Hmmm... Kun selasin muksukuviani leirikoulupostausta varten, tajusin jotain hyvin olennaista. Olen näköjään aina ollut yhtä kuvauksellinen.


Ja kun miettii, että 80-luvulla ei todellakaan tuhlattu kallista filmiä räpsimällä niin kauan kuvia, että rakas lapsukainen sai naamansa järjestykseen vaan se oli sitten se mitä yhdellä räpsyllä tuli...  "Niina, nyt otetaan kuva, näytä suloiselta ja hymyile!" "Päätit sitten venytellä silmääsi..."

Nyt tiedätte miksi en useimmiten vetäise megamissihymyä kameralle. En vaan osaa :D

Kommentit (10)

Sini Källberg

Aivan loistavia kuvia Sinusta!!
Olet aina näemmä ollut lahjakas =) Voisit jakaa kanssamme lisää näitä ihastuksia!! KIITOS.

Vaan eipä sua kyllä tunnistaisi näistä kuvista.

Jennifer

Todella suloisia kuvia<3 ja kyllä sut tosta vasemman puoleisesta vois tunnistaakin:)

Varjosudenhetki

Mun mielestä juuri tällaiset kuvat on parhaita. Inhoan niitä hymyile-nyt-nätisti-ja-poseeraa -pönötyskuvia joilla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa. : D
Nämä ovat aitoja hetkiä!

Tyty

Aika aaws oot ollut. Mutta ihanaa kuulla (ja nähdä), että jossain siellä on sielunsisko mulle tän kuvaamisen suhteen. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011