-Arvontapalkinnon sponsoroi: Putiikki Rannalla

Tämän blogin lukijat taatusti tietävät miten paljon pidän ponchoista. Paljon. Ja mitä ilmeisemmin aika moni muukin pitää, sillä saan koko ajan positiivista palautetta ponchoistani. Siis sekä ihan livenä kadulla (suomalaiset ovat rohkaistuneet puhumaan ventovieraille!) että blogissa. Siksi sanoin välittömästi kyllä kun Putiikki Rannalla kysyi haluaisinko järkätä ponchoarvonnan näin syksyn tullen. 

Tamperelainen Putiikki Rannalla -lifestylekauppa lanseerasi viime vuonna oman vaatteisiin ja asusteisiin keskittyvän malliston nimeltä PURA. Merkin johtavana ajatuksena on tuottaa asiakkailleen suomalaista laatua. Mallistosta löytyy kauniita klassikkoneuleita, laadukkaita villapaitoja, lämpöisiä ponchoja ja vaikka mitä muuta ihanaa. 

PURAn kantava teema on kotimainen laatu ja ajattomuus. Muotivillityksiä tulee ja menee, mutta klassikot toimivat aina. Tuotteet valmistetaan Suomessa aina kankaista lähtien.

Palkintoponchon neulos on 40% merinovillaa, 58% puuvilla ja 2% lycraa, ja se on neulottu Agtuvilla Tampereella. Kankaat värjätään Hämeenkyrössä, jonka jälkeen ne palautuvat ommeltavaksi Agtuville. Voittaja saa tämän saman ponchon kuin minulla, tummanharmaana. 

Huii miettikää miten kylmää kohta taas on!

Kuinka osallistua: 

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille varattuun kenttään, se ei näy muille kuin minulle. 

2. fiilistele kommenttiboxissa miksi poncho haluaisi muuttaa juuri sinun vaatekaappiisi :D

3. vastausaikaa on viikko, 9.9. klo 23:59 asti

Onnea arvontaan!

Ps. Huomenna lauantaina 3.9. klo 11-18 järkätään Antiikki - Lifestyletapahtuma Tehdas Onkiniemessä, Haarlankatu 4. Tehtaan piipun juurella järjestettävässä tapahtumassa on luvassa myyjäiset (sisustusta, antiikkia, vaatteita, käsitöitä) ja toki ruokaa&juomaa. Lue lisää FB-tapahtumasta. Putiikki Rannalla osallistuu tapahtumaan myös, jos haluaa mennä hypistelemään Puraa livenä.

Kommentit (546)

Elmeri
1/546 | 

Oon semmonen vilukissa, että aina tarvii olla lämmintä vaatetta mukana. Poncho olis näppärä ja ihanan oloinen varuste viileneviin päiviin. Kaupan päälle se on vielä upean tyylikäs ?

Ti-tii
2/546 | 

En ole varma olenko poncho-tyyppi. Mutta olen ehdottomasti syksy-tyyppi ja syksyyn ehdottomasti poncho sopii. Muiden päällä niitä olen ihaillut. Nyt kun aloin asiaa oikein miettiä, niin kuinka kiva takin korvike se olisikaan näillä keleillä, kun ei ole vielä kylmä eikä enää lämmin....

Päivi J
3/546 | 

Oih, ihanaa. Juuri ihastelin ystävälläni samantapaista ponchoa ja mietin, että sellainen olisi ihana itselläkin :)

Jeni
4/546 | 

Tämä pelastaisi mut joka syksyiseltä riesaltani, rintatulehdukselta. (Joo, 3 lasta neljään vuoteen..)
Auttais myös piilottamaan pömpöttävän alavatsan, en ole ehtinyt vatsalihaksien pariin vieläkään :D

Pullervo
5/546 | 

Poncho toimisi loistavasti alati kasvavan raskausvatsani lämmittäjänä, syystakkien jäädessä pieneksi. Eikä tyylikkyydestäkään haittaa ole ;)

..::anna::..
6/546 | 

Olen aina ollut poncho-tyttö henkeen ja vereen, ovathan ne niin monikäyttöisiä. Kevyempinä ja liehuvina suojaavat kesän kuumuudessa ja lämpimän villaisina lämmittävät talven kylmyydessä.
Pyykkikoneen rummun ryökäle otti kuitenkin turhan läheistä kontaktia syys/talvi-ponchooni, joten kaapissani olisi selvä kolo lämpimälle ja pehmeälle versiolle <3. 

TinttiTee
7/546 | 

Täältä löytyy vannoutunut poncho -fani! Käyttöä löytyisi, etenkin nyt kun leikkauksen jäljiltä tuntuu todella epämiellyttävältä pukea yhtään mitään takkia päälle ?

Jaanaca
8/546 | 

Tykkään kyllä ponchoista, vaikka itselläni ei sellaista ole vielä.  Merinovilla kuulostaa niin lämpöiseltä.

noita
9/546 | 

Lapissa talvet ovat hyytäviä, eikä ylimääräinen villakerros tekisi pahaa silloin kun tuolla kotikotona sattuu vierailemaan :)

applebloom
10/546 | 

Olen ihan kauhea vilukissa, mutta opiskelijan budjetilla villaneuleita on vaikea hankkia. Akryyli ei vain toimi samalla tavalla!

Nonna
11/546 | 

Omistan yhden ponchon, mutta sen värimaailma ei oikein sovi itselleni. Ponchon kovana kohtalona onkin toimia lämmittäjänä mökkimatkoilla. Tämä PURAn poncho pääsisi näyttäytymään ulkona ihan kaupungissa. Ajattoman kaunis ja käytännöllinen. Väri on myös silmiä hivelevän kaunis. <3 Tästä tulisi kestosuosikki kerta rykäyksellä.

vaniljapapu
12/546 | 

Olen kuolannut kyseistä ponchoa joka kerta kun se näkyy blogissasi :D Ja Tampere on niin kaukana...

nannneih
13/546 | 

Olin edellispäivänä olkapääleikkauksessa ja juurikin eilen manailin sitä, etten omista yhtäkää pontsoa! Miten helppo se olisikaan nyt nakata kantositeen päälle ja sen kanssa näyttäisi vieläpä ihmiseltä...

evive
14/546 | 

Poncho tahtoisi muuttaa vaatekaappiini koska tietää kuinka kylmä meidän toimistossa on talvisin. Se olisi täydellinen toimistolookkiin sopiva lämmitin :)

Sandels
15/546 | 

Ah! Minulla ei vielä ole pontsoa, mutta sellaisen niin haluaisin - nimenomaan ihanan villaisen ja lämpöisen. Harmaa väri sopii minulle mainiosti, ja voisin aina nakata tuon vaatteideni päälle. Sopisi pitkään ihan takiksi. Toivottavasti on onni myötä :) Istuisi kuin nappi silmään (?) vaatekaappiini :)

crazycatlady
16/546 | 

Tuollaiseen olisi ihanan lämmin kääriytyä viilenevän syksyn kunniaksi ja toisi pientä piristystä arkeen kun jäin juuri työttömäksi.

Johanna R.
17/546 | 

Oi ihana, ihana poncho! Aloitan koulun ensi viikolla ja koska kouluissa on poikkeuksetta aina kylmä, olisi tuo ihana poncho täydellinen lämmittämään minua kylmissä luokissa :)

Santtu22
18/546 | 

Merinovilla on yksi suosikkeistani. Tähän ajankohtaa tämä poncho sopisi kuin puolukka vispipuuroon ? työkäverilla ihailin ponchoa ja ajattelin että haluaisin kokeilla tätä itsellänikin. Kyseistä vaatetta ei minulta ennestään löydy.?

jenya
19/546 | 

Täällä yksi viitta/ponchoihminen. Täällä pohjoisemmassa talvitakin käyttöaika on niin pitkä että käytäv nahkatakkia mahdollisimman kauan. Villaiset viitat ja ponchot ovat hyviä lämmittäjiä kun pelkällä takilla ei pärjää.

Sirkku
22/546 | 

Voi mikä ihanuus, en omista sellaista, joten olisi varmasti lämmin ja mukava asuste!

Hannis87
23/546 | 

Rakastan tuota ponchoa! Poncholla olisi hyvä syksyn edetessä lämmitellä kasvavaa masukumpua, kun muut takit ei enää mahdu. Nykyisessä työpaikassani alkaa jo nyt olla jäätävän kylmä joten ponchon alla voisi lämmitellä sekä sisällä että ulkona.

Peepi
25/546 | 

Vaimolle antaisin koska hänellä oli joskus poncho mutta jätti sen hotelliin Virossa ja harmitteli kauan.

vvjp
26/546 | 

En tiennyt olevani ponchoihminen ennen kuin tänä kesänä hankittuani kesäponchon. Olisi mukava kokeilla olisinko myös talviponchoihminen.

