Jumpinilta haluttiin laittaa jakoon yksi vapaavalintainen pehmoasu Vaatehuoneen lukijoiden kesken ja minä sanoin että yes :) Tällä kertaa kerään vastaukset Nelliinan vaatehuoneen Facebookin puolella, joten klikkaa itsesi sinne ja vastaa kisakysymykseen: KLIK!

jumpin2-kisa on sponsoroitu-

Kommentit (35)

Mai
1/35 | 

Heh, haluan moisen ihanuuden niin kovasti itseleni, että "antaisin" sen avopuolisolleni. Kröhöm, näin saisin ehkä itsekin sitä hieman lainailla :)

Heli
4/35 | 

Harmi kun en siellä facebookissa ole ja tuollaisia olen kuolannut jo jonkin aikaa..

angry swedu
5/35 | 

"Vastauksen voi jättää tämän kuvan alle."

Ei voi, kun ei ole FB:n käyttäjä, eikä tule olemaan. Tämänkin tarkistuksen vuoksi piti erikseen sallia sen sivuilta lataus ja katsoa kuinka on järjestetty.

Mitäs se suomen arpajais/markkinointilaki taas sanoikaan vastikkeellisuudesta ja siitä, että voiko edellyttää jonkun palvelun/sivuston X jäsenyyttä osallistumiseen?

Aivan, sanoo ettei voi.

Kehoitan kaikkia muitakin laittamaan tästä ilmoituksen.

http://www.kuluttajavirasto.fi/fi-FI/yhteystiedot/

anna
6/35 | 

Viitaten nimimerkin angry swedu kommenttiin, joillakin meistä tuntuu olevan aivan liikaa aikaa ja liian vähän todellisia ongelmia, kun täytyy vetää herne väkisin nenään milloin mistäkin epäolennaisuuksista. Huoh...

Niina
7/35 | 

Mulle on vähän epäselvää, onko tässä kyse arvonnasta vai kilpailusta (tyyliin paras vastaus voittaa)...? :O

LauraL
8/35 | 

Taas meitä ei-facebookaajia sorsitaan! Kaikki kisat ja arvonnat on nykyään facebookissa. Kaikkia ei vaan kiinnosta tunkee itteensä sinne.

Not so angry
9/35 | 

Höpö höpö. angry swedu, arpajaislaki ei nyt liity tällaisiin arvontoihin mitenkään ja markkinointilaki koskee yrityksiä. Oman arvontansa voi järjestää ihan keille itse haluaa.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

Ja minä en ole yritys. En tosin ollut ylipäänsä tietoinen että yritykset eivät saa facebookissa järjestää arvontoja, niitähän on ihan jokaisen firman FB-sivuilla jatkuvasti. Mutta nyt tiedän, minun mokani.

Tiedoksi yleisesti:

SYY miksi tämä kisa on poikkeuksellisesti facebookissa on se, että tämä Olivian kommenttiboxi ei tällä hetkellä TOIMI kunnolla, eli en voi kuormittaa sitä sadoilla vastauksilla. Mutta ilman muuta kannattaa soittaa vaikka presidentille asti ja valittaa, ihan ilkeyttänihän minä noita kisoja järkkään <3 Ja toki voidaan tehdä myös niin, että pidän haalarin itse.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

tuli muuten mieleen tämä blogimaailmassa paljon kohua herättänyt Nina`s -liikkeen kenkäkisa jossa eniten tykkäyksiä saanut voittaa 1500 euron lahjakortin ja kisaan on vähän mahdotonta osallistua ilman FB-tiliä (postataan kuva Nina`sin seinälle ja tykätään jne) eli onko sekin laiton :D FB:llähän on ihan omat säännöt siellä järkättäviin kisoihin näköjään kun kävin niitä mielenkiinnosta tavaamassa.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Hetuli
11/35 | 

PURPLE ACTIVE

Oon niin aamu-uninen että välillä saattaa kouluun lähdön kanssa tulla vähän kiire. Ton vois sit vaan vetästä päälle kouluun ku ei oo aikaa. Joulupakettii toi menis kuusen alle oottaa sitä H-hetkee ku lahjat avataan :) Se ois niin siistiä saada toi ^^

Heta Ahonen

hetana.a@gmail.com

angry swedu
13/35 | 

Kuinka tuo kuvio menee, onko "nelliinan vaatehuone" yksityishenkilön preesens, vai osana olivialehteä? Siitähän sitten riippuu onko yksityisen vai kenen, tätä asiaa en edellisellä postauksella valitettavasti sen tarkemmin ajatellutkaan.

"Promotion Guidelines" kyllä kertoo tarkemmat säännöt siellä, mm. pelkkä tykkäys ei saa olla osallistuminen kisaan, kuten kovin monissa arvonnoissa tuntuu olevan.

Eikä voittajalle saisi ilmoittaa millään fb:n tarjoamalla yhteyskeinolla? Tämä taas tuntuu heidän puoleltaan todella oudolta säännöltä. Aivan kuin haluaisivat pakottaa kertomaan esim. ulkopuolisen sähköpostin jokaiselta = lisää tietoa heille..

anna:

Pointti on se, että ihmiset eivät oikeasti ajattele ja välitä asioista tarpeeksi. Tästä sinun letkautuksesi on hyvä esimerkki.

Minulle ja koko avoimelle internetille on erittäin olennaista, että se säilyy sellaisena, eikä suljeta milloin milläkin syyllä suljettuihin tarhoihin.

Tällainen on vain yksi askel pitkässä marssissa, oletan että et itse asiassa edes tiedä/ymmärrä kuinka raakaa ja raadollista peliä FB taustalla koko ajan käy.

Sitten Niinalle vielä tästä kommentissa mainitusta syystä, ymmärrän kyllä että miksi halusit sen sitten niin tehdä, etkä tällä alustalla.

Eivätkö olivialla voisi asentaa webbipalvelimelleen plugaria, jolla hoitaa arvonnat/äänestykset?

Olisikin ehkä jollekin tässä hyvä paikka tehdä äänestyssivusto, jota voi käyttää kuka tahansa ilman fb/twitter/g+ ym. tunnuksia, mutta myös niiden kautta niin halutessaan. Saisivat kaikki tasapuolisesti osallistua. Tosin tiedä vaikka tuollainen palvelu onkin jo olemassa, mutta en ole huomannut.

peace out.

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

nelliinan vaatehuone = minä itse, yksityishenkilö, myös verotuksellisesti. En ole toistaiseksi perustanut yritystä blogin ympärille.

Antaisin oikean käteni jos saisin jonkun xx-paikan missä järjestää kisat niin, että blogisivu ei tukkiutuisi kommenteista. Viikonloppuna blogipohjaa fiksattiin niin että anonyymisti saa kommentteja läpi, mutta esimerkiksi oman sivun linkin jättäminen ei vieläkään toimi. Tämä syynä miksi suosin FB:tä tällä kertaa, että sain koko kisan ylipäänsä pystyyn.

FB:n omat säännöt tuli luettua läpi ja en voi kuin nauraa, ei hyvänen aika sentään.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

anna

Mielestäni kannattaa miettiä hetki ennen kuin alkaa keuhkota ja tehdä ilmoituksia kuluttajavirastolle. Tässäkin tapauksessa kyse oli aivan muusta kuin pyrkimyksestä pakottaa ihmiset liittymään facebookiin. Ymmärtääkseni bloggarin päämääränä ei ollut rikkoa lakeja tai pakottaa ketään suljetun palvelun käyttäjäksi. Sen hän on jo täällä moneen kertaan kertonut. Olisit voinut myös ihan asiallisesti muistuttaa bloggaria noista tuntemistasi säännöistä ja laeista. Vaikka onhan toki aina jännempää ylireagoida kaikkeen. En myöskään usko, että jäisit elämässäsi ratkaisevasti muita huonompaan asemaan, vaikka et osallistuisikaan tähän collegeasun arvontaan. Osallistuminenhan on täysin vapaaehtoista.

