Mikä mahtava yllätys, kun bongasin vahingossa Puutarhakadulta Vohvelikahvilan! Eli siis täältä meidän puolelta kaupunkia, kerrankin. Ojakadun ja Kuparitalon vohvelikahvilat ovat ihan väärällä puolen siltaa. Lauantaina poikettiin ystävän kanssa testikierroksella, ja hyvee oli, ei käy kieltäminen. Olen tällainen perustylsä tyyppi, että pidän vain vaniljajäätelöstä ja mansikkahillosta, kaikki muu on ihan turhaa kikkailua.Vohveli silloin tällöin tekee iloiseksi. Suosittelen.

Harkitsen tässä että pitäisiköhän kesäksi ostaa kotiin vohvelirauta ja pitää vohvelikestejä puutarhassa... ihan oma vohvelikahvila omenapuiden alla.

Kommentit (20)

magic-
1/20 | 

Pelkka lausekin jo kuulostaa hyvältä: ''ihan oma vohvelikahvila omenapuiden alla''

Anna
2/20 | 

Mä niin rakastuin tuohon paikkaan, kun kävin syksyllä Tampereella. Parempia vohveleita ja söpömpää paikkaa saa kyllä hakea ♥

Sanna
3/20 | 

Satsaus omaan vohvelirautaan kannattaa! Superhyvät ja rapeat vohvelit saa, kun käyttää nesteeksi vichyä (kunnolla hiilihappoja) ja lisää vielä just ennen paistamista taikinaan vähän vatkattua kermavaahtoa. Meillä rauta on mökillä ihan vaan siksi, ettei näitä syntipaloja tule tehtyä liian usein.

9/20 | 

Oivoi, täällä valuu itsellä ja kanssa-asujalla kuola. Huomenna on vohvelikestit luvassa! Ja kyllä, mansikkahillo ja vaniljajätski ja/tai kermavaahto on ainoa oikea. :)

Marie
10/20 | 

Minä tein toissaviikonloppuna vohveleita, tosin vahingossa tein niitä liian vähän (ehkä se oli hyvä asia). Ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Viime viikonloppuna tein vieraille köyhiä ritareita monen vuoden jälkeen. Mäkin haluun pitää vohvelikestit :D

Kikka
11/20 | 

Tuolla Liikunnanvihaajan puolella on kiinnostava postaus kondromalasiasta (josta itsekin taidan kärsiä 44-vuotiaana!?) ja muutama ihan kiinnostava kommentti mutta et ole niihin vastannut. Kiinnostaisi KOVASTI..

LauraL
13/20 | 

Parhaita vohveleita Tampereella on mulle tarjoillu Laukontorin Kahveli, auki toki vain kesäisin. Mutta enpä ole itsekään paikan suhteen ronkeli, omat on kuitenkin parhaita :). Ja syksyn tullen ja omenoiden kypsyttyä, heitäpä vohvelitaikinaan omenan paloja ja kanelia.

14/20 | 

No siis ihan varmasti pitää ostaa! Mun mielestäni Vohvelikahvilassa ei aivan hinta-laatusuhde kohtaa, ellei sitten käy siellä originaalissa Ojakadun kahvilassa. Siitä voi jo vähän maksaakin ekstraa.

Mutta mikään ei tietysti ole parempaa kuin vohvelikestit siellä puutarhassa!

Murina
16/20 | 

Ainut ja oikea vohvelikahvila on Ojakadulla! Muut on halpoja kopioita ;) (ihan oikeastikin, eri omistajat). Ojakadulla myös paras valikoima.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011