NuuNuu
27/546 | 

Poncho lämmittäisi kylmässä työhuoneessa ja arkistossa, jossa myös työskentelen. Minulla ei ikinä ole ollut ponchoa, mutta olen välillä ajatellut neuloa sellaisen.

amj
28/546 | 

Tykkään tämän ponchon suorista linjoista ja hyvästä väristä. Niitäkin enemmän tykkään sen materiaalista, sillä olen lampaanvillalle allerginen, mutta merino, alpakka ja kashmir käyvät. Nuo materiaalit ovat tietenkin kalliimpia, joten harvakseltaan tulee mitään uutta hankittua.

Milwiina
29/546 | 

Toimistotyössä on välillä kuuma ja välillä kylmä. Poncho on kätevä asuste sillä sen saa helposti mukautettua vaihteleviin lämpötiloihin työpaikalla. Lisäksi kuvan poncho on tyylikäs lajinsa edustaja!

Heilo
30/546 | 

Ihanaa, todellakin fiilistelen! :)

Olen viimeisen vuoden aikana karsinut vaatekaappiani rankalla kädellä ja nyt kun kaikki epäsopivat/huonolaatuiset/epämieluiset ovat jatkaneet matkaansa, on minulla yhtäkkiä aikamoinen aukko etenkin oikeasti laadukkaista ja lämpimistä talvivaatteista. Huomaan myös näyttäväni päivästä toiseen Muumien möröltä mustissani, kun suurin osa jäljelle jääneistä vaatteista on synkkääkin synkemmän värisiä. Poncho toisi siis kohdalle sattuessaan sekä lämpöä, että väriä elämääni!

Kiitos vielä kauniista ja ihanan elämänmakuisesta blogista! Vaikka olenkin jo vuosia ollut vakkarilukija, jännästi ei juuri tule kuitenkaan kommentoitua. :)

*Annimiina*
31/546 | 

Juuri ihastelin kaupungilla yhtä harmaata ponchoa, mutta materiaalin takia jäi ostamatta. Tämä PURAn poncho ois varmasti ihan täydellisen ihana päällä!

Shuwili
32/546 | 

Poncho olisi täydellinen syysvaruste kasvavan raskausmahan lämmikkeeksi! Näyttääkin niin kertakaikkisen tyylikkäältä.

Seireeniko
33/546 | 

Poncho lämmittäisi minua jäätävässä toimistossa määräaikaisen sopimuksen päättymiseen, sen jälkeen fiilistelisin se päällä pimeää vuodenaikaa kotisohvalla.

Maissi
34/546 | 

Syksyllä on monesti hankala päättää tarviiko takkia vai ei. Poncho olisi sopiva välimalli, lämmin mutta ei kuitenkaan takki. Takin käyttäminen kun on sitten selkeä kesästä luopumisen merkki, samoin kuin sukat!

Olga S
35/546 | 

Olen ehdottomasti ponchotyyppiä. Niitä minulta löytyykin useampi kappale eri väreissä puuvillasta pellavaan, mutta ei yhtään villaista kylmälle ajalle sopivaa. Siispä arvonnassa mukana! Ja tuo harmaa värihän on yksi käytetyimmistä, joten senkin puolesta poncho olisi juuri minulle passeli. :) Tosin vaatekaappiinhan se ei muuttaisi vaan tuohon eteisen naulakkoon, jossa ponchot ovat aina nopeasti päälle puettavina. ;)

Ellukoo
36/546 | 

Rakastan ponchoja ja rakastan syksyä! Omistan kyllä ohuita kesäponchoja, mutta multa puuttuu sellainen jota voisi käyttää ulkona takin sijasta nyt kun vielä ei ole ihan kamalan kylmä. Kyllä, poncho kuuluu siis mun pukeutumiseen ympäri vuoden, se kuuluu mun tyyliin, on kätevä ja tyylikäs vaate ja mulla on selkeästi tuon Puran ponchon kokoinen aukko vaatehuoneessani :)

Sallanneli
37/546 | 

Poncho lämmittäisi mukavasti näin syksyllä, koska olen aikamoinen vilukissa. :)

KaisaHH
38/546 | 

Puuvillainen kesäponchoni saa syksyn tullen mennä odottelemaan ensin kesää. Syksy-/talviponchoa minulla ei vielä ole, mikä ei käy ollenkaan laatuun. Ja olisihan tuo harmaa aivan täydellinen! 

pööpö
40/546 | 

Lähden Roomaan opiskelemaan ja voisin kuvitella, että Välimeren leutoon talveen villaponcho sopisi täydellisesti! Ja kun kuulemma sisällä on kylmää, niin kotonakin voi kääriytyä iltaisin ponchon uumeniin.<3

opossumi
41/546 | 

Noin ihana poncho saisi hyisen kylmyydenkin varmasti tuntumaan hippusen siedettävämmältä.

(Lisään vielä ohi asian, että mitä enemmän luen PURA-mallistosta, sen enemmän sitä ja sen ideologiaa arvostan!)

-mökö
42/546 | 

Poncho on ihan huippuvaate kylmenevään syksyyn ja talven koleisiin konttoreihin. Tämän sisällä kyhjöttäisin toimistossa sormet ja sydän lämpimänä <3<3...

Julpsu
43/546 | 

Ponchoja en omista yhtään, mutta tuo näyttää niin täydelliseltä että pakko kokeilla onneaan :) todella kaunis!

ssssonja
44/546 | 

En omista vielä yhtään poncha joten olisi ihanaa saada laadukas kappale vaatekaappiini syksyn lämmittäjäksi!

Annsu
45/546 | 

Toi näyttää niin lämpöseltä ja pelastaisi mun työmatkat :) saatoin myös bloglovinin kertoessa mahdollisuudesta voittaa toi kauuaan kuolaamani poncho, kiljahtaa silkasta ilosta :D

Teija H
46/546 | 

Olen useasti lukenut PURA:sta, mutta itselleni ei ole tullut vielä hankittua, nyt olisi oiva tilaisuus sellainen saada. Värikin natsaisi.

illia
47/546 | 

Poncho pelastaisi minut jokasyksyiseltä takkikriisiltä. Tuo olisi kaunis ja näppärä vaihtoehto :)

Heka
48/546 | 

Olen tämän syksyä etsinyt kaunista ja laadukasta ponchoa. Tämän yksilön kelpuuttaisin kyllä mielihyvin! :)

Meem
49/546 | 

Vaatekaapistani ei löydy yhtäkään ponchoa, tuo on yksinkertainen ja kaunis, olisi mahtavaa jos onni osuisi kohdalle :)

Resus
50/546 | 

Tämä on niin ihana! Varsinkin tuo harmaa sävy miellyttää mua. En nyt varsinaisesti ole itse ponchojen suurkuluttaja, mutta muilla näyttää niin hyvältä, että haluis itsekin vetää päälle.

Pöllöhillo
51/546 | 

Ostin tänä kesänä ensimmäisen ponchoni. Ja toisen. Ensimmäinen vei heti koko käden ja tuntuu vaikealta enää sanoa ei. Täydellinen vaate ja asuste! Rento, lämmin olematta takki ym. Tällainen laadukas yksilö sopisi täydellisesti valikoimaani.

Ketra
53/546 | 

Tuo olisi ratkaisu mun loppuvuoden vaateongelmille! Mulla vatsa kasvaa kuin pullataikina - me saadaan pikkumuksu vuodenvaihteessa - enkä haluaisi ryhtyä sellaiseksi piukkaa trikoota jokaisen kummun päällä -odottajaksi. Haluaisin pitää kiinni vanhasta tyylistäni, mutta mitkään yläosat eivät enää laskeudu kauniisti tämän vatsan päälle. Poncho olisi ihana, se olisi tyylikäs eikä korostaisi vatsaa samalla lailla kuin jo kirraavat paidat tai löysät lurpakkeet. Musta on ihanaa odottaa lasta, mutta tämä pukeutuminen on kyllä vähän tylsempää. Ponchon kanssa voisin vielä pitää mun toistaiseksi vielä sopivia tekonahkapöksyjä... Ihanaa jos onnistaisi!

Sapsu
54/546 | 

Poncho kaipaa just mun vaatekaappiin, koska se pääsisi välittömästi lämmittäjäksi jääkylmään kouluun. Kukapa ei haluaisi tuntea itseään tarpeelliseksi (;

Laretzi
56/546 | 

Olen pitkään ihastellut ponchoja mutta en ole uskaltanut ostaa koska en tiedä osaisinko käyttää sellaista ja sopisiko sellainen minulle.

Laikakoira
57/546 | 

Olen sellainen vilukissa, et oksat pois! Poncho olisi minulle juuri sopiva lämmike. Todella ihanan näköinen.

