Yleisesti ottaen en juuri käytä vaaleanisistä. Se ei ole ensimmäinen värivalintani. Mutta kuitenkin epämukavuusalueella on usein paras meininki, niin elämässä yleensä kuin pukeutumisessakin. Näin ollen läksin matkaan kirkkaansinisellä hameella ja vaalensinisellä baskerilla. Ei tosiaan tyypillinen asu minulle värien puolesta, mutta tyylin osalta kyllä. On helppoa siirtyä epämukavuusalueelle, jos säilyttää edes jotain vanhaa. 

Kengät: Palmroth vintage / Laukku: Vintage / Hame: H&M / Lakki: merkitön / Paita: River Island

Vaaleansininen on aidosti vaikea väri. Sen kalmasukkahousut ovat tässä vuosien varrella todeksi osoittaneet, kuten joku huomautti kommenttiboxissa edellisen kerran kun käytin tätä baskeria. Olin jo autuaasti ehtinyt unohtaa kalmat :D mutta siellä ne laatikossa edelleen odottavat. Naamiaisia. Tai kalmasukkahousujen paluuta. 

Kommentit (3)

Halina
2/3 | 

Osta kangastussit nii voit tuunata kalmasukkikset! :D joko naamiaisiin (jotkut harlekin/merenneitopyrstösukkikset) tai sit jos oot taitavampi kun mää, ni ehkä niistä vois saada tuunattua ihan jotku käyttösukkiksetkin vaikka mustalla kangastussilla! :D mun käsi on nii epävakaa, et luomukset menee yleensä sinne naamiaispuolelle, mut merenneitosuomusukkikset onniatuin tuunata :D kangasmaalillaki sais varmaa räiskittyä aika hauskat jos haluaa vaikka sellaset ns. Liukuväri/vesivärisotku sukkikset. Pohjavärinä toi vaalenaisninen vois olla aika hauska :D ps. IHANA hame!

Vierailija
3/3 | 

Luin vain otsikon ja luulin että kalmasukkikset ovat tehneet paluun.. Sitten näin baskerin ja mietin jo että ounou kohta tulee sukkikset kun rullailin alaspäin :D tämä asu kyllä toimii ja on ihana! Pidän itse tosi paljon sinisestä mutta oikein sävyisiä vaatteita on aika hankala löytää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011
2010

Kategoriat