Hei kaikki kevään ylioppilaat, nyt on mahdollisuus voittaa omaksi Kirsi Nisosen kaunis YO-laketti ja saada se koristamaan kutreja viikonlopun juhlahumussa. Sievä ruusuke on moderni vaihtoehto perinteiselle lakille esimerkiksi epävirallisempiin iltajuhliin. Ja toki laketin kohderyhmää ovat myös vanhat ylioppilaat ja ylpeät ylioppilaiden äidit :)Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköposti sille kuuluvaan kenttään, se ei näy muille kuin minulle. Sähköposti on erityisen tärkeä siksi, että saan voittajan kiinni heti keskiviikkona ja laketti ehtii ajoissa perille.

2. huikkaa kommenttikenttään osallistumisestasi.

3. osallistumisaika umpeutuu keskiviikkoaamuna 30.5. klo 8:00.

-arvonta on sponsoroitu-

Onnea arvontaan :)

Kommentit (336)

Emmikki

Tuo olisi ihan töydellinen ylppärilahja kaverille joka pitkän puurastuksen jälkeen sen lakin saa. Tai sitten omaan päähän ensi vappuna;)

sarppa

kelpaisi mun kutreille esimerkiksi ensi vapuksi kun lakki on jo hankittu aikoja sitten :P

Aino

Jos voittaisin ni se varmaa tsemppais hoitaan koulun kunnialla loppuun että vois sitte parin vuojen päästä painaa ton ittekki päähän!:)

-A

Olen kuolannut lakettia ja sanonut monesti, ettei minua hattu pue mutta äitini ei suostu sitä sen ruman hatun lisäksi ostamaan. Jos voittaisin laketin olisin ylioppilaan näköinen yo-juhlissa, mutta myös omaitseni pienellä tyttömäisyydellä maustettuna :)-Aanna

Sari

Osallistun! Tämä olis niin loistava, kun lauantaina lakitan elämäni ensimmäistä kertaa uusia ylioppilaita ryhmänohjaajan roolissa : ) (ja jännitän varmaan enemmän kuin lakitettavat...)

Leele

Osallistun! Laketti ois ihan mahtava, tätä kelpais kanniskella ylpeydellä! Oma yo-lakki on ollut käytössä tasan sen kerran juhlapäivänä.. vappuna en oo sitä viitsinyt kaivaa esiin ku se on mun mielestä niin susiruma :(

sannnina

Osallistun! Laketti olisi täydellinen kun lähtee virallisten juhlien jälkeen juhlimaan tampereen yöhön!

elmeri

Ikinä paras lahja ystäväni tyttärelle, jonka ylppäreitä menen lauantaina kuvaamaan. Osallistun!

santtu

Oih! Kävin tätä silittelemässä Fashion Stock Salessa lauantaina mutta en raaskinut ostaa, kun kerran on se lakki jo kaapissa... Osallistun siis!

Osallistun! Omista lakkiaisista on jo useampi vuosi aikaa mutta kyllahan tuollaista vielakin voisi pitaa, vappuna vaikka. :)

Saikku

Osallistun - tämä menisi lahjaksi. Itsellä on vanha, "tylsä" lakki. Tämä on ihanan tyylikäs vaihtoehto perinteisen lakin korvaajana. Olen tätä ennenkin ihastellut. :)

Teki jo mieli ostaa tämä, kun olis niin kiva lauantaina illalla, mutta en sitten raaskinut. Toivottavasti nyt onni potkisi ja lujaa. :D

IlonaUrsula

Osallistun! Kuinka kiva olisi laittaa tuollainen laketti päähänsä virallisten juhlien jälkeen päähä, kun suuntaa juhlimaan. Ps. Tuo pysyy vielä varmemmin tallessa, kun lakki joka pian voi kadota. Kunpa voisikin omistaa tuollaisen.

Estella

Osallistun. Vuoden 1990 ylioppilas haluaa perinteisen lakin rinnalle laketin.

eini

Aikoja sitten yo-juhlansa juhlineena en ole vielä kertaakaan käyttänyt yo-lakkiani sitten lakkiaisteni, tämä pääsisi sata kertaa todennäköisemmin vappuna ulkoilemaan! On se ihana.

noog

Täytyyhän lauantaina lakin päähänsä painavan tuoreen ylioppilaan tälläiseen osallistua! :)

Riikka

Lauantaina ne kauan odotetut YO-juhlat on ja täällä kotona on jo siivoaminen ja leipominen aloitettu :D Toivottavasti voitan laketin iltamenoihin päähän laitettavaksi !