Heenana
58/546 | 

Omaankin vaatekaappiin noin ihana poncho mahtuisi, mutta siitä huolimatta taitaisin lahjoittaa voittoponchon vilukissaäidilleni toimistotyön lämmikkeeksi. :)

Väinölän Laura
59/546 | 

Rakastan syksyä, ja olen jo ihan malttamattomana odottanut, että saisin vihdoinkin vaihtaa t-paidat ja mekot pitkiin housuihin ja lämpöisiin kauniisiin vaatteisiin. Tämä poncho tekisi kai syksystäni jo ihan täydellisen! :)

Pihka1
62/546 | 

Olen yrittänyt löytää hyvää ja mieluista ponchoa. Yhden juuri tilasinkin mutta se oli liian lyhyt joten palautukseen meni. Tämä sinun päälläsi oleva on upea! Ihastelin sitä jo edellisinä kertoina.

Pikkumyyx
63/546 | 

Poncho on niin helppo vaate tapahtumaan kuin tapahtumaan! Meillä on töissä alkaa olemaan näin syksysin tosi kylmä ja yleensä talvella kökötän työpisteelläni villapaidassa ja isossa huivissa. Tämän takia merinovillainen poncho olisi kyllä loistava.

Papunen
65/546 | 

Onpas kauniin värinen tuo sinun poncho!  Kyllä kelpaisi tuollainen minunkin kaappiin. Poncho olisi hirmu kätevä toimistossa, siisti mutta silti rennon oloinen. Klassinen harmaa väri sopii monen kanssa ja laadukkuus tosiaan näkyy.

Saanass
66/546 | 

Tänne joensuun kylmyyteen ja luentosalien viileyteen tuo pontso olisi aika täydellinen asuste ^^ Lisäksi harmaa sopisi loistavasti muun vaatekaapin värimaailmaan.

MissP
68/546 | 

Kun en ratsasta muodin aallonharjalla, en tule kuitenkaan ostaneeksi itse ponchoa - paitsi kuuden vuoden päästä, kun se ei enää ole muotia :D

viluinen
69/546 | 

Poncho mahdollistaisi ohuiden jakkujen/takkien käyttöä vielä pitkälle syksyyn. Olisi tunne, ettei vielä ole niin kylmä, kylläkin vaatteita monta kerrosta vaan ei mitään paksua. Hiukan itsepetosta, mutta ei vaarallista. Ja todella kauniilla vaatekappaleella!

LaaLaa
70/546 | 

Olen toivoton vilukissa, joten poncho haluaa ehdottomasti tulla lämmittämään minua syksyiltojen viiletessä.
 

Rautarouva
71/546 | 

Koska tuo poncho on kaikki mitä vaatekaapistani puuttuu ja sopii sinne kuin omenat piirakkaan! Se on neule ja mukava (check), se on lämmin (check), se on harmaa (check), se on simppeli twistillä (check). Nahkahousut odottelevat jo treffejä ponchon kanssa!

Miinami
72/546 | 

Oi tuo poncho on aivan ihana! Taisin jo aiempaan postaukseen kommentoida että tuo olisi ihan täydellinen kylmässä toimistossa.

Marsarsa
73/546 | 

Työpaikallani on pääsääntöisesti aina överikylmä, joten tuo sopisi loistavasti työhuoneeni henkariin valmiina lämmittämään, kun kylmä yllättää huonosti pukeutuneen.

Btw, ne siun keltaiset Reebokit päätyivät lopulta miulle ja jestas! En voi uskoa, että olisivat muka käytetyt! Arvostan rakkauttasi kenkiin ja niiden hellimiseen entistä enemmän. 

Ujopiimä
74/546 | 

Mulle tuo poncho olis yhdenlainen taikaviitta, mikä päällä uskaltautuisin taas ulkomaailmaan täältä neljän seinän sisältä vauvakuplasta. Hyvin verhoaisi nämä uudet muodot, mitkä näin muutama kuukausi synnytyksen jälkeen aiheuttavat (turhaa, tiedän...) päänvaivaa ja nolostelua. Imetyskin onnistunee kätsysti tuon piilossa!

OutiJ
75/546 | 

En omista ponchoa, mutta olisipa ihana kääriytyä siihen tällaisena vilukissana.

Helma
76/546 | 

Mä löysin kesälöä itsestäni poncho-tytön ja nyt voisin ilolla jatkaa tuollaisen lämpimämmän mallin kanssa.

$
77/546 | 

Tsaijaijai, miten mukava olisikaan maata työttömänä sohvalla ja pelata candy crushia tuo poncho päällä!

-katriina-
78/546 | 

Kaappissa oli ponchon mentävä kolo, ja juurikin tuo harmaa natsaisi tämän hetkiseen värimaalimaani erinomaisesti. Budjetti ei aivan riitä itselle hankkimaan ja tekokuituisia en huoli. Joten minulle kiitos :-)

Paltsu
79/546 | 

Toi poncho haluais ehdottomasti tulla lämmittämään mua tulevan talven kylminä toimistopäivinä :) 

Figlia
81/546 | 

Poncho lämmittäisi tätä vilukissaa talvella toimiston hyiseltä ilmastoinnilta.

bubbs
82/546 | 

Olisi ihanaa täydentää vaatekaappia tällaisella ajattomalla, laadukkaalla, kenties ikuisella vaatekappaleella. Kyllä lämmittäisi sielua ja ruumista. Purrrrrr. 

Petrailona
83/546 | 

Oi se näyttää niin pehmeältä ja ihanalta ja lämpimältä! Aloitin juuri yliopisto-opinnot näin kolmenkympin kynnyksellä ja näkisin itseni kuuntelemassa luentoja käpertyneenä mukavasti tämän ponchon sisälle. Ihan varmasti saisin tenteistä parempia numeroita tämän avulla. ;)

RH
84/546 | 

Itselläni on vaatekaapissa ponchon mentävä aukko.. Lapsena minulla oli meksikolaistyylinen lemppariponcho, jota ei saanut päältäni millään. ?

JaanaA
85/546 | 

Pian takaisin töihin, poncho lämmittäisi mukavasti hartioita toimiston kylmältä ilmastoinnilta.

Sippaliina
87/546 | 

Ihan ensimmäiseksi pitää kiittää vinkistä käydä myssyfarmilla. Vietettiin mieheni kanssa ihana lauantai heidän avoimissa ovissaan. Poncho kiinnostaa koska säiden kylmetessä se sopisi hyvin välikausitakin korvikkeeksi. :)

-A-
88/546 | 

Mukana ollaan! :) Tuon alla varmasti onnistuisi imetyskin ulkona näillä ilmoilla, eikä viima saisi aikaseksi rintatulehdusta.

Aniss
91/546 | 

Tässä pitäis töihin lähteä syksyllä raskauden ja kotiäitiyden pöhöttämällä kropalla. Itsetunto ei ole katossa, tuon ponchon kanssa saattais ollakin. Ja varsinkin kun se vieläpä suomalaista tuotantoa.

minea_
92/546 | 

Tännetänne ihana poncho!! Odotan meidän kolmatta lasta syntyväksi ensi keväänä ja hetken päästä ei muu kuin poncho enää mahdukaan. Tulisi siis takuuvarmasti käyttöön, jopa kyllästymiseen asti. ;)

Puuskitsa
93/546 | 

Voi khulla! Kaapistani löytyy yksi poncho, joka on kamala sähköistyvä akryylihirvitys. En ole kuitenkaan heittänyt sitä pois, koska poncho. Olen pikkuhiljaa siirtynyt vaatehanginnoissa vähemmän-mutta-parempaa linjalle, eikä tätä parempaa akryylihirvityksen korvaaja ehkä ole edes olemassakaan!

~Anu~
95/546 | 

Poncho oli kätevä heittää päälle kun vie koululaisia kouluun tai harkkoihin. Nopea pukea kun pitää juosta vilkkaan 2v poikasen perässä ja miten kätevä imettää vauvaa siellä lämpöisessä suojassa <3

JanikaH
96/546 | 

Mulla ei ole yhtään ponchoa, olisi kyllä mahti lisä vaatekaappiin juuri näille rakastamilleni syksyn keleille. Autolla tulee kuitenkin töihin mentyä niin tuo olisi juuri passeli. 

Soikki
98/546 | 

Minulla on ennestään parikin ponchoa mutta ei näin laadukasta yksilöä, joten tilaus todella on voimassa! Olen opiskelija, joten ostaminen on siirtynyt työllistymisen jälkeiseen tulevaisuuteen.

MinnaVee
99/546 | 

Tämä voisi olla juuri se kaivattu lisä mun vaatekaappiin! Poncho sopisi varmasti myös nyt raskausajan pukeutumiseen :)

Repsu
100/546 | 

En ole ennen käyttänyt juurikaan ponchoa, mutta vaikuttaisi tosi käytännölliseltä juurikin tämän vuodenajan pukeutumiseen :)

Bonchon poncho-vuosi
101/546 | 

Moro! Täällä yks Boncho, joka on viettänyt ulkomailla monta ponchotonta ponchoton-vuotta ja on nyt rantautunut Suomeen poncho mielessään viettämään toivottavasti työntäyteistä ponchoista poncho-vuotta. Boncholta vain poncho puuttuu!

