Kevät ja minä olemme kalpeita kuin Kalkkilaivan Kapteeni, mutta vaatteiden ei onneksi tarvitse olla. Tämä Ivana Helsingin Rotterdam-malliston mekko on upean värinen, keltainen ja tummansininen sopivat yhteen täydellisesti. Pastellisävyt ovat ihan ok nekin, mutta pakko myöntää että sytyn eniten näille tummille, yleensä syksyn väreiksi mielletyille sävyille. Viininpunainen huopahattu on Global Essentialsin ja tummanruskeat 70-lukua jäljittelevät tolppakorkosaappaat Vagabondin

 

Tämä puhvihihainen mekko on yksi parhaimpia kirppislöytöjäni ikinä, se on sekä toimistokelpoinen että sillä voi juhlia kaikki vapaamuotoisemmat kekkerit. En tosin ylipäätään erottele arki- ja juhlavaatteita, paitsi jos kyseessä on jokin maata hipova ihan ilmiselvä iltapuku. Elämässä on liian vähän juhlia, että kannattaisi seisottaa kauniita vaatteita rekillä niitä odottamassa. Puolijuhlavista vaatteista ja kengistä voi saada iloa myös arkena :)

Kommentit (2)

Ave
1/2 | 

Aivan upea mekko! Miltä kirpparilta tuollaisia löytöjä tekee? :D Tosin omalla koneellani värit näyttävät tummemmilta ja mekon sininen onkin vaihtunut mustaksi, mutta voin kuvitella sinisen ja keltaisen täydellisen yhdistelmän. :) Myös hattu näyttää ekaa kuvaa lukuun ottamatta mustalta, jännä.

Loistava pointti muuten tuo, että miksi pitää nättejä vaatteita turhaan vain kaapissa odottamassa niitä "juhlapäiviä", olen samaa mieltä että ei kun rohkeasti käyttöön vaan! :) Asusteilla saa kuitenkin muokattua lähes joka vaatetta moneen menoon.

Katar
2/2 | 

Sama mekko löytyy täältäkin huutonetistä edullisesti bongattuna. Mielestäni se on toimistomekoksi juuri sopiva. Saapahan ainakin paljon kehuja sinä päivänä. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015