Tein Edinburghista kiinnostavan takkilöydön, River Islandin loppualeista. Minulla on joskus historiassa ollut valkoinen takki, mutta sen edustuskelpoisena pitäminen ei ollut kovin helppoa. Mikään ei ole niin epäsiistin näköistä kuin nuhruinen valkoinen vaate. Tämän takin kanssa otin kuitenkin riskin, sillä en todellakaan usein löydä näin pitkää mallia. 

Pitkän takin parhain ominaisuus on se, että minulla voisi olla tuolla alla ties mitkä kuluneet rönttävaatteet, mutta takilla saan nopeasti naamioitua itseni edustuskelpoiseksi.

Vaikka takki onkin arkaa väriä, sen pinnassa on jännä käsittely, joka tekee siitä kiiltävän, melkein hieman hopeaan taittavan. Joten ehkä se ei ole ihan niin altis likaantumaan kuin puhdas valkoinen. Tämä saattaa olla toiveajattelua 3-vuotiaan äidiltä, kun tyttönen juoksee päiviksen pihassa suoraan syliin kuravaatteissaan :D

Ja sitten vielä etsintäkuulutus. Jos joku sattuu tietämään noiden Minna Parikan vanhojen saappaiden mallin nimen, niin olen ikuisesti kiitollinen tiedosta. Nämä on metsästetty aikoinaan käytettynä (ilman kenkälaatikkoa), enkä ole onnistunut paikantamaan näille nimeä internetin uumenista. 

Kommentit (6)

ReetaJohanna
1/6 | 

Minulla oli iiihana valkoinen villakangastakki viitisentoista vuotta sitten. Varjelin sitä todella tarkasti. Poikamme oli silloin neljä-viisi vuotta. Hän oli sairastunut ystävänsä luona ja tämän äiti toi poikamme kotiin. Auton ajaessa pihaan, avasin auton liukuoven ja poikamme oksensi kaaressa suoraan vitivalkoiselle takille :D Pesukoneen villaohjelma kyllä onneksi pelasti takin ja oksennustautikin meni ohi.

Lisette
2/6 | 

Valkoinen takki on supertyylikäs ja erottuu ihanasti musta-harmaasta massasta Suomessa. Onnea hyvästä ostoksesta! Muistan aina, miten naapurustossani kerran asui elegantti nuori nainen, jolla oli nimenomaan tuollainen pitkä valkoinen talvitakki. Tulin aina hyvälle mielelle, kun näin hänen saapastelevan ryhdikkäänä ratikkapysäkille. Kaikkien tummien maihareiden ja synkkien toppatakkien keskellä hän oli ihana näky. Huomasin, että takki on talvella helppo keino erottua edukseen, takkiahan täytyy käyttää joka päivä ja kukaanhan ei tosiaan kiinnitä huomiota siihen, mitä kauniin takin alla on. Päätin silloin, että jonain päivänä minullakin on valkoinen talvitakki.

Kaisu
4/6 | 

Kaunis takki. Minä löysin loppukeväästä samanmallisen valkoisen villakangastakin kirpparilta. Takki on suomivintagea. Pesetin sen pesulassa ja juuri nostin sen esille odottamaan ensiulkoilutusta.

Suurin uhkakuvani takin kanssa on, että jätän sen helman auton oven väliin. Olen hyvä siinä hommassa =D

Vierailija
5/6 | 

Oletko kysynyt kenkien mallia suoraan firmalta..? Äkkiseltään kuvittelisi että siellä olisi jonkinlainen arkisto menneiden vuosien tuotteista.

Krista
6/6 | 

Tiedäthän että voit käsitellä myös takit (kenkien)suojasuihkeella, joka soveltuu myös tekstiilien pintakäsittelyyn? Itse koin tämän ahaa elämyksen ostaessani uusia työkenkiä kun myyjä valisti minua asiasta

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015