Vintagelaukkujen löytäminen kirppikseltä ei ole helppoa. Aina kun löydän upean vanhan laukun, sen tuoksu on niin tympeä, että sinne ei tottavie tee mieli laittaa henkilökohtaisia tavaroita. Laukkuja ilmeisesti säilytetään yleisesti jossain kosteissa kellareissa tai vintillä, ainakin ummehtuneesta tuoksusta päätellen. 

Joskus harvoin käsiin osuu kuitenkin hajuton vintageveska. Tämä musta keskikokoinen mummolaukkuni löytyi 3 eurolla paikalliselta kirppikseltä ja sitä on selvästi säilytetty hyvin. Niin hyvin, ettei tarkka nenäni rekisteröinyt sen tiimoilta mitään epäilyttävää. Nenä on näppituntuman lisäksi paras työkalu kirppiksillä. 

Ruutumekko: Collectif / kengät: Bianco / laukku: Vintage

Kiilakorkokengät ovat ikivanhat ja alkavat ikävä kyllä jo vähän rapistua, mutta on niillä vielä kesäpäiviä edessä. Itselläni on tällä hetkellä vähän sama fiilis kuin kengillä, kun on jäänyt yöunet hieman vähiin työjuttujen ja puutarhan kanssa touhutessa :D

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010