Vaikka voikukkaa pidetäänkin yleisesti kotipihan vitsauksena, minusta se on kaunis. Etenkin sen pienen hetken verran kun siemenet ovat vielä paikoillaan ja höhtyväpallo on täydellinen. Onneksi ehdin illalla räpsäistä muutaman kuvan ennen kuin rankkasateet tekivät selvää hentoisista palleroista.p4kesä14

Huomenna onkin luvassa rankka päivä, kun pitää metsästää kaikki loput vauvan tarvikkeet eli se massiivinen määrä kaikkea pikkusälää topsipuikoista vaippoihin. Wish me luck!

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (14)

Meeri
1/14 | 

Kyllä voikukista ja koiranputkista tulee se kunnon kesäfiilis, olivat sitten kuinka rikkaruohoja tahansa! :)

Marie
2/14 | 

Minulle nuo olivat aina lapsena sen nimisiä kuin pölykukkia :) Niitä sitten puhalleltiin...

Romy

Itse kutsun noita puhalluskukiksi! Pitääkin katsoa onko noille jotain ihan virallista nimeä..

Hohkamölli
4/14 | 

En saanut lapsena puhaltaa noita " ette siemenet leviä" ...mites toi tuuli....en silloin tajunnut kyseenalaistaa. Tuo pallero on yksi lempikukistani ja rouva 41 v puhaltaa niitä aina kun kohdalle sattuu- ihan vanhojen hyvien aikojen muistoksi.

Jenny
5/14 | 

Mulla olis sama hamstrauskeikka edessä tässä piakkoin, samoin vauvan vaatteet pitäis pestä ja laittaa paikoilleen, ja jossain kai sen pitäs nukkuakkin.. :D laskettuun aikaan on enää 3 viikkoa..taas tuli eteen se tunnettu viimetippa!

Saikku
6/14 | 

Ei sitä nyt aivan massiivista määrää loppujen lopuksi tarvitse. Käytäntö sitten osoittaa mitä tarvitsee. Vaippoja (niitäkään ei kannata ainakaan pienintä kokoa ostaa liikaa, meillä käytettiin jo heti syntymästä 2 kokoa), puhdistuspyyhkeitä, vanupuikkoja ja -lappuja, joku rasva/öljy, Bepanthen (sinulle ja lapselle), talkki, harsot... näillä pääsee jo hoitopöytähommissa pitkälle. Ja minä suosittelisin hommaamaan pikkuniistäjän :) jos vauvalla on nenä tukkoinen (sille on varmasti käyttöä sitten myöhemminkin kun on flunssaa tms. vähän isommallakin lapsella). :) IHANIA LOPPUMETREJÄ!

Susanna
7/14 | 

Kuvailin just samanmoisia palleroita muutama viikko sitten. Puhalluskukiksi mekin niitä taidettiin sanoa! Kauniitahan nuo ovat! Ja helppo se on täältä huudella kerrostalosta... :) Kuulin muuten radiosta jonkun jutun voikukista tässä taannoin. Siinä kerrottiin, että aikoinaan kasvi oli niin harvinainen, että sitä tultiin ihan naapuripitäjästä asti ihmettelemään!

Kerttu
8/14 | 

Äitiyspakkauksen sälällä ja synnäriltä saatavalla liberokassilla pärjää pitkälle, niissä pitäis löytyä se kaikkein tarpeellisin sälä. Mä en ostellut mitään etukäteen paitsi jotain vaatteita ja ei oikeestaan tarvittukaan. Talkeille ei ollut tarvetta lainkaan eikä millekään rasvallekaan. Tietty jos tulee vauvan ihon kans ongelmia niin sit ehkä jotain. Mut ilman pärjättiin hyvin.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013