Purskautin melkein kahvit näppikselle kun selasin hajamielisesti netin uutisviidakkoa (dailymail.co.uk). Muodin  nimissä tehdään aina välillä melko jännittäviä vetoja:


gianni

gianni

Yllä suunnittelija Gianni Molaron luomus Rooman muotiviikolta.

Mietin tässä itsekseni että kuinkahan moni truu fäshionista kiskoisi tuon ylleen, jos riittävän moni suunnittelija hypettäisi tissipukujen muodikkuutta :D no ehkä ei kuitenkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (28)

Ansku in Ireland
2/28 | 

Ai kauhee! Ymmarran etta tehdaan muotiluomuksia jotka ovat kuin taideteoksia joita ei ole tarkoitettu kaytettavaksi mutta tama yksilo on kylla aikamoista inhorealismia.

3/28 | 

APUA! ei ollut kahvin syliin purskauttaminen kyllä täälläkään kaukana, vaikka jotain kummallista osasinkin odottaa ennen kuvaa olleen tekstin perusteella! Voin vain kuvitella ihmisten ilmeet jos joku päättäisi tuossa luomuksessa lähteä kävelylle...

NiinaP
6/28 | 

mäkin näin tän ilta-lehden sivuilla, aivan järkyttävää:D ihan kun avaruusolio jolla on tissi silmänä.

Kristiina
7/28 | 

Joo, tää oli kyllä aikas... mielenkiintoinen luomus, että kaikkea sitä näkeekin. :D

10/28 | 

:D Pieni järkytys tuo oli mullekin kun siihen netissä törmäsin. Arvasin että kohta joku aktiivinen muotibloggaaja tuosta "innostuu". :D Toivottavasti noita ei ihan pian nähdä kaduilla. Penkkariasuksi voisi kyllä sopiakin.

Elisa
18/28 | 

Varmaan ainut truu fäshionista, joka tuon asun päälleen kiskoisi, olisi Lady Gaga :D

4 sanaa:
21/28 | 

Nude trend gone bad! ...sovitaanko että tämä voisi olla nude (eli sen mummo-alkkari-) värin hypetyksen loppu? ;)

Riina
23/28 | 

Oudon lisäksi vaikuttaa äärimmäisen epäkäytännölliseltä. Istuminen, syöminen tai vessassa käyminen saattaa jäädä vähiin tuo luomus yllä.

25/28 | 

Hmmm...Vaikka huippumuoti onkin luonteeltaan kokeilevaa ja paikka paikoin suht extremeä kamaa, niin tää menee nyt kyllä jo ihan naurettavuuden puolelle...En näe tossa kerrassaan sitten minkäänlaista esteettistä arvoa.

Chenille
26/28 | 

Naureskelin jo tuota otsikkoa mutta ei tästä kuvasta voi kyllä muuta sanoa! Kuule, ei aikaakaan kun lady gagalla on tää päällä...

Taika
27/28 | 

Sehän on taidetta. Sillä otetaan kantaa siihen, kuinka naisia esinellistetään ja pidetään yleisesti ainoastaan tissinkantotelineinä?

Olisiko niin, että muoti voi joskus, vaikkapa ihan harvoin, olla myös yhteiskunnallisesti kantaaottavaa? Eihän tätä kuulu pukea iltakävelylle-- sitä tuskin suunnittelija on ajatellut.... Älkää päivitelkö-- ei taidetta tarvitse ymmärtää ;)

Henna
28/28 | 

Joskus näistä "kauniista" asuista miettii että mitä jos joku muotiguru päättäkin vaan testata muotipiirejä. Luulisi että tämä tissiasu olisi nimenomaan trollaamista varten tehty, siellä sitten suunnittelija hihittelee kuinka häntä kutsutaan neroksi ja maestroksi.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012