Ensi kerralla, kun joku kuulee minun funtsivan että olispa tosi kiva tehdä jotain tyllihärpäkettä pikkujouluihin ihan itse, niin sanokaa minulle että ei. EI! Ainoa vapaailta tällä viikolla ja meikä räyhää täällä monta tuntia ompelukoneelle, tsiljoonalle metrille tylliä ja kasalle kiliseviä paljetteja. ARGH!

Kommentit (7)

ansku
1/7 | 

Muistan kun yläasteella ompelin ite itelleni tyllihameen. Tylliä oli yhteensä n. 15 metriä ja ompeleminen tuskaa.
Muutaman vuoden se palveli onnellisena Lapkon paidan ja mustien Conversien kaverina. Rip </3
Olin myös suunnitellut ompelevani uudestaan hieman maltillisemman hameen, mutta tämä postaus toi mut takaisin maan pinnalle.. :D

Maria
4/7 | 

Hahaa.. Sori mäkin nauran täällä! Muistelen aikaa kun väänsin yhdelle pikkutytölle sellaista tylliunelmaa, oli muuten viimenen kerta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011