*yhteistyössä design by katri/n kanssa*

Monelle kaltaiselleni mekkotytölle hyvinkin tuttu design by katri/n täytti juuri 3 vuotta. Paljon onnea jumalaiset mekot ja niiden suunnittelija Katri Niskanen!

Pyörin hyrränä tuolissani kun sain mahdollisuuden blogikisaan aiheen tiimoilta, eli nyt tarkkana jos sinulla on tilaa vaatekaapissasi yhdelle SS13 Ice Cream Kiss -kokoelman asulle. Kun koulujen päättärit ovat näin lähellä, voisin kuvitella että herkälle juhlamekolle olisi käyttöä.


Ice Cream Kiss -malliston hehkuvat sorbettivärit ovat kertakaikkiaan vastustamattomia. Sain valita itsellenikin suosikkiasun, ja tieni veikin hyvin nopeasti korallinvärisen Sorbet Skirtin luokse. Tulppaanihameiden ystävälle ihan ehdoton, ja sen parina väljä pitsipaita Shine Top. Kesä voi tulla <3Säännöt:

Lue ohjeet hyvin.

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään. Sähköpostisi ei näy muille kuin minulle, ja käytän sitä ainoastaan voittajan kontaktointiin.

2. tee visiitti design by katri/n -verkkokauppaan, etsi unelmavaatteesi, ja palaa naputtelemaan kommenttiboxiin vaatteen nimi ja perustelut miksi juuri se on unelmainen.

3. seuraavaksi tee vaikea valinta alla olevien palkintovaihtoehtojen välillä ja ilmoita kommentissasi myös haluamasi palkinnon numero. Kokoa ei tarvitse vielä päättää, mutta tiedoksi että vaatteet ovat saatavilla pääasiassa S, M ja L -kokoisina.

4. vastausaikaa on sunnuntaihin 5.5. klo 24:00 asti.
Onnea arvontaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (488)

ElluKoo
1/488 | 

Mikä unelmainen - ehdottomasti Ice Cream blouse!
Ihanan täydellinen kesäväri turkoosi ja kaunis leikkaus ja laskeutuvuus. Pidän kesälläkin hihallisista paidoista, tämä kävisi hyvin pillifarkkujen kanssa... ;)

Palkintomekoista valitsen nr. 2!

Anna
2/488 | 

Katrin verkkokaupasta valitsin lempparikseni Creamy Dressin, joka onkin myös valittu vaihtoehtoiseksi palkintomekoksi. En ole vielä löytänyt ylioppilasmekkoa ja sen suhteen alkaa olla jo kiire.. Olisi kyllä mahtavaa jos saisin tuona tärkeänä päivänä pitää suomalaisen huippusuunnittelijan luomusta. :)

Ruusu
3/488 | 

Minusta mahtavin tuote verkkokaupassa oli jotain ihan muuta kuin mekko, Lara jacket bamboo oli oma suosikkini, monikäyttöinen, mukavan näköinen, jotenkin kerrassaan ihanan rennonletkeä ja silti siisti ja asiallinen.

Jos lykästää, haluan nro 5 mekon. Klassinen ja selkeä malli ja väri

mariamaria
4/488 | 

Misty dress on kivan erilainen, ei ihan tulisi vastaan jokaisella.

Voiton osuessa haluan mekon nro 5

Janttara
5/488 | 

Limoncello evening dress on hätkähdyttävä, tulee mieleen kreikkalaiset veistokset, tosin väri on vähän toinen :) Tuota jos saisi vielä muissa väreissä, kirkaan keltainen sopii harvalle suomalaiselle.

Voittaessani ottaisin mieluiten mekon nro5, klassikko moneen juhlaan

Peace
6/488 | 

Limoncello evening dress on erityisen erikoinen, väri ei kävisi minulle, mutta malli on ihana.

Jos voitan. valitsen mekon numero 5

Kristaliini
7/488 | 

Dusk long dress, naisellinen ja ilmava unelma. Jos voitan, valitsisin mekon nro 5

Maukkuti
8/488 | 

Limone dress on minun mieleen, tyylikäs, selkeä, silti laskeutuva ja kaunis

Ja valitsisin mekon nro 4

Klaura
9/488 | 

Suosikiksi kaikkien kauniiden luomusten joukosta valikoitui näyttävä limoncello dress. Katson jo kesään ja kaipaan maksimekkoja muutenkin kuin kerrospukeutumisessa. Ei olisi tarpeeksi hyvää syytä olla käyttämättä limoncelloa joka tilaisuudessa. Palkinnoista toivoisin voittavani 2. Creamy Dressin sen upean värityksen ja herkkyyden vuoksi. Ihana arvonta<3

Kassu
10/488 | 

Mintun värinen ice top ihastutti, kaunis

Mekko nro 5 olisi eniten mieleen voittaessani

KCP
11/488 | 

Limoncello evening dress mustana on paras ja näyttävin vaatteista

voittaessa valinta olisi mekko nro 5

Tetere
12/488 | 

Limoncello evening dress on kaunis, mutta mustana hienompi kuin lemon värisenä

Ja voittomekoista mekko nro 5

Milli
13/488 | 

Dusk long dress ja vielä mustana, niin olisi mekko juhlaan kuin juhlaan. Kauniisti laskeutuva helma ja naisellinen luomus.

Voittovaihtoehdoista kaunein on nro 5

Samsam
14/488 | 

Lara jacket bamboo näyttää mukavalta, rento ja naisellinen.

Voittomekoista mieleisin on 5

Kattis
15/488 | 

Dusk long dress, sopisi mun kropalle ja on todella kauniisti laskeutuvaa kangasta. Leikkaus on persoonallinen ja mekko naisellinen. Mustana haluaisin, beihe ja harmaa ei ole ihan mun värejä.

Voittovaihtoehdoista tykkään eniten mekosta nro 5, tyylikäs ja väri sopii monenlaiseen juhlaan. Sitä olisi myös helppo muuntaa asusteilla

Nellu
16/488 | 

Dusk long dress on ihana! Kangas vaikuttaa ilmavalta ja malli on hyvä.

voittomekko olisi kolttu nro 5, muut ei sopisi mulle malliltaan tai väriltään

Laura
18/488 | 

Creamy Dress pisti heti silmään, ihan mun tyyppinen mekko ja ihanan herkkä pitseineen kaikkineen!

Joten ehdottomasti valitsisin palkinnoksi mekon nro 2! :)

Beibe
20/488 | 

Glass Dress on minun suosikkin Katrin upeasta mallistosta! Tiedän että se sopisi minulle täydellisesti! <3

Palkintomekoista minun suosikkini on nro 1 ja kokona M.

Soffi
22/488 | 

Vanilla dress mekko kolahti minuun todella kovaa yksinkertaisuutensa vuoksi. Myös mekko nro. 5 olisi aivan ihana, juuri sellainen klassisen tyylikäs mekko, jonka voisin pukea ensi kuussa vietettäviin ravintolahäihini, joihin alkaa pian olla kiirus löytää jotain päällepantavaa :D

rekkis
23/488 | 

Oi ihanaa, tää on kyllä nyt niin mun unelmien arvonta! Unelmien mekosta ei olisi epäilystäkään, olen sitä sen verran monesti käynyt sivuilla kuolaamassa malliston ilmestyttyä...

http://www.designbykatrin.com/epages/vilkas02.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shop...

Omat valmistujaiset ovat tulossa, ja olen sinne haaveillut jostain tämän tyylisestä! Katri on ylivoimaisesti suosikkisuunnittelijani, joten jos budjettini olisi rajaton, tämän mekon hankkisin ehdottomasti itselleni!

Creme
24/488 | 

Kaikista verkkokaupan vaatteista minuun iski eniten Creamy dress. Klassisen naisellinen malli, pitsiyksityiskohdat ja hempeä väri vaan kolahtivat minuun heti.

Suosikkini palkintovaihtoehdoista olisi siis ehdottomasti nro. 2, Creamy dress.

Memmaemma
25/488 | 

Verkkokaupan suosikki vanilla dress. Se hurmaa yksinkertaisuudellaan, klassisuudellaan ja pidemmällä "takahelmalla" :)

Noista vaihtoehdoista 2,creamy dress oli kaunein, kaula aukko on niin kaunis, kukapa ei hieman pitsistä tykkäisi ;)

Ja minun koko on kaikista pieninbmitä löytyy eli tässä tapauksessa s-koko :D

Leia W
26/488 | 

Misty Dress mustana olisi niin upea ja monikäyttöinen, klassikkomateriaalia! Palkinnoksi valitisin kauniin Sorbet Dressin eli mekon nro 1.

Sanniba
28/488 | 

Oooh! Mitä mekkoja.. Kuolaus on virallisesti alkanut! Limoncello evening dress olisi täydellinen kesän juhliin: juuri sopivan raikas, henkäyksen kevyt, elegantti ja kaunis mekko. Se päällä tuntisi itsensä taatusti keijukaiseksi. Ja jos jokin tuntuu sellaiselta, se ei voi olla väärin, se on mekkorakkautta.

Voitoksi tästä arvonnasta kotiuttaisin enemmän kuin mielelläni mekon nro 2 Creamy dress. Se olisi täydellinen juurisyntyneen vauvani ristiäisiin. Niihin juhliin kun minulla ei tietenkään ole "mitään päällepantavaa"..

starfish
29/488 | 

malliston suosikki on ice dress, jonka nimeksi lukihäiriössä luin ice cream dress... ja sitä se onkin, puoliksi sulanut jäätelöpallo meets kreikkalainen jumalatar meets merenneito!

palkintomekoista suosikkini on herkullinen sorbet dress (ai miten niin nimen takia?) :)

32/488 | 

Ihan kamalaa valita vain yhtä suosikkia! Mutta jos on pakko, niin se on Ice dress mintun värisenä. Aivan I H A N A. Väri, malli, kaikki.

Jos käy niin onnekkaasti, että voittaisin, niin valitsisin mekon nro 2, koossa S.

Jenni*
33/488 | 

Oi, olen ihastellut Katri Niskasen vaatteita jo kauan, joten tähän arvontaan on todellakin pakko osallistua. :) Suosikkini nettikaupasta on Limone-mekko (http://www.designbykatrin.com/epages/vilkas02.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shop...) ja ehdottomasti värissä Lemon. Mekon malli toimii vuodesta toiseen, sille olisi siis käyttöä ihan varmasti monissa tilaisuuksissa. Ja väri nyt vaan on niiiiiin herkku, ettei sitä voi vastustaa. :) Olisi mahtava esimerkiksi tulevan kesän juhlissa.

Palkintovaihtoehdoista suosikkini on numero 2, niiiiiiin suloinen. :)

34/488 | 

Creamy Top & Skirt, on malliston upein kokonaisuus aivan ehdottomasti. Unelma, unelma!!

Sen haluaisin itselleni, jos voittaisin. Siis nro 3.

Hepemau
35/488 | 

Mojito playsuit hurmasi ihanalla välillään. Tuo on luultavasti pakko hankkia itselleen kesäksi! (Rahat pitäisi vain keksiä ensin jostain.. Mitäköhän vuokranantaja tuumisi jos ehdottaisin että jätän vuokran ensi kuussa maksamatta? Hmm..)
Täydellisen rento olemus ja pirteä väritys kaipaisivat asusteeksi vain ihanan rusketuksen!

Näistä mekoista suosikkini on nr. 1 Sorbet dress , joka myöskin hurmasi värillään.

hhelu
37/488 | 

Icy Dress, ei tarvinnu edes kahdesti miettiä! Ihanan värinen ja sopivan erikoinen :) ja pituuski on just bueno!

Ja jos voitto tulee nii tuo nro 1 olis tosi kiva! :)

38/488 | 

Miun suosikki on pitkän pohdinnan jälkeen Limone dress. Yksinkertainen mutta todella kaunis :) Lisäksi tykkään todella paljon yksiolkaisimista mekoista

Ja palkintovaihtoehdoista voiton vei nro 2 :)

els-
39/488 | 

Limoncello Evening Dress on aivan mielettömän upea! Juuri tuo iiihana keltainen väri, kruunaisi kesäni astella tuossa ystäväni häissä.. Mutta voittovaihtoehdoista suosikkini on numero 2, upea!