Riikka

Olen kaipaillut kaunista yo-lakettia päässä tönöttävän kellastuneen lakin tilalle eli ehdottomasti osallistun!

Lalaa

Tuo on aivan älyttömän suloinen :) Valmistun vasta ensi vuonna mutta osallistun ehdottomasti, kyllä ylioppilasjuhlia pitääkin juhlia hienosti :D

heisi

Osallistun arvontaan! Meinasin jo vuosi sitten vappuna ostaa tuon itselleni, mutten vieläkään ole raskinut... Olisi kyllä kaunis vaihtoehto vappupäähineeksi perus yo-lakin sijaan :)

93nanna

ihana! osallistun. lakin jo ostinkin lauantaisia juhlia varten, mutta toi laketti houkuttais edelleen <3

Elli

Olen menossa ystäväni ylppäreihin ja tuo olisi ihana lahja hänelle! Mukana kisassa siis :)

Vea

Oivoi, miksi en tiennyt laketista kolme vuotta sitten, kun itse ylioppilaaksi valmistuin. Se ois ollu niin paljon tyylikkäämpi ku valkonen normilätsä. Onneksi vielä voi korjata virheen joka vappu ja käyttää hienoa lakettia!

Sissi

Osallistun arvontaan. Laketti päässä olisi kivaa käyskennellä Kaivarin piknikillä vappuna :)

Tiina

Oih, ihana, osallistun! Saisinpa vaihtaa puristavan, hiostavan, kampauksen lässähdyttävän yo-lakin tähän kaunokaiseen. Sopisi mekkoon kuin mekkoon, vappuun kuin vappuun.

Karolina

Ihana! Olen katsellut tuota lakettia useinkin kaupoissa, mutta näin "vanhana" ylioppilaana en ole raaskinut sitä itselleni vielä ostaa. Omista kirjoituksista taitaa tulla tänä vuonna kuluneeksi jo kahdeksan vuotta..

Mutta tulevissa vappujuhlissa tms, olisi tämä kaunis laketti paljon tyylikkäämpi (ja viileämpi) kuin perinteinen lakki. Taitaapa ensi vappu olla myös viimeinen vappuni opiskelijana (ainakin hetkeen), joten sen jälkeen olisi ehkä kivempikin pukea päähän tyylikäs laketti. :)))

padepade

oii, haluisin laketin koska mun oma lakki on vähän turhan iso. ostin sen hyvinkään citymarketista ja tajusin vasta kotona että se on kokoa liian iso :-/ eipä sillä, ammatin puolesta vappu on se suurin myyntipäivä, jota en tuu varmaankaan enää koskaan ennen eläkeikää juhlimaan: D mut keittiössä voisin olla tän kanssa, kokinhattu päässä ja laketti sen päällä ! woo!

Sannamoi

Tuo on ihana, olen miettinyt tuon ostamista ihan oikeastaan vain huvin vuoksi. Ei olisi aamulla lakin rantua otsassa? :D

Niinnas

Osallistun! Juuri eilen mietin, että miten ihana tämä olisikaan saada. Juhlin lakkiaisiani vasta vuoden päästä, mutta eihän se haittaa vaikka vähän etumatkaa jo ottaa ; D

ps. ensimmäistä kertaa kommentoin, ja pakkoa vielä lisätä, että sinulla nelliina, on ihana blogi : )

Hely

VOOOOOI!!!!! Haluan ehdottomasti! On ollut suunnitelmissa ostaa tuollainen omiin yo-juhliin korvamaan perinteistä(tylsää) lakkia. <3

annnna

Ihana, osallistun! Äidin kutreille voisin tuollaisen lahjoittaa, lyyra on nimittäin vielä rahapulan vuoksi hankkimatta... :D

Jenni

En ole pitänyt lakki-inhon takia omaani kertaakaan lakituksen jälkeen eli lähes 10v. Tuollaista voisi pitää!

sani

pakko osallistua, vaikka ylioppilaslakin painoinkin päähäni jo 2000-luvun puolivälissä (ja viimeinen haalarivappukin taisi mennä just äsken), on toi sen verran ihana :)

Linda

Tuo on kyllä niin kaunis! Itse pääsin ylioppilaaksi tänä keväänä ja haikailin laketin perään, mutta en sitten raaskinut ostaa. :) Eli osalllistun kisaan!

Oma valkolakki on ahkeran käytön jälkeen jo ihan kellanruskea (lähinnä skumpasta :D), eikä siksi kovin edustuskelpoinen. Eli mukana hinkumassa ihanaa lakettia!!!! :)

Violetti

Olen mukana kilpailussa. Tuollainen olisi juuri sopiva vappuna pidettäväksi. En omista enää alkuperäistä yo-lakkia.

sinnA

Mukana ollaan, olisi loistava lahja siskolle, joka saa nyt lakin, toivoo huono isosisko, joka ei ole vielä keksinyt lahjaa :D

Johanna

Jos onnetar suosii, annan laketin lahjaksi ihanalle naapurilleni, josta on tullut ystävä viimeisen vuoden aikana, kun olemme Koskissa asuneet. Ja uskomatonta, että hänellä on jo ylppäikään tullut lapsi.

T.Jossu

Eleviina

Ensi jouluna saan itse lakin ja tulevia vappuja ajatellen toivelistalla olisi juurikin tuollainen laketti!!

Kristiina

Kokeilempa minäkin onneani.:) Omaa lakkia ei ole juurikaan tullut käytettyä ja tällainen olisi kivempi käyttääkin, mutta tämän antaisin lahjaksi veljeni tyttärelle, joka juhlii omia lakkiaisiaan tänä keväänä.

Bea

Oijoijoi oon katsellut näiden perään ja harmitellut, kun ei näitä muutamia vuosia sitten vielä omana lakkiaispäivänä ollut - aivan ihana ja kävisi vaikka vappujuhlissa! :)

sanna vilppu

Ihana, ihanin YO-laketti! Tämän perään olen kuolannut. Kolmekymppiset lähenee syksyllä ja vanha tylsä hattu on hyllyssä, MUTTA tämä laketti on niiiin minun tyylinen :) Harmi, että keksittiin 10vuotta liian myöhään...

Heidi

Jottei tarttisi sukulaisille lauantaina näyttää likaista lakkia, niin perjantaille olisi must saada laketti päähän ja juhlimaan!

Hansu

Jokuseen otteeseen tullut tuota ihanaa härpäkettä kuolailtua, osallistun siis arvontaan minäkin. :)

Mippe

Gaah, oon kuolannut tämän perään jo pienen ikuisuuden, vaikka omista lakkiaisista alkaakin jo olla aikaa :) eli mukana olen arvonnassa!

Miaow

Osallistun!

Aivan ihana, vaikkakin itselleni käyttöä tulisi vasta ensivappuna. Olen edellisen kevään juhlijoita.

Hyvää alkavaa kesää!

Suttura

Osallistuisin laketin arvontaan. Jos voitto mäsähtää kohdalle niin ei tarvitse kärsiä litistyneistä hiuksista!

laureliini

Täällä uusi, tämän kevään tuleva ylioppilas meina osallistua kilpailuun! :) Laketti pääsisi matkassani sitten iltamenoihin, ettei "hieno" lakki mene ihan likaiseksi ;)

Saana

Oi osallistun! Olen tuosta haaveillutkin, ja se olisi ihana yhdistää kellohelmaiseen mekkooni juhliessani lauantaina valmistumistani ylioppilaaksi ja kosmetologiksi!! :) <3

Nina

Laketti olisi oiva ratkaisu lakkipulmaani: En ole voinut käyttää ylioppilaslakkiani muutamaan vuoteen, koska ylioppilaskeväänä minulla oli muhkeat rastahiukset ja lakki megasuurta kokoa. Rastat leikattuani lakki jäi auttamatta liian isoksi. Lakettia eivät hiustyylin tiheät muutokset säikäyttäisi :)

-helen

Osallistun! Ja tulisikin erittäin tarpeeseen kun ei tähän isoon tukkaan mahdu mikään tavallinen lakki :)

Jampula

Osallistun! Tuo olisi ihana saada, koska nykyään joudun vain vuosi toisensa jälkeen toteamaan, ettei yo-lakki sovi päähäni. Tiedä sitten olenko vain ostanut sen joskus väärää kokoa. :D

Shei

täällä osallistuu yks, joka on jättänyt pikkusiskon lakkiaislahjan oston viimetippaan. laketti olis pelastus ja vieläpä niin siskoni näköinen! :)

elisakaroliina

laketti kelpais laittaa päähän kun lähtee lauantaina viihteelle juhlistamaan tuoretta lakkia, osallistun!:)

Heta

Osallistun! Laketti ois Wappurientoihin hieman kauniimpi päähärpäke kuin lakki! Kaiken lisäksi hiuksetkin pysyisi kuosissa!

sofia_

Pakkohan tähän on osallistua! Oon niin kovasti tuskaillu perinteisen lakin huonosti sopivuutta ja sitä kuinka se pilaa kampauksen. Ja vappuna saa aina kuulla lakkipääkavereilta, että mikset säkin voi laittaa lakkia kun mekin! Laketti olis täydellinen vaihtoehto lakin inhoajalle!:)

Katsu

Mukana ollaan. Kumpa tuo laketti olisi keksitty jos viisi vuotta sitten, että olisi voinut hankkia sen lakin tilalle.

E

omiin ylppäreihin on viel pari vuotta mut ihanahan tollanen ois ja sitähän voi sitte säästää siihen asti kunnes sitä "saa" käyttää ^^

-SeLma-

Mukana arvonnassa! Omaa, perinteistä yo -lakkia ei tule juurikaan pidettyä, mutta tätä aivan varmasti pitäisin ainakin vappuriennoissa sekä mahdollisissa tyttären lakkiaisissa parin vuoden päästä. :)

Fiipi

Tänään 29.5. tulee tasan kahdeksan vuotta kun valmistuin ylioppilaaksi! Saanhan silti osallistua koska laketti on tosi kaunis :) Huomenna tulee sitten neljä vuotta kun valmistuin vaatetusalan artesaaniksi. Pitäisköhän juhlia! Hih.

eldouh

Osallistun, kyllä kiitos! Tuostapa tuoreelle ylioppilas-siskolle ihana somiste päähän, eikä minun tarvitsisi tälle lahjaa sen kummemmin enää pohtia :D

nooramaria

Oi osallistun, laketti päässä olisi ihana lähteä lauantaina juhlimaan ylioppineisuutta!

miia

Tykkään enemmän siitä perinteisestä lakista mutta olisihan tuo ihan hauska vaihtoehto esimerkiksi iskeä kotona illemmalla päähän. :)

Sinppa

Ehdottomasti osallistun, on ollut tarkoitus ostaa laketti itselle jo muutama vuotena mutta aina on tullut muita rahareikiä niin ei ole vielä lähtenyt matkaan :/ Jospa nyt onnistaisi :)

A-lolo

Oih, niin ihana laketti. Jos ei nyt ole onnetar suopella tuulella, niin sitten se on ilmeisesti pakko hankkia ihan itse. Mutta toivotaan parasta:D

Sisko

Mä melkein ostin laketin itselleni jo menneeksi vapuksi, mutta jostain syystä en sitten raaskinutkaan. Olispa mahtavaa jos nyt voittaisi sen! :)

rianne

Näkemiin lässähtänyt tukka ja lakin reunan raja otsassa pitkän päivän päätteeksi :) Laketti todellakin pelastaisi tilanteen, varsinkin kun se oma perinteinen lakki tuli aikanaan hankittua turhan pienenä..

linpuliini

Minäkin osallistun, toi on niin nätti. :) Harmittaa että ite ostin lakin. :s Se on niin perus ja ehkä vähän...tylsä.

Mia

Osallistun! lakki jäi silloin aikoinaan hankkimatta, olisin varmaan ostanut tällaisen jos silloin olisi ollut vaihtoehtona. kelpaisi laittaa vappuna päähän:)

Pääsen ylioppilaaksi lauantaina ja tuollainen laketti olisi niiiin ihana illan rientoihin! Toivottavasti onnistaisi!

Vanha ylioppilas vm. -99

Minäkin osallistun! Olen näitä laketteja ihaillut siitä lähtien, kun ekan kerran näin.

Näytä kaikki kommentit (336)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.