Nyt on kuulkaa herkkua tarjolla! Kaikki tätä blogia enemmän lukeneet tietävät, että p-a-l-v-o-n Brian Molkoa. Se naukuva ääni saa niskavillat pystyyn pelkästä ajatuksesta, joten luojan kiitos koko bändi on ihan loistava ja Placebo maailman paras bändi. Manson ja Placebo käyvät jatkuvasti taistelua kärkisijasta, mutta koska tiedän, että pääsen kohta hoilaamaan täysillä Brianin mukana, Placebo it is.

Best part, niin pääsee joku teistäkin! Ja kaveri kanssa! Tarjolla on kaksi lippua Placebon 14.9. Helsingin jäähallin keikalle!

On muuten tasan ainoa bändi minkä takia olen ikinä tunkenut eturiviin ottamaan iskua. Brianin takia sietää vähän kärsiäkin. Toisaalta, edellisellä keikalla olin rimpula tyttö, nykyään taklailu ja iskujen sietäminen sujuu roller derbyn vuoksi vähän paremmin :D
Jaa onko mahtavaa? No on! Tärisen täällä jo nyt sen verran pahasti että en tiedä miten jaksan vielä pari viikkoa.... Ja mikä parasta, Placebolta on tulossa uutta matskua ihan pian, levyä voidaan odotella vuodenvaihteen jälkeen. Oikeastaan odotan levyä aika jännittyneenä, koska edelliselle Battle for the Sun kiekolle minulla kesti lämmetä tosi kauan, mutta joskus levyt yksinkertaisesti aukeavat hitaammin. Nykyään kyseisen levyn nimikkobiisi, Kitty Litter ja Ashtray Heart (hih kolmen suora) ovat ihan yhtä rakkaita kuin vanhat suosikitkin; Nancy Boy, Meds, Every You Every Me, Summer`s Gone, The Bitter End, Pure Morning, Running Up That Hill (paras cover ever!), Taste In Men... miksi edes aloin luettelemaan näitä, lista ei lopu ikinä.

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=-JJAXwAaA2w[/embed]

[embed]http://www.youtube.com/watch?v=5QML71sBu1E[/embed]

 

Krhm niin ne liput... You want?

Säännöt:

1. keksi nimimerkki ja jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle).

2. kerro miksi juuri sinun (ja ystäväsi) pitäisi päästä Placebon keikalle?

3. vastausaikaa on 26.8. sunnuntaihin klo 12:00 asti, arvon voittajan sen jälkeen.

*arvonta on sponsoroitu*

Onnea skabaan, jäähallilla nähdään iiiiik!

Kommentit (190)

nipsi
1/190 | 

Kaikessa yksinkertaisuudessaan haluaisin keikalle koska Placebo on niiiin hyvä ja Brian Molko niiin nähtävä! Ja en ole vielä livenä bändiä nähnyt! Miulla olisi myös monen monta kaveria jotka haluaisi keikalle joten keikkailukaveristakaan ei olisi pulaa! Ja ootan uutta levyä innolla! Ei sillä vanhoissakin on paljon kuunneltavaa ja yhä uppoaa! Miksi käytän huutomerkkejä, koska siis haluan keikalle!

Mmmeri
2/190 | 

Itsehän hankin liput tyttöystävän kanssa sillä samalla kellonlyömällä kun ne tulivat myyntiin koska Placebo on vaan parasta mitä on ja Brian Molko jotain niin ihmeellistä etten oikeasti käsitä että jotain sellaista kuin tämä kyseinen herra on olemassa. Voi ei,miks ees alotin :D Oh well,Placebo on parasta. En osallistu arvontaan joten sinänsä turha kommentti mutta ihana kuulla että siellä on muitakin Placebopalvojia out there!

Pipsa
3/190 | 

Eipä ole tullut keikoilla oltua viime aikoina, mutta jos voittaisin niin nyt olisi hienoa päästä:)

Laura
4/190 | 

Keväällä kun liput tuli myyntiin, puhuttiin erään kivan pojan kanssa että olisi kiva lähteä keikalle. Hetkeen en ole kyseistä poikaa nähnyt, mutta olisi kiva yllättää hänet ilmoittamalla, että lähdettäis keikalle yhdessä! Ehkä oltaisiin lähekkäin ja fiilisteltäis ihanaa bändiä. Pientä romanssia syksyyn.. :)

Baby did you forget to take yo...
6/190 | 

Olisi mukava lähteä verestämään muistoja, Placebo soi nuorempana ahkeraan soittimessa reppureissulla maailmaa kiertäessä. Täytyykin kaivaa taas Meds kuunteluun naftaliinista...

Wirne
7/190 | 

Minun pitäisi voittaa liput keikalle, koska mieheni rakastaa Placeboa yli kaiken, muttei ole koskaan ollut keikalla. Sen lisäksi Placebo muistuttaa minua itseäni siitä maaliskuisesta iltapäivästä neljä vuotta sitten, jolloin tapasin kihlattuni. En ole antanut miehelle myöskään koskaan yhtä hyvää lahjaa, kuin lempibändin keikkalippu olisi :) Siinä jää Mansonin elämäkerrat kakkoseksi.

tiia
8/190 | 

Oi että! Placebosta tulee niin yläaste mieleen. Kaverini oli jo silloin tajuton Placebo-fani ja pakotti minut tutustumaan bändiin. Pakkosyötöllä tykästyinkin bändiin ja kuuntelen sitä edelleen. Kaverini myös omisti minulle kappaleen "Slave to the wage", koska olin kamala ihminen (:D<3) ja käsi murtuneena (biisissähän lauletaan "she's a bitch with broken arms").
Päähäni on myös syöpynyt song to say goodbyen video. Ensimmäisellä kerralla katsoin videota huuli pyöreänä ja videon loputtua tajusin itkeväni, hups vaan :D Vieläkin katson videota haltioitueena. Se on vain mestariteos.
Miksi liput olisivat hirmu kivat? No, en ole koskaan nähnyt Placeboa livenä ja mikäs olisikaan hauskempaa kuin nähdä Placebo vihdoin ja viimein ja vieläpä tämän samaisen yläastekaverini kanssa!

Mau
9/190 | 

No toki sen takia että olen tykkäillyt Placebosta jo kauemmin kuin haluan laskea (siitä tulisi nimittäin vanha olo..) ja se on aina kulkenut elämässä mukana vaikka elämäntilanteet muuten vaihtelevat. Teininä tuli kuolattua Brian Molkoa enemmän kuin laki sallii ja tirauteltua Without You I'm Nothingille, ja vieläkin Placebon kuuntelusta tulee sellainen tietty olo mitä en osaa oikein selittää. Säästän sen nykyään aika harvoihin hetkiin, jotenkin se tuntuu paremmalta niin.

Mun piti päästä katsomaan Placeboa livena kun ne olivat muutama vuosi sitten Provinssirockissa ja olin siis niin tohkeissani siitä että hyvä kun housuissani pysyin. No, elämä ei aina mene niinkuin suunnittelee, ja Placebon fiilistelyn sijaan vietin tuon kesäisen lauantain rakkaan isoisäni hautajaisissa. En toki missään muualla olisi tahtonut olla, mutta kyllä se jäi hieman silti harmittamaan että näin ikävästi kävi kun bändi pitkästä aikaa kävi Suomessa.

Nyt olisi tosi kiva päästä tuonne nauttimaan ja nostalgisoimaan, ja ehkä saisin poikkistani käännytettyä Placeboa kuuntelemaan jos voisin hänet ottaa mukaan! ;-) Täytyy laittaa sormet ristiin nyt ja toivoa parasta, jos onni kerrankin suosisi!

Kapu
10/190 | 

Olisi aivan mahtavaa päästä näkemään Placebo! Bändi on kulkenut mukana elämässä jo vuodesta 2002 ja Brian Molkon ääni on jotain ainutlaatuista! :)

Marizka
11/190 | 

Muistot, muistot ja muistot! :) Tarviiko sitä muuta sanoakaan.. :) Ja kyllä mä veikkaan, että toi huonompi puoliskokin hihkuis intoa kun mukaan pääsis! :)

Elli
12/190 | 

Lähtisin keikalle poikaystäväni kanssa. Olemme olleet koko kesän kumpikin kahdessa eri työpaikassa, joten jos emme asuisi yhdessä, emme olisi varmaankaan edes nähneet koko kesänä, nytkin toisen näki lähinnä nukkumassa (meillä ei siis tainnut vuorot osua kertaakaan yksiin). Täältä Oulusta keikalle lähteminen vaatii vähän pitemmän reissun ja hotellimajoituksen, olisi ihanaa päästä viettämään pitkästä aikaa kahdestaan :)

Placebo on aina ollut minulle se ehdoton lempibändi ja olen ollut aikaisemminkin sen keikoilla, Provinssissa ja Jäähallilla. Medsin osaan ulkoa vaikka takaperin ja muutkin levyt ovat melko tiuhaan stereoissa pauhanneet. Poikaystäväni ei ennen tutustumistamme ko. bändistä tainnut edes tietää, mutta nyt olen muutamaan otteeseen yllättänyt herran kuuntelemassa levyjäni yksin kotona ollessaan ja onpa tietokoneen soittolistallekin tainnut muutama biisi eksyä ;)

Vielä loppuun pakko mainita, että ensimmäinen blogini (jonka perustin vuonna 2008 sinun blogisi innoittamana) oli nimeltään Changing My Style Again, nimi napattu siis Taste in Menista.