SuskiV.
41/488 | 

Ice Top oli ehkä suosikkini tämän Creamy Dressin lisäksi. Ice Topissa viehätti rentous ja yksinkertaisuus, sekä kuinka kauniisti malli korostaa olkapäitä. Tämän yhdistäisin kesällä rennosti farkkusortseihin! Creamy dress oli toinen suosikkini. Kuka voi vastustaa ihanaa sydänyläosaa? Ja pitsiä, ah. Mekko huokuu hienoisesti vintagehenkisyyttä.

Eli jos voitan, toiveena on ehdottomasti tuo mekko nro 2, Creamy dress. Pidän peukkuja itselleni! ;)

TT
42/488 | 

Suosikkini on Minty dress, joka ihana väriltään ja malliltaan ja olisi täydellinen mekko kesäisiin juhliin.
Sama malli, Sorbet dress (nro 1) olisi ehdottomasti palkintovalintani.

43/488 | 

Creamy Dress olisi aika dreamy, joten kaikin puolin 2, 2, 2!! Se olisi kallein aarteeni. Kauneinta mitä löysin kaikkien noiden kauniiden vaatteiden joukosta!

44/488 | 

Omaksi unelmalemppariksi nettikaupassa nousi, hieman ehkä omaksi ihmetyksekseni, Lara Jacket Bamboo. Mekkotyttönä tarvitsee nätin ja keveän pitkähihaisen ja tuo miellyttää omaa silmää erittäin paljon. Monikäyttöisyytensäkin puolesta Lara olisi ihana lisä omaan vaatekaappiin.

Palkintovaihtoehdoista numero 2 on ehdottomasti suosikkini. Se on kaikessa simppeliydessään todella kaunis. Ja kokona L on sopivin minulle.

46/488 | 

Unelmavaatteeni on ice dress, joka on suosikkini hienojen leikkauksien ja kankaan ihanan laskeutuvuuden vuoksi! Se olisi täydellinen monenlaisiin juhliin.

Palkintomekoista suosikkini on 1. Sorbet dress

Veraa
48/488 | 

Ice dress vetoaa minuun, se on kuin pastellinen vesiputous. Kauniisti laskeutuva kangas.

Palkintomekoista numero 1 eli Sorbet dress on aivan ihana!

paris
49/488 | 

Suosikkini mallistosta on Limone dress. Mekon kaunis väri ja muotoilu iskevät minuun. Palkintomekoista ottaisin mieluiten numero 4 eli crema dress

50/488 | 

Limoncello evening dress on niin malliltaan kuin väriltäänkin aivan huikea. Harmi, että iltapukujuhliin ei turhan usein tule kutsuja...

Palkintomekoista numero 5 on suosikkini.

Nuputti
52/488 | 

Vanilla dress, ihana unelmavalkoinen. Näen itseni siinä, tukka auki, kävelemässä rannalla <3

Vaihtoehtoista 1 on aina 1:nen ja toivottavasti mun :D

Adele
53/488 | 

Ice Dress on aivan jumalaisen ihanan värinen ja tuo mieleen Antiikin Kreikan jumalatarten mekot :)

Vaihtoehdoista nro 2 on myös ihanan värinen ja kauniisti muotoiltu, joten toivon että saan sen itselleni! :)

Avastina
54/488 | 

Sekä mallistosta että palkintovaihtoehdoista on kaunein Crema Dress, numero 4. Tyylikäs, ajaton, äidiltä tyttärelle (=miniälle minun tapauksessani).

Siiri
56/488 | 

Ah, Katri Niskasen mekot <3 Suosikkini on Creamy dress, voiko suloisempaa olla? Luonnollisesti valintani voiton osuessa on nro 2 :)

Priska
57/488 | 

Voi kun niitä ihania oli siellä niin monta... Ice dress oli taattua Katria ja turkoosi niin ihanan värinen, sanotaan se sitten.

Palkintomekoista nro 2 on mieluisin!

elina
58/488 | 

Toi palkintonakin oleva Dreamy dress on ihan ehdottomasti kaikkein ihanin! Tuollainen leikkaus sopii kropalleni. Mekko myös henkii vanhanajan romantiikkaa <3

sukkis
59/488 | 

Dusk Long Dress on ihana! Etenkin kesällä pitkät, väljät mekot ovat välttämättömiä, koska on kuuma ja lyhyttä, tiukkaa helmaa on kenkku koko ajan kiskoa alemmas. Näistä mekoista valitsen ehdottomasti 5. Crema Dress Beigen, rakastan mekon mallia ja vaatekaapissani on huutava aukko neutraalille, juhlavalle pikku mekolle (:

Aino
60/488 | 

Suosikkini on ehdottomasti BREEZE BLOUSE ja mustana. Tuo päällä olisi ihana kesäiltana istua terassilla ja käydä vaikka tanssahtelemassa ihanien ihmisten kanssa. Tyylikäs, ajaton ja kevyen näköinen.

Sini
61/488 | 

Oi että, ensimmäisenä sivuilla iski silmään Ice Dress, tuntisin itseni varmaan jääkuningattareksi se päällä :) Aivan upea ilmestys kertakaikkiaan! Suosikkina palkintovaihtoehdoista on ehdottomasti Creamy Dress eli numero 2!

lipe
62/488 | 

Verkkokaupasta bongasin ton crema dressin, mihin rakastuin palavasti ja ilokseni huomasin että sehän on yksi palkinnoistakin :) Yksinkertainen, kaunis ja tyylikäs juhlamekko!

iipo
63/488 | 

Nettisivuilta valitsisisn Limoncello evening dressin. Upea leikkaus ja näyttävä mekko juhliin.
Palkintona valitsin nro 2. Se olisi kaunis tyttöystäväni päällä!

Etta
64/488 | 

Rakastan korallinvaaleanpunaista sekä pitsiä, joten ei ole kovinkaan suuri yllätys että lemppariksi valikoitui "Creamy dress". Olisin onnellisin tyttö ikinä jos saisin tuon tyttömäisen luomuksen tuleviin yo-juhliin! <3

pipstrudel
65/488 | 

Nettiisivuilta valitsisin Ice Dressin, mekon hempeä väri sopii hyvin kesään ja malli oli kivan väljä ja kauniisti laskeutuva..

Palkintomekoista valitsisin numero 1. Yksinkertainen on kaunista ja mekko on ihanan värinen :)

NEELA
66/488 | 

Verkkokaupasta ottaisin Desert Skirtin. Olen etsinyt juuri jotain simppelin mallista, mutta metallinhohtoista hamosta. Ja palkinnoista paras ois toi 3. setti!

Satu
67/488 | 

Suosikkini verkkosivuilta on Miss Dress, sitä tulisi varmasti käytettyä.
Palkintomekoista valitsisin nron 2.

Sarikoo_
68/488 | 

Nettisivuilta valitsin: Dusk long dress. Yksinkertainen ja juuri sopiva tulevaan kesään juhlamekoksi. Palkinnoksi valitsisin itselleni numero 1.

hilma
69/488 | 

Suosikkimekkono on ice dress ihanan värin, keveyden ja mallin takia. Haluaisin mekon numero 1.

ilona
70/488 | 

Mun suosikki nettisivuilla on DUSK LONG DRESS. Ihastuin sen pelkistettyyn, klassiseen ylaosaan ja ihanasti laskeutuvaan, moderniin alaosaan.

Palkintovaihtoehdoista suosikkini on 5. Crema dress beige.

antsa
71/488 | 

Misty dress <3 Täydellinen malli, sopii niin arkeen kuin juhlaan.

Palkintomekoista suosikki on 5, crema dress beige.

Hanna
72/488 | 

Eksyin tänne vahingossa etsiessäni vinkkejä viikonlopun asuun; ongelmanani on, että en osaa yhdistää lyhyttä hametta mihinkään yläosaan, tai sitten minulla ei ole mitään, mihinkä sen yhdistää.. nyt sain upeita malleja ja esimerkkejä moneenkin asuun täältä, kiitos! Katrin mallistosta mielestäni kaunein oli Claudia Top-kokonaisuus, todella naisellinen ja monelle sopiva, lisäksi sopii myös moneen tilaisuuteen. Palkintovaihtoehdoista suosikkini oli creamy top & skirt eli no.3, joka sopisi ehkä minulle lyhytjalkaisena parhaiten :) kaikki olivat tosin kauniita.

nimae
73/488 | 

Lempparini on onneksi voitettavana, vaikka selasin muunkin kaupan: Creamy dress. Sellainen siis jos voitan!

Alison
74/488 | 

Ehdotonta suosikkia en kyllä löytänyt, sillä näin terveydenhuollon työntekijänä käytän arjessa niin pliisuja vaatteita, että kaikki vaatteet näyttivät taivaallisilta. Limoncello evening dress kuitenkin pisti silmään raikkautensa ja "jumalatar" fiiliksensä vuoksi. Palkintoasuista nro 4 on suosikkini.

Emmi
75/488 | 

Dusk long dress on lempparini! Palkintoasuista nro 1 on suosikkini ja koossa S. Olisipa ihanaa voittaa!

Anna
76/488 | 

Ehdottomasti ice dress! ihanan värinen!!
Palkinnoista valitsen ensimmäisen, toi ois täydellinen ylppärimekko mulle! Toivottavasti ois kerrankin onnea matkassa!

Pinja
77/488 | 

Katrin nettikaupan vaatteista ehdoton lemppari on Ice dress, hiekanvärisenä. Mekko vetoaa minuun persoonallisuutensa sekä herkkyytensä takia, ja olen varma, että mikäli sen joskus saisin päälleni, niin se saisi minut tuntemaan olevani kuin seitsemännessä taivaassa!

Palkintovaihtoehdoista omakseni toivoisin saavani mekon numero 2., sillä sen voittaminen lopettaisi ylppärimekon turhauttavan etsinnän :)

maikku
78/488 | 

Foam dress on minun suosikki kaupasta, väri on mitä ihanin.
Palkintovaihtoehdoista valitsen nro 1 koossa S.

millimölli
79/488 | 

Katrin sivuilta ehdottomasti Dusk long dress on lempparini! Juuri tuollaista keveää ja hienoa mekkoa kaipailen vaatekaappiini, missä on aivan liian vähän näyttäviä mekkoja.. Tai siltä ainakin tuntuu nyt kun on nähnyt Katrin malliston:P
Arvonnasta mekko no 4 on suosikkini.

Kakku
81/488 | 

Limone dress on suosikkini Katrin tämän kevään luomuksista, itseasiassa viikko sitten harkitsin vakavasti, pitäisikö se hankkia kesän juhliin.. Pakko oli kuitenkin todeta, ettei budjetti anna periksi :/ Sitruunankeltainen on raikas tuulahdus, ja mekon simppeliys viehättää. Palkintomekoista nro 1 on eniten mieleeni.

Enni3
82/488 | 

Dusk long dress olisi verkkokaupasta mun valinta. Tarjolla olevista valitsisin nro4, aivan ihana!

Jonsku
84/488 | 

Dusk long dress on yksinkertaisesti jumalattaren asu!
Palkinnoksi haluaisin mekon numero 4.

tintti
85/488 | 

Erityisen kovasti rakastuin Limone Dressiin. Katri osaa kyllä tehdä nuo leikkaukset ja laskostukset niin ihanasti. Ja toivotaan että nro 1 eli Sorbet Dress pääsisi kotiutumaan minun luokseni <3

Joehannae
86/488 | 

LIMONCELLO EVENING DRESS on verkkokaupasta ihanin :) palkintovaihtoehdoista kaikki ihania, mutta paras on 3.

Aino
88/488 | 

Nettipuutikissa suosikkini on ihanasti laskeutuva limone dress

Paklkintoasuista nro 3 kiehtoo eniten

Lafemme
90/488 | 

Jumalaisen kauniit ice dress ja limoncello evening dress ovat ehdottomasti suosikkini, aivan mielettömän upeita!
Palkintomekoista numero 1 näyttäisi varmasti ihanalta kesäjuhlissa yhdessä Ranskan matkalta hankitun rusketuksen kanssa!

