Tämä on toistuva ilmiö. Heti kun valo alkaa keväällä lisääntyä, iskee ihan järjetön pukeutumisinspiraatio. Myllään vaaterekkini kaikki vintagetyyliin viittaavatkin vaatteet ja seuraavaksi manaan sitä, että miksei lumi jo sula!!! Kenkähullun vintageharrastajan normikevät. Seuraavaksi odotettavissa se vaihe, kun kärrään kaikki talvitakit vintille ja päätän selviytyä trenssillä ja nahkarotsilla, ja seison junalaiturilla umpihileessä joka aamu :D 

Mekko: H&M / Laukku: Vintage / Nilkkurit: Piano

Mutta minkäs teet, että auringon myötä ikuinen optimismi nostaa päätään. Valo saa pään sekaisin. Sitä ihanien kenkien kavalkadia joka odottaa jo eteisessä lähtövalmiina.... vielä kun tuosta lumesta päästään eroon.

Toivottavasti teillä oli kiva pääsiäisbreikki, me vietettiin neljä päivää kokkaamalla, näkemällä läheisiä ja ulkoilemalla. Tuntui oikein kunnon lomalta. 

Kommentit (4)

Otsatukkainen
1/4 | 

Kiva tukka. Joskus kerroit käyttäväsi Cameleo kuivashampoota. Mistä marketista sitä saa. Ei ainakaan Prismasta löydy.

nannnna
2/4 | 

Ihastelen usein tuota upeaa sormustasi! Onko sillä joku tarina? Etsin vastaavantyylistä vihkisormusta itselleni ja siksi kiinnostaa myös, mistä tuo kaunokainen mahtaa olla peräisin?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Heh onhan sillä, se on löytö antiikkikaupasta. Koko tarina on sellainen, että minä en ole yhtään perinteistä timanttisormustyyppiä ja muistin ylipäätään koko vihkisormuksen hankinnan kahta päivää ennen häitä. Kipaisin äkkiä lähimpään kultasepänliikkeeseen ja ostin tylsän valkokultarinkulan häitä varten, että on edes joku sormus. Päätin silloin jo etsiä hätävarasormuksen tilalle jonkun kauniin vanhan sormuksen ja se löytyi lopulta pari vuotta häiden jälkeen :) Tämä sormus maksoi muistaakseni noin 40 euroa, joten kalliiksi tämä vintage-innostus ei tosiaan tullut. Myyjä kertoi korun tulleen hänen käsiinsä Briteistä.

Ps. kannattaa vilkuilla myös eri huutokauppojen (Helander yms) korut, niissä näkyy olevan melkein joka kerta aivan upeita vanhoja koruja!

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010