Monsku
102/546 | 

Vaatekaapistani puuttuu poncho, joten olisi mukava päästä testaamaan, miltä sellainen päälläni näyttää. Poncho on malliltaan ainakin todella kaunis. :)

Xeveliina
103/546 | 

Pelkäsin olevani sairas, kun katselin jokaisessa kaupassa ponchoja ja sitten tajusin, että nehän ovatkin nykyään tosi hienoja vaatekappaleita! :D

mirasusanna
104/546 | 

Aaaaah ihana! Tuo olisi hyvä, sillä palelen helposti. Enkä omista ainuttakaan ponchoa :(

Sannapas
105/546 | 

Mulla ei ole koskaan ollut ponchoa enkä ole koskaan voittanut mitään. Lisäksi harmaa on lempivaatevärini ?.

Oukkari
107/546 | 

Ihana poncho! Ottaisin tuon toimistokäyttöön, koska työhuoneeni on todella kylmä, hrrr!

Juttayy
108/546 | 

Tarviin ehdottomasti merino-ponchon, koska edellinen, itse tekemäni, jäi pyörän pinnojen väliin.

Iisa
109/546 | 

Poncho olisi huippukätevä lisälämmike tällaiselle helposti palelevalle. Näppärä heittää vaikka takin päälle kun alle ei enää mahdu enempää kerroksia ja tuohan se pukeutumiseen lisää vaihtelua ja jujua :)

Miau
110/546 | 

Toinen lapseni on pian syntymässä ja poncho helpottaisi imetyshetkiä syksyn viimassa, kun esikoisen kanssa tulee kuitenkin istuskeltua puistoissa. Täydellisen käytännöllinen vaate olisi ja tulisi tarpeeseen!

Perhoneito
111/546 | 

Mulla on ollu jo vuosia vaan yks poncho; akryylistä tehty, rätisevä kammotus. En oo päässy siitä eroon vaikka oon halunnu, koska rakastan ponchoja mutten oo löytäny budjetille ja tyyliin sopivaa korvaajaa. Eli josko mä nyt pääsisin luopuun tosta vanhasta ihanasta kammotuksesta <3

jennis
112/546 | 

Olen harkinnut ponchon hankkimista pitkään. Viime vuonna ihastuin juuri tähän PURAn ponchoon, kun sen blogissasi esittelit. Poncho on käynyt jo useampaan kertaan ostoskorissa verkkokaupassa, mutta kertaakaan en ole vielä kassalle asti päätynyt. Jotenkin aristelen ostaa jotakin noin kallista, kun en ole päässyt sitä livenä näkemään ja kokeilemaan. Jospa nyt sitten onnistaisi ja saisin ikioman ponchon tästä arvonnasta, loppuisi se ostoarpominen siihen paikkaan :)

Ananasa
113/546 | 

Poncho näyttää ihanalta! Siihen olisi mahtavaa kietoutua syksyllä, kun ilma viilenee ja lehdet kieppuvat tuulessa. Harmaa sävy sopisi hyvin myös oman vaatekaappini väreihin. Ja lupaan huolehtia siitä hellästi ja ihastella sitä ystävieni ja tuttujeni kuullen :)

Jo
114/546 | 

Mahtavaa että suomalaista tuotantoa vielä löytyy vaatteiden puolelta.

Vaatekaapissani onkin harmaan ponchon mentävä aukko ja tuo sopisikin siihen täydellisesti. :)

Miraapa
115/546 | 

Olen pitkään etsinyt itselleni ponchoa ja tuo on aivan täydellinen! Se lämmittäisi täällä napapiiirin seudulla niin töissä, kuin vapaa-aikana.

Creme
116/546 | 

Osallistun!

Poncho on aivan ihana ja tuo harmaa väri kävisi melkein kaikkeen vaatekaapissani, ainakin kaikkiin syys- ja talvivaatteisiin. Poncho tulisi tarpeeseen siksikin, että meidän toimistolla on usein käsittämättömän kylmä, etenkin tällaiselle ikuiselle vilukissalle kuin minä. Ponchon avulla voisin kääriytyä mukavasti lämpöön ja silti näyttää skarpilta ja uskottavalta töissä. Tähän mennessä ratkaisuni on ollut lainata toimiston fleece-peittoa ja kyllähän siitä on vähän kuittailua tullut, ihan hyvässä mielessä tosin. :D Mutta tulisihan siitä itselle kivempi olo, jos ei pitäisi aina peittää asuaan fleece-peittoon vaan saisi jonkun esteettisemmän ratkaisun. Ja tokihan alkusyksystä poncho kävisi myös kivasti trenssitakin korvikkeena, vaihtelua arkeen. :)

Suvi
117/546 | 

Poncho voisi muuttaa vaatekaappiini, koska en omista yhtään sellaista ja opiskelijabudjetti ei kovin helpolla veny merinovillaisen ostamiseen, varsinkaan nykyisten opintotukileikkausten alla.

Kaneli
118/546 | 

On perjantai-iltapäivä ja katson työhuoneen ikkunasta ruskan värjäämää maisemaa. Haaveilen viikonlopusta. Näen itseni käyskentelemässä lämmin ja kauniin harmaa poncho päällä syysauringon säteiden alla metsässä. Käteni on rakkaan miehen kädessä . Mieleni on hyvä ja levollinen. Haavetta vainko se on.

Siiri E.
119/546 | 

Olisi kyllä ihanaa kietoutua tuohon kylmää ja viimaa vastaan! Ja haluaisin testailla millä tavalla huivit ja kaulakorutkin sopii tuohon päälle, kiinnostaa!

Pömppä
120/546 | 

Syksy on haastavaa aikaa kaltaiselleni palelijalle, kun sää voi vaihdella paljonkin saman päivän aikana. Siksipä kerrospukeutuminen on aivan must ja plussaa on, jos vaatteet menevät pieneen tilaan kassiin, jos aurinko yllättää. Lämmin, laadukas poncho pelastaisi silloin, kun tuuli käy luihin ja ytimiin.

Heli
121/546 | 

Riittäköön perusteluksi, että minä vain haluan, että tämä poncho lämmittäisi minuakin!

Elisabettt
122/546 | 

Oih, olen vilukissa kosteiden ja kylmien ilmojen saavuttua, joten jo pelkästään ajatus villaiseen ponchoon kääriytymisestä lämmittää mieltä!

Hane92
123/546 | 

Tuo harmaa väri sopisi arkeen sekä juhlaan ja olisi helppo asustaa. Pitkät äidin neulomat kirjoneulesukat tuolle pariksi ja värikäs paita alle niin voi että! Helpottaisi muutenkin löhöilypäiviä ja lämmittäisi ihanasti, vaikka villasukat jalassa kuljenkin joka päivä. :D 

ulpukka
124/546 | 

Syksy saapuu taas, ja poncho lämmittäisi ihanasti viileneviä päiviä! Olen pitkään etsinyt ponchoa, mutta sopivaa ei ole vielä tullut vastaan mutta tuo yksilö näyttää niin kauniilta!

Anneee
125/546 | 

Voi juuri tämän tarvitsisin vaatekaappiini! Olen niin vilukissa ja tämä lämmittäisi varmasti asujani nyt ihanasti:)

Ariana
126/546 | 

Olen ihan hirveä vilukissa, minkä takia olisi ihana saada lämmittävä poncho pimeneviin iltoihin :)

Eve T
127/546 | 

Montaa ponchoa olen kaupassa hilpaillut mutten ole uskaltanut sijoittaa. Jospa tää olis kohtalo?

minttu47
128/546 | 

Minulla ei ole vielä yhtään ponchoa, mutta tuo näyttää niin kauniilta, että olisipa kiva päästä kokeilemaan :)!

-Suvi-
129/546 | 

Poncho on vaan niin kätevä autolla ajaessa. Ja toimistossa. Ja kotona. Ja kylillä. Ja lentokoneessa. Ja vaikka missä. Tämä olisi vaan niin kätevä ja kaupan päälle näyttää hyvältä.

Hupeli
130/546 | 

Olen vilukissa: käytän villasukkia myös kesäisin. Joskus on noustava peiton alta ja käytävä sukat jalkaan, koska en saa unta kylmien jalkojen vuoksi. Ponco lämmittäisi varmasti ihanasti sekin.

LottaLH
131/546 | 

Just kävin Cubuksella eilen sovittamassa ponchoa, mutten millään raaskinut sitä sitten ostaa! Kopissa kääntyillessäni mietin miten kivasti tää menis niin farkkujen kun mekkojen (ja hameidenkin) kanssa. Tietty poncho ois ihan superlämmin vaihtoehto kylmeneville keleille, varsinkin tollanen, jossa on oikeesti villaa. Mahtavaa, tänne kelpais:))

Hiisukas
132/546 | 

Tämä luultavasti tekisi minusta poncho-ihmisen, näyttää oikein mukavalta päällä. Varmasti kätevä ja lämmin.