Siiri
15/35 | 

No on tämäkin taas.. Toinen hyvää hyvyyttään järjestää arvonnan ja sit joku m****u menee ja järkkää kaikille pahan mielen. Toivottavasti anrgy swedulla on nyt hyvä mieli.

-m-
16/35 | 

Mä olen kanssa samaa mieltä että arvonnat ja kilpailut pitäis olla kaikkien ulottuvilla, eikä facebookissa. Toivottavasti joku hyvä ratkaisu jatkossa löytyy :)

Nelliina
Liittynyt10.9.2015

taitaa olla suomen yrityksillä enemmän ja enemmän kaikki skabat juuri Facebookissa. Minä elän toivossa että tämä kommentointiongelmani saadaan pian ratkaistua ja homma toimii taas :)

Toisaalta on kurjaa jos en saa hemmotella välillä noita omia FB-ryhmäläisiänikin, saan sieltä mielettömästi apuja postauksiin hyvän keskustelun avulla, hyvänä esimerkkinä esimerkkinä eilinen luonnonmukainen turkis -viestiketju, jonka pohjalta naputtelen postausta parhaillaan.

Bloggaan osoitteessa: http://www.kodinkuvalehti.fi/blogit/nelliina

Rentoja otoksia SoMessa: Instagram | Facebook

Huoh.
17/35 | 

Turha teidän on nyt hyökätä yhtä ihmistä kohtaan, joka puhuu asiaa. En syyllistä henk.koht. Nelliinaa itse siitä, että arvonta on Facebookissa, mutta ihan aikuisten oikeasti, eihän se reilua ole, että vaaditaan jonkun tietyn palvelun jäsenyys päästäkseen osallistumaan arvontoihin, sillä kaikki eivät halua sellaiseen yhteisöön kuulua, syystä tai toisesta. On siis oikeastikin todella ikävä piirre, että arvonnat sinne Facebookiin yleisesti siirtyvät, ja eiköhän siihen joku muutos vielä tule. Syytä ainakin olisi!

Mukavaa päivän jatkoa kaikille! :o)

fantti

Maailma on täynnä arvontoja, jotka arvotaan vain tietyn porukan keskuudessa. Ihan yhtä hyvin nelliina olisi voinut arpoa tämänkin haalarin vaikka avantouintimummojen kesken ja osallistuakseen arvontaan olisi pitänyt liittyä avantouintikerhoon. Ymmärrän kyllä, että Facebook on joillekin kauhistus enkä itsekään pidä kaikesta fb:ssa. Mutta nelliina voi tehdä haalarillaan mitä haluaa, eikä meidän lukijoiden kannata siitä itkua tuhertaa.

Shrek
18/35 | 

Rakas Nelliina! Muista, että olet olemassa vain ainostaan tyydyttääksesi kaikkien blogiin kommentoijien kaikki toiveet. Esimerkiksi itse olen sitä mieltä, että se Jumpin kuuluisi tulla mulle, joten oletan, että noudatat myös toivomustani. Lisäksi haluaisin, että leikkaat lyhyen tukan, lopetat hameiden ja korkokenkien käytön, muutat matalampaan kerrostaloon ja luovut kissastasi, koska en pidä pitkistä hiuksista, naisellisesta tyylistä, korkeista taloista enkä kissoista. Jos et tee kaikkea tätä, koska minä haluan, olet m****u.

nata
19/35 | 

MITÄVITTUA!?!?? hahahahaa!!!!!

mikä oikeus lukijoilla on ylipäätään mihinkään arvontaan? fb tai ei, arvonta on plussaa, ei mikään itseisarvo.

joku on ny vähä kiukkupussi, pitäskö vihaisen ruotsalaisen mennä nyt tutimaan ja haaveilemaan pehmoisesta pinkistä haalarista, JOTA EI TUOLLAISET IDIOOTIT AINAKAAN SAA.

Maria
20/35 | 

Kannattaa nyt vaan jättää tuollaiset kommentit omaan arvoonsa. Ymmärrän kyllä, että kismittää, jos ei halua facebookiin liittyä, mutta tässä tietoyhteiskunnassa eläminen ja siitä kaiken irti saaminen vaan nyt yksinkertaisesti tarkoittaa myös näiden suljettujen yhteisöiden hyväksymistä. Tai sitten ei, mutta asian "reiluudesta" saa sitten kitistä jatkuvasti.