Kata
91/488 | 

Ice dress on jumalainen! Harmi ettei se ole palkintovaihtoehtona, mutta kyllä nro 2 sopisi vaatekaappiani täyttämään ja pääsisi kesällä ystäväni häitä juhlimaan! :)

Eve
92/488 | 

Vaikea valinta, mutta suosikikseni verkkokaupasta nousi Claudia Top. Se on ihanan herkkä ja naisellinen, ja yhdessä mustan hameen kanssa toppi muuttuukin mekon yläosaksi. Sopisi toisaalta niin farkkujen kanssa jakun alle arkeen kuin hameen kanssa juhlavampaan menoon.

Palkinnoksi valitsisin mekon nro 4 - Crema Dress.
I - h - a - n - a !!!

Henna
93/488 | 

Foam dress- se on jotain niin rakkautta! Tuo mieleen mummin sitruunamuffinit sekä raikkaat kesäpäivät ilman huolenhäivää ! :)

Palkintomekoista lempimekkoni on Creamy Dress- juuri sopivan hempeä ja yksinkertainen juhlistamaan tulevia ylioppilasjuhlia ! :)

94/488 | 

Bulb Coctail Dress- TÄYDELLINEN pikkumusta! Ei paljon enempää voi sanoa, kun kuola valuu suusta ulos tuota ihanuutta katsellessa.

Palkintomekoista saman reaktion saa aikaan mekko numero 2. Sormet ristiin, jos kerrankin voittaisin. :>

Salla-sammakko

NIIN, olishan sitä voinut nimensä laittaa. MItä sille voi, jos on niin innoissaan?

Niinaani
95/488 | 

Suosikkini on MISS TOP ja juuri tuona ihanan sitruunaperhosen keltaisena. Herkullinen ja kaunis vaate, jonka voisi helposti yhdistää moneen alaosaan. Palkinnoista nro 1 miellyttää eniten sprbettivärillään ja kauniilla muodollaan. Nam!

Lotta Hitvonen
96/488 | 

Minty dress olisi unelmamekkoni - kesäinen rusketus ja suklaanruskeat silmäni pääsisivät loistavasti esiin tuossa mekossa ystäväni häissä ensi syksynä :) Ja sinkkunaisellakin olisi taatusti vientiä!

Palkintomekoista sorbetti kiehtoo eniten. Suloisen herkullisia värejä molemmat ja malli juuri sopivasti oikeista kohdista vartalonmuotojani hyväilevä...

Suvi
97/488 | 

Limoncello evening dress on upea!
Tuo mekko on juuri sellainen, etten sitä ehkä koskaan raaskisi ostaa, mutta jos sellaisen saisin, niin liihottelisin johonkin kesäjuhliin sen kanssa välittömästi. Ihastuttavan herkkä keltainen sävy. Kaunis ja veistoksellinenkin puku.

Lempimekkoni noista palkintoina olevista on ehdottomasti numero 1, sorbet dress. Kyllä siinäkin kehtais liihotella kesäjuhliin. ;)

Herkullisia nimiä myös näillä herkullisilla vaatteilla!

Sorbetti
98/488 | 

Mekko nro 4 on malliltaan yksinkertainen, väriltään kaunis. Yksinkertainen on kaunista. Käytän harvoin mekkoja, mutta tämä on sellainen jonka voisin epäröimättä ylleni laittaa. Voi jos voittaisin. Mekon koko olisi reilu S tai pieni M.

Sorbetti

Mielessäni jo voittomekkoa päälleni puin; Malliston kaunein mekko on mielestäni Ice evening dress.

riiiina
100/488 | 

Oijoi, täällä yksi Katri Niskasen fani! Lempparini on ehdottomasti dusk long dress, kesäksi mudan värisenä, talvella sopisi myös musta, täydellisen mallinen mekko, juuri sellainen mistä olen haaveillut kauan, mutta ei ole vastaan tullut ja tätäkään hinnan vuoksi en raski ostaa. Vaihtoehdoista ykköseksi nousi mekko numero 2. Tämä tulee heti seuraavana lempivaatteena Katrin mallistosta..

Pampula
101/488 | 

Limone dress näytää kyllä parhaimmalta mun silmään. On muuten kyllä ihanan hempeä mallisto. Noista palkinnoista valitsisin numero kakkonsen.

Tiia
102/488 | 

Minun lempparini olisi tuo Creamy Dress, joka näköjään on myös palkintolistalla. Olen viime aikoina pyrkinyt pudottamaan painoani, ja tuntuu siltä, etteivät vanhat vaatteet tahdo oikein istua päälleni. Tarve mekolle olisi siis suuri.

Jossu
103/488 | 

Suosikkivaatteeni jonka haluaisin tilata olisi ehdottomasti Ice Dress beigen värisenä. Aivan upea malli, sopii juhlaaan kuin juhlaan, tosin se pidempi evening versiokin on mieletön. Koko mallisto pursusi ihania ja sensuelleja vaatteita.
Nyt kun olen hoikistunut on ihanaa kun vaatteet taas istuu, kunpa olisikin varaa tällaisiin.
Palkintomekoksi valitsisin ehdottomasti numero 5, kaunis perusmalli ihanalla kankaalla.

Maria
104/488 | 

Limone Dress näyttää upealta ja on mielestäni tyylikäs.
Palkintomekoista tulevan kesä juhliin sopisi hyvin tuo nro 4

satuilona
105/488 | 

Misty Dress on suosikkini; kaunis etumus ja helma. Kangasta käytetty kauniisti.
Palkintomekoista suosikkini on no 5.

Taru
106/488 | 

Unelmavaatteeni on Limoncello evening dress. Olen jostain syystä hurahtanut täysin tuohon keltaisen sävyyn tänä keväänä. Tuon mekon malli on myös valloittava! Taipuu niin moneen menoon! I-H-A-N-A!
Palkintomekoista suosikkini on numero 4, Crema Dress.

107/488 | 

Suosikkivaatteeni on ehdottomasti Ann overralls ja väri musta. Ihanan rento jumpsuit joka taipuu moneen. Voisin kuvitella se päälläni leikkipuistossa balleriinojen kanssa, kaupunki-asuna blazerin kanssa ja iltariennoissa korkkarit jalassa. Mielestäni erittäin käytännöllinen ja samalla tyylikäs.
Palkintomekoista suosikkini on numero 1.

Salla
108/488 | 

Unelmamekkoni olisi tuo palkintovaihtoehdoistakin löytyvälöytyvä Creamy dress, eli numero kaksi. Pitkään pähkäilin tuon ja upean jäänsinisen Ice dressin välillä, mutta lopulta ensimmäinen vei voiton sydämessäni. Sopisi täydellisesti tuleviin pikkuveljen lakkiaisiin, joiden takia oon tässä vaatekriiseillyt jo jonkin aikaa. Upea, asiallinen ja juhlava, naisellinen ja kaunis. Lisäksi tykkään tuosta väristä todella paljon, sopisi rusketusta saaneeseen ihoon (aurinko, tee yhteistyötä kanssani!) mahtavasti. Kuten mekon omalla sivulla kuvaillaankin, tulisin tuntemaan itseni prinsessaksi tuossa mekossa! :) Eli palkintovaihtoehdon kaksi saa enemmän kuin mielellään kotiuttaa tähän suuntaan ;)

Pinja
109/488 | 

Jos voisin, hankkisin Ice evenig dressin. Viime aikana olen kuolannut kaikkien pitkien mekkojen perään, niissä vaan on sitä jotain! <3

Noista viidestä valitsisin mekon nro 5, koossa s

Lettunen
110/488 | 

Oih! Niin kauniita vaatteita. Metsästettyäni ikuisuuden sopivaa kaasoilumekkoa sanoisin että Creamy Dress olisi tilaisuuteen enemmän kun täydellinen.

Nora
111/488 | 

Suosikkini on ehdottomasti juuri tuo sinunkin valitsemasi shine top. Olen etsinyt täydellistä pitsipaitaa jo pidemmän aikaa, ja shine top on u-p-e-a!! Täytynee varmaan klikata se ostoskoriin....
Palkintomekoista suosikkini on nro 3, mahtavaa että topin ja hameen yhdistettäessä kokonaisuudesta "tulee" mekko. Ja osia voi kuitenkin yhdistellä monella eri tavalla :)

Elina
112/488 | 

Limone dress on ihana. Klassinen ja naisellinen, tosi kaunis. Suosikkini palkintomekoista on numero 1.

Joanna
113/488 | 

Valitsisin Katri Niskasen kokoelmasta varmasti Creamy Dressin tai Foam Dressin. Näissä kahdessa on yksityskohdat täydellisiä, ja molemmissa on leikkisä suunnittelu kankaita myöden. Olen iloinen, että Suomesta löytyy Katri Niskanen, joka ymmärtää vartalon kieltä ja onnistuu imartelemaan sitä taidokkaalla käsityöllään!

Näitä pystyisin käyttämään valmistuessani maisteriksi vihdoin ja viimein! Upea päivä tiedossa upealle maisterille, miksei siis sen myös kruunaisi upea mekko?

Valinta ei ollut helppo, mekoista jokainen on upea! Omaan tyyliini sopii Creamy Dress kuin hellepäivä juhannuksena!

114/488 | 

Limone dress on ihana! Rakastan yksiolkaimisia mekkoja, tulee intia mieleeen... palkintomekoista nro.5 koossa m olis tosi kiva!

marskii
115/488 | 

Ann pantsit näyttävät niin mukavilta ja samalla tyylikkäiltä. Kotiuttaisin heti! ovat varmasti moni käyttöiset. Palkintomekoista suosikkini on nro. 4.

liisamari
116/488 | 

voih mitä mekkoja...ja mikä arvonta! Pläräsin Katrin nettisivuja tovin ja löysin sieltä montakin unelmavaatetta. En tietenkään (naisena) osannut päättää vain yhtä, joten tässä suosikkini:
- Ice dress, ihana mall, ihana väri, epäsymmetrisyys ounou. Kerrassaan ihana mekko.
- Foam dress, mekon mall on kiehtova ja mielenkiintoinen, en tosin tiedä millainen se olisi päälläni mutta näyttää kuvassa TODELLA ihanalta. Väri on namnam.
- Faith trench coat (autumn/winter 2013), Täyskymppi. Ei voi muuta sanoa. Okei, väri voisi olla musta tai tummansininen mutta muuten, huikaiseva malli.
- Ice cream blouse, ihana väri, ihana malli, monikäyttöinen, menee juhlaan ja arkeen, helposti yhdisteltävissä, sanoinko jo ihana väri?

Tässäpä minun suokkarini :) Ja palkintoehdokasmekoista suosikkini on ehdottomasti nro 1, Sorbet dress.

J
117/488 | 

Rakastuin Ice cream dressiin! Sinä oli juuri sitä klassisuutta, jota nyt kaipaisin:) palkinnoista numero 1 oli suosikkini, jotenkin todella söpö!:)

Ruska83
118/488 | 

Verkkokaupassa Lime top ihastutti välittömästi, kauniin vihreä, ihana naisellinen leikkaus ja lukemattomia käyttötapoja.

Palkinnoista mekko numero kaksi miellyttää eniten silmää, kauniin naisellinen pitseineen.

119/488 | 

Unelmamekkoni olisi Minty dress - se on hauska olematta kuitenkaan liian erikoinen, yksinkertainen olematta tylsä. Täydellinen malli jonka olen todennut sopivimmaksi omalle kropalleni. Täydellinen väri. <3

Palkintomekoista puolestaan oma valintani olisi numero 2 - ei tarvinnut edes kauaa miettiä, perfection.

Peppi_
120/488 | 

Oi, tämä Ice Cream Kiss on aivan suosikkini Katrin mallistoista. Niin raikasta katsottavaa!

Suosikki tuotteista on arvonnassakin palkintovaihtoehtona oleva Creamy Dress eli sen ottaisin kaikista mieluiten palkinnokseni voiton osuessa kohdalle. Mekko on suosikkini, sillä olen vartalomalliltani "pökkelö" ja Creamy Dressin tapaisella helman leikkauksella saan huijattua itselleni edes vähän kurveja.

Nyt vaan sormet ja varpaat ristiin! Ja kivaa kesän odotusta sinulle! :)

Sara
121/488 | 

Unelmaasuni olisi ehdottomasti Ice dress, koska se on niin yksinkertaisen upea, kauniisti laskostettu ja väri sopii siihen loistavasti!
Palkintovaihtoehdoista suosikkini on nro. 1 Sorbet dress, sillä sekin on yksinkertaisen upea ja ihanan pirteän värinen ;)

Claudia
122/488 | 

Ihanan naisellinen Claudia top on ehdoton suosikkini. Toppi sopii niin päivä kuin lltamenoihin, ja sen saakin näyttämään alaosaa/asusteita vaihtamalla sopivalta joka tilanteeseen. Ihana!

Claudia top näkyy myös mekko nr 2 tyylissä, joten tietenkin se on suosikkini.

VV
123/488 | 

Limoncello evening dress olisi ihana kesän juhliin, sillä sorbettinen väri on keväinen ja maksimitta viehättää.

Suosikkina arvottavista on numero yksi, aivan ihana väri siinäkin!

Jot
124/488 | 

Lempparini on Mojito playsuit, täydellinen kesävaate:) Palkinnoista suokikki on mekko nro.2.

hempukka
125/488 | 

Oma suosikkivaatteeni sattuukin olemaan juuri tuo 2. joten tietenkin haluan sen palkinnoksi! Mekko on kaunis, klassinen ja samalla kuitenkin nuorekas - ei hetken muotia vaan vaatekaapin klassikko!

nanna
126/488 | 

Limone dress viininpunaisena autumn/winter 13 -mallistosta ois unelmamekko. Viininpunainen, simppeli malli ja voisi sopia jopa kurvikkaalle vartalolleni.

Palkintovaihtoehdoista iskin silmäni numeroon 1 - sorbet dress. Asusteissani suosin hiekan sävyjä ja persikkainen mekko toimisi niiden kanssa kuin unelma!

Sinna
127/488 | 

Minun lempparini on ehdottomasti tuo Creamy dress. Se on niin supersuloisen tyttömäisen romnttinen. Kaikki lemppari asiani samassa. Hyvänä kakkosena minulla oli Sorbet dress. Sen kesäinen väri on niin syötävänsuloinen. Lemppari mekkoni oli siis Creamy dress nro.2. Sopisi täydellisesti tyyliini.

Vanilla
128/488 | 

Vanilla Dress: täydellinen! Tyylikäs, rento ja hot. Onko jopa vähän liian hot pojan rippijuhliin.. Njääh, ei. Se on täydellinen!

K
129/488 | 

Foam Dress on kiinnostava, mutta Sorbet Dress on unelmainen, ja numero 1 on siis himoitsemani palkinnon numero! Väri on ihana ja mekolla olisi monta käyttömahdollisuutta.

Veeru
130/488 | 

Suosikkini on Misty dress. Täydellinen mekko juhlaan ja arkeen kotiäidille, joka ei taivu erikoisimpiin muotiluomuksiin :)

Palkinnoista suosikkimekko olisi nro.5. Siiä viehättää leikkaus ja väri - siis kaikki!

Niina
131/488 | 

Oi, mikä ihana arvonta :) Tälle kesälle osuukin neljät kesäjuhlat, joten uudelle juhlamekolle on tarvetta ja mikä olisikaan mukavampaa kuin juhlia Katrin mekossa.

Suosikin valitseminen oli vaikeaa, sillä löysin mallistosta kaksi suosikkia; Sorbet dress & Crema dress. Suosikikseni valikoitui lopulta coralin värinen Crema dress, sillä en vain voi vastustaa tuota kaunista pitsiä ja upeasti vedostettua kaula-aukkoa.

Samainen Crema dress (nro 4) on suosikkini myös palkintomekoista, niin upea ja vastustamaton.

karkkiparkki
132/488 | 

Dusk long dress on minun unelmavaatteeni. Sen mallista ja leikkauksista tulee mieleen kreikkalainen jumalatar. Näyttää aivan unelmakevyeltä ja mukavalta päällä. :)
2, Creamy Dress on lempparini palkintomekoista!

Upee minä
133/488 | 

Eilen serkkuni pysäytti minut sanoessaa älä ole tuollanen perus suomalainen vaatimaton ihminen, vaan ole ylpeä siitä mitä olet. Niinpä valitsin Limoncello evening dressin, koska olisin siinä upea. Olen tumma ja pitkä, mielestäni se sopisi minulle erittäin hyvin.

Palkinto mekoksi valitsisin mekon numero 2. Se henkii prinsessojen eleganssia olemusta.

M-Rouva
134/488 | 

Nettikaupasta suosikkini on ice cream dress.

Palkintovaihtoehdoista valitsisin crema dressin (4).
Kaikki vaihtoehdot tosin kelpaisivat vaatekaappiinii koska hyvänsä!! ;)

Tiia A
135/488 | 

Wish skirt olisi minun unelmavaatteeni Katrin ihanista luomuksista. Hassu valinta sinänsä, koska en osaa pitää hameita :D En vain tiedä, miten niiden kanssa toimitaan tai miten niitä yhdistellään. Mutta jos joku hame saa minut yrittämään *sijoita luku n* kerran, niin tuo.

Palkintomekoista mieluiten kotiuttaisin kaunokaisen numero 5, Crema Dress Beigen.

Riikka
136/488 | 

Limoncello evening dress on suosikkini, ihanan ilmava ja raikkaan värinen, kesäinen tuulahdus. Palkinnoista suosikkini on nro 4

mallu
137/488 | 

http://www.designbykatrin.com/epages/vilkas02.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shop...

Tämä olisi unelmamekko, sillä se on täydellinen! Upea herkkä väri ja tuo helman leikkaus ihana. Olen kaaso kesällä ja toiveena olisi, että meillä kaasoilla olisi maximekot. Itse olen lyhyt niin mietityttää näyttäisikö sellainen päälläni hyvältä, niin tämähän on pitkä mekko mutta tuo edestä lyhempi leikkaus sopisi varmasti myös lyhyemmille kintuille :)

SannaKk
138/488 | 

Mallistossa kaikki on ihanaa! Mutta heitetään nyt lemppariksi Cloud Jacket, kaunis pitsijakku!

Palkintovalinta olisi mekko nro 2, jälleen kauniine pitseineen.

Tintra
139/488 | 

Katrin mallistosta Donna Dress on mieleinen, ihana pikkumusta pitkillä hihoilla. Ja asu nro. 3 on feivöriitti, ihana peplum kokonaisuus. Kokoni on XXXL, mutta äitini koko on M, jos sattuu voitto kohdalle, menköön hänelle. Tykkään sikana Katrin asuista. Ja ihanaa kesää teille Nöpöliinin kanssa ja nauttikaa ennenkaikkea reissustanne.

Iines
140/488 | 

Ai että mikä täydellinen kilpailu! Olen pitkään haaveillut Katri/n -merkin vaatteista. Vielä en omista yhtäkään, mutta olen varma, että vielä jonakin päivänä..

Uudesta kokoelmasta lempparikseni nousi Ice Dress. Yksinkertaisesti kauneudessaan lumoava. Koko mekko on veistoksellinen ja I-H-A-N-A. Siinä näkyy suunnittelutyö ja se tekee kantajastaan upean naisen.

Palkintovaihtoehdoista nro 4 viehättää eniten. Kesällä on luvassa kahdet häät, tuo voisi sopia häihin puettavaksi.. :)

minis
141/488 | 

Olen suuri pitsinrakastaja eli juurikin palkintona oleva creamy dress on suosikkini. Eli jos voittaisin haluaisin kesähäihin juuri tuo hempeän creamy mekon eli palkinto nro 2. Olisi tavoitetta mihin pyrkiä vauvan saannin jälkeen.

Hanneli
142/488 | 

Suosikkini on Indian summer cocktail dress. Valkoinen väri on raikas ja malli erikoinen ja kaunis. Suosikkini palkintomekoista on nro. 1.

Emppu
143/488 | 

Kävin selaamassa mallistoja läpi, mutta kyllä sinä olit jo näemmä tehnyt valinnan mun puolesta. Tuossa sorbet skirtissä iskee sekä väri, että malli.

Ja siten myös jos voittaisin, niin tuo sorbet dress eli ykkönen ois mun valintani. Olen ystäväni kaasona ja mikä oliskaan upeampi puku sinne juhliin kuin kunnon suomalaista suunnittelua oleva mekko :)

jenski
144/488 | 

Huihui, rakastuin tuohon Sorbet dressiin! Ihanan värinen ja mallinen mekko, joten valitsin sen parhaimmaksi! Ja ei siis varmaan ehkä ihme, että palkintovaihtoehtoni sattuu juuri numeroon 1. Sorbet dress. ♥

Nekku
145/488 | 

Limoncello evening dress on suosikkini. Upea leikkaus ja ihana väri! Vaatekaapistani puuttuu pitkä juhlamekko ja Limoncellohan olisi hyvä valinta korjaamaan puutoksen. :)

Suosikkini palkintomekoista on numero 4, Crema dress. Kaunis kangas ja jälleen upea leikkaus.

Titu
146/488 | 

Ice Dress on suosikkini. Ihana pastellinen väri <3 Tuota voisi käyttää kesän juhlissa. Yhdistäisin sen joko valkoisiin tai mustiin asusteisiin.

Suosikkini viidestä kuvasta on numero 1. Tyttömäisen hempeä väri :)

Helma
147/488 | 

Miss Top on mun lemppari. Valuvat linjat siinäkin on yksinkertaisesti taidetta!
Palkintomekoista mun suosikki on nro 5 ja L-koko

Puuskitsa
148/488 | 

Pikkumustien vastapainoksi sopisi täydellisesti Moa Dress. Mekko vakuuttaa eleettömyydellään ja taipuu helposti arkeen ja juhlaan.
Arvontavaihtoehdoista 5. Crema dress beige omaa samat ominaisuudet ja on siten lempparini.

tanjah
149/488 | 

Ainaiseen ongelmaan mitä laittaa päälle töihin täydellinen ratkaisu kevätmallistosta olisi Breeze Blouse.. menisi farkkujen kanssa normipäivänä ollen kuitenkin pukeutuneempi kuin farkut+neuletakki-linja. Illalla ulos sitten breeze blouse ja kapeat mustat housut koruilla höystettynä ja iltalookki olisi valmis.

Arvonnasta kiinnostaa eniten nro 1 eli Sorbet-dress. Ihana raikas mekko kesähäihin ym kekkereihin.

NoraK
150/488 | 

katri on ylittänyt itsensä, kaikki malliston vaatteet ovat aivan unelmia :) yksi on kuitenkin ylitse muiden ja se on eteerisen raikas limoncello evening dress. mekko on aivan valtavan elegantti, ajaton ja samalla kevyt ja no, raikas :) rakastan :) palkinto mekoista vaikea valita nro 1 sorbet dress tai sitten vastaava pitsisenä eli viimeinen

Katja23
151/488 | 

Miss Dress olisi klassisen kaunis pikkumusta kivalla jujulla. Palkinnoista mekko numero 5 kiinnitti ensimmäisenä huomion kiinnostavalla kankaalla. Sen valitsisin!

sun
152/488 | 

Limoncello Evening dress - hei tommonen mekko, ruskettunut iho, ja kesäyö..;) ihana!
Jos arvonnassa käy onni, niin iloitsen mekosta nro 1.

Karkkiväri
153/488 | 

Ehdottomasti upein Limone dress, joka on kuin kreikkalaisen jumalattaren puku. Kangas laskeutuu niin kauniisti ja tuossa mekossa tuntee varmasti itsensä vähintäänkin upeaksi. Palkintomekoista mieleisin on numeron 4 Crema dress joka on myös aivan upea! :)

Henna R.
154/488 | 

Noista vaatteista oli todella vaikea valita parhain, mutta tällä hetkellä parhain vaate olisi minulle Ice Dress. Ice Dress on ihanan värinen ja siinä on aivan upea leikkaus ja malli! Palkintovaihtoehdoista nro. 1 Sorbet Dress on mielestäni kaunein :) Ja kokoni on s! Nuo mekot olisivat täydellisiä tulevan kesän juhlille :)

Arhippa
155/488 | 

olipas melkoinen valinnanvaikeus, mutta suosikkini on ehkä Shoulder dress, pidän veistoksellisuudesta ja toispuoleisuus tuo "jujun" vaatteeseen

Jos onni potkii, valitsen mekon nro 4

Mirkkuli
156/488 | 

Dusk long dress, kaunis, ihanasti laksutuva unelmamekko, joka kelpaisi mihin vain tilasuuteen

Onnettaren ollessa suosiollinen valintani on nro 4, sopisisi kivasti kesän häihin, olisipa kolttuongelmakin ratkaistu :)

Jenu
157/488 | 

Lempparini verkkokaupasta on Misty dress, tietysti mustana. :) Mikä ihana leikkaus, tuo varmasti imartelee vartaloa kuin vartaloa! Palkintovaihtoehdoista mieluisin on ehdottomasti Creamy dress eli numero 2. Koko M.

villasukka
158/488 | 

Valitsin monista vaihtoehdoista Limone dress -mekon. Mielestäni klassinen, mutta kuitenkin hieman erilainen ja saatavilla kauniissa väreissä. Olisi ihanaa jos voisin viettää yliopistosta valmistumistani tuollaisessa mekossa. Palkintovaihtoehdoista valitsin numeron 4 ja sekin kyllä kelpaisi paremmin kuin hyvin moniin eri juhliin.

Heiiid
159/488 | 

Valintaa ei ollut helppo tehdä, mutta kun näin Ice dressin, se kolahti ja täysillä! Mekko on niin kaunis ja laskeutuva, ja siitä tunnistaa Katrin tyylin täydellisesti.

Palkinnoista suosikkini on numero 2, jonka pukisin enemmän kuin mielelläni päälleni ystäväni loppukesän häihin.

160/488 | 

Limone Dress ja Foam Dress ovat molemmat suosikkejani, en vaan voi valita! Nämä siksi, että vaikka rakastan kauniisti laskeutuvia kankaita, itselläni ei ole yhtäkään moisella ominaisuudella varustettua mekkoa, kaikki ovat enemmän joko tunika- tai fiftarityyppisiä. Ja kun mekkoja ei vaan voi olla liikaa.

Mullakin on yhdet häät tulossa kesällä, ja sinne pukisin mielelläni tuon vaihtoehdon nro 2 - söpöt pitsit voittavat minulle sopimattomat V-kaula-aukot mennen tullen. :)

162/488 | 

Omaksi suosikikseni nousi Limone Dress. Se on yksinkertaisen tyylikäs, mutta kuitenkin samalla persoonallinen ja monikäyttöinen.

Palkinnoksi tahtoisin mekon numero neljä.

TMK
163/488 | 

Oma suosikkini on glaze top. Ihastuin pitsiin reilu vuosi sitten ja sen jälkeen pitsipaidat on vieneet mukanaan.

Vaatekaappiani täydentäisi myös ihanasti tuo numero 5 eli crema dress beige.

Heikura
164/488 | 

Aivan ihana kevät/kesämallisto 2013,suosikkini on Misty Dress. Palkinto vaihtoehdoista valitsisin numeron 2 Creamy Dress koko S. Niin hempeän romanttinen!!

Surutta
166/488 | 

Dusk Long Dress näytti jumalaiselta. Sen helma suorastaan houkuttelee käyttämään upeita korkkareita, sekä joitain katseenkiinnittäviä sukkahousuja.
Palkintovaihtoehdoista nro. 1 vaikutti ihanan raikkaalta, lempivaihtoehto siis.

Annu.
167/488 | 

Bulb Coctail Dress ! Olen pitkään etsinyt täydellistä mustaa kotelomekkoa pikkusiskoni valmistujaisiin ja nyt se löytyi. Suunnittelen pitäväni juhlissa puheen pikkusiskolleni. Meillä on ollut ylä-ja alamäkemme, mutta nyt en voisi kuvitellakaan sisarsuhdetta ilman pitkiä puhelinsoittoja ja halauksia. Ehkä tämä unelmamekko vangitsee yleisön katseet niin etteivät he huomaa kyyneleitäni!

aiski
168/488 | 

Lempparini tuolta netti kaupasta on ihanan pirteä Mojito playsuit!!
Ja noista viidestä kaikista ihanin olisi tuo numero 3 :)

Never
169/488 | 

Limone dress on aivan ihana. Kaunis leikkaus, yksinkertainen muttei todellakaan tylsä ja näyttää siltä
, että se on mukava päällä. Palkintoehdokkaista numero 2 on vaikean päätöksen jälkeen lempparini :)

Laura
170/488 | 

Suosikkini mallistosta on herkullisen värin ja upean leikkauksen takia Sorbet skirt sekä Moa top. Harmi kun ne eivät ole palkintojen joukossa.

Palkontomekoista valintani olisi ihana Sorbet dress nro 1

nenna
171/488 | 

Suosikkini mallistosta creamy dress.Näyttäsi ihanalta ruskettuneella iholla.Ja pitsi on vain niin kaunista.Palkintomekoista valintani olisi tietysti 2 creamy dress

Anni
173/488 | 

Ohohoo, kävipä mukavasti niin, että mallistosuosikkini on myös palkintosuosikkini! Kyllä tuon Creamy Dressin pitsitouhut ja hattarainen olemus iskevät tämmöseen hörhelöharakkaan:) Rakastan mekkoja ja hameita, mutten (ainakaan omasta mielestäni;)) omista niitä yhtään liikaa, vaatevarasto saisi karttua niiden osalta:)

tytte
174/488 | 

limoncello evening dress on aivan vastustamattoman ihastuttavan värinen! ja ennenkaikkea sen hulmuava malli sykähdyttää. kisan mekoista ykkösmekko ihanalla sorbettivärillä olisi täydellinen omiin valmistujaisjuhliin, toivottavasti tärppää!

Magda
175/488 | 

Jostain syystä ihastuin vanilla dress -mekkoon. Se laskeutui kauniisti, näytti ihanan ilmavalta ja kesäiseltä.

Mekkovalintani olisi numero 5 crema dress beige. Ihanan klassinen mekko kauniilla laskoksilla.

satsa
177/488 | 

En omista ainuttakaan hametta, sillä niissä on aina mielestäni jotain pielessä, mutta rakastuin ensisilmäyksellä tuohon cone skirt-hameeseen - aivan täydellinen perushame juuri sopivalla twistillä.

Kilpailun mekoista ottaisin numero 2, johon voisin pukeutua ensi kesänä hyvän ystäväni häihin.

Salla
178/488 | 

Nettikaupan tuotteista silmäni liimautuivat heti ensimmäisenä mintunvihreään Ice dressiin. Väri korostaisi kesällä ihanasti rusketusta, ja olen muutenkin hulluna mintunvihreään. Lisäksi vaatteen muotoilu tuo mieleen Antiikin Kreikan jumalattaret. Oi, tekisi mieli näpytellä tilaus <3

Palkintomekoista taas ottaisin vaatekaappiini numeron 2 - Creamy dress.

Kapustus
179/488 | 

Unelmamekkoni on tuo palkintonakin oleva sorbet dress. Kauniit värit ja muotoilu. Olisi täydellinen tavoitemekko minulle. Nyt jo tiputettuna 20 kiloa, mutta tuon mekon takia saisi helposti pudotettua ne loputkin kilot! :D

sussu
180/488 | 

oih mikä kaunotar on tuo Dusk Long Dress! Töydellisen mallinen ja ihanan runsas helma, joka usein maxeista puuttuu. Ja yläosa olisi minulle parhaimman mallinen ikinä, miksei tuommoisia tehdä enempää? Ah jos väri olisi vielä jokin kirkkaampi, niin mekko olisi kokonaisuudessaan töydellinen :)
Kuitenkin palkintovaihtoehdoista silmääni eniten miellyttää vaihtoehto 1, joka olisi lakkiaismekkona loistavan klassinen mutta väriltään silti erottuva. Se kyllä ratkaisisi mekko-ongelmani juhliin! :D

aiski
181/488 | 

Ihania vaatteita kaikki, mutta täydellinen unelma vaatteeni olisi tuo pirteän turkoosi Mojito Playsuit!!!!
Noista viidestä ehdoton lempparini olisi tuo numero kolmonen, se sopisi täydellisesti kesän ylppäri ja rippijuhliin!

182/488 | 

Oooh en kestä! <3 Koko mallisto on aivan täydellinen, ja aikamoisen vaikeaa on valita vain yksi suosikki. Valitsen kuitenkin Shine dress:in, sillä se on kaikessa pitseydessään ajaton ja huokuu mennyttä aikaa (ja sopii vanhanroosaan rokokookalustooni :D). Palkinnoksi valitsisin toisen suosikkini, eli mekon numero 1. Sorbet dress. Olen huomannut tuon vaalean korallisen värin sopivan minulle kuin nakutettu!

Puppe
185/488 | 

Verkkokaupan valikoimasta ehdoton suosikkini on Ann pants, mustat lököreisipöksyt. Ne siksi, etten ole yhtään housutyttö, en yhtään. Kuljen aina hameissa ja mekoissa. Ann pantsit ovat housuiksi kuitenkin oudon ihastuttavat, niihin voisin jopa hameen sijaan pukeutua. :)
Palkinnoksi nappaisin mieluiten mekon numero 4. Väri on todella herkullinen.

MinnaLiisa
186/488 | 

Olisi tulossa kesähäät elokuun lopussa, joten olisipa ihanaa saada hieno mekko sinne. Unelmieni mekko olisi Limone Dress, upean näköinen ja kaunis leikkaus. Palkintovaihtoehdoista ihastuin numeroon kaksi Creamy Dress, häihin aika täydellinen sekin <3

laua
187/488 | 

unelmavaatteeni olisi misty dress. oon jo pidemmän aikaa haikaillut sellaisen mekon perään, joka taipuisi sekä juhlaan että arkeen pienellä asusteiden vaihdolla.

näistä mekoista suosikkini olisi nro 2, creamy dress. pitsiyksityiskohdat iskevät!

Riitta
188/488 | 

Misty Dress on ehdoton suosikkini, sillä siinä on minulle täydelliset hihat ja yläosa. Aivan upea! Suosikkini on kauniista palkintomekoista on no 2!

Oili
189/488 | 

Ihastuin heti Lake dress -mekkoon! Se on samalla ihanan rento, ja jotenkin skarppi ja veistoksellinen. Tykkään myös väristä todella paljon. Tässä mekossa voisi lähteä viettämään iltaa, mutta voisi ihan hyvin käyttää toimistotyössänikin. Ihana!

Palkintovaihtoehdoista tykkäsin eniten ykkösestä. Minulla on aika simppeli tyyli, ja tämä mekko olisi siihen täydellinen. Kokoni on tosin xs, mutta voisin yrittää lihottaa itseni S:ään, mikäli voitan ;D

190/488 | 

Limone dress tai Ice dress, EN pysty valitsemaan! Miten lumoavat sävyt ja leikkaukset, oioioi... <3
Ja palkintovaihtoehdoista nappaisin hellään huomaani heti Crema Dressin, sen vaaleanpunaisen version. Karkki!!

Tanja
191/488 | 

Ihanaa arvonta. Unelmien mekko on MISS DRESS. Aivan ihana ja minun tyyliseni.

Palkintovaihtoehdoista mieleinen on tuo 5:des eli crema dress beige ja koko L

192/488 | 

Aivan loistava arvonta !

Unelmavaatteeni olisi musta Shoulder Dress, tarvitsisin juuri tuollaisen käytännössä minne tahansa sopivan upean simppelin mutta silti todella kauniin mekon.
Näistä vaihtoehdoista ottaisin mieluiten urrrgghh.. Kaikki ! :DDD No jos aivan pakko valita niin vaihtoehdot 2 ja 3 hurmasivat.. ehkä kuitenkin.. hnnnnggghhh.. nro 3 olisi enempi minua.

Paula
193/488 | 

Perhana, kun on vaikea valinta. Tykkään melkeinpä kaikista Katri Niskasen vaatteista, koska ne laskeutuvat upeasti ja ovat yksinkertaisen tyylikkäitä. Unelmavaatteekseni valitsisin upean punaisen Misty -mekon, koska siinä on ihana leikkaus ja kaunis väri. Palkintovaihtoehdoista tykäistyin eniten mekkoon numero 5. :)

Maria
195/488 | 

Oih, suuri Katri-fanin ilahtui tästä arvonnasta! <3 Mun unelma-asu tuosta mallistosta olisi mustat Ann overallsit yhdistettynä valkoiseen Wing lace topiin. En ole ikinä ennen syttynyt haalareille, mutta nuo on mielettömän kauniit ja oikeasti tyylikkäät! Pitsitoppi puolestaan toisi asuun raikkaan kesäisen tuulahduksen.

Palkintovaihtoehdoista kelpuuttaisin mielelläni Sorbet dressin (nro 1) S-kokoisena, ihastuttava väri ja malli.

196/488 | 

Hei, Suosikkini verkkokaupassa kesän kokoelmasta on Daydream Blouse, ihana väri ja keveä materiaali. Palkintomekoista silmiini pisti heti ihana Sorbet Dress, jos onni suosisi, kokoni olisi S (XS) :)

Sonjjja
197/488 | 

Oiiiii kylläpäs nää on kaikki herkullisia! Mun lemppariks muodostui verkkokaupasta toi palkintonakin oleva Creamy dress, oi että miten täydellinen. Osuis kyllä loistavaan väliin jos tän voittaisin, kun oon jo pitkään ettiny kesän juhliin sopivaa mekkoa! <3

199/488 | 

Foam Dress on aivan ihana! Olen luvannut itselleni, että mustia mekkoja en enään tarvitse, mutta arastelen hieman värejä. Mutta Foam iski kyllä heti; ihana väri ja ihana leikkaus!

Jos onnetar kerrankin suosisi (♥) haluaisin ehdottomasti numero 1 eli Sorbet dressin <3

Amanda
200/488 | 

Limoncello evening dress on aivan jumalainen, eikä vähiten ihanan, antiikin mieleen tuovan leikkauksensa vuoksi. Tietysti sitruunankeltaisena.

Palkintomekoista numero 1. eli Sorbet dress on suosikkini.

SusannaMaarika
202/488 | 

Lempparini on Dusk long dress. I.H.A.N.A. Tää olis niin täydellinen mekko enoni 50-vuotisjuhliin. :)

Palkinnoksi valitsisin kakkosen, eli Creamy Dressin. Silläkin kelpaisi juhlia enon pyöreitä vuosia!

prettymurmel
203/488 | 

Mojito Playsuit vei sydämeni kaikessa yksinkertaisuudessaan ja suloisuudessaan! Creamy Dress lähtis mun mukaan jos onnetar suosisi ;) (arvaa kauanko pallottelin sen ja Sorbet Dressin välillä...)

Sofiako
204/488 | 

Ihana kilpailu! Katri N:n mekot ovat ihastuttaneet minua aina.

Unelmavaatteeni Katrin mallistosta olisi kaunis Minty dress. Mekko on todella monikäyttöinen, se sopii niin arkeen kuin juhlaan asusteita vaihtamalla. Mekon malli sopii myös hyvin vartalolleni. :)

Suosikkini palkintomekoista on numero yksi, Sorbet dress.

totsku
205/488 | 

Miss dress on monipuolisuudessaan suosikkini, taipuu moneen menoon erilaisilla asusteilla. Palkintomekoista onkin vaikeampaa sanoa suosikkiani. Hmm... Sorbet Dress.

sari
206/488 | 

En voi saada silmiäni irti "Ice evening dressistä" ja saattaakin mennä tilaukseen.Täydellinen mekko lomamatkojen iltoihin.kun haluaa pukeutua paremmin syömään mennessä.Rantaravintola,meren kohina,lasi kuplivaa,meren herkkuja ja ICE EVENING DRESS.Täydellinen puku auringonlaskuiltoihin...
Onnettaren suosiessa valinta on nro 1 eli Sorbet dress ja s-koko-antaisin sen yllätyslahjana poikani ihanalle tyttöystävälle.Aurinkoista kevättä!

Astrida
207/488 | 

Hirveän vaikea valita! Mut sanoisin että Misty Dress mustana, se olisi täydellinen pikkumusta joka kaapistani vielä puuttuu. Olen palaamassa töihin äitiyslomalta ja tämä mekko menisi toimistossakin :)

Palkintomekoista ehdottomasti nro 1!

santra
208/488 | 

Tää mallisto on niin täydellinen, että on vaikea valita parasta. Mutta ehkä se on tuo Sorbet skirt, rakastan tulppaanimallia ja korallia väriä.
Palkinnoista taas suosikkini on 2, ihanan tyttömäinen!

Marjut Vihavainen
209/488 | 

-pidin eniten ice evening dress-kokonaisuudesta, elegentti ja laskeutui kauniisti. Tämän haluaisin saada!!!

Viivi
210/488 | 

Ooh, Ice Dress ehdottomasti on ihanin! Monipuolinen ja niin kaunis, kesän juhlien kaunein mekko. Palkintovaihtoehdoista kaunein olisi vaihtoehto nro 4 :)

Henna
211/488 | 

Aivan ehdoton suosikki tuolta verkkokaupasta oli tuo Dusk Long dress
Tollainen sopisi niin hyvin juhlamekoksi, oikeastaan mihin tahansa juhlaan.

Palkintosuosikkini on nro 2 eli Creamy dress, ihan vaan koska se on vaaleanpunainen ja siinä on pitsiä, mitä muuta ihminen tarvitsee :)

Emppunen
212/488 | 

Unelmavaatteeni on limoncello evening dress, koska sen näyttävä väri yhdistettynä mekon pituuteen suorastaan häikäisi minut. Sopisi hyvin kesällä ruskettuneelle iholle.

Kilpailun mekoista ottaisin mekon numero 1 koossa M.

SallaPF
213/488 | 

Verkkokaupassakin silmäni iskeytyivät heti tuohon Creamy Dressiin, joten palkintovaihtoehto on helppo valita: nro 2 eli Creamy Dress. Kerrassaan täydellinen mekko, pitsiä pitsillä:)

Maarus
214/488 | 

Oi miten vaikea valinta! Nettisivuilta suosikikseni lopulta valikoitui Misty dress.

Palkinnoista suosikiksi nousi Crema dress eli numero 4.

Tiila
215/488 | 

Limoncello evening dress on huikea! :)

Palkintomekoista taasen numero 2 on mieluisin.

Anttu
216/488 | 

Limoncello on mun suosikkini, aivan ihana leikkaus ja sitruunankeltainen väri!
Palkintomekoista suosikkini taitaa olla numero 3.

eevs
217/488 | 

Limoncello evening dress on avian upea! Ihana leikkaus yhdistettynä keltaiseen olisi täydellinen kesäjuhliin!

Vaihtoehdoista creamy dress on lempparini.

Saga
218/488 | 

Unelmamekko on Creamy dress. Niin ihanan yksinkertainen hempeässä värissään, mutta silti erikoinen yläosan pitsillä. Täydellinen mekko juhlaan ja arkeen, harvalla vastaantulijalla on samanlaista!

Siksi ehdottomasti palkinnoksi ottaisin juuri kyseisen mekon, eli mekko numero 2.

Nau
219/488 | 

DUSK LONG DRESS on uskomattoman upea! Ihanan kevyt ja juhlava. Palkintoasuista suosikkini on nro 3, klassinen ja tyylikäs. Näyttäisi upealta valmistujaisjuhlissani ;)

Kevättyttö
220/488 | 

Ihania vaatteita, mutta kyllä iltapuku limoncello evening dress on upea. Siinä on todella hienot leikkaukset ja laskeutuu kauniisti

Marjukka
221/488 | 

Ice dress tai Dusk long dress... En osaa valita. Ihania mekkoja!!

Lahjoittaisin mekon valmistuvalle tyttärelleni.

Olga
222/488 | 

Tosi kauniita vaatteita. Oma unelmavaatteeni olisi Limone Dress, koska rakastan mekkoja ja laskoksia. Mekko on aivan näköiseni. :)

Palkintovaihtoehdoista nro 4 on eniten tyyliäni, joten valitsisin sen.

HeliTee
223/488 | 

Suosikkini on Vanilla dress, mustana tietenkin. Upea edestä lyhyempi pikkumekko, mukavan rennon näköinen arkikäyttöönkin. Kauniita silkkimekkoja ei vaan voi olla koskaan liikaa! Näistä mekoista nro 2 on ihanin.

tannttu
224/488 | 

Ihastuin Claudia Top paitaan, koska juhlapaita oikeastaan puuttuu vaatekaapista kokonaan.
Mekoista Sorbet Dress eli ykkönen on mieluisin :)

Elisa
225/488 | 

Hahhah, onpa osuva kilpailu kun hienoin vaate Niskaselta on palkintonakin! Musta hienoin vaate on toi Crema Dress ja sen haluaisin mieluusti voittaakin :) Mulle sopii uskomattoman hyvin tollanen persikka, kun kaverit se väri saa näyttämään keltaisilta :D

Tins
226/488 | 

Takkihulluna unelmavaatteeni on kevyt Desert-takki, se toimisi varmasti kesäiltojen lämmittäjänä kuvauksensa mukaisesti, ja toisi samalla takkikokoelmaani jotain uutta (lyhyttä ja vaaleaa hauskalla twistillä).

Palkintomekoista suosikkini on mekko numero 2 eli Creamy Dress, ihanan tyttömäinen väri ja yksityiskohdat osuivat ja upposivat!

titi
227/488 | 

Mmmm, ottaisin tuon saman hameen kuin sinulla, mutta vaniljan värisenä :) Palkinnoksi valkkaisin ykkösen.

titi
228/488 | 

Oho ja perustelut tietysti jäi. Eli otetaas uusiks:

"Mmmm, ottaisin tuon saman hameen kuin sinulla, mutta vaniljan värisenä :) Palkinnoksi valkkaisin ykkösen." Perusteluina se, etten omista yhtään juhlakelpoista hametta, vain muutaman neulemallin. :)

Ainoo
229/488 | 

Kaunis puhtaan valkoinen Vanilla Dress on lemppari! Ja palkintomekoista tykkäilen ykkösestä.

LindaVee
230/488 | 

Ice Dress olisi unelmamekkoni, sillä edustaisin siinä mieluiten tulevan kesän kolmet häät. Mekkoa olisi helppo muokata asusteilla hiukan erilaisiksi ja väri olisi myös täydellinen juhlavieraan väri häissä. Mekon malli on imarteleva vartalotyypilleni ja korkojen kera mekon pituuskin sopisi lyhyelle varrelleni.

Palkintomekoista valitsisin numero ykkösen eli Sorbet Dressin. Myös siinä on upea väri ja malli, joka varmasti sopisi häihin.