MallaSalla
133/546 | 

Poncho on syksyn ykkösmuotiasuste, ainakin minulle. Olen kovasti aikonut hankkia ponchon, mutta en ole löytänyt vielä mieleistäni. Kuvan poncho vaikuttaa täydelliseltä! Tämä olisi tosi ihana!

S-T
134/546 | 

Mulla on ollut poncho (eli pontso :) ) viimeksi lapsena, eli ehdottomasti tarvitsisin tuollaisen! Ja vielä vilukissa kun musta on tullut, niin sitä suuremmalla syyllä <3

Holli
135/546 | 

Poncho haluaisi muuttaa vaatekaappiini, koska sillä olisi siellä yksinvalta :D En siis aikaisemmin ponchoja ole omistanut, mutta varsinkin koulussa on syksyisin ja talvisin todella kylmä, joten mieluusti tällaisen kotiuttaisin. 

ElisaV
136/546 | 

minulle tämä olisi täydellinen; voisin pitää lähes ympäri vuoden kun talvet täällä ovat lentoja. enkä omista vielä ponchoa... toimisi hyvin myös imettäessä ? tässä parin viikon ikäinen suursyömäri sylissä ? arvostan villaa ja sen ominaisuuksia suuresti, ponchon värikin on just eikä melkein!

Shunii
138/546 | 

Ponchon haluaisin, koska se olisi kätevä asuste niin töissä kuin vapaallakin fiilistellä. Mukavampi kuin takki ja ihanan pehmoinen, juuri täydellinen syksyyn. Ja kylminä alku talven aamuina ei tarvitsisi huopa päälle käärittynä juoda kahvia, jos tuleekin tunne että haluaa kahvit juoda patiolla :)

Kissanviiksi
139/546 | 

Talven tullen vanhat ikkunat vetävät tehden ilmasta raikkaan, mutta myös kylmän. Tämä lämmittäisi kovasti aamuteetä siemaillessa :)

henssi
140/546 | 

Olen tässä jonkin aikaa katsellut katukuvassa näkyviä ponchoja ja pohtinut josko sellainen itsellenikin sopisi :)

TH
141/546 | 

Mulla ei ole ollut ponchoja vuosiin. Ylikäytin niitä muutama vuosi (eh, ehkä enemmänkin kuin ´muutama´) ja vein ne kevätsiivouksen yhteydessä kirpparille. Nyt sitten olen pari viimeistä vuotta himoinnut ponchoja taas ja harmitellut niistä luopumista. Tälle olisi siis selkeä aukko kaapissani!

Piia
142/546 | 

Voiii minä haluan!! <3__<3 Osallistuin arvontaan silloin viime kerrallakin, josko nyt parempi onni! Rakastan kaikkia juttuja, joihin voi kääriytyä!

Penny
143/546 | 

Näin muutaman kuukauden ikäisen pojan kotiäitinä ponchohan olisi ihan mahtava juttu. :) Helppo yhdistää vaikka mihin, tekee varmasti monesta asusta astetta siistimmän ja tyylikkäämmän, ja, sehän toimisi imetyksenkin suhteen näppärästi! :)

Murmur6
144/546 | 

Oisi huippua saada poncho lämmittämään syksyksi ja tuomaan vähän säpinää vaatekaappiini mustien vaatteiden joukkoon. :)

Merima
145/546 | 

Laadukas, hyvin laskeutuva ponchohan on joka naisen vaatekaapin kulmakivi. Asia, jonka tajusin katsellessani nämä kuvat!

Tanja
147/546 | 

Poncho lämmittäisi tällaista vilukissaa kivasti viileinä syyspäivinä. Ja onhan tuo todella nätti ja helppo yhdistää muuhun vaatetukseen!

SonjaM
149/546 | 

Hmm. Saattaisin hyvinkin olla poncho-tyyppiä - ei vain oikein ole koskaan ollut varaa sijoittaa rändömisti tähän kokeiluun.

ksi
151/546 | 

Löysin ponchot tänä kesänä! Luonnonvalkoinen pitsiponchoni alkaa vaan olla liian viileä näihin säihin - tuollainen lämmin versio olisi enemmän kuin tervetullut!

AnnaN
152/546 | 

Olen vanhempainvapaalla enkä ole raaskinut ostaa itselleni uusia vaatteita piitkiin (siltä ainakin tuntuu) aikoihin, poncho on niin kaunis ja laadukkaan kuuloinen että sen mieluusti ottaisin. Ihana!

M
153/546 | 

Ah, villukissan todellinen pelastus olis tuo poncho. Ja näin syksyllä kun mahaa kasvatellaan niin hyvin mahtuu isompikin maha tuon alle lämmittelemään. :)

Kottarainen
155/546 | 

Laadukas poncho lämmittäisi ihanasti kylmissä luentosaleissa istuvaa opiskelijaa :) Tumman harmaa on lisäksi värinä ihan lemppareita!

LauraL
156/546 | 

Olen jo pitkään haaveillut ponchosta, mutta sitä täydellistä en ole löytänyt. Paitsi nyt. Hyvä että tämä poncho ei ole mikään akryylihöttö. Ja tämähän menee sekä sisällä että ulkona eli monikäyttöinen.

maikki8
158/546 | 

Poncho haluaisi minun kaappiini juuri siksi, kun sellaista ei siellä vielä ole, joten sellaisen tarve olisi juuri minun kaapissani :D

Mimmipii
159/546 | 

Minulla on violetti, edestä avoin viitta. Se sähköistyy ja siksi hyvä luonnonmatsku ois varmasti parempi. Ja olisi upea käyttää laadukasta suomalaista tuotetta. Vielä raskauteni ei näy, mutta tuo olisi passeli vaate talviodottajalle!

Puputin
160/546 | 

Oi tää ois niin meant to be! Oon jo käynyt fiilistelemässä tota samaista mut budjetti tekee vähän tiukkaa. Jos voitan niin ei tarttis vetää pelkkää puuroo taas heh!

tiu
161/546 | 

Olen talvisin ihan mahdoton vilukissa, joten poncholle tulisi kyllä käyttöä! Erityisesti poncho pääsisi käyttöön toimistopäivinä; meidän toimistossa vetää talvisin niin, että sormet ovat jäässä.

MinPip
162/546 | 

Jos meillä on ensi talvena yhtä kylmää sisällä kuin viime talvena, niin poncho pelastaa.

Dina_
163/546 | 

En oo koskaan omistanut ponchoa, mutta se näyttää aivan ihanalta! Harmaa houkuttelee värinä syksyn tullen. :)

Sallaaa
164/546 | 

Oi! Poncho päällä olisi ihana kulkea viileillä syyskeleillä, ihanan rento vaate :)

Niikka
165/546 | 

En ihme kyllä omista vielä yhtään ponchoa, vaikka olenkin aikamoinen vilukissa.

Mökilö
166/546 | 

Ihanan näköinen! :) Eikös kerran myös jo ollutkin arvonta, silloinkin osallistuin. Ainakin jossakin muistan osallistuneeni ponchon arvontaan. :D Olisi kyllä mukavaa voittaa, yleensä arpaonni on kuitenkin huono. :p

Emilia
167/546 | 

Poncho haluaisi muuttaa vaatekaappiini, koska siellä ei vielä yhtäkään ponchoa ole koskaan nähty! Saisi olla siis aivan ensimmäinen laatuaan :) 

lispeeee
168/546 | 

Haluaisin olla sellainen suomenruotsalainen kulttuuritäti, jolla on huoleton nuttura, afrikkalaisia koruja ja laadukas poncho. Toisaalta haluaisin olla se hillitty, ihana ranskalaistyttö, jolla oli sotkunuttura ja joka oli menossa Kiinaan työmatkalle. Juttelin hänen kanssaan koneessa jossain Köpiksen yllä ja ihailin hänen rannekorujaan. "Mais ouiii, c est ermees." Sellainen naturelli tyyppi, jonka korut ja shaali olivat tietysti Hermestä. Kietoutuisin tuollaiseen kun menisin uusiin töihin merenrantakaupunkiin.

Hattaraharja
169/546 | 

Poncho tulisi todella tarpeeseen :D toimistossamme on talvisin aivan jäätävän kylmä tällaiselle ainaiselle vilukissalle! Plussaa on aivan ihana malli ja materiaali <3 poncho vaikuttaa myös täydellisen pituiselta myös tällaiselle pätkälle :D

Nanna
170/546 | 

Miksikö minun kaappiini? Sehän suorastaan huutaa sitä! Rassukka, pelastaa täytyy. Hyvään ja hellään huomaan pääsisi hän, lupaan ulkoiluttaa useasti. :)

Piipuj
171/546 | 

Tää oikein huutaa mun nimeä, värikin on just eikä melkeen! Ja niin poncho puuttuu vielä mun vaatekaapista, tää ois täydellinen. :)

Lauraliini
172/546 | 

Myös täällä ilmoittautuu jatkuvasti töissä paleleva toimistotyöläinen. Kiitos tehokkaan ilmastoinnin, toimistossamme on kylmä ympäri vuoden, joten poncho pääsisi todellakin tehokäyttöön! 

