Tähän väliin terveiset täältä rannikolta, Sorrentosta. Hypättiin junamatkojen jälkeen suoraan uima-altaalle lepuuttamaan eilisen Rooman visiitin tappamia jalkoja (sellainen kevyt 15 tunnin päiväkävely...) ja taidan viettää altaalla äksänä myös huomisen. Hyvä kirja käpälään ja sitten X.En ole tänään ehtinyt laukkujen raahaamiselta käyttämään kameraa, mutta korjataan vahinko Sorrenton kohdalla tulevalla viikolla. Sen vähän mitä olen paikkaa ehtinyt nähdä, on tarjolla melkoista postikorttimaisemaa.

Ps. minulla on ikävä siinä roomalaista juustomättöpizzaa jo nyt!

Kommentit (8)

eija

byhyhyy kelpais! kaks edellistä päivää mennyt töissä 12h tehden ja seuravat neljä 10h päivää vielä edessä... yhtään en ole katkera tai kateellinen tai mitänäitä nyt on:D

Voi kun on ihania maisemia ja lomakuvia, vaikkakin vain muutama sellainen. Onneksi itsekin pääsee tänään ulkomaille, muuten olisin vihreä kateudesta :D

Kauanko kesti junamatka Sorrentoon?
joo ne pitsat on parhaita ja niitä tulee ikävä siihen saakka kunnes palaa Roomaan :)

Ai että kelpais kyllä loikoilla tuolla altaalla itekin, täällä ollut vaan niin kylmät kelit, että epistä!!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011