Alle 2-vuotiaan äidille vappuhulinat tarkoittavat vapputoria, vappuaattoa leikkipuistossa ja sunnuntaista vappubrunssia ystävien luona. Että ehkä hulinoista puhuminen on pientä liioittelua :D Ihana rauha ja auringonpaiste on se mitä hektisen työviikon jäljiltä eniten kaipasin ja tämä viikonloppu on ollut juuri sellainen. Ollapa jo kesä ja riippumatto!

Brunssille valitsin ylleni keltaisen puhvihihaisen vintagemekon, jonka olen löytänyt paikalliselta kirppikseltä. Maksoin tästä mekosta 5-8 euroa, iski dementia tarkan summan suhteen mutta alle 10 euroa joka tapauksessa. Tästä syystä rakastan kirpputoreja, eteen voi tulla lempimekkoja puoli-ilmaiseksi.

Pilkulliset tolppakorkoiset kengät ovat Asokselta ja Ivana Helsingin Muumit-käsilaukku on jo lopetetun Divaani-lehden tilaajalahja. Tämä laukku on yksi asustesuosikeistani aina vaan, se on niin värikäs että sopii väkisin oikeastaan mihin tahansa vaatteeseen.

Toivottavasti teilläkin oli mukava vappu :)

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011