N
173/546 | 

Siksi että olen kesälapsi ja ei tule itse tajuttua hankkia talveksi lämpimiä vaatteita (mikä sitten kaduttaa silloin..). Joten toi olisi täydellinen lisä omaan kaappiin :)

RMarja
174/546 | 

Olen pitkään haaveillut lämpimästä ponchosta ja tämä olisi aivan täydellinen valinta! Se pääsisi hyvään kotiin. ^^

heiskav
175/546 | 

Oijoi, jospa nyt onni suosis! Tarvitsisin tämän ehdottomasti, koska meillä töissä on niiin kylmä. Oikeesti, ollaan jopa välillä käyty ulkona lämmittelemässä. :D Haluaisin ja tarvisin siis.

PP
176/546 | 

Olen katsellut ponchoja jo pitempää, en vain ole löytänyt hyvää vaihtoehtoa. Tämä olisi todella hieno ja sopisi töihin lämmikkeeksi, jossa on talvella välillä todella kylmä.

Senttu
177/546 | 

Nyt se pääsisi piilottamaan pian ilmaantuvaa vauvamahaa ja myöhemmin talvella lämmittämään sitä, kun muut vaatteet eivät enää mahdu päälle :D

heisi
178/546 | 

Olen viime vuosina keskittynyt vaatekaapin täydennyksessä Suomessa valmistettuihin vaatteisiin, mutta Puraa ei ole vielä kaappiin eksynyt. Eikä kyllä lämmintä villaponchoakaan. Kelpaisi siis tänne täyttämään isoa syysvaateaukkoa vaatekaapissa.

Katjannele
179/546 | 

Poncho toimii turvallisena luottovaatteena. Jos mikä tahansa muu mättääkin, on jotain mikä toimii aina. Amen.

Henna
180/546 | 

Voi minulle <3 Mulla ei ole tällä hetkellä vara ostaa yhtään mitään vaatteita mutta talvi tulee silti :( Tuo lämmittäisi kylmissä luentosaleissa.

kukka
181/546 | 

Oi, puran poncho olisi hurjan kätevä imetysvaate! Ja toimii muutenkin hyvänä lämmikkeenä :)

eevis_
182/546 | 

Tämä ponchohan siis huutaa mun nimeäni! Keksisin ehkä noin miljoona asua, johon yhdistää se. Ja bonuksena vielä, mulla on aivan samanvärinen merinovillainen pipo kaapissa odottamassa viileämpiä säitä. :)

A
184/546 | 

Tuo olisi niin kaunis ja monikäyttöinen lämmittäjä! Jossain kaupassa katselin hieman vastaavan näköistä, mutta materiaali oli 100% keinokuitua - kauppaan siis jäi.

Nini
186/546 | 

Poncho päällä ois ihana istuksia parvekkeella tummenevassa syysillassa kynttilöiden valossa ja siemailla punaviiniä:)

Odee
187/546 | 

Olen aivan 100% syksypukeutuja! Syksy on myös todella ihanaa aikaa. Rakastan hameita ja mekkoja, mutta minulla ei ole niiden kanssa mitään takkia. Ymmärrän myös suomalaisen käsityöteollisuuden päälle (ja arvostan kovasti!!), sillä olen ikäni nähnyt ja elänyt käsitöitä.

Mimmi82
189/546 | 

Tuo toimisi upeana lämmittäjänä syksyiltoina jo 13 vuotta sinkkuna oleelle neidille jolla ei vieläkään sitä oikeaa lämmittäjää ole, joten tuo toimisi hyvin siihen asti kun se oikea löytyy?

TerhiKoo
190/546 | 

Ihana poncho!! Tämä olisi täydellinen lämmike vetoisassa lasiseinäisessä toimistossamme talvikuukausina :)

Suski
191/546 | 

Ehdottomasti mukana, siskolle antaisin, itse kun en osaisi varmaan käyttää ponchoa ja sisko osaa!!!

Mamatobe
192/546 | 

Odotan ensimmäistä lastani ja syystakkini eivät tule pitkään mahtumaan kiinni. Poncho olisi täydellinen lämmittäjä kasvavalle mahalle.

Jonna
193/546 | 

Poncho on niin ihana! <3 Olen himoinnut sitä jokaisessa sinun postauksessa. Olen monta kertaa käynyt liikkeen sivuillakin sitä kuolaamassa,mutta harmiksi opiskelija budjetti ei anna edes maan pahimman vilukissan sitä tilata!

Kaisu
194/546 | 

Oi, poncho olisi ihana lämmike syysiltoihin. Tämä päällä voisi siemailla parvekkeella lämmintä kaakaota ja katsella pimenevää iltaa :)

najs
195/546 | 

Poncho haluaisi muuttaa just mun vaatekaappiin, koska sille olisi ihan ikioma tärkeä paikka siellä. <3 Syksy kolkuttelee nurkan takana, ja tämä vilukissa on jo pitkään etsinyt sitä oikeaa ponchoa lämmittämään kylmän yllättäessä. Mikäs sen kotimaisen ja lähellä valmistetun upean ponchon parempaa <3

Satumä
196/546 | 

Laadukas poncho olisi tervetullut vaatekaappiini, koska olisi varmaan hyvä lämmike tällaiselle vilukissalle näin syksyllä. :D

Rainbow Dash
197/546 | 

Oi, olen jo pitkään halunnut ponchon, sillä multa ei sellaista vielä löydy. Tämä olisi mahtava syntymäpäivälahja, sillä mulla on synttärit ensi viikolla. Tämä olisi täydellinen lämmike myös järkyttävän kylmässä opiskelupaikassani! :D

sude
198/546 | 

Ehdottomasti oon syksyä rakastava ihminen, mutta tosi paleleva sellainen. Joten poncho olisi tyylikäs ja varmasti lämmin vaihtoehto tähän syksyyn. 

Inkku
199/546 | 

Olen ihan hulluna harmaisiin neuleisiin, nytkin olen koko viikon viihtynyt samassa oversize-neuleessa. Ponchoa minulla ei ole vielä koskaan ollut, olisi kiva kokeilla miten se sopisi omaan tyyliini :)

insku
200/546 | 

En omista yhtään ponchoa mutta olen aina ihaillut niitä muilla ja haaveillut omasta. Tuo näyttää täydelliseltä ja ihanan lämpimältä!

Arpaonni
201/546 | 

Mukana arvonnassa! Olen alkanut jo yli vuosi sitten kutoa ponchoa, mutta projekti on vieläkin kesken. Joten ottaisin tämän mielelläni :)

Mammamia
202/546 | 

Poncho haluaa muuttaa minun luokseni, koska vaatekaapissani on vain kivoja vaatteita ettei poncho koe ollenkaan syrjintää vaan kaikki vaatteet ja omistaja on sille tosi ystävällisiä. <3

Kati N.
203/546 | 

Tämä vilukissa kaipaa villaa ympäri vuoden! Ja näin syksyllä poncho on ihan ykkösvaate; Kun on aamulla sen verran viileä, että jotain tarvii ylle heittää, mutta ihan vielä en haluaisi takki-linjalle lähteä!

PiaKristiina
205/546 | 

Ponco olisi siisti ja kaunis päällä. Meillä on töissä melko viileää, joten vilukissa pukisi ylleen sen mielellään ja värikin aivan ihana!

Vivixxx
206/546 | 

Olen varma että poncho haluaisi muuttaa kaappiini ja sieltä lämmittämään viileneviin syysiltoihin sekä pitämään koleuden loitolla luennoilla istuttaessa :)

Tanjuska
207/546 | 

Aivan ihana poncho! Se haluaisi muuttaa juuri minun vaatekaappiini, koska matkani opiskelupaikkaani ovat pitkät ja syysaamut viileät. Poncho toisi tarvittavaa lämpöä aikaisiin aamuherätyksiin.

Lehmuksenkukka
208/546 | 

Ponchot ovat kuin lämmin syli johon kääriytyä viileänä syysiltana. Laatuponcho olisi myös jotain sellaista jota oma pieni vaatekaappini kaipaisi :)

Dis
209/546 | 

Ihana poncho. Kyllä tällainen mahtuis tänne vaatekaappiin! Hyvä että tuet kotimaista yrittäjää.

Sunni
211/546 | 

Poncho vaan sopii syksyyn kuin nenä päähän! Varsinkin kun asun Lapissa jossa nyt on kylmä aina :D

Saana
212/546 | 

No, en omista vieläkään yhtään ponchoa. Muotiahan tämä on jo ollut jonkin aikaa ja olen ihallut tätä muotia, mutta en ole saanut hankittua.

Viivitys
213/546 | 

Täällä on odotettavissa iloinen vatsan kasvatus tänä talvena. Poncho olisi ensin kätevä peittämään kasvavaa vatsanseutua uteliailta katseilta. Myöhemmässä vaiheessa se olisi varmaan ainut enää päälle mahtuva vaatekappale :D. Ehdottomasti tarpeellinen siis.

