Nellyltä laitettiin taas mahtavaa kisaa pystyyn, mahdollisuutena voittaa 300 euron lahjakortti (2kpl)! Tässä säännöt ja vinkit:


Huom! Tämän postauksen kommenttiboxiin ei tarvitse enää ilmoitella mitään, vaan arvontaan osallistuminen tapahtuu Nellyn sivuilla sitten kun on löytänyt oikeaan paikkaan.

Ja sitten etsimään vihreään piilotettua osoitetta, älkääkä paljastako muille jos löydätte ;) Onnea!

Kommentit (68)

Minna

Heippa, tätä kommenttia ei tarvitse julkaista.

Löysin kuvan, johon oli piilotettu uusi osoite, mutta osoite ei toimi. Jos piilotettu osoite on XXX, niin se ei tosiaan toimi. Kuva on hieman epäselvä, tuo 11 tuossa lopussa aiheuttaa vähän kyseenalaistamista... :)

VASTAUS: moikka, tuosta puuttuu alusta http:// eli lisää se siihen eteen niin sitten toimii, laitoin viestiä nellylle että korjaavat asap!

T: Nelliina

Kalypso

Sopiiko sellaista kysyä, että onkohan kyseessä kaikkien mielestä selkeästi vihreä tuote vai sellainen "no naapurin tädin mielestä tää ruskee taittuu vihreään" -sävy? :D

(Kommentoin nyt tähän kun tää on uusin postaus.) Piti vaan sanomani, että hienosti stailasit sen Ps:n juontajanaisen (muistan aina ihmisten nimet köhköh :D)! Ei mitään sellaista mitä itse pistäisin päälleni, mutta sopi juontajalle todella hyvin ja oli hieno kokonaisuus. Ja näki ihan selvästi kuka oli stailannut. Että ihan kelpo stylisti susta tulisi. :)

Paula

:< Oon nyt mielestäni selannu kaikki vihreät tuotteet, enkä ole linkkiä löytänyt. Missä kohtaa sivua sen oikein pitäisi näkyä vai pomppaako se heti silmään, kun siihen törmää?

Tiina

Joo vihreä on, ei mikään jonkun mielestä vihreä. Ajattelis kaikkien näytöllä näkyvän kumminkin vihreänä. Jos nyt sen verran autetaan :)

Tuija

Hihihih! Miekii löysin! Linkki oli aika epäselvä ja piti kokeilla montaa eri versioo ennen kuin pääsin sisään :D

Hmm..

Moi!

Mä just löysin sen, JES.

Haluisin kovasti osallistua, mutta vähän ujostuttaa se että voittajat esitellään sun blogissa? :S

Onko se välttämätöntä?

Meinasi jo hermo mennä, kun tuntui, että kaikki vihreät tuotteet oli koluttu läpi, mutta löytyihän se viimein sieltä! (:

mira

niin onko se siinä ns. ekas kuvas? tai ku klikkaa tonne tuotteeseen ja siinä on yleensä pari muutakin pikkukuvaa..

moi

etsin ehkä puol tuntia eikä mitään löytyny, eikö tässä vaiheessa vois heittää vähän vinkkiäkin? (:

hirmu turhauttava arvonta.

Ella

Ei toimi mulla vieläkään, vaikka olen näpytellyt http://n ja pistänyt kauttaviivan.....raivostuttavaa :--D

mira

JEE löysin ;) Katoin kyseistä tuotetta ja ajattelin että tuon mä ostaisin, jos voittaisin!! ahhahahaa kannatti tutkia tarkoin se :D

~

Kyllä mun mielestä on jo ihan tarpeeks vinkkiä että se on vihreä se tuote. Kyseessä kuitenkin 300e niin pitäis pikkusen nähdä vaivaakin :--) Siellä se kuitenkin on, itekin sen löysin!

rairai

Siis onko osoite piiloitettu vihreään tuotteeseen vaiko tuotteen alle? Ja onko osoite aivan selkeästi osoite? Kaikki tuotteet koluttu läpi, ja useampi potentiaalinen osoite löytynyt.

Arguh

WAAAH! Löytyipäs! Eikä yhtään ärsyttänyt, kun olin jo ehttinyt katsoa kyseisen tuotteen moneen kertaan läpi :DD nuhan piikkiin ;DD Nyt kyllä mukavan helpottunut fiilis ;)

rairai

Aikamoista kusetusta koko arvonta, ensinnäkin jokaisesta tuotteesta löytyy monta kuvaa, toisekseen tuotteista löytyy useampiakin nettiosoitteita, joista yksikään ei toimi. En muuten enää koskaan tilaa kyseisestä putiikista...

junja

Menipä kauan, että löytyi. Lopetin etsimisen monta kertaa kesken. Ja tarvitsee tosiaan zoomailla, että näkee.

Ja sit vielä kun kävisi tuuri ja voittaisi. (:

Reeta

Siis se on siinä ekassa kuvassa ja selkeästi vihreässä tuotteessa. Jos nyt tämän verran autetaan. Mungoannan kilpailussa pitää ettiä mustista tuotteista joita on 1700, se on jo vaikee. :)

Minttu

Aivan huippu arvonta! Kivoja tällaiset joissa joutuu näkemään vähän vaivaa, eikä ole sitä perinteistä "jätä kommentti"-arvontaa.

Varsinkin tällaiselle haaste-friikille nämä on ollut tosi hauskoja! Mungolifen musta oli vaikein, sinun vihreä taas helpoin :)

e

huh kumma juttu, tossa ohjeissa lukee että kilpailu kestää 20.3. saakka, linkissä päivä oli 18.! mutta löytyipä kumminkin! :)

jenni

Kyllä täytyy sanoa, että on ihan mieletön fiilis kun osoitteen vihdoin löysi :D Olen etsinty sitä koko päivän!

Miu

Huitsi! Olis kyl niiin huikeeta ja epätodenmmukaista jos ton voittamisen säkä osuis itelleni :P

Mutta hei, onko se siis arpomalla, vai lukeeko joku oikeasti niitä motiivisepityksiä? Ja niiden perusteella?

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

oli vaan pakko tulla ilmoittamaan että NYT vihdoin mäkin löysin sen :DD et kyl se ihan mahdollista on. Ja se on ihan selkeä nettiosoite joka löytyy, ei mitään irrallisia palikoita joita sitten yhdistellään tms. ja se nettiosoite sitten nakutellaan selaimeen ihan käsin -> siirtyy sivulle jossa täytellään tiedot.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

esc

löysin vihdoin linkin ja kirjoitin sen täysin oikein, mutta se menee vain sivulle joka kertoo että sivu ei ole enää käytössä!

julia*

Aivan loistava kilpailu! :D Ihanaa, kun joutuu näkemään vaivaa, koska ainakin itselle 300e on todella suuri summa. Mielestäni tämä on parempi kuin perusarvonta, koska useat toivovat vain voittavansa kaikkea ilmaiseksi ja mahdollisimman helposti.

Lähdin vain kokeilemaan ensin, että josko tärppäisi, mutta pakkomielteeksi se sitten päätyi. Kyllä oli onnistumisen tunnetta kun vihdoin löytyi! :D P.S. Oot ihana.

jossu

Ei voi olla todellista, meni alle minuutti kun löytyi ekalla yrittämällä ihan sattumalta! :D

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Julia, oon ihan samaa mieltä, muo suoraansanottuna nyrhee pahemman kerran ne tyypit jotka kiertää osallistumassa muotiblogien LUKIJOILLE suunnattuihin arvontoihin välittämättä peen vertaa itse palkinnosta :/ nykyään nämä blogikisat linkataan kaikenlaisilla "voita kattila" ja ties millä sivustoilla, joihin kerätään kaikki mahdolliset nettiarvonnat. Mur prkl. Mutta minkäs teet.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nube

Jes, löytyhän se vihdoinkin! Eilen alotin jo etsinnän ja kävin KAIKKI mahdolliset läpi, mutta uusinta yrityksellä tärppäs!

Ina

kylläpäs se löytyi helposti! luulin että sen etsimiseen menee tuntitolkulla aikaa :) hehe

s

Hei saako kysyä, että mitä saat tästä kilpailun "järjestämisestä" (en nyt keksiny parempaakaan sanaa...)? :D

Hibsu

Tää tunne ei oo todellinen kun kahden päivän etsimisen päätteeks löyty! :DD Voittajafiilis, vaikkei kilpailun voitto varmaan kohdalle osukkaan :D

:)

hahaaa! löysin sen monen tunnin etsimisen jälkeen! Onnea kaikille vielä viimeisen päivän etsintöihin! :)

Momone

Milloin voittajat julkistetaan? Terveisin yksi toiveikas ja malttamaton osallistuja.. :D

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, kolmevuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu