ravintoloistasi ja shoppailupaikoistasi lontoossa? plus muita vinkkejä ;D muistan vanhan blogin puolella lukeneeni sinun lontoo-postauksiasi mutta en enää löytänyt niitä. haluan suunnitella tällä kertaa matkan hyvin että ajankäyttö olisi edes jotenkin järkevää, edellisillä kerroilla on vain haahuiltu kavereiden mukana ja tuttujen nurkissa, tällä kertaa on tulossa ihan hotelliloma :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013