Huolestunut kansalainen
214/546 | 

Toimiston ilmastointi on usein niin kylmällä, että tämä olisi ihana lämmittäjä.

Hoksi
215/546 | 

Suden työn ja paikkakunnan muuton takia olisi ihana uudistaa myös vaatekaappini. Olen muuttanut Tampereelle ja on kiva löytää postauksistasi viittauksia uuteen kotiseutuuni ?

Hanninkainen
216/546 | 

Koska ponchoja ei koskaan voi olla liikaa, monessa värissä löytyykin jo mutta ei juuri tuona kauniin harmaana :)

sipru
217/546 | 

antaisin  mummille eil kutsumme mummia isomii ksi mummi palelee ja tuttisee niin paljon että ponco tekisi mummin onnelliseksi

jenniz
219/546 | 

Poncho on paras työpaikan vaatekaapin varuste: näppärä pukea minkä asun kanssa tahansa silloin kun kaipaa kääriytymistä johonkin lämpimään.

vilukissa
221/546 | 

Tämä olisi ihana, kaunis, tyylikäs ja toimiva vaatekappale syksyyn hiljalleen kasvavan vauvavatsan kanssa :).

Annuli4578854367
222/546 | 

Työpaikan ilmastointi on täysillä joten vetäisin tuon mielelläni paitapuseron päälle ja välttelin nuhalta

E~
223/546 | 

Ihana poncho! Pelastaisi pelkällä olemuksellaan tulevan rankan auskutalven ja luennoilla nuokkumisen :)

Sanna U
224/546 | 

Tämä on ainakin 234. kommentti, mutta näihin arpajaisiin haluan ehdottomasti mukaan. Meille syntyy talvivauva, jonka imettäisin tuon ihanuuden suojissa, pakkaselta ja häiriötekijöiltä turvassa missä vain!

henna
225/546 | 

Olisin tarvinnu tommosta jo viime talvena! Vanha omakotitalo ja lämmitysjärjestelmä reistaili... välillä oli aamulla herätessä sisällä noin 10 astetta "lämmintä". Tänä talvena pitäis olla lämmintä mut oishan tuon ponchon suojissa kiva muistella viluista viime talvea :)

Linde
226/546 | 

Ihana ihana poncho! Olisi mieletöntä voittaa se arvonnasta, koska opiskelijana minulla ei tule siihen olemaan muuten varaa vielä pitkiin aikoihin. Lämmittäisi koulutiellä ja kylmissä luentoluokissa! :)  

Katariuna
227/546 | 

Ehdottomasti tällainen syksyn raskausvaatteeksi! Vauva syntyy marraskuun lopulla ja poncho ratkaisisi "en halua venyttää neulepaitojani"-ongelman ☺️

Innooni
229/546 | 

Yhtään ponchoa ei vielä kaapista löydy, joten aika olisi jo kokeilla osaisinko käyttää moista.

Nansi
230/546 | 

Tää ois oikein loistava lämmittämään oikuttelevia ja särkeviä kyynärniveliä, kun töissä tuppaa olemaan talvisin hivenen viileät oltavat! Ja onhan tuo aika ihana!!!

lottamarita
231/546 | 

Hei. Antaisin tämän äidilleni mikäli voittaisin tämän tuotteen. Häntä tämä ilahduttaisi ja on juuri hänen näköinen. :)

Rittimaa
232/546 | 

Lähiviikkoina olen saanut kutsun rentoihin puutarhajuhliin, kun lämpötila ulkona alkaa olla +15 astetta tai alle, ja maaotteluun, jonka jälkeen mennään illalliselle, pukukoodina rento pukeutuminen. Ponchon kera pysyisin tällaisissa kemuissa tyylikkäästi lämpimänä.

Suhmura
233/546 | 

Monena syksynä on pitänyt poncho hankkia, mutta aina se on jäänyt. Viime arvonnassakaan ei ollut onni myötä, vaikka olin ihan varma :D

mmagic
234/546 | 

Ajatus ei toimi tällä hetkellä ollenkaan, että keksin jonkun hauskan kommentin miksi poncho haluaisi muuttaa minun vaatekaappiini, mutta minun puolestani se olisi sinne erittäin tervetullut!

Intsupintsu
235/546 | 

En omista ponchoa, enkä ole varma olenko poncho-tyyppiä. Toisaalta kaikkeahan pitää testata, paitsi omaa veljeä.

Sumi
236/546 | 

Toi näyttää niin ihanalta! 

Lapsena rakastin ponchoja, mutta aikuisena niitä ei ole tullut käytettyä.

Emilia
237/546 | 

Poncho puuttuu vaatekaapista ja villainen kotimainen versio olisi paras tapa täydentää tämä aukko :)

Sonjaem
238/546 | 

Poncho ois tälle vilukissalle aika täydellinen. Lisäksi väri ja materiaali ovat omaa tyyliä.

Veronica
239/546 | 

Näin syksyllä ajatus lämpöisestä ponchosta on äärimmäisen houkutteleva, ja uskon että tuo poncho sopisi täydellisesti tyyliini. :)

saarakoo
241/546 | 

PURA-poncho ois kaunis mun yllä,
samalla lämmittäis harteita kyllä.
Syksyyni toisi tyylikkään asun
ja piilottaisi pömppömasun. ?

Aivan ihana, tyylikäs perusponcho! Lapsena mulla oli inkkarikuvioinen villaponcho, joka oli suosikkini. Aikuisena oon ettiny kauan tarpeeks hyvää ja kesällä ostinki kivan virkatun version. Toi poncho näyttää just ihanan tyylikkäältä ja ajattomalta ja helpolta yhdistää eri asuihin ja väreihin. Kunpa arpaonni osuisi kohdalleni!?❤

Johku
242/546 | 

Tuollainen pitäisi olla viilenevissä syyspäivissä kun takki on liikaa, mutta taaperon kanssa käydään kuitenkin puistossa. Ja kun taapero vielä saa pienen sisaruksen alkutalvesta niin tuon alle mahtuisi tämä kumpu. Ja tulevaisuudessakin vielä näkisin monen monta paikkaa ja aikaa, jolloin mikään muu kuin tuo ei olisi oikea vaate.

Ellie
244/546 | 

Merinovillaponcho kuulostaa aivan täydelliseltä tällaiselle vilukissalle! Ja näyttää älyttömän hyvältä!

Ems
245/546 | 

Mun vaatekaapissa oils just ponchon mentävä rako ;) 

Ponchot on älyttömän nättejä ja ennen kaikkea käytännöllisiä. Syvästä ponchorakkaudesta huolimatta, multa löytyy ennestään vaan yksi vanha, mutta sitäkin rakkaampi poncho, ja se kaipais näin nättiä yksilöä kyllä rinnalleen.

LiisaM
246/546 | 

Poncho voisi tulla minun vaatekaappiini siksi, että minulla ei vielä ole ainuttakaan ponchoa. Olisi kiva kokeilla osaanko edes käyttää sellaista.

Ripatti
248/546 | 

Tämä ponchohan suorastaan huutaa päästä asumaan minun kaappiini ja lämmittämään pitkinä päivinä kirjastolla kun kirjoitan graduani. Selkeästi match made in heaven ?

neitim
249/546 | 

Kääh, miten ihana poncho. Tuo olisi täydellinen nyt näihin "välipäiviin", kun ei oikein takkiakaan vielä tarvitse mutta välillä iskee vilu. 

JAK
250/546 | 

Mikä lämmittää paremmin tilanteessa kuin tilanteessa, maalla, merellä ja taivaassa, kuin poncho! Ja samalla tekee elegantin loppusilauksen.

Tatjanal
251/546 | 

Meille on tulossa huhtikuussa vauva, joten poncho olisi täydellinen kylmiin talvisäihin, kun muut neuleet ei enää mene päälle ?

Suski
253/546 | 

Ponchot on ihania ja ne näyttävät muiden päällä niin hyviltä. En vain itse ole vielä oppinut niitä käyttämään. Nyt olisikin oiva tilaisuus ja tuo poncho olisi juuri täydellinen ponchotuttavuuden aloittamiseksi.

Minigwe
254/546 | 

Rakastan harmaata ja syksyä mutta en tällä hetkellä omista yhtäkään syystakkia! ajattelin itte sellasen neuloa mutta suunnitelma on edelleen vain ajatuksen tasolla :D Siksi tarvitsen tämän ponchon :)

Laulu
256/546 | 

Poncho lämmittäisi näin syksyllä ja talvella kylmässä toimistossa. Ei tarvitsisi enää palella. ?

Taikalintu
258/546 | 

Se näyttää niin kätevältä vaatteelta. Haluaisin testata miten ihana tuollainen on käytössä.

Vierailija
259/546 | 

Ponchoa minulla ei vielä olekaan, mutta olisi varmasti mukava ja lämmittävä päällä! :)

Huldamaria
260/546 | 

olen aina kylmissäni, ja ihana poncho voisi hyvin lämmittää kylmissä luentosaleissa, kirjaston penkeillä ja syksyn viimoissa!

LauraSofia
261/546 | 

Vaatekaapissani on jo pitkään ollut ponchon mentävä kolo ja kaupoissa olen monesti hypistellyt ehdokkaita mutta sitä oikeaa ei ole vielä tullut vastaan. Tämä näyttää ihanan klassiselta ja lämpimältä, varmasti olisi käyttöä :)

Saana
262/546 | 

Oijoi! <3 Rakastan ponchoja! Omistan muutaman ja ne on kyllä maailman kätevimpiä - taipuvat vaikka muhkeiksi huiveiksi tarvittaessa! Tuo ihanuus haluaa selkeästi muuttaa vaatekaappiini, koska se on jotenkin todella klassisen, tyylikkään, siron ja ajattoman näköinen ja siksi toisi vähän särmää komeroni boheemien inkkari-huituloiden joukkoon. ;)31831

KirsiK
263/546 | 

Rakastan ponchoja! Ja tuo on todella kaunis. Hetkessä hyvä vaatepäivä kun tuollaiseen kietoutuisi.

Saija-Pura
264/546 | 

Olen todellinen ponchotyyppi ja jo nimeni vuoksi ainakin yksi Puran poncho kuuluisi kaappiini?On kyllä ihan ykkösnimi noin upealle vaatemerkille?

Hessu
265/546 | 

Ihastuin just tuohon ponchoon sun viimearvonnassa ja oon siitä lähtien kuolannu sitä. Ostimme juuri ison vanhan talon ja kaikki rahat menee remppaamiseen niin ei toivoakaan että ois varaa ostaa tuota, joten peukut pystyyn! Tuohon ois niin ihana kääriytyä aina iltasin ko talo on pakkasilla viileä ja koko ajan saa istua takkatulen ääressä. Vuoden ikäinen poikakin mahtuisi lämmittelemään tuonne alle ja kyllä sinne mieskin menis ko tarpeeks tiivistäis! :)

,

SatuÖ
266/546 | 

Oon ikuinen vilukissa ja talvitakit onkin jo komerosta kaivettu ilmojen kylmentymistä varten. Kuitenkin tykkäisin pitää jonkinasteista tyylikkyyttä yllä myös myöhemmin vuodesta ja luennoilla istuminen takkiin, pipoon ja huiviin käpertyneenä ei ole ihan se ideaali lookki. :D Poncho ois myös jotain ihan uutta lisää vaatekaapin valikoimaan kun en ennen sellaista oo omistanut!

Elise H.
267/546 | 

Ihana poncho! En omista yhtään ponchoa, siksi tuon ihanuuden haluaisinkin itselleni :)

Hilmukka
269/546 | 

Suorastaan tarvitsen ponchon syksyn viimoihin ja talveksi lisälämmikkeeksi. Laskettu aika vauvalla on joulupäivänä, joten tarvitsee miettiä, miten pidän itseni lämpimänä tilanteessa, kun mitkään vaatteet eivät mahdu päälle. Poncho auttaisi asiaa ja sitä voisi käyttää raskauden jälkeenkin. :)

Katjah78
270/546 | 

Tuo olis ihan unelmavaate <3 Työpaikallani on niin kylmä, että jalassa on villasukat ja työkenkinä huovasta tehdyt tossut. Tuo olis tyylikäs ja varmaan käytännöllinen.

Sammalkukka
271/546 | 

Kotimaisuus tyylillä maustettuna on ISO asia. Pontsolle paikka varattu eturiviin naulakossa :)

Puutarhuri Hämeestä
272/546 | 

Ikinä en ole ponchoa omistanut, mutta olen viime aikoina sellaisen hankkimista suunnitellut. Minua kiinnostaa vaatteissa yleensäkin laatu ja myös kotimaisuus. Poncho olisi varmasti hyödyllinen työpaikallani talvella, rakennus jossa olen töissä on vanha ja vetoisa, joten lämmintä vaatetta ei voi olla liikaa. En muuten koskaan osallistu tällaisiin kilpailuihin, mutta tässä palkinto on ilmeisen mielenkiintoinen!

Luru
274/546 | 

Gaah, tämähän ratkaisisi näppärästi loppusyksyn vaatetusongelmat; maha kun ei meinaa mahtua enää nytkään minkään takin alle. Pidetään beibi lämpimänä ja mutsi myös!

norppa
276/546 | 

En omista yhtään ponchoa, noin kauniista puhumattakaan, vaikka syksy on suosikkivuodenaikani. Lisäksi tänä syksynä se olisi mahtava varustus, kun kasvava vauvamaha ei mahdu enää monenkaan takin sisään. :)

Nukkekaappi
277/546 | 

Olen överipalelija ja on ihana ajatus kääriytyä lämpimään tyylikkääseen ponchoon!

Rrida
278/546 | 

Poncho näyttää ihanan lämpimältä ja sellainen puuttuu vielä vaatekaapistani. :)

LettuB
279/546 | 

Kahden pienen lapsen äitinä kaipaa juuri tuollaisia helppoja, mutta kauniita vaatteita?

Nintsukka
280/546 | 

Poncho uupuu vielä kaapistani, mutta olen niitä salaa tiiraillut, joten olisi erittäin tervetullut lisä garderoobiin!

Susaitae
281/546 | 

Oi että, no ensinnäkin täytyyhän suomalaista työtä ja laatua arvostaa.
Ja toisekseen, imetän neljäkuukautista tytärtäni, tämähän olisi aivan loistava imetyssuoja kaikenmaailman teriniittien mieliksi! :)
Kaunis poncho, toivottavasti onni suosii.

Ann
282/546 | 

En omista yhtään kaupunkikelpoista ponchoa (kaksi vanhaa, rakasta 60-70-luvulla neulottua sukuperintöä kyllä löytyy kaapista kotikäyttöön), joten nyt olisi mukavaa sellainen saada! :)

Elmeri
283/546 | 

Pontso on helpoin vaate ikinä, helppo pukea ja helppo riisua. Monikäyttöinen, käy housujen ja mekkojen kanssa. Ihana❤️

Sanjana
284/546 | 

Pontsot on <3 tää ois mukavan hillitty lisä kaappiin, monenlaisia löytyy eri tilanteisiin.

Anna Aurinko
287/546 | 

Aikana ennen lapsia pidin useinkin ponchoa. Se onkin vallan kätevä vaatekappale. Nyt kun en enää vietä kaikkea aikaa hiekkalaatikolla voisi siistille poncholle olla taas käyttöä.

Manti
288/546 | 

Olen vilukissa ja rakastan vaatteita joihin voi kietoutua, erityisesti kaikkea lämpöistä ja liehuvaa kuten suuria pehmeitä villatakkeja ja isoja villahuiveja joihin voi kääriytyä kuin peittoon. Siksipä uskon että tämä pehmeä poncho viihtyisi hyvin vaatekaapissani ja pääsisi sulostuttamaan viileneviä syysiltoja kanssani:)

annej
290/546 | 

Loistava vaatekappale syksyllä, mökillä, iltojen tummuessa, kynttilän valossa ?.

essi
291/546 | 

Töissä on niin kylymä, että aina pitää olla jotain ylimäärästä lämmikettä mukana, poncho olis siihen hommaan sopiva. :)

jon-na
292/546 | 

Olen töissä toimistolla ja töissä on aina niin kylmä, että lisälämmikettä tarvitaan. Tämä poncho on varmasti sekä tyylikäs että lämmin ja sopisi tilanteeseen mainiosti!

Jebupupu
293/546 | 

Oi ihana boncho! Minun kulahtanut tekokuituboncho saisi lähteä mäkeen kun tuo ihanuus tulisi tilalle :) Syksy tulee jo!

Saaramaria
294/546 | 

Rakastan laadukkaita materiaaleja sekä kaikkia asusteita, joihin voi hautautua ja kietoutua. Tuollaisen kun saisi, niin olisi taas vähän vähemmän kylmä täällä Suomen ilmastossa <3

Ksks
295/546 | 

Tämä poncho lämmittää minua töissä jääkylmässä toimistossa! Se on myös ihanan värinen, ajaton ja tyylikäs, eli juuri minun mieleeni :)

AmandaS
296/546 | 

En ole vuosiin omistanut ponchoa, mutta vähitellen olen taas alkanut haaveilla tästä kyseisestä vaatekappaleesta! Ponchon voittaminen olisi siis pieni toiveen täyttymys! :)

eifer
297/546 | 

Poncho tulisi tarpeen, kun olen viimeisilläni raskaana keskellä talvea. Pötsi kasvanee sellaisiin mittoihin, että nykyiset villatakit eivät taida riittää pitämään vilukissaa tyytyväisenä. Ponchon suojassa olisi hyvä kasvatella ympärysmittaa.

Näytä kaikki kommentit (546)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu