Lontoon reissulla me luuhattiin siskon kanssa useaan otteeseen kosmetiikan parissa, esimerkiksi Oxford Circukselle avattu KIKO oli yksi näistä kohteista. Myös brittien Superdrug-ketju oli kovassa huudossa, sillä siellä myydään esimerkiksi Barry M Cosmeticsia. Sarjan kynsilakka on edullinen ja huippukestävä, ihan parasta A-luokkaa siinä missä KIKOn vedenkestävä rajauskin. Nyt on taas eyeliner-varastot täytetty.

Superdrugissa silmiini osui suoraväri nimeltä Pixie Lott Paint. Laulajatähtönen on lanseerannut kuluneen syksyn aikana oman hiusvärilinjan, johon kuuluu sekä pastellisävyissä hehkuvia suoravärejä, että värillisiä spray-purkkeja. Olen haaveillut iän kaiken puuterisävyistä hiuksissani, mutta koska en voi allergian vuoksi varsinaisesti värjätä tukkaani, olen antanut tämän haaveen olla.

Tutkin kuitenkin huvikseni Paint-pakkausta ja huomasin, että lopputulosta luvataan myös värjäämättömille hiuksille. Ei tietenkään niin intensiivistä mylittleponymaista lopputulosta kuin valkaistuille hiuksille, mutta sävyä joka tapauksessa. Aina parempi, koska en edes halua kuin aavistuksen väriä. Ajattelin, että sietäähän sitä kokeilla, sillä hinta noilla väripurkeilla ei ollut kuin 5 punnan luokkaa.


Tein ensin allergiatestin ja sävytestin, varmuuden vuoksi. Kun mitään oireita ei tullut ja värikin vaikutti kivan luonnolliselle, levitin aineen hiuksiin. Tätä suoraväriä on kritisoitu nimenomaan siitä, että lopputulos on haalea ja puuterinen, mikä oikeastaan ratkaisi oman ostopäätöksen. Perfecto!Kuvissa näyttää ehkä aavistuksen violetimmalta kuin todellisuudessa. En usko, että monikaan tajuaisi hiuksissani olevan tällä hetkellä mitään kovin ihmeellistä muutosta jos näkisi tukkani livenä. Violetti taittoi vahvasti pois oman hiukseni luontaista keltaisuutta, siitä extrapisteitä. Hopeashampoot eivät ole tähän pystyneet.

Haalea väri kuluu 2-10 pesussa pois, joten sitä ei tarvitse katsella pidempään jollei erityisesti halua. Nyt ongelma on se, että minä mielelläni katselisin tätä sävyä pidempäänkin ja harmittelen tässä samalla etten ymmärtänyt ostaa sarjan harmaata väriä. Ostin sen sijaan sinisen, mutta en taida uskaltaa sitä laittaa, tämä violetti oli tarpeeksi jännä meikäläiselle.

Samaan syssyyn vilautan vielä Top Shopista ostamaani T-paitaa, jonka taskusta kurkistaa kisu :D kissahörhön ykköspaita.


Kommentit (3)

nn
1/3 | 

color maskillahan on näitä paint-värejä kaikissa sateenkaaren väreissä, löytyisköhän niistä ssulle sopiva korvaava tuote?

2/3 | 

KC:n Color mask tai markettien vastine sinne, Biozellin sävyttävä hoitoaine voisivat toimia? Violetti Color mask- hoitsikka tosin on niin runsaspigmenttistä, että itse ehkä lotraisin joukkoon vähän tavallista hoitoainetta, ettei mene överiksi. Tosin mottoni on "mieluummin överit, kuin vajarit". Terveisin yksi musta-violettitukkainen epäonninen Placebo-voittaja ;)

Ria Hafren
Liittynyt17.8.2015
3/3 | 

Nuorilla naisilla on nykyisillään näkynyt paljon violetteja, pinkkejä, vihreitä yms. värisiä hiuksia. Minusta tosi piristävää nähdä niitä.

Olen 68 v. Minulle ei ole tullut Harmaita hiuksia. Ne ovat Valkoisia. Eli minusta on tulossa BLONDI, jollainen halusin olla teini-iässä. Mutta minulle eivät sovi vaaleat hiukset (kokeilin blondeja peruukkeja silloin 16-vuotiaana, ja totesin tämän). - Noh. Tämän ikäinen tuntee itsensä usein Nä-ky-mät-tö-mäksi. Olen useamman kuukauden ajatellut, että värjäisin hiukseni turkooseiksi (se on lempivärini). Olen vierastanut ideaa sen takia, että olen ajatellut, että joudun sitten pitämään väriä vaikka kuinka kauan. Mutta täältä tuli vinkkejä lyhytaikaiseen värjäykseen :0).

Kiitoksin.  Ria

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010