Kalypso
13/190 | 

Ah, Placebo! Ai miksikö juuri minun ja ystäväni kuuluisi päästä keikalle? No siksi, että olen mainitulle ystävälleni oikeastaan velkaa sen, että kuuntelen nykyisin Placeboa niin aktiivisesti. Yritin joskus vähän alta kaksikymppisenä nyrpistellä nenääni tällaisille "teinibändeille", koska olenhan minä herranjestas niin aikuinen, ettei tällaisen musiikin kuulu enää koskettaa. Nyt 26-vuotiaana on itseironian taju kuitenkin kasvanut vuosi vuodelta (ja mikäs sen ihanampaa <3), joten pystyin palaamaan Placebon levyihin ystäväni siivellä, kun meille tuli tavaksi niitä aina kuunnella. Viime syksy olikin sitten ihanan teiniboheemiuden riemuvoittoa, kun istuimme kynttilänvalossa halvan punkkupullon kera kuuntelemassa sateenropinaa ja muistelemassa teini-iän vakavuutta. :D

Placebolla on siis minulle musiikillisen arvon lisäksi myös huikea symbolinen arvo, se liittyy niin moneen tunnelmaan ja tilanteeseen. Enkä enää aio olla niin hölmö, että päästäisin yhtäkään bändiä käsistäni vain siksi, että "minun kuuluisi jo olla ohi tästä". :D Olisin viime keväänä tahtonut kiskoa kajalit naamaan ja ostaa mainitulle ystävälleni lahjaksi liput (olin pahasti sairaana ja hän huolehti minusta pitkän aikaa), mutta köyhänä opiskelijana ei kuitenkaan valitettavasti ollut keväällä varaa ostaa keikkalippua edes itselleni ja ne taidettiin jo huhtikuussa myydä loppuun. Nyt olisi ihanaa saada menetetty tilaisuus takaisin. :)

Sara
14/190 | 

Voi että, Placebo. Jokainen tämän postauksen sana on totta - Brian Molko on jumala ja Placebo vaan yksinkertaisesti ihan tajuttoman hyvä! Oon missannut kaikki edelliset lähettyvillä olleet keikat ja tämänkin oon todennäköisesti missaamassa, koska rahatilanne ei anna myöten. En tiedä, mistä hitosta repisin sen viiskymppiä lippuun. Mutta jos arpaonni suosii, olisin niiiiin onnellinen ja tiedän täsmälleen myöskin, että ottaisin mukaan yhden parhaista ystävistäni, joka on myös kova Molko-fani!

Henne
15/190 | 

Jee, en oo koskaan päässy minnekään tommoselle isolle keikalle. Oon ollu vaan festareilla ja klubikeikoilla.. Ehkä tässä olisi mahdollisuuteni. Placebo oli minulle tärkeä bändi joskus muutama vuosi sitten, nyt on jääny vähä vähemmälle. Ehkä keikka palauttaisi mieleen, mite mahtava yhtye on kyseessä. Minäki tykkään muuten Pure Morningista ja Every you every me:stä. Lisäks se Protect me from what I wantin ranskankielinen versio aiheuttaa itkukohtauksia ja kylmiä väreitä.

Pauliina
16/190 | 

Ois ihan mahtavaa päästä Placebon keikalle! Kuuntelin bändiä tosi paljon muutama vuosi sitten, mutta sen jälkeen se vähäksi aikaa jäi. Nyt oon kuunnellu Placeboa taas pitkästä aikaa, ja ihan yhtä ihana bändi se on kuin aiemminkin. Brian Molkon ääni. <3

Miimu
17/190 | 

Nuoruus, Placebo, minä ja ystäväni, ahhhh..! Kolmekymppinen lähtisi oikein mielellään muistelemaan Placebon-huuruista nuoruuttaan.

tinde
18/190 | 

Eipä oo vielä placebon keikalla tultua oltua ja sattuu olemaan jopa semmonen bändi että on kaveri joka kuuntelee myöskin! Kun muuten meikäläisen musiikkimaku menee täysin ristiin kavereitten kanssa, niin olis hirmu kiva päästä kaverin kanssa keikalle !

kuhina
19/190 | 

Aah! Kun minulta teininä kysyttiin, kenet haluaisin kaikkein eniten maailmassa tavata, vastaus oli selvä: androgyyni Brian Molko, joka sai mustatukkaisen kapinallistytön polvet veteliksi mielipiteitä jakavalla äänellään. Placebon musiikki sykähdyttää edelleen ja niin moniin biiseihin on leimautunut niin monia uskomattomia muistoja ja fiiliksiä. Olisi melko ravisuttavaa päästä katsomaan yhtä kaikkien aikojen lempibändiäni, näitä uskomattoman karismaattisia miehiä livenä~!

20/190 | 

Uuh mama! Itse ehkä heräsin vähän "myöhään" bändiin. Sleeping with the ghosts ja Meds edelleen kovimpia levyjä! Olis huikeeta päästä keikalle etenkin koska en oo nähnyt itse livenä kertaakaan.

Sinie
21/190 | 

Elin huimia nuoruusvuoria Jyväskylässä jokunen vuosi sitten, ja tällöin tutustuin Placeboon, ja aivan mahtavaan Brian Molkon ääneen. Monen viikonlopun etkot alkoivat Every You Every Me:llä, ja loppuivat The Bitter Endiin.. Jos liput voittaisin, mukaani lähtisi Banglasdeshilainen poikaystäväni, jolle haluiaisin myös antaa tämän elämyksen <3

Grrrrr
22/190 | 

Koska vuonna *kröhöm* kävin katsomassa elokuvan nimeltä Cruel Intentions. Ja siinä oli paras soundtrack ever. Ja sen jälkeen on Placeboa fanitettu.

Pepa
24/190 | 

Oi kyllä kyllä kyllä! Poikakaverini lempibändi kyseessä, ja poikakaverini on pihein ihminen jonka tiedän, eli ei ikinä muuten kävisi keikoilla :D toivottavasti arpaonni nappaa :)

beep
25/190 | 

Siks ku tuun hetki hetkeltä vaan teini-ikäisemmäks kun 30 lähestyy. Ja koska en oo ikinä ollu!

sanna :)
26/190 | 

herran jestas sain melkein sydärin kun näin tämän postauksen... Rakastan Placeboa, heidän musiikkiaan ja palvon maata Brian Molkon jalkojen alla. Jotenkin tuntui niin randomilta lukea lempibändistäni lempimuotibloggarini blogissa. :D

Ja juuri meikäläisen tulisi päästä Placebon keikalle, koska tällä hetkellä se on oikeastaan haaveistani suurimpia... Kuitenkin, valitettavasti köyhänä opiskelijana joka on juuri muutamassa pois kotoa varaa lippuihin ei ole.

tuuli
27/190 | 

Placebon näkeminen tekisi syksyn kohtaamisesta edes hieman siedettävämpää. Ja viime kerta oli Provinssissa joskus muutama vuosi sitten, ois jo aika!

wuuh
28/190 | 

Ollaan kaverin kanssa puhuttu keikasta siitä asti kun selvisi, että bändi tulee Suomeen. Vieläkään ei kuitenkaan lippuja ole, joten ehkäpä tätä kautta unelma toteutuisi!
(running up that hill... voisin kuunnella sitä ikuisesti!)

Vippe
29/190 | 

placebo <3 siksi, koska edellisellä kerralla missasin keikan ja siitäkös tuli suru puseroon. Nyt olisi jo aika ottaa suru pois puserosta ja heiluttaa sitä vaikka siellä keikalla. Jeah!

mmnks
30/190 | 

Placebon keikka piristäisi varmasti syksyn ja alkavan arjen harmautta. En ole kyseistä bändiä päässyt vielä livenä näkemään, mutta kokemus olisi taatusti upea. Tulee kylmiä väreitä kun vain ajattelenkin Brianin ääntä. Hurrrr <3

Sentient6
31/190 | 

Tämä olisi vallan mainio syntymäpäivälahja avopuolisolleni, sillä hänellä sattuu olemaan syntymäpäivä pikapuoliin. :) Hän on kuunnellut Placeboa alakoulusta asti ja itsekin sitä aikoinaan kuuntelin. Olisi mukava viettää hänen kanssa pitkästä aikaa mukava ja romanttinen ilta ihan kaksin, sillä emme ole nyt kesän aikana nähneet juurikaan, kun olen ollut koko kesän työharjoittelussa päälle 300 kilometrin päässä, mikä on ollut meille molemmille erittäin raskasta. Mutta köyhänä opiskelijana minulla ei ole varaa tarjota hänelle tällaisia ylellisyyksiä. Tämä piristäisi niin hänen kuin myös minun elämääni todella paljon. Tällaisella syntymäpäivälahjalla voisin näyttää hänelle, kuinka häntä rakastankaan ja arvostan, kun hän suostui siihen, että lähden koko kesän ajaksi työharjoitteluun päälle 300 kilometrin päähän. Tällä olisi hyvä aloittaa taas se niin kauan ikävöimäni yhteiselo rakkaan avopyolisoni kanssa. :)<3

Larre
32/190 | 

Placebo tuo mulle niin paljon muistoja mieleen! Lukioajat.. ne oli mun Placebo-aikoja. Nyt on Placeboa tullut kuunneltua vähemmän, mutta uskon, että keikka toisi paljon muistoja mieleen. Mukaan ottaisin tietenkin avomieheni, joka ei elämässäni vielä tuolloin ollut, mutta jolle mielellään avaisin muistojeni laatikon Placebon kautta. YYyy, mää herkistyn! :D

.fry.
33/190 | 

Mulla ja mun kaverilla on aika samanlainen musiikkimaku ja Placebo on yksi yhteisistä lemppareista. Olemme kaverini kanssa tunteneet vasta muutaman vuoden, mutta hän on ehdottomasti paras ystäväni. Kukaan ei voi enää tulla sanomaan etteivät tyttö ja poika voisi olla vain ystäviä :) Kaverini joutui muuttamaan pari viikkoa sitten töiden vuoksi lyhyellä varoitusajalla Helsinkiin eli n. 400 km päähän. Emme ehtineet viettää aikaa yhdessä ennen hänen lähtöään, joten olisi aivan mahtavaa yllättää hänet lipuilla Placebon keikalle. Se olisi meidän kahden juttu ja jäisi varmasti muistoihin hienona yhteisenä iltana.

Elina_K
34/190 | 

Minä ja poikaystäväni ollaan kumpikin Placebon faneja (itselleni Placebo on yksi kaikkien aikojen lempparibändeistä) ja olisi mahtavaa päästä katsomaan kyseistä bändiä yhdessä! Emme ole koskaan olleet millään keikalla yhdessä, joten olisi ihana yhteinen kokemus päästä katsomaan bändiä josta kumpikin pidämme. Itse olen nähnyt Placebon livenä Provinssissa 2009 ja oli se vaan mahtavaa, tahtoo uudestaan!

tuijja
35/190 | 

Placeboa tuli kuunneltua aina kannettavalla cd-soittimella(!!) kun kävelin nuorena ja vihaisena aamuisin kouluun. The Bitter End oli yksinkertaisesti parasta marssimismusaa ja My Sweet Princen tahdissa puolestaan tuli itkettyä monet angstiset itkut. Oivoi, olisipa niiiiiin siistiä päästä keikalle fiilistelemään ja palata takaisin noihin tunnelmiin.

Tiitukka
36/190 | 

Olen myöhäinen keikka-herännäinen: nyt 23-vuotiaana olen vasta huomannut miten erityistä on kuunnella bändiä livenä. Placebon keikka olisi varmasti upea kokemus ja olisi hienoa päästä viemään kaverikin kuuntelemaan kyseistä bändiä.

Jenni j
37/190 | 

Hei! Placebo on ollut läsnä elämässä aina hyvinä ja huonoina aikoina ja hetkellisen hiljaisuuden jälkeen palannut aina kuunteluun. Brian Molkon ääni on jotain aivan jumalaista ja Placeboa tulee soitettua nyt syksyllä pimeinä iltoina taas varmasti tosi paljon. Olisi aivan ihanaa päästä keikalle ystävän kanssa!! <3

osynlig
38/190 | 

Aaah koska Brian Molko = sex <3
Placebo on keikkunut lempparibändin paikalla jo reilut kymmenen vuotta. Angstisina teiniaikoina en paljon muuta kuunnellutkaan, nykyään saattaa mennä pitkiäkin aikoja etten bändin tuotanto missään kuule. Mutta edelleen, joka kerta kun sitten laitan levyn soimaan, en voi olla hykertelemättä Brianin täydellisyydelle <3 Kun vihdoinkin näin Placebon ekaa kertaa livenä jäähallissa syksyllä 2009, itkin jo ennenkuin Brian oli lausunut ensimmäisen lauseen loppuun, siis se karisman määrä :D
Jos (kun) en tätä nyt voita, niin on varmaan pakko vihdoinkin marssia sinne lippupalveluun hankkimaan liput heti maanantaina, en oikeastaan tiedä miksen oo sitä vieläkään tehnyt haha

Iiris
39/190 | 

Tunnen Placebolta vain muutaman biisin, joista pidän syvästi. Nämä kappaleet tekevät tasaisin väliajoin paluun soittolistoilleni ja ne kuulostavat aina yhtä hyviltä. Haluaisinkin kuulla bändin livenä jotta muukin tuotanto voisi koukuttaa minut :)

sannunu
40/190 | 

Huh mikä arvonta! Kyllä Placebo pitäisi päästä fiilistelemään ihan nuoruusvuosienkin kunniaksi. Paljon on musiikkimaku muuttunut vuosien varrella, mutta muutamat luotto bändit ovat pysyneet. Placebo on yksi niistä.

Vacuite
41/190 | 

Vaikka Placebo yhtyeenä on itsellenikin mielenkiintoinen, arpaonnen sattuessa kohdalle antaisin liput eräälle tytölle, jotta tämä pääsisi katsomaan yhtä suosikkiyhtyeistään oman neitonsa kanssa.

emppu
42/190 | 

Placebo on ikiaikainen suosikkibändini, heti kun tajuan etten ole hetkeen kuunnellut palaa se soittolistalleni. Haluan niin päästä livenä tän katsomaan!! Viimeeksi ystäväni tarjosi minulle Placebo-keikan ja olisi kiva maksaa hyvä hyvällä takaisin! tässä bändissä on vaan jotain niin ekstaattista etten melkein kestä ja silti se on vaan sellaista joka saa vain hyvälle mielelle.

neiti-
43/190 | 

Jos voittaisin, ottaisin keikalle mukaan poikaystäväni, joka on suuri fani! Meillä on ensi kuussa vuosipäivä, joten tää ois myös ihan mahtava vuosipäiväyllätys! :)

Liilo
44/190 | 

Voi Placebo! Olishan se nyt ihan unelmien täyttymys päästä kyseisen bändin keikalle ja vielä synttäripäivänä!

Take
45/190 | 

Koska olen kuunnellut Placeboa jo ala-asteajoista lähtien ja viettänyt monia tunteja kuunnellen heidän biisejään, osasin nimetä kaikki heidän kappaleensa b-puolia myöten. :D Viime aikoina Placebon kuuntelu on jäänyt hieman vähemmälle, mutta fiilikset tuli heti takaisin kun laittoi Bitter Endin soimaan! Olisi uskomatonta päästä heidän keikalleen, ja luultavasti ostaisinkin liput ellei rahat olisi tiukilla muuton takia. Tiedän myös tasan tarkkaan kenet ottaisin mukaan keikalle, nimittäin kaverini on aivan yhtä hulluna Placeboon kuin minäkin :D

46/190 | 

Mä haluaisin viedä avomieheni keikalle! Tänä vuonna ei olla käyty yhdelläkään keikalla, joten olisi ihan mahtavaa rikkoa tauko ja päästä yhdessä fiilistelemään hyvää musiikkia. :)

pioni

Sinähän sen jo sanoit: Placebo on maailman paras bändi ja Brian maailman kaunein ihminen <3

p.marie
47/190 | 

Ihana Placebo. Alunperin tutustunut siskon levyhyllyn kautta ja rakastanut siitä lähtien. Vaikkei Placebo aina olekaan soitossa, niin joka kerta kun biisit kuulen, tulee palava halu sulkea silmät, maata sängyllä ja kuunnella Brian Molkon jumalaista ääntä. Silloin pystyy kyllä unohtamaan kaiken muun ja vaan nauttimaan.

Eräs vanhimmista ystävistäni, jota näen aivan liian harvoin, on tulossa tuona viikonloppuna Helsinkiin visiitille. Olisi ihanaa yllättää hänet ja viedä kuuntelemaan minulle todella tärkeää yhtyettä!

48/190 | 

Hei! Mun pitäisi voittaa siksi että mulla on synttärit juuri tuona päivänä, rakastan musiikkia, ja eritoten livemusaa joten loistava livekeikka olisi paras keino juhlistaa syntymäpäivääni! En ole koskaan nähnyt Placeboa livenä, joten olisi jo aikakin! :D

muchiki
49/190 | 

Ollaan parhaan kaverin / kämppiksen kanssa kuunneltu Placeboo since forever (oikeasti vuodesta 2003 ja näin, mutta tuntuu ikuisuudelta) ja se liittyy olennaisesti meidän ystävyyteen. Silloin tällöin fiilistellään vielä Vanhoja Hyviä Biisejä. Keikka kruunais meidän ystävyyden muistot!

Maria
50/190 | 

En ole käynyt yhdessäkään isossa konsertissa 28v elämäni aikana joten tuonne olisi aika huippua päästä! placebolta löytyy loistavia biisejä joihin sisältyy monenlaisia muistoja. Seuralaiseksi pyytäisin mieheni.. tai mikseipä äitinikin :D

myy
51/190 | 

tulipahan mieleen Placebosta tällanen juttu muutaman vuoden takaa, kun olin 15, naiivi ja romantiikannälkäinen. Oltiin Madeiralla viettämässä syyslomaa perheen kanssa, ja yhtenä iltana matkalla illalliselle näin maailman. suloisimman. pojan. sillä oli placebon paita päällä ja vaihdettiin pitkä katse, olin ihan kananlihalla. Vartin päästä istuttiin ravintolassa ja ruokalistaa silmäillessäni tuo samainen poika kurkkasi nurkan takaa pöytäämme ja katosi pois. En voinut keskittyä syömiseen, en mihinkään, sydämessä vain lepatteli. Olin tuona syksynä ihastunut Placebohon ja olin aivan mennyttä, niin kuin nytkin.
Noh, siinä ruokailtiin ja ravintolasta poistuessamme kuljin pöydän ohi, jossa poika istui oman perheensä kanssa. Tuijotettiin toisiamme koko aika kun kävelin ohi.
En tietekään nähnyt poikaa enää koskaan, mutta se oli definitely _jotain_ ensisilmäyksellä. Nyt muistoa ylös kirjoittaessani se kuulostaa siltä mitä se onkin, vähintäänkin hupsulta, mutta miksikäs en kisaan ottaisi osaa.

Nunnu
52/190 | 

Kehoni hienoimmat arvet olen saanut tämän yhtyeen tahdissa. Kuuntelin 2002 kesällä hiekkatiellä pyörällä ajaessani Placeboa. Olin juuri kiihdyttänyt vauhdin alamäkeen, luureissa soi täysillä Bulletproof Cubid ja samalla hetkellä, kun ajattelin tämän olevan parasta mitä kesässä voi olla, eteeni kurvaa naapurin ajokoira, minä väistän ja lennän hienossa kaaressa pyörän tangon yli tielle. Koko vasen käsivarteni on edelleen täynnä pitkiä arpia hiekan raapimista haavoista ja pystyn vielä tänäkin päivänä jäljittämään kappaleesta tahdilleen sen kohdan, josta ilmalentoni alkoi. Se oli kuin hidastetussa filmissä. Placebo pauhaa ja minä lennän!

alliwantistopetallthekitties
53/190 | 

ah, placebo! miten aloittaakaan kuvaamaan ikuista rakkautta placeboon. kaikki alkoi nelisen vuotta sitten, 16-vuotiaana jolloin muutin ensimmäistä kertaa pois kotoa. placebo löysi tien sydämeeni ja se tunne minkä siitä sai..."raikas" ja "itsevarma" -sanat jostain syystä kuvaavat mielentilaani placeboa kuunnellessa. tuntui aina vähemmän yksinäiseltä placeboa kuunnellessa. nyt olen 20-vuotta vasta täyttänyt, enkä ole _ikinä_ käynyt kenenkään bändin keikalla, aina on ollut jokin este, olen kuullut että livemusiikki on mahtavaa! mutta jos nyt pääsisin keikalle, lähtisin sinne vaikka olisin tiputuksessa!

Kiivie
54/190 | 

Kuinka haluaisinkaan lähteä parhaan ystäväni kanssa Placebon keikalle! Diggailemme molemmat Placeboa ihan täysillä, mutta sillä asun kaukana merten tuollapuolen enkä voi mitenkään päästä Suomeen keikalle, haluaisinkin voittaa liput juurikin ystävälleni. Hän on ollut yhtä tärkeä ystävä minulle kaikki nämä vuodet jotka olen asunut ulkomailla. Näen häntä harvoin, mutta parhaan ystävän yllättäminen Placebon lipuilla olisi MELKEIN parempaa kuin itse keikalle meneminen. Hän on niin todellakin tämän kokemuksen ansainnut :)

Minna
55/190 | 

Miten oon onnistunut missaamaan tämän keikan?! En oo koskaan ollut syystä tai toisesta Placebon keikalla, vaikka yhtye onkin yksi lemppareista.

Miksi sitten lippu kuuluisi minulle? Mulla on synttärit aiemmin samalla viikolla kuin keikkakin, joten olisi mahtavaa päästä juhlistamaan ikääntymistä Placebon tahtiin. Ja toiseksi, että oon tällä hetkellä työttömänä eikä mulla ole varaa juuri mihinkään kivaan. Kolmanneksi, saisin hyvän syyn tulla viikonlopuksi Helsinkiin ja ottaa jonkun kaverin sieltä messiin.

kuasy
56/190 | 

Koska viime keikasta on ihan liian kauan aikaa eikä köyhän opiskelijan budjetti tahdo antaa periksi.

annie
57/190 | 

En oo moneen vuoteen ollu kunnon keikalla ja koska Placebo on ikuisuuslemppari, ni pitäishän sitä päästä kattomaan :>

elel
59/190 | 

Koska Placebon palvonta ja jumalointi on varmaan ainakin samalla tasolla mitä sulla! :) Tälläkin hetkellä on Infra-Red soimassa, onnistuu saamaan edelleen kylmät väreet

Iinu
60/190 | 

Hell yeah I want!

En ehkä omista ystävää, joka ois yhtä hulluna Placeboon ku mä, mutta poikaystäväni on vieläkin enemmän, hän on megasuperfani! Ois siis aivan mahtavaa kokemus nähdä Placebo!! Eipä siihen oikeen muuta voi sanoa ku että PLACEBO!! <3

annna
61/190 | 

Haluan palavasti päästä Placebon keikalle! Kyseinen bändi on ollut suosikkini jo vuosia mutta en ole sitä koskaan päässyt livenä näkemään! Olen enemmän kuin innoissani tästä kyseisestä tiedosta että Placebo tulee pitämään tänne Suomeen keikan. En meinaa pysyä nahoissani pelkästä ajatuksesta että pääsisin näkemään tämän bändin livenä!! Opiskelijalle tämä arvonta on täyttä kultaa ja mahdollisuus toteuttaa jo ihan liian pitkään toteuttamatta ollut haave! :)

62/190 | 

Miun on pakko saada viedä poikaystäväni Placebon keikalle! Se rakastaa sitä (minä myös) ja olisi ihan huippua saada järjestettyä hänelle pieni keikkayllätys:)

vimander
63/190 | 

Kaverit on menossa ja olisi kiva jakaa tämä kokemus heidän kanssaan ja piristää tällä hetkellä synkkää elämääni. Olen Placebo-virgin, mutta aina on tilaa uudelle musiikille ja keikkaelämyksille. Ja tietäähän sen, että Placebo-efekti toimii!!

nakkifobia
64/190 | 

Määki tahron! Näiltä korkeuksilta tullessa tahtoo pelkät junaliput viedä opiskelijan koko budjetin, saati sitten siihen päälle vielä ne itse keikkaliput :<

65/190 | 

Löysin Placebon 10 vuotta sitten, vaihto-oppilasvuotena Hollannissa. Italialainen vaihtari hehkutti bändiä ja sai minutkin innostumaan. Pikkukylän levykaupan alelaarista poimitun Without you I'm nothing -levyn luukutin lähes raakileille omakotitalon ullakkohuoneessa. Placebo vie kotiin.

66/190 | 

placebo on kyllä parhautta! sitä on tullut kuunneltua jo vuosikaudet, joten olisi ihan huippua päästä keikalle! tyhmänä nukuin lipnmyynnin ohi ja jään varmasti harmittelemaan jos en onnistu saamaan lippuja mistään. onneksi voin aina heittää takin niskaan, kuulottimet korviin ja pistää kappaleen running up that hill soimaan ja lähteä fiilistelykävelylle läheiselle metsäpolulle

miemie
67/190 | 

siksi että täytän pyöreitä keikan jälkeisenä päivänä, ja mikä olisi parempaa kun synttäreiden juhliminen parhaan ystävän kanssa placebon keikalla!!?

miemie
68/190 | 

enpä ole aikoihin päässyt kunnolla ulos tuulettumaan, ja mikä olisi parempi tapa juhlia täysiä kymmeniä kun placebon keikka parhaan ystävän seurassa?! :D

*jossu*
69/190 | 

Muutama vuosi sitten useampikin kaveri fanitti Placeboa ja ikuisena vastarannankiiskenä kutsuin sitä ulinarockiksi.. Mutta sitten kävi juuri niinkuin yleensä, kun vastustaa jotain oikein kovasti, ja salakavalasti Placebo hiipi kuunteluuni enemmän ja enemmän ja nyt pitkin hampain joudun myöntämään, että se onkin aika hyvä, kääk! Livenä näkeminen todennäköisesti sinetöisi sen, että en todellakaan voi enää väittää Placeboa ulinaksi (tai korkeintaan hyvällä tavalla).

Suvi
70/190 | 

Aloitin taas opiskelut, joten rahat on jostain kumman syystä aina loppu eikä mihinkään hurvitteluun ole koskaan varaa. Lippu Placebon keikalle ilahduttaisi enemmän ku eniten tylsää opiskelijan arkea! Ja tosiaan, Brian Molko on <3

71/190 | 

Placebon tietyt biisit saavat aikaan sellaisen nostalgiatunneryöpyn, johon kuuluu nuoruuden angstia, ensimmäisiä ihastuksia ja suuria haaveita. Lukioaikani tunnin bussimatkat kuljin placebot napeista raikaen ja Every you, Every me tuo lähsestulkoon bussin tunkkaisen tuoksun nenääni ja palauttaa mieleen sen fiiliksen, kun vain taivas oli rajana. Tartutin Placebo-fanituksen myös lähimpiin ystäviini ja usein "mese" täyttyikin erilaisista linkkauksista Placebon kuviin ja videoihin ja tietenkin ah niin ihanan Brian Molkon hehkutuksesta.

Pupu
72/190 | 

Minun pitäisi päästä, koska valmistun ihan pian ja sitä pitää päästä juhlimaan! Ottaisin mukaan ihanan siskoni, joka on muuttamassa ulkomaille syyskuun lopulla!

Eeru
73/190 | 

Brianin naukuva ääni on omaa laatuaan. Sitä olisi kiva päästä ihan livenä kuulemaan. Samoin kiinnostaa tietää miltä miehen nykyhabitus näytää, onko se vielä yhtä androgyyni kuin alkuaikoina. Luettelit juurikin ne samat parhaat vanhat suosikit kuin itselläni! Every you and every me saa jokaisella kuuntelukerralla ihon kananlihalle.

poppis
74/190 | 

Lähtisin keikalle puolisoni kanssa. Oon sellainen kotihiiri, että harvemmin tulee lähdettyä mihinkään, koska kotona on ihan kivaa ja kaikki on olevinaan niin niin kallista (pihi mikä pihi :D). Harvemmin tulee harrastettua ns. irtiottoa arjesta. Asialle varmaan pitäisi tehdä jotain ja PIAN, sillä marraskuussa syntyvä esikoinen tulee pitämään meidät varmasti niin kiireisinä, että siinä ei paljoakaan keikoilla tai muuallakaan riennoissa juosta :)

75/190 | 

Oooooo jooooo! Brian Molko <3 Oispa supermahtavaa päästä!

Veisin keikalle puolisoni, joka ei ole Placeboa koskaan livenä nähnyt, mutta tykkäisi varmasti. Ja kun kerrankin asumme niin lähellä Helsinkiä, ettei matkakuluihin menisi omaisuutta.

iia
76/190 | 

16.9 olen menossa Helsinkiin nuoruuteni ehdotonta suosikkibändiä NickelBackiä, ja mikäli samalla reisulla pääsisin myös näkemään yhden tämän hetken ehdottomista suosikeistani tulisis viikonlopusta varmasti ikimuistoinen! :)

Shini
77/190 | 

Placebo muistuttaa mua nuoruudestani. Huoneeni oli päällystettyä Placebo-julisteilla ja Molko oli unelmien mieheni. Eikä tuo nuoruuden fanitus ole haihtunut mihinkään, olisi ihanaa päästä katsomaan bändiä livenä.

Tiilakisu
78/190 | 

14.9. on syntymäpäiväni, joten se on hyvä syy päästä mieheni kanssa juhlimaan keikalle!

myohmy
79/190 | 

Syy 1: En ole ikinä ollut Helsingin jäähallissa, true!
Syy 2: Placebo on juuri niitä elektro bändejä, joita olisi kiva nähdä ja kuulla livenä. Biisit on loistavia ja tunnelma jotenkin maaginen.
Syy 3: Sinä olet aivan mahtava kun järjestät tällaisia arvontoja ja olisi kiva törmätä keikalla! :)

M
80/190 | 

Liput Placebon keikalle sopisivat hyvin tälle semihedonistiselle tytölle ja sen sielunkumppanille, koska löydettiin toisemme uudestaan yli kahden vuoden hiljaisuuden jälkeen Placebon soidessa taustalla.

anniM
81/190 | 

Siksi, että tykkään Placebosta ja etenkin siksi että en ikinä voita missään mitään! :)

Maarus
82/190 | 

Haluaisin viedä ehdottomasti poikaystäväni katsomaan Placeboa, jotta hän näkisi, miten mahtava bändi on kyseessä! Itse olen ollut hurja fani jo piiiitkän aikaa, mutta poikaystäväni ei ole oikein lämmennyt Placebolle. Olen hyvin varma, että mielipide muuttuisi keikan jälkeen :)

83/190 | 

Olin Placebon jäähallikeikalla 2007, mutta silloin keikkaliput myytiin hetkessä loppuun ja saatiin sattuman kautta surkeat liput hallin ylimmälle hattuhyllylle, josta kyllä kuuli huipun keikan, muttei nähnyt yhtään mitään. Joten uusintakierros ois mahtava, ja mukaan ottaisin tietysti saman kaverin kuin viimeksi! :)

Suvi
84/190 | 

Oooooooooooh! YES PLEASE! Lähtisin keikalle enemmän kuin mielelläni :) Bändiä on fiilistelty on kotona enemmän kuin tarpeeksi, joten olisi aika jo päästä tunnelmoimaan livenä.

Ja onhan bändillä erityispaikka minun ja mieheni suhteessa, joten olisihan se kovin romanttista viedä mies keikalle <3

Poppakonst
85/190 | 

Olisi mahtijuttu voittaa liput!! Ainoa Placebon keikka jolle olen päässyt jäi huonon äänentoiston takia kolmeen biisiin..juuri kun oltiin päästy vauhtiin ilmoitettiin ettei bändi soita pidempään :-/

86/190 | 

Apua ääk iik Placebo! Harvemmin tulee mihinkään blogiarvontoihin osallistuttua, mut nyt taitaa olla pakko. Placebo on niin täyttä fiilistelymusaa ja sielunparantajaa ettei sanat edes riitä. Joskus pari vuotta sitten oli tapana hypätä iltapimeällä ratin taakse, laittaa Meds soimaan ja ajaa vaan eteenpäin. Ai että sielu lepäsi ja jaksoi taas. Ehkä sielu lepäisi siellä keikallakin ja jaksaisi taas eteenpäin elämässä kohti vielä tuntemattomia tulevaisuuden näkymiä.

Noushka
87/190 | 

Mulla on täällä kohta vuoden täyttävä neitonen, jonka imetystä olen lopettelemassa. Kivuttomimmin se kuulemma käy siten, että koko mamma on esim. viikonlopun eri maisemissa, joten mikäs olisi sen mahtavampaa, kuin lähteä keikkamatkalle Hesaan oman suosikkibändin (Musen ohella) keikalle. Samalla näkisi myös rakkaita pääkaupungissa asuvia ystäviä ja pääsisi kunnolla tuulettumaan tyttöporukalla. Voi kumpa, kumpa onni suosisi!!!
xxxx - Noushka

Kirsikka
88/190 | 

Minulla oli vuosia sitten tarkoitus mennä ystäväni kanssa katsomaan Placeboa; liput oli ostettu ja maksettu ja säilytetty huolellisesti turvallisessa paikassa. No, päivää ennen odotettua keikkaa ystäväni sairastui sikainfulenssaan ja oli mahdottomuus, että hän lähtisi siinä kunnossa. Olin vielä niin nuori ja ujo tuolloin, joten aivan yksin lähteminen oli liian pelottavaa! Liput jäivät siis kokonaan käyttämättä... Jäi hieman harmittamaan myöhemmin. :-) Olisi hauska saada revanssi!

89/190 | 

Itsekin olen ottanut iskua Placebon keikalla. Vuosi oli 2001 ja keikka Lontoon Brixton Academyssa. Siinä eturivissä fiilistellessä joku astetta sekavammassa tilassa oleva kanssajuhlija täysin yllättäen otti ja PURI minulle verta tirskuvan ja KIPEÄN ruhjeen käsivarteen. Loppukeikka menikin tapahtumaa todistaneiden ritarillisten ventovieraiden suojeluksessa.

Tästä tasan viikko eteenpäin tapasin elämäni miehen - nykyisen aviomieheni. Kelpasin ruhjeineni ja mustelmineni kaikkineni!

Pakkohan sinne keikalle olisi siis päästä, tällä kertaa rakkaani suojeluksessa.

Mönkkeli
90/190 | 

Haluaisin yllättää avomieheni. Olemme molemmat kovia Placebo faneja, ja lukuisista yrityksistä huolimatta emme lippuja onnistuneet saamaan :/. Tämä olisi loistava tilaisuus kerrankin yllättää hänet, sillä hän aina onnistuu yllättämään minut ensin :D

sista
91/190 | 

Diggailin Placeoboa salaisesti jo teininä, jolloin kaikki muut tytöt tykkäsivät poikabändeistä. Nyt aikuisena olen löytänyt tämän ihanan bändin uudestaan. Keikalle pääsy olisi monen vuoden (salaisen) tykkäämisen jälkeen ihan mahtavaa!

Hansu
92/190 | 

Miun pitäisi voittaa, koska rakkani Saksasta sattuu juuri silloin olemaan Suomessa ja Placebo liittyy hyvin vahvasti ensitapaamiseemme. Olisi ihana yllättää rakkaani lipuilla. :)

muisku
93/190 | 

Jos saisin liput Placebon keikalla, ottaisin/raahaisin poikaystäväni mukanani sinne. Olemme olleet yhdessä n. 2 vuotta ja olen käynyt hänen kanssaan kymmenillä reggae-keikoilla, siksi koska tämä tyyppi on todellakin siihen musiikkityyliin niin ihastunut. Kertaakaan siis ei olla käyty kattomassa mitään minun lempparia, joten nyt olisi siihen suuri ja korkea aika. Ilmaisia lippuja kun ei voisi jättää käyttämättä, hih. :)

Peppi
94/190 | 

Veisin keikalle mieheni, koska diggailemme kyseistä bändiä yhdessä. Olemme olleet erossa pari kuukautta ja näämme toisemme juuri ennen tuota keikkaa. Olis aika siistiä juhlistaa jälleennäkemistä Brianin laulun tahdittamana! :)

Marja
95/190 | 

Placebo:Every You every Me. Biisi, joka vie tunnelmiin sillon joskus anno dazumal, kun meksikolaisen vaihtokaverinini kanssa tanssimme biisin tahdissa, käsistä toisiamme pitäen. En tuntenut bändiä sitä ennen, mutta tuo kappale on seurannut siitä alkaen mukanani ja aina hymy palaa huulille, kun kuuntelen kappaleeen. Vapaus, nuoruus, Placebo!

Ksenia
96/190 | 

Tutustuin Placeboon maatessani silloisen ihastukseni kanssa vanhempiensa kämpillä, parvisängyssä, pussaillen. Siitä lähtien Placebo soi kun olin etkoiltiin kämppiksen kanssa meidän Kallion minikaksiossa, kun kirjoittelin livejournaliin hillittömän pitkiä avautumisia ja kun pussailin ihan toisia poikia. Placeboa bailattiin hulluna silmät ja huulet kajalista mustina, ja vaikka käytän kajal-kynää nykyään maltillisemmin, on Placebo edelleen takuuvarma reissu tanssilattialle.

Miksikö minun pitäisi päästä konserttiin? Koska, outoa kyllä, vasta Placebon uusimmalla levyllä on biisi, jonka koen omimmakseni. Bright Lights on kolmeminuuttinen, joka voisi olla minun tarinani. Haluaisin kovasti kuulla tämän biisin livenä.

SaR
97/190 | 

En tiedä yhtään Placebon biisiä, joten asia olisi kai syytä korjata (vaikka kai sitä vois kattoo noita videoklippejäkin, mut en viitsi)..

choiru
98/190 | 

ooh, olin jo melkein unohtanut kuinka paljon rakastan placeboa. kaikki levyt tuli kuunneltua nuoruudessa puhki moneen kertaan. pari aikaisempaa keikkaa missasin, mutta jos nyt pääsisi nostalgioimaan jäähallille.

sighbellee
99/190 | 

Koska viime placebon helsingin keikalla jäin rannalle ruikuttamaan töiden vuoksi. Nyt on aikani, nousta ja jorata tuon jumalaisen kauniin ja upeaäänisen miehen kanssa. :-D

Minttu
100/190 | 

Paras ystäväni muutti juuri Helsinkiin ja olisi ihanaa lahjoa häntä Placebon lipuilla, olisi minullakin ihana syy ilmestyä hänen ovensa taakse viinipullon ja Placebon lippujen kera. Varsinkin, kun tajusin tämän kesän Red Hot Chili Peppersin keikalla, ettei konsertteihin vaan voi mennä ilman sitä ihanuutta - se tyttö kuitenkin ymmärtää heti, kun katsoisin häntä Nancy Boyn alkaessa soimaan, että nyt on a. lempibiisi menossa b. nyt nautitaan täydellä sydämmellä. Viime kerralla olimme yhdessä keikalla kolme vuotta sitten ja olisi kyllä mahtavaa kokea se uudelleen.

Sunnika
101/190 | 

Tykkään myös kovasti Placebosta! Näin heidät muutama vuosi sitten Provinssirockissa, mutta tälle keikalle liput jäivät ostamatta siksi, että kaikki ylimääräinen menee ensi kesänä pidettäviin häihini. Omistan jopa bändiin liittyvän tatuoinnin... :)

102/190 | 

maailman paras blogiarvonta! minä haluaisin keikalle, koska niin monet kerrat kun placebo on tullut suomeen, olen skipannut koulua/ pistänyt tutut soittelemaan mulle lippuja aamuyhdeksältä etten vaan jäisi ilman, ja NYT jotenkin heräsin tähän keikkaan ihan liian myöhään. placebo syyskuisena iltana, ja viikko jälkeen mun synttäreiden, olisi ihan parasta. siitä on liian kauan, kun olen viimeksi nähnyt tämän aivan mahtavan bändin!

Mirka
103/190 | 

Ehdottomasti mun pitäis päästä keikalle! Just tajusin että siitä on jo varmaan 2 vuotta kun oon viimeks ollut keikalla (wtf. mihin tää aika häviää??). Aloin selaileen lempibändien kotisivuja että millon niitä keikkoja sitten ois tarjolla. No hiljastahan oli suosikeilla useimmat on pitänyt nyt keikkataukoa tai mitä lie (ihmekös kun ei oo tullu käytyä keikoilla kun ei niitä oo ees ollut tarjolla), täytyy nolona myöntää ettei placebo ees tullut mieleen ennen kuin näin tämän! Pakko päästä! Se "naukuva" ääni uppoaa myös mulle, vaikka normisti malata miesääni on se joka viehättää.

Tassukka
104/190 | 

Ihan parasta! Ollaan avopuolison kanssa Placebo-faneja, ja keikka tulisi kyllä tarpeeseen. Vastavalmistuneena työttömänä ei kovasti juhlita tai ostella lippuja keikoille, joten keikkalippujen avulla saisin yllätettyä puolison kerrankin kunnolla!

Svea
105/190 | 

Lippujen avulla saisin edes jotain mahdollisuuksia vuoden tyttöystävä -kilpailussa. Tajusin nimittäin juuri, että vuosipäivänämme olen risteilyllä ystäväni, en suinkaan poikaystäväni, kanssa. Voisin korvata menetyksen viemällä miehen katsomaan yhteistä suosikkiamme.

Jenni
106/190 | 

Placebo on pitkäaikainen rakkaus, mutta aina olen töiden takia missannut keikat :( Nyt olisi kerrankin vapaa viikonloppu tuollon!

Retsi
107/190 | 

Oooh Placebo! En oo koskaan ollu muilla ku festareil ja klubikeikoilla ja tää olis ihan mahtava juttu! Olis hotelliki jo valmiina! :) :)

Anssi
109/190 | 

Koska lähtisin keikalle ihmisen kanssa jolle samoin kuin minulle, k.o. bändistä pitäminen oli vähän "luuranko kaapissa" tutustumisemme alussa.

Jännää huomata, miten Placebo silloin uransa alussa oli muka hirveän ei-mainstreamia, niin kapinallista ja erilaista, ja nyt kymmenen vuotta myöhemmin jokatoiselle kolmekymppiselle se on se "mun nuoruuden siis niin nostalgisin juttu, sen yhden biisin lyriikat kertoi just musta silloin joskus". Mut siinäpä kai onkin koko bändin menestymisen salaisuus - tehdä niin universaaleja lyriikoita intiimeistä aiheista, että ne on yhtäaikaa yleisesti samaistuttavia ja kuitenkin hiukan kiusallisen tarkkanäköisesti yksityisiä.

J
110/190 | 

No voi kyllä! Näin Placebon noin viisi vuotta sitten Jäähallissa. Sittemmin en ole bändiä mitenkään kovin paljon kuunnellut, mutta olisi aika taas lämmitellä suhdetta, ja se kuulostaisi taas kovin raikkaalta. Tiedän myös Placebo-fanin (useampiakin keikkoja takana), jolle lahjoittaisin toisen lipun, mutta jolla ei sitä vielä ole.

Liisan
111/190 | 

Heippa,
miksi mun pitäisi päästä kuuntelemaan Placeboa? Koska Placeboa on tullut kuunneltua eniten. Placeboa kuunneltiin kun erottiin ensimmäistä poikaystävästä, häpäistiin itsensä ja ympärillä olevat ainejärjestön bileissä, kun maailma tuntui liian raskaalta tai muuten vaan kun ei huvittanut hymyillä.
Placeboa on myös fiilistelty hyvillä hetkillä, hymysuin mietitty mistä on noustu ja missä ollaan nyt.
Poikien lavakarismaa olisi aivan ihana päästä kuuntelemaan, etenkin toivoisin Twenty Yearsin, Song To Say Goodbye kuulemista ja varmasti eniten Without You I'm Nothing saisi allekirjoittaneen sukat pyörimään jaloissa.

Paus
112/190 | 

Koska en ole koskaan ollut yhdenkään suuren bändin keikalla, saisi siitä huippupiristyksen tähän syksyyn! Ja koska Placebo <3

Minna
113/190 | 

OOOH miten oon voinu missata tän tiedon, et placebo on tulossa suomeen!! Kauheeta, tunnen itteni ihan antifaniks nyt. Mutta siis, ystäväni esitteli kyseisen bändin minulle monia vuosia sitten, mistä olen edelleen kiitollinen! Rakastuin heti ja rakastan edelleen. Niin myös ystäväni, jota olisi ihan mahtava kiittää keikkalipulla :)

noonanen
114/190 | 

Placebo oli myös minun nuoruuteni rakkaus joten pakko osallistua arvontaan! Keikalla en ole koskaan ollut mutta levyjä on tullut kuunnteltua senkin edestä. Olisi ihanaa päästä fiilistelemään nuoruuden lempibändiä(ja kyllä sitä tulee edelleenkin kuunneltua=D) livekeikalle! En ole koskaan voittanut missään arvonnoissa MITÄÄN KOSKAAN IKINÄ mutta pakko nyt on yrittää kuitenkin =)

Jaana
115/190 | 

Placeboa on tullut kuunneltua jo vuosien ajan ja haluaiisin todella nähdä Brianin ja kumppanit taas kerran livenä. Ongelmana on ollut ystävien houkuttelu keikalle seurakseni. Ilmainen lippu olisi loistava syy taivutella joku mukaani keikalle ja samalla tutustuttaa yksi uusi ihminen Placeboon.

Janna
116/190 | 

Oih, olisi NIIN ihanaa päästä jäähallikeikalle suosikkibändiäni katsomaan <3
Viimeksi näin bändin Provinssissa, mutta nyt ei oo varaa ostaa lippuja, ku oon työttömänä. Täytyy siis toivoa, että arpaonni olisi suosiollinen :)

Anniina
117/190 | 

Voi olis ihanaa! Veisin tuonne isosiskoni, ollaan molemmat pienen irtioton tarpeessa kesän, töiden ja kaiken maailman stressien jälkeen :)

pömppä
118/190 | 

Mä löysin Placebon myöhään, mutta kai tähän sopii kulunut lause "parempi myöhään kuin ei milloinkaan". Nyt oon tehokuunnellut kyseistä bändiä n. 3 vuotta ja joka kerta tietyt biisit saa aikaan kylmät väreet. Olin viime keikalla Suomessa 2010, mutta nyt multa oli jotenkin mennyt tää tuleva keikka täysin ohi... :( Olisipa huikeaa päästä taas fiilistelemään paikan päälle!

Tepe
120/190 | 

Olen myöhäisherännäinen fani, en tajua missä kolossa olen elänyt nuoruuteni kun heräsin bändin olemassaoloon ja mahtavuuteen vasta vuosi sitten. Liput olisi ihana saada, koska Every you every me:n kiljuminen Brianin kanssa kilpaa pelastaisi festarikaudenloppumismasennukselta.

Titu
121/190 | 

En ole ollut koskaan missään isommalla keikalla! Pelkästään festareilla ja baarikeikoilla, joten olisi kiva kokea kunnon keikkatunnelma! :)

BlueSoul
122/190 | 

Onneks et vaatinut nimeämään parasta biisiä, sillä se olis kyllä tuottanut turhan paljon tuskaa, liikaa hyviä, liikaa paljon muistoja sisältäviä biisejä, liikaa mietittävää. :D Mutta siitä olen kyllä kanssas ehdottomasti samaa mieltä, että Running Up That Hill on kyllä paras cover ikinä!!

Tää on hiukan nolookin myöntää, mutta en oo koskaan ollu yhenkään bändin keikalla tai kuuntelemassa livemusaa missään! Ja arvaa vaan kuinka paljon oisin aina halunnu päästä, etenkin viimesimmälle Foo Fightersin keikalle. Vieläkin ketuttaa ja paljon. Ehkäpä näin 22-vuotiaana olis jo aika päästä kokeilee? Nytpä tahdonkin menettää keikkaneitsyyteni miekkoseni seurassa (ahhaha, täähän sopii noin niinku kuvainnollisestikin ;P), jonka kanssa fiilistellään useinkin Placebon tahdittamana. MIELETÖN BÄNDI ja MIELETTÖMIÄ BIISEJÄ, nams..

123/190 | 

En aio perustella tätä sen kummemmin - minä vain yksinkertaisesta h-a-l-u-a-n tuolle keikalle, eikä opiskelijalla oikein ole tällaiseen luksukseen varaa.

I love shoes
124/190 | 

Olis niin mahtavaa mennä laulamaan mun siskon kanssa "live singstarina" Placebon Every me every you. Sitä on nimittäin hyvin harjoteltu!

helle
125/190 | 

Minun (ja ystäväni) pitäisi päästä Placebon keikalle, koska mielestäni se on mahtava bändi, jonka biisit siivittävät juoksulenkkejäni, niistä saa virtaa! :))

eve
126/190 | 

Keikalle pitäisi päästä koska juuri tutustutin ystäväni Placeboon, hän rakastui ja olisi hienoa viedä hänet vielä keikallekin!

Krissukkainen
127/190 | 

Olen kuudennella kuulla raskaana ja uskon, etten vauvan syntymän jälkeen pääse kovinkaan usein irtoamaan enää samalla tavalla iltamenoihin ystävieni kanssa, joten tämä olisi loistohetki meille viettää yhdessä hyvä ilta parhaan ystäväni kanssa aivan huippu musiikin parissa! Placebo tuo muuten aivan ihania muistoja lukiovuosilta näin jo lähempänä kolmea- kuin kahtakymppiä käyvälle ja edelleen tietyt biisit aiheuttavat kylmiä väreitä ja hymyä, hrrr..

tanjuska
128/190 | 

Sydämeni jätti yhden lyönnin lyömättä kun luin tämän postauksen - omg placebo omg livenä pakko nähdä!!!11 Oi teini-ikä ja Centrefoldsit ja muut lällyilybiisit! Olisi ihan mahtavaa päästä fiilistelemään livenä toisen ihkuttajan, hyvän ystäväni, kanssa.

iikris
129/190 | 

Haluaisin yllättää ystäväni, jolle Brian (Placebon musiikki) on elämää suurempi juttu.
\o/

peijakas
130/190 | 

Syitähän riittää, mutta laitan kaksi tärkeintä kun en osaa niiden väliltä valita: vuosikausien hurja fanitus olisi tietysti mukava kruunata keikkakokemuksella (tietäväisempien mukaan oikeinkin kova liveyhtye!) ja lisäksi paras ystäväni on purjehtimassa avioliiton satamaan syyskuun lopulla - hänkin fani ja vielä vailla ideoita mahdollisesta polttarista... :D

Jonayla
132/190 | 

Veisin keikalle rakkaan aviomieheni. Ei olla koskaan oltu yhdessä missään konsertissa, yhteistä taivalta takana kuitenkin jo reilut viisi vuotta. Miehellä on ollut tosi raskas vuosi töissä ja hänellä on alkamassa kesäloma, joka jatkuu vielä keikkapäivänäkin. Olisi ihana yllättää mies ennen töihinpaluuta keikkalipuilla. Mikä parasta Placebo on meidän molempien suosikkibändi.

keitri
133/190 | 

Ehdottomasti jo sen takia, että tämmöselle lapin pienen kylän asukkaalle pelkkä jäähalli on maailmaa suurempi kokemus.. Lisätään siihen vielä Brian niin huh huh, eihän sellaisesta taida selvitä hengissä :)

Satu
134/190 | 

Sen vuoksi, että en ole vielä koskaan päässyt näkemään Placeboa livenä! Taatusti huikee! :))

tamsin.
135/190 | 

Koska ah, oi placebo, miten se tuo muistoja mieleen. Olisi pakko saada vietyä poikaystävä tuonne mukana. tulee niin teini-ikä mieleen. <3!

Nakkimaakari
136/190 | 

Olen ollut Placebon fani jo reippaasti yli 10 vuotta. Placebo on ollut mukana pahoina ja hyvinä aikoina. Kuuntelin juuri Placebon Sleeping with Ghosts levyä autossa matkatessani töihin kaatosateessa (Placebo on THE sademusiikkia) ja muistelin, kuinka kuuntelin kyseistä levyä junamatkoilla Helsinkiin perhosten lentäessä vatsassa tapaamaan ihanaa uutta poikaystävääni liki 10 vuotta sitten ollessani vain 15-vuotias. Ensi syksynä minä ja tuo karvanaama olemme menossa naimisiin ja Placebo tulee varmasti soimaan niissäkin häissä.
Joten pääsy keikalle tuon mieheni kanssa olisi ehkä yksi ikimuistoisimmista hetkistä koskaan.

uns
137/190 | 

Vie niin ihanasti teini-ikään koko placebo, että olisi ihanaa päästä fiilistelemäään vanhoja biisejä ja ihanaa molkoa! <3

pressan rouva
138/190 | 

mentiin ukkelin kanssa elokuun alussa naimisiin, ja placebo kuuluu herran lempibändeihin. Tää ois hyvä tsäänssi tienata lisää maailman paras vaimo pisteitä ja viettäää yhteistä laatu aikaa.

Tiia
139/190 | 

Minun pitäisi ehdottomasti päästä katsomaan Placeboa, koska A) se on maailman paras bändi, jota en ole surkeasta tuurista johtuen vieläkään nähnyt livenä ja B) minulla on eräs pikkusisko vakuutettavana. Sen bändin nähtyään hänkään ei enää voi nillittää Negativen olevan maailman ykkösbändi :D

Laura
140/190 | 

Olin 16-vuotias eli maailman huipulla, oli täydellinen syysilta, kynttilöitä ja hyvä ystävä, joka tutustutti mut Placeboon. Yhdessä kuolattiin Briania ja mentiin muutamaa vuotta myöhemmin riehumaan Provinssirockin keikalle - Brian kamuineen oli käytännössä meidän takapihalla ;) Provinssin keikasta ja etenkin tuosta ihanasta syysillasta on aikaa, joten olisi huippua päästä keikalle uudestaan! Oi Brian<3

Millie
141/190 | 

Nyt on koko kaveriporukka niin kovissa syysmasennuksissa, että jotain on vaan keksittävä ja pian.

Em
142/190 | 

koska palvon placeboa, mutta olen liian köyhä käydäkseni (yhtään kenenkään) keikalla! ja koska rakas ja ainoa yhtenevän musiikkimaun kanssani jakava ystävä palaa vaihdosta syyskussa ja tarvitsee ehdottomasti piristystä selvitäkseen karusta paluusta suomeen :)
on kyllä paras arvonta aikoihin minkä olen bongannut, sääli ettei mulla ole yleensä arpaonnea.

Mira
143/190 | 

Placebo on kohtalaisen uusi tuttavuus itselle; kaverini yllyttämänä kuuntelin muutaman biisin ja koukutuin heti. Voi sitä riemua kun kirpparilta löysin pari placebon levyä, euron kipale, olihan ne pakko kotiuttaa. Nyt en juuri muuta kuuntelekaan.. <3

ninotska
144/190 | 

pakko vetää vähän synkistelyperustelut, mutta ihan oikeasti se on vaan se syy miksi olisi niin mahtavaa päästä keikalle :D jonkin aikaa on ollut vaikeaa: rakkaan poismeno, opinnot ja työt eivät ole sujuneet eikä mikään. nyt alkaa taas elämä hymyillä ja olisi ihana päästä vähän irrottelemaan pitkän synkän jakson jälkeen (jos vaan rahatilanne paremmin sallissi!) ja mukaani ottaisin sukulaisen, jota on myös elämä kohdellut vähän vähemmän lempeästi. ja placebo on vain niin ihana ja mahtava bändi, että mikäs olisikaan sen parempi tapa aloittaa uusi, ihana syksy kuin päästä sen keikalle!

Suffi
145/190 | 

Koska Placebo nyt vaan on ollut jo vuosia maailman parasta musiikkia raivolenkeille, pyörämatkoille, automatkoille ja ennen kaikkea kotona tanssimiselle! (ja jostain syystä vetoaa myös Brianin androgyyni olemus, slurps!)

nuunuu
146/190 | 

Tahtoo tahtoo! Tulee mieleen 18-vuotisajat ja vaihtokesä Ausseissa, olisi upeaa nähdä nuo vielä livenä!

tiotao
147/190 | 

TÄMÄMINULLEHETINYT. Olen mourunnut kyseisen keikan perään jo monta kuukautta, mutta koska taloudellinen tilanteeni muistuttaa juuri ammattilakin saaneena ABBAn "Money Money Money"-biisiä, on musiikkiorgasmihaaveet pitänyt haudata pääkopan taka-alalle. Mukaani ottaisin eri puolella Suomea asuvan ystäväni, jonka kanssa nähdään nykyisin niin harvoin, että hävettää - veikkaan silti, että Brian olisi tarpeeksi suuri voima saattamaan meidät pitkästä aikaa samaan hengitystilaan. Ooonnnetaaarrr, suosi muaaaa ~

loo-ta
148/190 | 

Oi! Oi! Placebo, tuo yläasteaikani soundtrack, tuo ikuisten rakkausbändien pieneen joukkoon lukeutuva täydellisyys, jonka keikkalipun hintaa on tultu moneen kertaan vertailtua opiskelijabudjettiini lähes itku silmässä. Pitkään jatkuneen työnhakuputken ja kieltäydyn-kaikesta-kivasta-koska-rahatilanne-potpurin päälle olisi ihanaa kohottaa kädet ylös ja itkulaulaa (muut saa itkunauraa, minä harrastan itkulaulua) keikka läpi...

Jojo
149/190 | 

Haluisin liput placeboon ystäväni takia, joka muutama vuosi sitten erosi tyhmästä poikaystävästään samana syksynä, kun se poika oli luvannut viedä sen lontooseen katsomaan Placeboa, nyt se tyhmä poika oli taas luvannut sen viedä, mutta perui sen homman taas. Niin haluaisin, että mun ystävä pääsis vihdoin katsomaan placeboa ja kunnon seurassa, eli mun kaa :)

Shanna
150/190 | 

Huh, mikä keikka tulossa! Näin Placebon livenä viimeksi n, 4-5 vuotta sitten ja sitä keikkaa en kyllä unohda ikinä! Haluaisin kovasti taas päästä muistelemaan teini-ikää ja sitä kuinka Placebon kuunteleminen oli erikoisin asia ikinä! Kaikki muut tytöt luokallani kun kuuntelivat Britneytä ja Backstreet boysia :D Olin siis luokkani weirdo! Ilmeisesti outo myös edelleen!

Ruusa
151/190 | 

Ystäväni rakastaa Placeboa. Neito on minua muutamat vuodet vanhempi, joten siinä missä minä vietin 90-luvun barbien ja Spaissareiden parissa, hän palvoi Molkoa.
Ystävälläni on lähellä keikkaa syntymäpäivä (ja himmee ikäkriisi) ja olisi yliupeaa viedä hänet katsomaan Placeboa. :)

Melli
152/190 | 

Olisi hienoa päästä Placebon keikalle, toisi piristystä elämääni. Mielenterveysongelmista johtuen mennyt tämä vuosi kirjaimellisesti neljän (asunnon) seinän sisällä. Pää voi paremmin, mutta työttömyyden puolesta rahapussi taasen ei.

-helen
153/190 | 

Ah Placebo. Mikään ei ole parempaa kuin syksyn lehtien tipahdellessa polkea pyörällä kohti alkavaa pimeää aikaa ja uutta työvuotta kuunnellen kuulokkeilta Placeboa.
Ja olisi erityisen kiva jos onni suosisi ja saisin liput kätösiini, sillä tänä syksynä joudun (nyyh) opiskelujen vuoksi eri paikkakunnalle eroon armaasta miehestäni koko pimeäksi kaudeksi. Ja niiiin mielelläni viettäisin yhden ihanan yhteisen viikonlopun keikalla kuunnellen bändiä, jota kuuntelemme yhdessä joka syksy pimeän tullen..
Laav :)

Mimm-i
154/190 | 

En oo ikinä nähny placeboa livenä, vaikka oonki kuunnellu jotain 8 vuotta! Tää on musaa, joka sopii melkeimpä jokaiseen mielentilaan, joten ois törkeen siistii päästä keikalle kaverin kanssa :----)

Heijei
155/190 | 

Placebo oli yksi ensimmäisistä bändeistä joista todella innostuin teini-iässä. Placebon biisejä kuunnellen on niin monet kerrat itketty ripsarit poskille teiniangtin vallassa. Voi tätä nostalgiaa. Ja onhan Placebo nyt aivan huippu bändi ja Brian kuuma kuumempi kuumis. Haha. Ja niin, mä en ole siis nähnyt Placeboa ikinä livenä! Olisihan tämä vääryys nyt vihdoin korjattava.

156/190 | 

Joo-o, liput kelpais paremmin kuin hyvin!

Placeboa on tullu fanitettua, enemmän ja vähemmän jo monta vuotta! Tossa kuutisen vuotta sitten Suomitytöt kirmasivat ihan Englannin maallekin kyseistä yhtyettä ihmettelemään, joten eiköhän meidän nyt pitäisi perseemme hilata täältä Tampereelta Helsinkiinkin asti!

157/190 | 

Minulla on synttärit paria päivää ennen ja keikalle pääsy olisi kyllä yliveto synttärilahja! Lisäksi Placeboon tutustumisesta tulee aikalailla kymmenen vuotta täyteen tänä syksynä :) Molkon ääni johdatteli minut teinivuosieni läpi ja se taisi olla ensikosketukseni "oikeaan" musiikkiin Spaissareiden ja Smurffien täyteisen lapsuuden jälkeen. :D

maisa
158/190 | 

kaverini on true fani Placebon itsekin olen sitä kautta kuunnellut jonkin verran kyseisestä bändiä. Olisi kiva yllättää ystävä ja viedä hänet keikalle ihan ilmaiseksi. ei tarttis ainakaan pelätä ettei menisi oikeaan osoitteeseen :)

heartbeat
159/190 | 

Hei! Yksinkertaisesti juuri minun (ja ystäväni) tulisi päästä keikalle, koska olen kuunnellut sisareni naljailua siitä lähtien, kun hän itse osti liput keikalle...itse jouduin järkisyystä (=raha) jättämään edes keikan harkitsemisen välistä :( Jos nyt voittaisin liput, niin paitsi minä kiljuisin riemusta, myös ystäväni kiljuisi riemusta sekä sisareni takuuvarmasti kiljuisi riemusta! :D Terveisin varmasti suurempi fani kuin tuo pikkuinen siskoni!

tanja
161/190 | 

Lippuja havittelen, koska vuonna 2007 olin parhaan ystäväni kanssa katsomassa Placeboa. Nykyään asumme 800 km:n päässä toisistamme ja olemme alkaneet tahtomattamme ns. kasvaa erilleen. Keikka olisi mainio tilaisuus verestää muistoja ja tyynnytellä ehkä itseäänkin ettei tässä vielä olla kuitenkaan toisiamme kokonaan menetetty :)

nebardi
162/190 | 

Koska ystävälläni on 9.9. synttärit, ja hän fanittaa placeboa täysillä. Ja mikäs sen parempi synttärilahja, kuin liput Placebon keikalle;)

Laura Kirsikka
163/190 | 

Meds oli ystäväni, kun työskentelin yksin pölyisen taiteilijantarvikeliikkeen varastossa. Minä, pöly, pigmentit ja Placebo. Viimeinen terve muisto teinivuosiltani, ihan sen kunniaksi.

AJ
164/190 | 

No mutta mutta. Erään tytön valintana kävimme aikoinaan katsomassa Cruel Intentionsin, ja sen kerran myötä tytöstä tuli tyttöystävä ja Placebosta soittolistan vakiotavaraa. Tyttö sittemmin lähti muille teille, mutta Placebo on ja pysyy.

Marikki
165/190 | 

Olen jostain syystä n. viimeisen vuoden aikana kuunnellut todella paljon brittipoppia. Olisi todella mahtavaa päästä kuuntelemaan brittiläistä laatumusiikkia ihan livenä.

167/190 | 

Placebon versio Runnig Up That Hillistä on mulle puhdasta rakkautta. Se ääni! Ja jos voisin kuulla sen livenä...purrrrr. :)

inneJ
168/190 | 

En osallistu arvontaan, koska luonnollisesti multa lippu jo löytyy. Piti vaan tulla kertomaan, että jaan rakkautesi mr. Molkoa ja koko bändiä kohtaan. :)

takkutukka
170/190 | 

1) Koska Placebo on vaan hei H-Y-V-Ä!
2) Koska haluan yllättää mieheni sellaisen loistavan bändin keikkalipuilla, mihin se itse ei ole vielä (!!) ehtinyt perehtyä. Tää keikka olis meille niin huippu joka tavalla.

melika-
172/190 | 

Tutustuin Placeboon yläasteella ja se kolahti ja on vieläkin yksi lempparibändeistäni. Olisi upeaa päästä fiilistelemään livenä! :)

hattara
173/190 | 

Mulla on yksi kaveri, jonka kanssa on yhteistä historiaa jo yli puolet elämästäni, mutta jonka kanssa ollaan ikävästi etäännytty tässä vuoden aikana. Ei ole tarpeeksi mukamas aikaa nähdä. Hän kuuntelee myös kyseistä bändiä ja olisikin ihan mahtavaa päästä elähdyttämään ystävyyttämme tämän bändin keikalle!

molli
174/190 | 

Voi nuruudenrakkauteni Brian Molko! Huoneen seinät tapetoitu bändin julisteilla, koulukirjat täynnä biisien lyriikoita ja repussa Sony Walkman ja siellä soitossa Pure morning. En voinut uskoa, miten ihmiset eivät syttyneet samantien bändistä, vaikka tein Placebosta lukemattomia esitelmiä eri oppiaineiden tunneille ja pidin saarnoja aiheesta. Yhden kaverin sain käännytettyä, eli hän ansaitsee päästä keikalle mukaani. Vaikka miesmaku on matkan varrella muuttunut, kulkee ystäväni metrosta varastettu Brian Molko juliste vieläkin muuttojen mukana asunnosta toiseen ja pääsee aina kunniapaikalle.

Amma
175/190 | 

Voi, olisipa ihanaa päästä lattoon placeboa! Lämpenin bändille vasta parisen vuotta sitten mutta se onkin ollut sitten palavaa rakkautta. Osallistutaan nyt kilpailuun vaikka on vähän kyseenalaista vielä pääsiaonkö edes koko keikalle. Arjesta pitää hyvin huolta tällä hetkellä 10 päivän ikäinen poika ja mihinhän senkin tyyräisi hoitoon kun pitäis vielä Oulusta matkustaa keikalle!

Mutta aina voi haaveilla ja jos arpaonni osuu kohdalle niin voishan nuo asiat koittaa jotenkin järjestää..

Fuufeli
176/190 | 

1. Placebo on vaan ollut läpi nuoruuden yhtä jumalainen bändi ja iskee edelleen yhtä kovaa kuin yläasteella.
2. Oon missannu kaikki aiemmat keikat koska oon ollut mm. vaihdossa ku ne tuli Suomeen tai muuten vaan jossain paikassa josta on ollut mahdoton päästä Helsinkiin heitä kuuntelemaan.

Mä oisin ikionnellinen jos pääsisin keikalle. Opiskelijana lippuihin ei oo muuten varaa koska tiukkaa tekee muutenkin ja oon niin överistressaantunut koska joudun kohta jatkaamaan opintoja jotka ei kiinnosta mutta en tiedä mitä muutakaan elämälläni tekisin, kunnon päännollauskeikka on just nyt se mitä tarvitaan. Hikeä ja itkua ja ehkä ainoa bändi, jolta osaan ulkoa oikeesti kaikki biisit. HALUUN. Ni.

Gerard
177/190 | 

Placebosta tulee mieleen nuoruuteni tärkein ihminen, paras ystäväni ja ensi(tyttö)rakkauteni. Emme ole pitäneet aikoihin kunnolla yhteyttä, mitä en silloin olisi uskonut mahdolliseksi. Kyllähän me aina pysyisimme ystävinä, vaikkemme seurustelisikaan! Jakaisimme kaiken! No... näin ei käynyt. Haluaisin sanoa, että menisin hänen kanssaan keikalle, mutta hän asuu toisella puolen Suomea.
Onneksi nykyinen poikaystäväni tykkää Placebosta ja asumme Helsingissä. Tunnen itseni niin vanhaksi, eihän tämän näin pitänyt mennä!! :)))

Hanna
178/190 | 

Voi että, nuorempana palvoin Placeboa ystäväni kanssa enemmän kuin mitään muuta. Nyttemmin bändi sekä ystäväni ovat jääneet vähän taka-alalle, olisi ihana yllättää hänet lipuilla ja mennä yhdessä nostalgisoimaan :)

Hulta
179/190 | 

Koska nuo liput olisivat huikea yllätys poikaystävälleni, ja totta puhuen huikea yllätys myös mulle, koska en ikinä voita mitään :)

180/190 | 

kylmät väreet kipittävät selkäpiitä pitkin kuvitellessani tilannetta, jossa seisoisin ihmisjoukossa ja SE ääni ja musiikki ja NE biisit soljuisivat ympärillä ja kaikki se olisi just SIINÄ. olen harkinnut joidenkin lyriikoiden tatuoimista kylkeeni. these clouds we're seeing, they're explosions in the sky... soulmates never die. aaaaaaa.

Sik
181/190 | 

Oih, Placebo tuo aina mieleen vuodet yläasteella. Monien sen aikaisten kavereiden kanssa tiet on lähtenyt eri suuntiin ja viime kesäksi kaavailtu luokkakokouskin kuivui kasaan, joten olis ihana tätä kautta päästä fiilistelemään paitsi itse bändiä, myös niitä vanhoja hyviä aikoja :)

minanami
182/190 | 

uu placebo <3 oon ruennu kyseistä bändiä kuuntelemaan vasta viime vuonna, mutta nykyään oon kyllä sen verran fani että keikalle ois ihan mahtava päästä!

SuskiV
183/190 | 

Minun ja ystäväni pitäisi päästä keikalle, koska...no...hmm...PLACEBO!!!!!! :D

LauraLi
184/190 | 

Placebo ei soittanut Provinssissa ultimate-lempparibiisiäni Pure Morningia. Joten nyt heillä olisi mahdollisuus korjata tämä asia tulevalla keikallaan :)

186/190 | 

Iiiiih! Placebo.
Minä niin halaun tuonne.
Ja koska lippuja minulla ei ole, niin tietenkin oletan voittavani ne täältä. Luonnollisesti.
ja sitä paitsi oon ollut keikka-/ihmis-/kulttuuripimennossa nyt noin...öö...vuoden!? (Hyi kun hävettää...) Olis se jo oikeesti korkea aika päästä jonnekin. Joten mulle liput pliiiiiiiiiiiiiiis! <3

Kaisa
187/190 | 

Miehen sanoin "koska se on vitun hyvä bändi ja me ei olla koskaan nähty sitä".

lorens
188/190 | 

Neljä sanaa: jotain valoa tähänkin syksyyn.

Mitään valoa en näe tuijottaessani syksyn aikataulua, jo yksi keikka tekisi paljon.

Mirime
189/190 | 

Enää muutama yö jouluun... eiku siis perjantaihin :D Molko on ylijumala mun jumalattomassa maailman kuvassa. Liput oli ostettuna heti pari minuuttia myyntiin tulon jälkeen. Nyt fiilistelen keikkaa katsomalla We come in piecesiä.. Huh, kun voi jännittää! Provinssissa eturivissä 2009, nyt taidan jäädä hieman kauemmaksi :) Oon vakoillu vähän noita aiempia setlistejä ja näyttää että omat suosikit on pudonnu pois uusien alta, mutta ei se mitään haittaa, ne kuuli Provinssisa. Special K ja Taste in men.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Elokuu
Heinäkuu
Toukokuu
Maaliskuu
Tammikuu
2018
Syyskuu
2017
Joulukuu
Lokakuu
Syyskuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Toukokuu
Huhtikuu
Maaliskuu
Helmikuu
Tammikuu
2016
Joulukuu
Marraskuu
Lokakuu
Elokuu
Heinäkuu
Kesäkuu
Huhtikuu
Maaliskuu