Ja vielä tuosta kuluttajavirastosta, toivoisin todella, että niitäkin resursseja käytetään vähän paremmin kuin "angry swedu" ehdotti, sillä kesällä uudistuneen lain mukaan yritykset saavat nykyään järjestää myös arpajaisia niin, että osallistumisen ehtona on tuotteen osto tai ostotarjouksen tekeminen. Minusta väärällä informaatiolla muiden mielten pahoittaminen on todella kyseenalaista.

Tsemppiä Nelliinalle ja taidan tästä lähteä heti liittymään tuon ryhmän jäseneksi :)

Marjukka
21/35 | 

On kyllä kiva, että Nelliina jaksat arvontoja järjestää.

Mutta jo ennen kuin luin, että arvonta on ainoastaan FB:ssä, alkoi ärsyttämään tämä ihan jatkuva Jumpin arvonta, näitä nyt on ihan vähän väliä blogeissa. Liika on liikaa, ja nyt Jumpin tunkee jo liikaa blogimaailmaan. Olkoot koko Jumpinit.

Anoilija
22/35 | 

En jaa Angry Swedun tuohtumusta, mutta toki huolen siitä, että pian "kaikki" asiat on Facebookissa, joka käy markkinoita meidän tiedoistamme, identiteeteistämme ja elämästämme, koska olemme helposti siellä niin avoimesti ja itsenämme. Vaikka muut ihmiset eivät tietäisi meistä kaikkea, Facebook ja myös Google tietävät. Itse esim. käytän Facebookkia lähinnä "julkisivuna" enkä jaa siellä lemppileffojani ja poliittisia kantoja kummoisempia tietoja itsestäni, sellaisia, mitä olisin muutenkin valmis jakamaan koko maailmalle. Epäilyksiä herättää myös kaikenlaisten palveluiden mahdollisuus kirjautua Facebookin kautta - epäilemättä Naamakirja vakoilee tällöinkin jotakin tekemisiä, tai ainakin niin oletan ja toimin sen mukaan.

Vaikkei alkaisi erityisen paranoidiksi, ei se ajatus, että kaikki tiedot ovat jättifirmojen pienen eliitin käytettävissä miten lystäävät ole kovin miellyttävä yksityisyydensuojan kannalta. Siksi minäkin symppaisin pyrkimyksiä hajaannuttaa toimintaa muuallekin ja suosia avoimia ratkaisuja, vaikka kierosti se sitten ei aina olekaan yhtä "kätevää" (omg, niillä on meistä jo aika nafti niskaote!). Ehkäpä joku vielä sellaisen arvontasivuston tekee, tai Olivia saa bloggareilleen sen arvontanamiskan väsättyä... Olisihan se myös hyvä kannanotto...

Anoilija
23/35 | 

Niin ja musta tietoyhteiskunnassa mukana toimiminen ei pitäisi tarkoittaa yksityisyydestään luopumista... Ja koska pian on kaiken kannalta välttämätöntä olla tietoyhteiskunnassa mukana voidakseen täyspainoisesti osallistua, asia on harvinaisen tärkeä...

Rhia
24/35 | 

Hahahaa, jollakin on nyt elämä pihalla kun ei pääse osallistumaan yhteen arvontaan/kilpailuun...

Onhan se tosi harmi ettei pysty osallistumaan kaikkiin niihin tuhansiin ja taas tuhansiin arvontoihin ja kilpailuhin joita maailma on pullollaan.

Pitäsköhän mun nyt suuttua siitä että en pysty osallistumaan jonkun rakennuksen suunnittelukilpailuun kun en ole arkkitehti, tai kun en voi osallistua amerikan lottoon tai en voi osallistua jonkun random ulkolaisen bloggarin arvontaan kun en asu kyseisessä maassa... Kateelliset taas vauhdissa: "kun mä en kerta saa niin ei saa saada kukaan muukaan"...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu
2015
2014
Joulukuu
Toukokuu
2013