Päivän nasuna Viven of Hollowayn kellomekko, joka kalasti viiden minuutin sisällä kahdet kehut täysin tuntemattomilta ohikulkijoilta. Hyvä mekko hahah :D meidän mörököllisuomalaisten pitäisi ehdottomasti enemmän kehua toisiamme ihan spontaanisti, siitä tulee niin hyvä mieli. Ilmaista hyvän mielen levittämistä! Pitäisi itsekin yrittää sanoa kaupungilla ääneen kivat ajatukset, eikä tyytyä ihailemaan jonkun neitokaisen kauniita kenkiä tai hiuksia vain päänsä sisällä.

Sain vihdoin aikaiseksi kaventaa mekkokaunokaistani, se kun oli jäänyt auttamattoman suureksi erään pikku proggiksen jäljiltä. Vähän liian väljä se tosin on vieläkin, mutta onneksi vyöt on keksitty. Tämän kyseisen Primarkin mintunvihreän rusettivyön toin mukanani Edinburghista.

Kommentit (14)

1/14 | 

Aivan upea mekko!!
Mua harmittaa, etten itse pysty käyttämään punaista, tekee varsinkin kasvot mulla entisestään kalpeammaksi :/.

Kehuja pitäisi kyllä antaa tuntemattomille enempi. Itse sain talvella ruokakaupassa vanhemmalta rouvalta kehuja EMP:n villakangastakistani ja olihan siinä ensin hölmistynyt, kun tuntematon ihminen tulee kehumaan :D.
Mutta kyllä se tuntui kivalle ja sai hymyn huulille loppupäiväksi :).

AnnaAusseista
4/14 | 

Nyyh, munki Hollowayt on jääny isoiks. Oliko helppo kaventaa? Otit sivusaumoista sisään vai?

5/14 | 

Minulla oli juuri tuo samainen mekko lakkiaismekkona, mutta vielä en ole oikein osannut taivuttaa sitä arkikäyttöön. Onko sinulla tuolla mitään alushametta alla? Tuntuu ainakin, että Vivien of Hollowayn valkoisen alushameen kanssa se on jo liian näyttävä arkisempaan käyttöön. Harmillista, ei nimittäin huvittaisi haudata tuollaista ihanuutta komeron pohjalle juhlallisempia tilaisuuksia odottamaan.

emmery
8/14 | 

Toi on just se juttu mitä en ikävöi Suomesta ollenkaan! Kukaan ei ikinä edes hymyile tuntemattomille kaduilla, puhumattakaan mistään kehumisesta tai toisen päivän piristämisestä! Muutettuani Kööpenhaminaan siinä kyllä vei aikansa että totuin aurinkoisten tanskalaisten tapaan tulla suoraan ja häpeilemättä kehumaan jos on jotain kehumisen arvoista :) Menin alkuaikoina hämilleni kerran jos toisenkin, kun bussissa aina joku sanoi että onpas sulla ihana trenssitakki, tai kun kadulla kävellessä toinen oikein pysäyttää kertoakseen, että kenkäni ovat aivan ihastuttavat :)

Mari
9/14 | 

Itselläni on samanlaisesta kankaasta puoli hame. Sitä kyllä aina kehutaan, kun se on päällä. Ja taitaa olla tuo oma asennekin merkityksellinen, kun miettii missä on aurinkoisia ihmisiä. Minulle ei ainakaan ole vierasta sanoa vieraale ihmiselle kehuja. =)

10/14 | 

No ei se toisaalta ihmekään ole et on kehaistu. Kyllähän tuolla päät kääntää. Todella raikkaan näköinen!

Kati
11/14 | 

Upea mekko! Tuo on kyllä niin totta, että pitäisi vaan rohkeasti kehua kanssaihmisiä.

12/14 | 

Minusta on ollut hassua huomata, että etenkin silloin kun laittaa hieman epävarmana päälleen jotain esimerkiksi räväkämpää kuin yleensä, tulee joku kommentoimaan tai kehumaan. Siitä tulee aina sellainen olo, että se itsensä voittaminen kannatti!

Hemuli
13/14 | 

Itsellä myös samainen mekko musta-punaisena :) täällä pikkukylässä kerään aina huomiota, kun on mikä tahansa kellohelmoista päälläni. Kovinkaan moni ei täällä niihin pukeudu. Yleensä huomio on positiivista, joskus saa myös uteluja tyyliin "onks sulla polttarit?" "missä on naamiaiset?" "ootko jostain juhlista tulossa?"... Silti kellohelmoja en vaihda <3

14/14 | 

Näytät ihan laittoman hyvältä sun mekossa! Sä tarvitsisit ehdottomasti myös sen punaisen, jossa on valkoisia sydämiä, se olisi silkkaa jumaluutta sun päällä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu