Sähköpostiini kolahti uutiskirje Irregular Choicelta, jossa oli kiva Twilight-aiheinen kenkäkilpailu. Uuden Breaking Dawn -elokuvan innoittamana IC on suunnitellut komiat kengät, jotka voi voittaa omakseen keksimällä niille loistava nimi. Kengät eivät tule ikinä myyntiin, ne voi saada vain kisan kautta.

m4

EDIT!!! Ja kuinkas sitten kävikään, kilpailu olikin vain UK asukkaille, en tajunnut. Kiitos lukijalle tarkkanäköisyydestä. Että nyt sitten vain ihastellaan erikoista kuvaa ;D

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (6)

emilia
4/6 | 

Eiii hemmettiii, kuin siistiä olis ollu voittaa twilight kengät??!! voihan mömmö, aivoissa jo juoksi ties minkämoista nimiehdotusta :D

La--u
5/6 | 

Vitsit, tän nimeks kävis kyllä vaik "You're like a drug to me" tai joku twilight- quote. Harmi et ei voi osallistuu :]

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013
2012
2011