Miia
231/488 | 

Ääk, ei oo totta! Verkkokaupan valikoimista Ice Cream Dress vei sydämeni ensi näkemältä. Kuinka upea! Tuossa mekossa voisi mennä minne vain! Jos tuo mekko olisi ollut tiedossani ennen häitä, olisin valinnut sen häämekokseni. Palkintovaihtoehdoista valitsen numero viitosen (5) Crema Dress Beigen koossa S, joka on myös upea!
Jos voitan, niin lupaan kerrankin juhlia syntymäpäiviäni ja tietysti voittomekko ylläni :)

Jeyy
232/488 | 

Unelmamekkoseni olisi ehdottomasti tuo arvonnassakin oleva Creamy dress. Tuo mieleen romanttisen maalaismaiseman ja isoäitini perintökengät 50-luvulta.. Voi miten ihana olisikaan laittaa mamman kengät ja tuo mekko päälle! Eli siis jos arvonnassa lykästäisi niin haluaisin mekon 2 ja koossa L.. :)

Hilkuri
234/488 | 

Unelmavaatteeni olisi tyylikäs Rosemary-takki. Punainen takki peplum-helmalla= täydellinen

Palkintomekoista suosikkini on 5. Creamy Dress.

235/488 | 

Paljon löytyi ihania mekkoja tuolta verkkokaupasta. :)))

Oma lemppari oli Crema Dress, joka oli nähtävästi myös palkinto nro.4.

Ihana vaaleanpunainen unelma, jonka laittaisin ehdottomasti päälle seuraavan kerran ollessani häävieraana. Valmistujaisiin voisin mieluusti tuon mekon pukea.. :))

Ja miksi juuri tuo mekko:
Väri on ihana, malli upea ja koko toteutus varsin mahtava! Saa minut toivomaan, että olisi jo kesä! :)))

Mekon ottaisin koossa S. :)

hj
236/488 | 

Ihastuin Limoncello evening dress:n juuri tuon ihanan pirteän värin takia ja se näyttää niin upealta kuvassa. Suosikkini palkintomekoista on numero 5.

Story
237/488 | 

Oijoijoi...Mikä valinnan vaikeus...
Pienen pyörittelyn ja pähkäilyn jälkeen päädyin Dust Long Dressiin. Ihastuttava mekko, joka käy niin arkeen kuin juhlaan. Mekko on sellaisenaan ihanan unenomainen, mutta sen voi pukea myös juhlavaksi asusteiden avulla tai virallisemmaksi esim. jakun avulla. Ja vaikka rakastan värejä, niin tämä nuden värinen mekko kyllä erottui edukseen. Ai että...
Ja sitten vielä pähkäilin mahdollisen palkintomekon kanssa....Äää...kyllä se ehkä kuitenkin pakollisen valinnan edessä olisi Sorbet dress!

Jennaa
238/488 | 

Itseasiassa numero 2 Creamy dress on suosikkini! :D Näyttäs parhaimmalta päällä ja muuteki rakastanan tota väriä!! Sen sitte myös valitsisin. :3

Henna
239/488 | 

Dusk long dress<3 Se näyttää niin hyvältä. Mulla on yhdet ylioppilasjuhlat ja yhdet häät tulossa, ja tuosta mekosta sais helposti muoksittua sopivan kumpaankin tapahtumaa. Lisäksi tuo helman malli on niin äärettömän kaunis, etten vaan saa silmiäni irti siitä :)

Palkinnoista ottaisin Crema dressin, ja varmaankin vielä beigenä värinä :) Toivottavasti onnetar suosii tässä skabassa!!

Inkkuw
240/488 | 

Äääöknjk varmaan kymmenen minuuttia sain selata ja tuijotella ja valikoida ja rajata ihanasta mallistosta se kaikkein ihanin.. Lopulta päädyin Ice dress- mekkoon. Ihanasti laskeutuu, valtavan kaunis väri ja kaiken kaikkiaan sellainen kreikkalainen jumalatar- fiilis (yhdisti muuten kaikkia suosikkejani.. eikun ei! myös Creamyt hyppivät aina uudestaan). Lisäksi leikkaus on ihanan erikoinen. Ylioppilasjuhlakamaa....

Mutta noista palkinto asuista paras.. Saanko molemmat Creamyt? No ehkä en. Eiköhän se nyt kuitenkin ole Creamy dress, ihanan kapea ilman makkarankuorisuutta. Jos nyt sattuisi potkaisemaan, asu numero kaksi (2) on siis valintani!

Oi, onpas siinä kiva laskos tuossa edessä..!

Hanna
241/488 | 

Verkkokaupasta suosikki on ehdottomasti Limoncello evening dress upean värinsä vuoksi ja mekko laskeutuukin kauniisti.

Nuista palkintomekoista suosikki on numero 2.

Tintti
242/488 | 

Creamy top & skirt. Koska tyylikäs, ajaton ja miun värini. Muotoja myötäilevä mekon pitää olla!

Tawunen
243/488 | 

Eve M -laukku olisi kauniin persoonallinen ja sopisi sävyihini hyvin :)

Numero 2, Creamy dress olisi ihana palkinto!

elmi
244/488 | 

Ihastuin tuohon Creamy Dressiin myös verkkokaupan puolella, joten onnettaren suosiessa päätyisinkin luonnollisesti palkintoon numeroon 2.

Voisin pitää mekkoa lahjana maisterin papereista ja juhlistaa se päällä tätä saavutusta ja myös kesäkuisia syntymäpäiviäni. Syötävän herkullinen nimensä mukaan!

Ps. Tuohon yhdistäisin vielä esim. mustan nahkatakin päälle ja pehmistötterön käteen.

maimikki
245/488 | 

Ice evening dress- vau! Täy-del-li-nen mekko. Hiekan värisenä etenkin. Rakastan mekon laskoksia, rypistettyä pääntietä. Muistuttaa minua jotenkin Afroditesta, kreikkalaisesta jumalattaresta. Ehkä senkin vuoksi, että mekko on JUMALAINEN! :D En kestä. Vähän itkettää jopa, ettei tuollaiseen tule koskaan varmaan olemaan varaa. Olisi niin sanoinkuvaamatonta omistaa jokin tuollainen vaate.

Näistä numeroiduista valitsisin varmaan kakkosen. Ihanaa pitsiä ja naisellista hempeyttä! Mekko olisi upea ystäväni häihin.

Koko olisi S, mikäli tällainen älytön onnenpotku kaltaiselleni Aku Ankalle osuisi. :)

Anniina
246/488 | 

Oi! Kun pikavilkasin kuvat, meinasi alkaa itkettämään. Sitten tajusinkin, että ei, nyt pitää nauraa, tämähn on arvonta! Sovittelin nimittäi juurikin näitä ihania mekkoja sillä silmällä ylppäreitäni varten. Rakastuin palkintoon nro. 3, eli peplumtoppi ja hame komboon. Nude oli sävyltään kuitenkin juuri se väärä nude minulle, yhyyy. Näytin kummitukselta. Onni kuitenkin onnettuomuudessa, ei mulla olisi ollutkaan varaa mekkoon. Kotona sitten yhä mekottomana löysin tuon palkintovaihtoehdon nro. 2! Ahh, taas vajosin uuteen rakkauteen, tosin yhä yksipuoliseen sellaiseen. Näin ollen ilmoitan sen olevan minun unelmavaate! Nuden lisäksi messissä on ihana hempeä koralli, joka on väri parhaiden joukossa, jos minun kasvojeni lähelle pitää tunkea. Lisäksi täydellinen malli, oivoi, kuinka olisinkaan kaunis ylioppilas. Terveisin tällä hetkellä mekoton sellainen, joka risti juuri sormensa, varpaansa ja koko muunkin kropan...

henna
247/488 | 

Verkkokaupan lempivaatteeni on Shine pants, eli valkoiset pitkät pitsipöksyt :D Aivan mahtavat, voi venyisiköhän opiskelijabudjettini niihin, jos oikein kauniisti siltä pyydän?

Palkintovaihtoehdoista oli yhtä helppoa tehdä päätös, ihastuin samantien kakkoseen Creamy dress! Olen todellakin aivan heikkona hempeisiin sävyihin ja pitsiin sekä tuollaiseen vähän korsettihenkiseen yläosaan. Ihanaa myös, että kerrankin helma loppuu lähemmäs polvea kuin pyllyä :3

Saikku
248/488 | 

Mallistosta ehdoton suosikki on Limoncello evening dress. Ihana, keltaisena. Kuten kuvauksessa lukee, se päällä olisi jumalatar-olo. Näistä vaihtoehdoista suosikkini on nro 4.

Sra
249/488 | 

Crema dress pinkkinä, eli nro 4. :)
Mulla ei ole yhtäkään pitsimekkoa kaapissa, vaikka olen pitkään jo aikonnut sellaisen.
Sen lisäksi olen vasta viime vuoden aikana lämmennyt väreille (sitä ennen käytin lähinnä mustaa, valkoista ja tummansinistä), enkä ole vielä hankkinut noin herkullisen väristä vaatekappaletta. Eli tuo mekko olisi täydellinen kombinaatio :)

Hanna
250/488 | 

Bulb coctail dress päättäisi ikuisuuksia kestäneen täydellisen (?) pikkumustan etsinnän. Erityisen viehättävä miehusta.

Palkinto 1 eli Sorbet dress on myös kaunis malliltaan ja ihanan keväisen värinen.

Anu
251/488 | 

SIVUSTOLLA KIVA OLI Limoncello evening dress. Ihana, kaunis, keväinen ja juhlava :)

Palkinnoksi olisi ihana saada nro 4, kaunis väri ja malli!

hermukka
253/488 | 

Limoncello evening dress lähtisi kyllä verkkokaupasta mukaan täälläkin. Voinko muuta edes valita, kun minulla on mieltymys sekä keltaiseen että one shoulder-malliin? Todella herkkä ja staili mekko, joka toimisi ihanasti kesän juhlissa.

Palkintomekoista valkkaisin numeron 5, kun peplumit ja korallit ja sweetheart neckline tuntuvat hieman liian tyttömäisiltä itselle. Femmamekossa on istuvampi väri ja siinä mielessä klassinen ilme, että se menisi aika monessa tilanteessakin.

Tibidabo
254/488 | 

Oma suosikkini on Ice Dress - ihan malli ja väri! Kauniisti laskostettu mekko, takuuvarmaa Katria!

Palkintomekoista kaunein on numero 4!

Jajai
255/488 | 

Dusk long dress on suosikkini ehdottomasti. Ihanasti ylhäästä istuva ja helmasta liehuva juhlamekko. <3

Palkintomekoista suosikkini on mekko numero 2.

Nipa
256/488 | 

Limoncello evening dress on suosikkini Katrin mallistosta. En vielä omista yhtäkään maximekkoa enkä edes tiedä missä tuota käyttäisin, voisin ainakin kotona istua tuossa pirtsakassa mekossa ja tuntea itseni jumalatareksi.
Palkinnoista suosikkini on ehdottomasti creamy dress, kuka nyt pitsiä ja tuota sorbettiväriä voisi vastustaa?!?

257/488 | 

Voi kun on niin monta vaihtoehtoa! Tykkäsin kovasti Ann overall haalarista, mikä täydellinen asu niin arkeen kuin juhlaankin! Myös Limone ja Ice mekot sitä lyhyinä että pitkinä versioina ovat upeita, mutta noin juhlavalle vaatteelle on vähemmän käyttöä, joten taidan päätyä Ann haalariin.
Palkintovaihtoehdoista ihana Creamy mekko on kauniin mallinen ja kahden erilaisen kankaan yhdistelmä tuo kivaa ilmettä mekolle. Ja tuo sweetheart leikkaus on todella nätti! :)

Dina
259/488 | 

Unelmavaate on Limoncello evening dress; se laskeutuu upeasti, on aivan mahtavan värinen ja kaiken lisäksi varmasti mukava päällä. Tuon mekon kanssa tuntisi olonsa kauniiksi.

Palkinnoksi valitsisin mekon nro 2. Todella nätti, sopisi niin hyvin pikkuveljen ylioppilasjuhliin!

Fiia
260/488 | 

Voi ei! Minä haluaisin joka ikisen vaatteen Katrin tämän kevään/kesän mallistosta! Ihania värejä ja herkkää tunnelmaa. Limoncello evening dress olisi ihana omistaa, vaikka iltapukujuhlia ei olekaan kovin usein.

Palkintovaihtoehdoista suosikkini on numero 5, beige Crema dress. I-H-A-N-A!

mju
261/488 | 

Miss dress täyttäisi mustien mekkojen tyhjiön vaatekaapissani. Palkintovaihtoehto sen sijaan olisi nro 2.

