Firman pikkujoulut on juhlittu ja minulle tyypilliseen tapaan toki discopallona. Loppuvuoden juhlat ovat paras mahdollisuus kuorruttaa itsensä glitteriin! Discopallonakin voi osittain naamioitua asiapertiksi, heittää vaan siistin jakun paljettien päälle. Jakun avulla on todella helppo muuttaa bilemekon fiilistä hieman hillitympään suuntaan. 

Valkoiset raidat jakussa ovat räntää... jota satoi tuona päivänä aamusta iltaan. Mutta mitäpä sitä ei asukuvien vuoksi tekisi :D

Paljettimekko on alunperin H&M:n pitkähkö toppi (minun pituiselleni), jonka tuunasin mekoksi. Nykyisellään sen alla pitää tietysti olla aina paita, koska kaula-aukko on alempana kuin sen ollessa toppina. Glitterkorkkarit Parikan Raquelit. 

Olisittepa nähneet 3-vuotiaan tyttäreni ilmeen kun näki juhlakenkäni. Tytön sisäinen harakka on selvästi ihan yhtä paljon glitterin perään kuin äitinsäkin :D Annin mielestä kengät ovat nyt hänen. Piste. 

Kommentit (3)

Jennie
3/3 | 

Osaatko sanoa mitä eroa on Parikan Raquelilla ja Jodiella? Stockmannille oli tullut Parikkaa ja luulin kokeilevani punaisia Raqueleita mutta huomasinkin sitten että laatikossa luki Jodie.. Ne ovat ulkoisesti ihan samanlaiset kuin Raqueleita.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011