Kookengästä kysäistiin haluaisinko koota virtuaalisesti unelmieni kenkäkaapin koovalikoimasta heidän kevätkampanjaansa varten ja voin kuulkaa kertoa, että ei tarvinnut kahta kertaa kysyä :D kengät ja minä, match made in heaven. True love. Eternal flame.

Ihana jumalainen täydellinen turkoosi kenkäkaappini on tuossa keskellä, sikäli jos joku sekottaa meikänlikan Iiroon tai Anniin. Antaisin oikean käteni, että saisin tuollaisen hyllykön kotiini oikeasti, mutta ikävä kyllä se taitaa olla virtuaalinen sekin.


k6

k6

Anni ja Iiro katsovat kameraan, minä katson jumaloivasti kenkiäni. Totuudenmukainen kuva.


k7

k7

Oli todella vaikeaa päättää mitkä kengät kaappiini laittaisin, olisin halunnut "muutaman" parin enemmän kuin vain yhdeksän krhm. Turkoosit Conssit ja oranssit Vagabondin kiilat olivat alusta asti mukana, muita pyörittelin vaikka kuinka kauan. Yllättävän viihdyttävää puuhaa koota virtuaalista kenkäkaappia, sain rattoisasti kulumaan koko illan kenkien parissa.

Ja nyt, Kookengän sivuilla on käynnissä äänestys parhaimmasta kenkäkaapista, missä joku onnekas kaveriporukka voittaa 1200 euroa tuhlatavaksi kenkiin! Siis kenkiin! Koska minä olen todellinen altavastaaja tässä äänestyksessä (Anni, supersuosittu Voicen juontaja ja Iiro, pro kenkäsuunnittelija, joka saa vielä Justin Timberlake -look-a-like pisteetkin), vaadin, että joka ikinen teistä äänestää minua ;D Ihan joka iikka! Jos näin ei tapahdu, tulen kummittelemaan uniinne ja piilotan kaikki kenkänne, ettäs tiedätte!

Kisasivulle tutustumaan sääntöihin ja kenkäkaappeihin tästä KLIK, eikä tarvita Facebookkia jee!

Kommentit (26)

Amanda
2/26 | 

Ei ole vaikeaa äänestää sun valitsemaa kenkäkaappia, koska se on ehdottomasti ihanin! Oma blogini on täynnä värikkäitä ja vaatteita ja ottaisin kaikki nuo kengät omaan kenkäkaappiini!

3/26 | 

Linkkiin oli jäänyt vähän ekstraa eikä tosiaan toiminut, mutta kun laittoi vaan loppuosan osoiteriville pääsi äänestämään! :)

Jossuh
4/26 | 

Linkit ei toimi, eikä tuota kilpailua löydy mistään kookengän sivulta. : (( Kyllä se ääni täältä siun kenkäkaapille menee Ja onko tuo raha ihan paaakko jakaa kavereiden kanssa. : ))) Jos vaikka kukaan kavereista ei haluaisi kenkiä, niin olisihan se väärin heitä siihen pakottaa ....

Embo
5/26 | 

Äänestetty on, ei ollut vaikea valinta. :)

Oli tänään kiva juttu Roller derbystä Hesarissa, tuli sellainen olo että olisi kiva päästä itteki vähän taklailee!

Anni
8/26 | 

Sun on paras!!:) Noi punaset nauhakengät on niiiin ihanat, mul on sellaset :) Sul on hyvä maku jeeee :D <3

Kristiina
9/26 | 

Jos ei sun tarvinnut kahdesti miettiä tähän osallistumista, ei tarvinnut munkaan miettiä kahta kertaa ketä äänestää. Sun kaappi on ehdottomasti paras! Siellä on sopivasti kaikkea laidasta laitaan.:)

Tomeraa torstaita!:)

Laura
10/26 | 

Ihanaa, kun kerrankin kilpailu, mihin ei tarvita Facebookia! JEEE!

(Ja tietty ihanaa, jos voi voittaa kenkiä!)

tiinu
11/26 | 

Voi ihanaa kiitos vinkistä! Vähän täytyy antaa myös kritiikkiä. Kävin tutkailemassa kisaa ja on kyllä vähän huonosti toteutettu. Haluaisit totta kai tutkia kenkiä tarkemmin, lähikuvaa, materiaalia, hintaa.. kun kerkesi jo tietyistä malleista innostua. Niitä ei kuitenkaan voi klikata suoraan "kenkäkaapista" tuotetasolle vaan palautuu aina kisan etusivulle. Pöh. Noin söpöjä kenkiä vielä. tarttis ainakin suurennuslasin..

Petra
12/26 | 

Äänestän kahdesta syystä: 1. Koska sulla on maailman hienoimpia kenkiä. 2. Koska olen Kookengällä töissä :D

elle

En nyt ole Niina, mutta millainenkohan kirjoitusvirhe tuossa voisi olla kyseessä kun Niinan sukunimi sattuu olemaan Tapojärvi....? Tai minkä oletat sen olevan?

Sannna-
14/26 | 

Hitsi miten kiva arvonta! Jaettu ilo on paras ilo, mutta liekö tuossa pakko olla jokin "porukka.." Meinaan vaan, että ei minulla ainakaan ole ongelmaa tuhlata tuollaista summaa kenkäkaappini täydennykseen vaikka se vähän rikollista ehkä onkin.. :D

16/26 | 

jaha, eikun ilmottautumaan kilpailuun, kenkiäkenkiäkenkiä!!! <3 <3 <3

Turkoosit conssit kuuluisi munkin kaappiin. Olen haaveillut niistä ja keltaisista.En ossoo oikein päättää...

17/26 | 

Äänestetty!! Niin kovat puheet pidit, että oli ihan pakko mennä :D Ja olihan se sun kenkäkaappi tietenkin ihana. :)

18/26 | 

Äänestetty on. :) Tänään kävin nappaamassa nuo samaiset, ihanan pirteät Conversen Ox:t omaan kaappiini<3 Onnen päivä, ei kyllä lompakon puolesta mutta who cares. :'D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012