Miuku
262/488 | 

Unelmamekkoni nettisivulta on Dusk Long Dress, koska se on kevyt, veistoksellinen ja helma laskeutuu kauniisti.

Suosikkiasuni yllӓolevista on vaikean valinnan jӓlkeen nr. 3. Tykkӓsin erityisesti pehmeӓstӓ vӓristӓ ja topin leikkauksesta vyötӓröllӓ.

apple
263/488 | 

Unelmamekkoni katrin nettisivuilta olisi musta 'shoulder dress', siinä olisi sellainen klassikkomekko, joka säilyisi ajankohtaisena vuodesta toiseen.

Palkintovaihtoehdoista numero 3. on eniten mieleeni, peplum-helma on ihanan naisellinen :)

saya
264/488 | 

Ice Dress on kaunein, siinä on ihanaa kreikkalaisen jumalatteren veistoksellisuutta ja kaunis väri :)

Palkintomekoista suosikkini on numero 2, Creamy Dress.

Janna
265/488 | 

CREAMY DRESS suosikkini, ihana, suloinen. Kesä/kevääksi ihan täydellinen.

Eli nro 2, samaisen mekon minkä valitsin suosikikseni muutenkin :P

266/488 | 

Ice cream dress on tyylikäs ja elegantti monikäyttöinen mekko. Sopii niin työhön kuin juhlaan eri asusteilla. Väri on perus, johon asusteilla erilaista ilmettä. Katrin veistokselliset leikkaukset hämäävät katsojaa tarpeen tullen ja piilottelee kehon omia muhkuroita. Tyylikäs!

Palkintoivaihtoehdoista iskee numero 3, Peplum-helmainen pitsineen toppi olisi must have. Väri ja materiaali vaikuttaa ihanan ylelliseltä. Ja tämäkin toppi peittää sopivasti niitä samaisia muhkuroita ;)

Cara
267/488 | 

Ice cream dress on oma suosikkini, niin puhdas linjainen ja klassinen.

Palkinto vaihtoehdoista 4. Crema Dress miellyttää silmää eniten.

Martta
268/488 | 

Shine-mekko on kaunein, siinä on herkkää ja eteeristä vintage-tunnelmaa, mekosta saisi niin monenlaisia kokonaisuuksia, asustamisen mahdollisuudet rajattomat, voisi käyttää kesät talvet...

Samoista syistä kaunein palkintomekko on nro. 2, Creamy dress.

jaana
269/488 | 

Misty dress olisi ehdottomasti valintani!!! Uskaltaisi juhlissa vähän syödäkin, kun on nuo imartelevat rypytykset :D Ja saisi vaihtelua, kun on niin pikkumustia nuo mekkoni...

Näistä palkintomekoista valitsisin 5. Crema Dress Beige. 4-vuotiaanikin oli sitä mieltä, että oli näistä kaunein. Voitaisiin sitten yhdessä leikkiä prinsessoja :)

Paula
270/488 | 

Rakastuin heti upeaan Ice dressiin. Ihana epäsymmetrisyys ja raikas mintun väri! Voisko olla parempaa kesän tuleviin juhliin?! Aivan upea kertakaikkiaan. Hyvänä kakkosena tulee tuo Creamy dress, joka olikin yhtenä palkintovaihtoehtona, joten niistä valitsisin tietysti sen. Eli numero 2.

Elding
271/488 | 

Suosikkini on Sorrow dress, simppeli malli, jossa kuitenkin jujua. Ja tietysti musta :).

Arvontamekoista suosikkini on 4 ja koko varmaan M.

Anna
272/488 | 

Indian Summer cocktail dress on mun suosikki nettisivuilta, todella hienostunut mekko!

Palkintomekoista valintani on 1, Sorbet dress. Kesällä on kaverin häät, jonne tuo mekko olisi juuri sopiva :)

273/488 | 

Mojito Playsuit! Näen itseni käppäilemässä ulkomailla rantaa pitkin jätski kourassa kyseinen luomus ylläni.

Palkintomekoista valintani kääntyisi vaihtoehdon 1 puoleen koossa S

Tiuhti
274/488 | 

Suosikkivaatteeni verkkokaupan monista ihanuuksista on Stone dress. Kangas on kauniin eläväinen, mutta malli yksinkertainen, mikä pitää kokonaisuuden tasapainoisena. Myös lyhyen helman ja toisaalta rennon istuvuuden yhdistelmä on todella toimiva. Tällaista mekkoa voisi pitää juhlien lisäksi myös arkena, kun tahtoisi panostaa vähän enemmän vaatevalintoihin ja hyvään fiilikseen.
Palkintomekoista suosikkini on numero 5 eli Crema dress beige. Sopisi hyvin myös tuleviin lakkiaisiini. :)

Vera Charlotta
275/488 | 

Limoncello evening dress on aivan ihana mekko! Sen väri on kauniin pirtsakka keltainen, mutta malli klassinen.

Palkintomekoista lempparini on numero 4. Se on niin söpö. :)

JLe
276/488 | 

Suosikkini kokoelmasta on MOA-peplum toppi. Olen pitkään metsästänyt täydellistä peplumia, ja Katrin topissa näyttää kaikki olevan kohdallaan, erityisesti avonainen selkä viehättää!

Palkinnoksi valitsisin asun nro. 3, IHANA!!!

Satu
277/488 | 

Lara jacket bamboo! Ooh la laa....! Näyttää ihanan monikäyttöiseltä ja materiaali pehmeältä. Se olisi täydellinen kesävaate, vaikka musta onkin. Päiväsaikaan napa paljaaksi ja illalla sitten voi kietoutua sen sisään lämpimään. <3

Numeron 1 mekko olisi numero 1 minullekin. :)

Terhiliini
278/488 | 

Ihanin mekko on Misty Dress. Siinä on Juuri Se Katri Niskanen -leikkaus ja Ne Laskokset, joihin ihastuin jo Muodin Huipulle -ohjelman aikoihin. Se muistuttaa Jenni Vartiaisen Linnan juhlien mekkoa muutaman vuoden takaa, mutta sopii työtilaisuuksiin ja miksei näyttävien korujen kanssa juhlavampiinkin häppeningeihin.

Lempparini voittovaatteista on nro 5, Creamy Dress Beige - ihanan klassinen pitsin twistillä :) Täydellinen valinta veljeni häihin kesäkuun lopulla.

souris
279/488 | 

todella kauniita mekkoja! nettikaupan sivuilla eniten miellyttää 'shine dress', ja näistä sivujesi mallimekoista nro 2 on kaunein.

281/488 | 

Mun ei tarvitse edes käydä verkkokaupassa, jotta tiedän, että sen kaunein mekko on mintun värinen Ice-dress. Olen kädet tärissen haaveillut siitä jo kuukausitolkulla, mutta budjetti ei anna periksi. Se mekko on täydellinen siksi, että se sopii jokaiseen juhlaan ja jokaisena vuodenaikana. Sen sävy sopisi täydellisesti tällaiselle vaalealle suomalaiselle. Jos sellaisen mekon omistaisi, ei koskaan tarvitsisi enää kokea asukriisiä. Se on niin kaunis malli.

Näistä mekoista kaunein mielestäni on numero 2 - ihana väri, ihana malli ja kaunis kaula-aukko luomaan vielä vähän ylimääräistä säihkettä. Jos minttuinen Ice-mekko poistaisi kaikki asukriisit, niin tekisi kyllä tämäkin kaunokainen.

Ja koska pelkäsin kauhuissani, että entä jos mun kommenttia ei lasketa kilpailuun, kun rikon sääntöjä kun oon känynt tuolla aiemmin, enkä käynyt nyt.... niin kävinpä vielä varmuudeksi siellä nettikaupassakin, jottei mua voida diskata! :D

J
283/488 | 

Olipa siellä paljon ihania, mutta sanotaanpa nyt a/w13-kokoelmasta musta Poet Dress! Se olisi juuri täydellinen pikkumusta ihanalla leikkauksella. Ajaton! Kävisi ihan mihin tahansa.

Palkinnoista valitsin kyllä vitosen, Crema Dress Beigen. Kakkosta mietin (mm. ihana pitsiyksityiskohta), mutta vaaleanpunaisuus jäi vähän mietityttämään. Vitonen siis, voi kyllä!

284/488 | 

Tällä kertaa unelmavaate olisi Ice cream dress. Se on klassisen tyylikäs, silti siinä on modernia särmää. Palkinnoissa pysytellään edelleen jäätelölijalla, eli sorbet (nro 1) ois toive jos kerrankin arpa osuisi kohdalle.

Em
285/488 | 

Suosikkini on Limoncello evening dress! Aivan täydellinen mekko mallin ja värin puolesta. Palkintomekoista eniten miellytti mekko nro. 2 eli Creamy dress.

Papu
286/488 | 

Unelmamekko on Ice cream dress. Sen voisi laittaa kesäkuun ensimmäisen viikonlopun juhliin, vaikka sataisi ja kesä ei täyttäisi sille asetettuja korkeita odotuksia.

Palkinnokseni valitsisin mekon numero 4. Yksinkertaisen tyylikäs - sille olisi käyttöä myös tulevina vuosina.

Ariana
287/488 | 

Sivuilta hienoin mekko on edelliskesän mallistosta tent dress, leikkaus on hieno mutta silti yksinkertainen. Noista viidestä mekosta pidän eniten nro 2, Creamy dress.

288/488 | 

Dusk long dress on täydellinen. Helma sai sydämen pompahtamaan. Tuollaiset edestä lyhyemmät ja takaa pidemmät, ilmavat helmat on ehdottomasti nyt "se juttu", ainakin itselläni!

Palkinnoista mekko 1 on kaikkein mieluisin mallinsa ja värinsä puolesta. :)

Pipsa
289/488 | 

Oi,mikä arvonta <3 Limone dress tai Ice dress, liian vaikea valinta, eikö saa millään valita kahta,jooko?:)

Suosikkini palkintomekoista on nro 1, sorbet dress.

suikkis
290/488 | 

Ah mikä arvonta! Nyt jos koskaan mulla on peukut ja varpaat ristissä, että ois hyvää tuuria... :) Oon rakastanut Katrin vaatteita siitä saakka, kun näin Katrin Muodin huipulle-ohjelmassa.

Mun lempparein on Creamy dress... Yritin katsoa muita mekkoja, mut en nähnyt enää muita... Se on vaan niin jumalaisen kaunis. Kaunis pitsikuvio, tuo väri ja malli... Ah! Sillä mekolla on juhlitaan kuplivasti, nauretaan, rakastetaan elämää... Täydellinen mekko parhaan ystäväni häihin! Sillä voisin myös juhlia omat synttärit. 25 vuotisjuhlat meinaa aiheuttaa ikäkriisin, mutta tuo mekko vois helpottaa sitä tuskaa. ;)

Jos siis voittaisin, niin haluaisin tietenkin ton kakkosvaihtoehdon... :)

Miiiina
291/488 | 

Unelmani olisi Limone Dress!

Jos käy mäihä, niin palkinto nro 1 olisi tervetullut mun kaappiin :)

(En muuten ymmärrä miks noiden mekkojen koot on s-l, mutta s koon mekko menee 180senttiselle mallille.. Minkähän pituisia nuo mekot olis oikeasti lyhyen ihmisen päällä?! )

Heidi
292/488 | 

Lempparikseni valikoitui creamy dress! Se on ihanan kesäinen ja söpön mallinen. Valitsisin sen siis myös palkintomekoista.

Becca
293/488 | 

Sivuilta lempivaatteekseni osoittautui SORBET DRESS, joka on myös palkintovaihtoehtoni.
Yksinkertainen on kaunista, mutta voimakkaan hempeä väri tekee pukuun sen jujun, mihin siinä ihastuu!

Lilli
294/488 | 

Kaunis malli ja väri, siksi numero 1 :)

waterfall dress ois kyl aika unelma, kesähäihin loistava!

Näytä kaikki kommentit (488)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista