Mikäpä sen mukavampaa kuin aloittaa viikko lahjakortilla. Oikeasti tämä piti laittaa jakoon jo maaliskuussa, mutta dementoitunut bloggarinne saattoi hieman unohtaa kröhm. Jos joku vielä muistaa "tykkää tammikuun parhaasta postauksesta" -saatekirjelmää, niin tässä nyt vihdoin lahjakortti siihen liittyen :)

Eli kisassa on Selected Femme TAI Vero Moda 100 euron lahjakortti, voittaja saa itse valita kumpaan putiikkiin korttinsa haluaa. Kuvitukseksi tylsästi minä itte, erittäin pinkissä hamosessa. Väriä päivään sanoi Niina aamulla ja kaivoi rekiltä muutaman vuoden vanhan Lindexin hameen.


s6

s6

Säännöt:

1. poikkeuksellisesti aion valita voittajan tällä kertaa periaatteella paras  postausidea (ja sen perustelu) palkitaan. Mieti mistä aiheesta haluaisit minun kirjoittavan postauksen ja/tai ottavan kuvia ja perustelut päälle. Lupaan toteuttaa voittavan idean ja lisäksi voittajalle lähtee 100 euron lahjakortti. Ei haittaa vaikka ideaa olisi jo ehdotettu, valitsen voittajan fiiliksellä. Pitäkää vaikka silmät kiinni muiden kommenttien suhteen ennen vastaamista niin ei tarvitse harmitella, jos ideaa on ajatellut joku muukin.

Extra: olen viime aikoina pohtinut minkä ikäisiä lukijoita minulla mahtaa olla, joten olkaa ihania ja laittakaa mukaan myös ikänne :) Ja saa runoilla toki muitakin asioita, olkoon tämä vaikkapa sana on vapaa -tyyppinen keikaus virallisen kisakysymyksen lisäksi.

2. jätä nimimerkki ja sähköposti (maili näkyy vain minulle).

3. voittaja julistetaan torstaina 26.5. klo 12. jälkeen.

Rentoa maanantaita!

edit. ja nyt jo muutaman vastauksen jälkeen olen ihan tohkeissani että jee, haluan postata tuostakin, eli varaan oikeuden käyttää teidän ideoitanne enemmänkin kuin voittajan :) toiveviikko tms. voisi toimia.

*kommentointi vähän jumii taas, joudun hyväksymään monet kommentit käsin eli älkää ihmetelkö jollei kommenttinne heti näy*

Kommentit (452)

allu
1/452 | 

Toivoisin postausta aiheesta : Minun kotikaupunkini

Tampere ei ole minulle kovin tuttu kaupunki, ja olisi mukava lukea sinulle tärkeistä paikoista ( tietysti kuvia mukaan).. postauksessa voisi olla myös sinulle tärkeitä paikkoja luonnossa kuvien kera

Jennu
3/452 | 

Laukkuni -postaus olisi tosi upea! Kaikki tyylikkäät ja tyylittömät laukut, jotka omistat. Silloin lukijoille tulee selväksi kuinka laaja laukkuvalikoima sinulla oikeasti on ja siitä on myös sinulle hyötyä, sillä laukku varastot tulee järjesteltyä ja laitettua turhat laukut eteenpäin. Taidan olla lukija ryhmän nuorimmasta päästä, 15 vuotta.

Johanna
4/452 | 

Mä haluaisin nähdä kaikki sun omistamat kengät! :D Nimimerkillä kenkäfriikki... :) Saattaa olla aika iso postaus, ainakin kuvien puolesta, mutta se kiinnostaa, koska sulla on aivan jumalaisia kenkiä. <3 Ja iältäni olen 26 v.

mie
5/452 | 

Ois hauska lukea sun tyylin ja vaatemaun ym muuttumisesta vuosien varrella :) Ja ikää on 19v :))

autumn
6/452 | 

Mietin yksi päivä, miten upeaa olisi järjestää illallinen lähimmille ystäville.

Sen ei tarvitsisi olla mitään viiden tähden gourmet-ruokaa, vaan esim. grilliruoka kelpaa. Kunhan on hyvää ja nauru raikuu alas kadulle asti!

Illallisella tulisi kuitenkin olla jokin teema, kuten ajan hengessä ekologinen kasvisruoka. Lisämausteeksi vielä kesäteema ja bueno!

ELI haasteeni on: järjestä lähipiirillesi kesäinen ilta asiaankuuluvine syötävineen, juotavineen, koristeluineen ja asuineen, ota kesäöiden vaaleaa valoa huokuvia kuvia ja postaa ne tänne!

Ja ikäähän miule on ehtinyt kertyä 18 vuotta.

7/452 | 

Haluaisin kuulla enemmän tatuoinnistasi; sen ottamisen harkintaprosessista, suunnittelusta, tekijästä (?), paikan valinnasta, itse tatuoinnin ottamisesta... En ole itse ottamassa enkä edes harkitsemassa tatuoinnin ottamista, mutta minua kiinnostaa kovasti tuon ikuisen kuvan syntyprosessa (kuulostaapa viralliselta :D), ihan kuvataiteellisesta näkökulmastakin. :)

Ikä on 24 v.

8/452 | 

En tiedä, oletko tehnyt jo tällasta, mutta tyylisi kehittyminen, vaikka kuvien kera! Olisi kiva nähdä, miten oot aikoinas pukeutunut, ja se varmaan valaisi toivoa myös niihin, joilla on oma tyyli vielä hakoteillä :D

Sonja
9/452 | 

Tätä 18 v. tyttöstä kiinnostais ihan hirveesti nähdä kaikki sun omistamat ihanuuskengät ! Tiiän, saattaa olla hieman haastavaa toteuttaa jos niitä on niin paljon ku luulen, mut ainaki haluisin nähdä sellasia mitä ei oo kovin tiuhaan tahtiin blogissa vilahtanut :)) ja jos on jotain niihin liittyviä tarinoita, vaikka mistä oot löytäny ja miten, niin ois myös kiva kuulla ! Ja tietenki übersulosia kuvia niistä myös <3

Tepa
10/452 | 

Olisi mukavaa jos testaisit jotakin uutta urheilulajia. Kun joskus olet haukkunut itseäsi epäurheilulliseksi,niin eikö olisi aika tällaiselle kokeilulle? Ja kukaties voisit löytää uuden lemppariliikuntasi. :) Ja toinen postaus josta minä ainakin tykkäisin olisi se perus, että mitä ihonhoitotuotteita ja meikkejä olet havainnut hyviksi. Minulla on todella vaalea iho ja niin taitaa olla sullakin,joten meikkivinkit ei haittaisi :D Olen 15v tyttö Oulusta ja oon lukenut sun blogia jo kohta suunnilleen 2 vuotta(?) sulla on tosi kiva tyyli. Et ota muotia liian vakavasti vaan yhdistelet eri värejä ja kuoseja rohkeasti. Ja aijon lukea blogiasi jatkossakin ellei joku nyt sitten hypnotisoi sua vaihtamaan tyyliäsi varmalle musta-valkoinen-maanläheinen-ruskea-linjalle :D

Aino
11/452 | 

Postausideana olisi "näin stailaisin..." eli valitsisit jonkun julkisuuden hahmon/ihan kenet tahansa ja kertoisit vähän millaisen tyylin haluaisit kyseiselle henkilölle luoda:D

Ja ikää on se 16:)

Nittta 22
12/452 | 

Positiivisuutta kehiin! Ihmisten pitäisi löytää elämästään enemmän myönteisiä asioita. En väitä, ettetkö olisi myönteinen ihminen, joten siksi sinulle onkin helppo heittää seuraava ehdotus: Mikä oli paras asia tässä päivässä?

Ehdotan, että viikon ajan kirjoitat, mikä oli kyseisen päivän paras asia. Tämä haastaa sinut itsesi löytämään onnen jokaisesta päivästä ja ennen kaikkea onnellisuuden levittäminen on lukijoiden keskuuteen helppoa ja haastaa ihan jokaisen ihmisen löytämään onnen lähempää kuin uskoisikaan!

Ultramariini
13/452 | 

Sulla näyttää kuvien perusteella olevani ihan älyttömän kiinnostava koti ja sisustus. Olisi kiva nähdä vähän isompana kokonaisuutena "Kurkistus Nelliinan kotiin" ja kuulla jotakin tarinaa sisustuksen synnystä ja miksi juuri rokokoo ja tuollainen vintage-henkisyys on alkanut kiinnostaa. Sistustukseen hurahtaneelta lukijalta kää löytyy 16 vuotta. :)

anniii
14/452 | 

Kerro ihmeessä miten ja missä säilytät kaikki kenkäsi; ovatko nätisti rivissä hyllyssä alkuperäislaatikoissaan silkkipapereissa vai hujanhajan vaatehuoneessa? Ei siis missäännimessä tarvitse esitellä KAIKKIA kenkiä, siitähän tulisi kilometripostaus mutta siis onko ykköskorkkarit nätisti esillä koristeena ja lenkkarit parvekkeen nurkassa vai miten oikein lajittelet, eihän kaikki kenkäsi VOI mahtua eteiseen? Tulisi samassa pientä sisustuspostauksentynkääkin..

15/452 | 

ideoita tuli montakin aina kunnon Suomi-roadtripistä ja sen dokumentoinnista lähtien, mutta jotta vähän helpotettais bloggaajan tehtävää, niin tässäpä jotain vähän pienemmällä budjetilla toteutettavaa:

sä kun oot stailauksen saralla kunnostautunut jo ihan telkkarissa asti, niin oikeastaan 2 ideaa siihen liittyen. a) valitse vaikka kolme (tai enemmän jos innostut) itelles mahollisimman vierasta/inhokkityyliä ja stailaa ittes mahollisimman hyvin kunkin tyylin mukaseks. jos oikein rohkee oot, niin voisit vielä kulkea jokaisessa tyylissä päivän tai edes pari tuntia ihmisten ilmoilla ja postaukseen sitte kuvaisit tietty asut mutta mielellään myös tuntemuksia tosta ihmisten ilmoilla liikkumisesta :) b) valitse/arvo/jotain joku sun lukija ja tee sille "muodonmuutos" eli stailaat ja vaikka laitat hiuksia ja meikkiäkin lukijan toiveiden ja/tai oman mieles mukaan. jos lukija on vaikee niin ehkä kaverikin käy :)

ja ikää on 24 vee

16/452 | 

Muistan kun joskus vuosia sitten blogeissa pyöri tämä vaatekaapin hitit ja hudit -haaste ja mun verkkokalvoille on piirtynyt kuva sun hudit- osaston lateksisesta reiviasusta (sori, vieläkin naurattaa kun ajattelenkin sitä asua):D

Jotenka siis, mun mielestä ois hauskaa nähdä vaikkapa sun vaatekaapin outoudet tai ne todelliset hudit. Vaikka jotain sellaista, joita me lukijat ei mitenkään voitaisi odottaa sun kaapista löytyvän! Oon kuitenkin käsittäny, että aika lailla säästät kaikki vaatteesi, joten tämmösiä vaatteita varmaan löytyy?:D

Menee kyllä varmaan aika haasteelliseksi toteuttaa mut jos vaikka joskus vaatekaapin raivaamisen ohessa?:D

Terveisin Iinappi 21v.

17/452 | 

Voisit tehdä postauksen, johon olet koonnut vaikkapa 5-10 eri asua, joissa on kaikissa jokin sama vaatekappale (esim. joku hame)

Eli siis jotain "monta tapaa yhdistää jokin tietty vaate".

Ja iältäni olen 18 vuotta :)

Mmy
18/452 | 

Kesä– ja matkafiiliksissä ajattelin ensin, että toivepostaus voisi koskea haaveiden kesälomareissuasi tyyliin euroopankiertue tai aurinkorannikot... olet kuitenkin lentosi jo varannut, niin oletan näitä reissufiilareita olevan luvassa enemmänkin.

Siispä, haaste koskeekin pakkaamista! Mitä luulet tarvitsevasi matkalla, mitä tamineita tahtoisit käyttää matkalla (et siis välttämättä ota niitä mukaan tai edes omista kaikkea), miten saat kaiken mahtumaan mukaan? Matkan jälkeen voi toki myös kertoa mitä todellisuudessa olisit tarvinnut :D

Neiti 23v pakkailee nyt omia laukkujaan ja toivoo pääsevänsä reissuun tulivuorista huolimatta.

ira
19/452 | 

tahtoisin postauksen jossa kertoisit kauneusihanteista! mielipiteitä niistä miten ovat vaikuttaneet suhun jos ovat, miten ihanteet muuttuu iän myötä ja onko niistä haittaa nuorille jne.jne. ...

ite oon 18v ja taistossa syömishäiriötä vastaan, joten aihe koskettaa. se on myös tosi ajankohtanen ja mitä oon kattonu niin et oo juuri sitä käsitelly... mut siis se ehdottomsti on mun toive!

Gemma
20/452 | 

Hitto, heti ensimmäisenä ehdotettu samaa, kuin mitä itse mietin. No mutta tämä vähän eroaa tuosta ensimmäisestä, niin laitan tämän kuitenkin tänne...

ELI siis... Minun Tampereeni. Esittelisit Tamperetta sinun näkökulmastasi, ei niinkään mitään hienoja nähtävyyksiä, tai kaikkien turistien "must see" paikkoja, vaan mitkä asiat sinulle on tärkeitä/ rakkaita/mieleisiä täällä. Oli se sitten lähi-Siwan karkkihylly, Laukontorin tietty penkki, joku oma lenkkireitti metsässä tai oman talon pyykkitupa... Eli omalla tavalla hieman henkilökohtaisempia paikkoja (jos sellaisia on), mutta ei kuitenkaan liian henkilökohtaisia. Itsekin asun Tampereella, mutta tätä kautta saattaisi löytää hieman uutta perspektiiviä kaupunkiin (jos siis esittelemäsi paikat ovat julkisia) :)

Ja ikää oli kertynyt 24 vuotta.

hannatar
21/452 | 

Toivoisin sellaista postausta, jossa otat Sakun vaatekaapista vaatekappaleen tai useamman ja stailaat ne omaan tyyliisi sopiviksi. :) Ikää mulla on sunnuntaina 23. :)

NN
22/452 | 

Olisi kiva lukea lisää matkustuaiheisia juttuja. Niitä varmasti tuleekin nyt lisää sun Italian matkan takia, mutta lisäksi esimerkiksi missä paikoissa haluaisit käydä ja mitä haluaisit nähdä (:

ja ikä 15w

nimanni
23/452 | 

Haluaisin lukea siitä kuinka muokkaat/ teet kirpparilöydöistäsi itsellesi sopivia vaatteita. Olisi mukava nähdä kuvia siitä, millaisia kankaat ovat olleet ennen muokkausta ja mihin tarkoitukseen ne on alunperin tarkoitettu. Mikä on tällä hetkellä suosikkivaatteesi, joka on tehty kierrätyskankaasta.

Itse käyn usein kirpparilla ja löydänkin aika ajoin ihania kankaita verhojen/pöytäliinojen/liian isojen vaatteiden muodossa, mutta en ole ostanut niitä, koska en keksi mitä niistä voisi tehdä ja miten. Muutama kangasherkku minulla on ollut jo tovin säästössä, mutta en ole vieläkään raaskinut niitä hyödyntää.

Ikää 25 v :)

24/452 | 

Postaus idea: Kurkistus Nelliinan vaatehuoneeseen. Siis ihan kongrettisesti, tai vaatekaappiin tai mikä sulla nyt onkaan käytössäsi. Ja samalla esitellä vaatevaraston vanhimmat ja rakkaimmat helmet.

Olen 26.

aana
25/452 | 

Postausideana ois tärkeimmät tavarat, ois kivaa nähdä mitkä asiat/ tavarat sulle on arkielämässä tärkeimpiä. Rakas fillari ja sohva on tullut jo tutuksi, mutta vaikkapa asusteisiin, sisustusjuttuihin, ruokaan, nettisivuihin, kosmetiikkaan tms. liittyen. Ja tietty tarinaa ja selitystä päälle, miks on tärkeitä jne. Tästähän sais ihan kokonaisen juttusarjan, kun voisit käydä eri kategorioita läpi ;) Ja ikää on 29v.

Elina
26/452 | 

Haluaisin kovasti lukea postauksen aktiviteeteista, jotka tekevät sinut onnelliseksi. Ihan spesifejä asioita, vaikkapa pyöräily (missä mieluiten), tai luonnossa kulkeminen (mitä mietit silloin) tai tai... :) Sen voisi toteuttaa vaikka unelmapäiväni-postauksena, jossa kuvitat postauksen päiväsi tekemisillä, suunnittelet unelmiesi päivän ja mikä jottei vaikka toteuttaisit sen! :)

Täällä kirjoitteleepi 20-vuotias opiskelija Jyväskylästä. :)

mary
27/452 | 

Ois erittäin ihana nähdä postausta kera runsain kuvien ja opastuksen siitä, kuinka oot tehnyt osan nuista mekoistasi. Esim. se ihana valkoinen missä on niitä sydämiä :) Jos olet siis lähiaikoina ompelemassa mekkoa niin pliis tee meille rähmäkäpälille joku ohje siihen niin sais nuo omat kangasvarastotkin tuolta kaapista käyttöön! :) Tätä toivoopi 22v tytteli.

Anu
28/452 | 

Minusta on ihanaa että tykkäät ommella, pidän siitä myös itse. Taidat ommella enemmän tee-se-itse-katsotaan-mitä-siitä-tulee tyylillä, mikä on oikein :) Tiukkojen kaavojen ja ohjeiden kanssa ompelu ei ole kaikkein luovinta puuhaa. Olisikin mukava että dokumentoisit yhden ompeluprojektisi blogiisi mahdollisimman tarkasti. Mitä teit, miten, mitä kävi, ja luonnollisesti lopputulos. Siitä voisi saada vinkkejä myös omaan tekemiseensä ja ongelmakohtiin.

Aurinkoista kesää, tämä tamperelainen lukijasi on iältään 27v.

mybrandneweyes
29/452 | 

Mun mielestä oli aivan ylisiistiä (ja hauskaa ja söpöä) jos antaisit jonain päivänä Sakun valita sulle vaatteet ja kengät ym. eli koko asukokonaisuuden! :-------D Pitäisit asua koko päivän ja sit tekisit postauksen, jossa kuvaa asusta ja kertoisit mitä tykkäsit. Ja Sakun pitäs valita vaatteet sen perusteella, mikä sen mielestä näyttää hyvältä ja mistä se ite tykkää.

Ja ikää oli 18 :----------)

Kattttri19
30/452 | 

Heippa Niina! Näin kissaihmisenä minusta olis tosi kiva lukea postaus, jossa käsiteltäisiin nöpön elämäntarina :) Ihan alkumetreiltä tähän päivään asti. Kissojen kanssa sattuu ja tapahtuu, joten varmasti kirjoitettavaa löytyisi! Mukana esimerkiksi häijyimpiä temppuja ja rakastetuimpia hetkiä. Aurinkoisia kesäilmoja Nöpölle saakka :)

miu
31/452 | 

Itseäni kiinnostaisi lukea suosituksia ja omia lempparipaikkoja kesällä Tampereella. Olen miettinyt kesäksi pientä roadtrippiä Suomessa ja Tampereeseen en ole koskaan sen syvemmin tutustunut. Kiinnostavia liikkeitä, ravintoloita, puistoja yms saisi suositella! :)

Tiitii
32/452 | 

Enhän ole ihan väärässä; olethan naimisissa?

Olisi ihana -vaikka hääpäiväsi alla- kuulla muisteloita häistäsi, nähdä hääpukusi, kuulla ajatuksia häämuodista. Saattaako arvata, että itse olen menossa pian naimisiin? :D

Ikä 25v.

ansqu
33/452 | 

Plussat ja miinukset vaatekaupoille! :D Arvostelisit siis kaikki nämä perus H&M, GT, Vero Moda/Only, JC jne. kaupat, niiden hyvät ja huonot puolet. Myös kyseisten kauppojen ympäristöystävällisyydestä ja tuotteiden laadusta olisi mukavaa saada lisäinfoa.

Ikäni: 16v (kesällä 17v) :D

Jojo
34/452 | 

Olet tähän mennessä näyttänyt meille pikkuhelmiä sun kodistasi, esim sohva ja lipasto. Minua kiinnostaisi nähdä enemmän, jos olet tehnyt hyviä kirppislöytöjä kotiin ja jos olet muuttanut ne jollain tavalla, esim maalannut tai tehnyt muita fiksuja muutoksia.

Olen 25 v terveydenhoitaja.

Taru
35/452 | 

Minäkin ajattelin pakkauspostausta, mutta erityisesti sitä, mitä vaatteita nimenomaan otat matkalle, eli miten pääset mahdollisimman pienellä määrällä vaatteita mahdollisimman monipuolisiin yhdistelmiin. Eli mitkä ovat matkalaukun peruselementit jos haluaa matkoillakin pukeutua tyylikkäästi.

Lisäksi postaus; Italian parhaan pizzan/pastan metsästys! Mistä kaupungista löytyi paras (mistä surkein), saitko reseptin ravintolan pitäjältä jne...

33 -v. kahden lapsen äti.

lammas
36/452 | 

Olen mielestäni vähän kömpelö asusteiden kanssa ja senkin takia vaatetusbolgeja lueskelenkin. Olen vähän arka yhdistelmään värejä ja tyylejä. Esimerkiksi huiveja haluaisin käyttää, mutta lopputulos näyttää kaulassani joko ylikireältä kuristusköydeltä tai joltain muulta ei niin toivotulta. Toivoisinkin postausta tällaisita asioista, eli mitä kaikkea voi yhdistellä ja miten, ehkäpä ohjeita juuri kivojen huivien sitomistapoihin tai ohjeita/neuvoja/sinun näkemyksiä asusteiden käyttöön ylipäänsä?

Olen 28 ja löytänyt blogisin noin vuosi sitten, sen verran olen ehkä saanut vaikutteita, että voi laittaa päällensä jotakin muutakin kuin mustaa ja valkoista. Ja että hame sopii ihan aina kaikkeen

sonja
37/452 | 

hei nelliina! blogimaailma on täynnä nuoria tyttöjä kertomassa senhetkisistä trendeistä. ymmärtääkseni sinä olet iältäsi ihan aikuinen nainen, mieleltäsi kuitenkin sopivan nuorekas :) tyylisi on vahvasti juuri sinua, ajan trendeillä maustettua, mutta ihan selvästi nelliinaa. minua kiinnostaisi lukea siitä, miten löysit tuon oman tyylisi. siitä, milloin löysit juuri sinulle sopivat tyylit, millaiset asiat ovat ominta sinua ja siitä, missä vaatteissa tunnet olosi kaikista itsevarmimmaksi.

itse olen 21-vuotias lukija, joka vasta vuosi sitten sai sellaisen tunteen, että nyt näytän juuri sellaiselta kuin haluankin. sellainen hyvä olo, että tämä on minun tyylini, tässä tunnen olevani taas oma itseni.

Jenni
38/452 | 

Postaus kirjoista!

Olisi tosi kivaa kuulla millasta kirjallisuutta tykkäät lukea, ja ehkä että mitä tykkäät kuunnella :) Suosikkikirjailijoita, bändejä, kirjoja ja kaikkea sellaista kivaa!

Tahtoisin noista kahdesta lahjakortin Vero Modaan, ikää mulla on 15 vuotta :D

Henni
39/452 | 

En nyt jaksa lukea kaikkia kommentteja läpi, toivottavasti kovin moni ei ole toivonut tätä!

Eli tahtoisin että ottaisit kuvia asunnostanne, mielellään niin että olet itse niissä myös mukana :) Olen saanut sen käsityksen että sistustusmakusi on aika persoonallinen, eikä mikään perus skandinaavinen minimalismin ja vaaleiden sävyjen kannattaja. Voisit myös laittaa päällesi eri huoneisiin mielestäsi sopivat vaatteet!

En ole itse nähnyt blogissasi muita kuvia kodistanne kuin ne missä istut sohvalla, joten olisi kivaa nähdä enemmänkin!

epe
40/452 | 

Sellainen silmiämuljauttava Ette olisi ikinä uskonut- postaus niistä vaatekaapin "aarteista", mitkä ei ikinä päädy tänne blogiin asti, mutta ovat syystä tai toisesta kaappiisi päätyneet vois olla hauska. Ikä 25v.

Nata
41/452 | 

Sie olet tehnyt paljon postauksia ihan arkipäiväisistä jutuista (joka on hyvä!) ihanien asukuvien siivittämänä.

Siispä mieleeni juolahti vähän jotain erikoisempaa, eli mitäpä jos tekisitkin postauksen tämän hetkisestä unelmalomakohteestasi! Kertoisit miksi haluaisit lähteä juuri sinne, mitä nähtävyyksiä haluaisit käydä katsomassa, mitä haluaisit ostaa sieltä (löytyykö kohteestasim. jokin ihana tai useampi esim. merkkiliike, jossa haluaisit vierailla), kenen kanssa haluaisit lähteä sinne ja ylipäätään miten viettäisit siellä aikaasi.

Niin, tai voisithan sinä vaihtoehtoisesti kertoa mikä on ollut paras matkakohde missä olet käynyt, mikäli koet tuon "unelmalomakohde"-idean olevan liian työläs tai haastava (usein kun noita unelmalomia on useampia kuin vain se yksi...). :)

Ikä on 15 vuotta.

ES
42/452 | 

Postaus idea: Esittele sun tyyli-idolit eli mistä inspiroidut muodin suhteen, (esim. julkisuuden henkilöt, ystävät, blogit, kaupat, maat, tms)

Olen 27 v. lukija

Camilla
43/452 | 

Olen kolmetoistavuotias tyttönen ja minusta olisi tosi kuulla sinulta sellainen "parhaimmat asukokonaisuudet postaus". Toinen ihan loistava olisi sellainen että "päivä Niinan kanssa", jossa kertoisit päiväsi oikein yksityiskohtaisesti kuvien kera. Oppisimme tuntemaan sinut vielä paremmin ja luultavasti myös saisimme nauraa :D

Olet kiinnostava ihminen, haluisin tietää sinusta lisää!

uumi
44/452 | 

Olen 19-vuotias ja todennäköisesti muuttamassa ekaan omaan kämppään kesän jälkeen. Rakastan vanhoja huonekaluja kuten ilmeisesti sinäkin. Olisi siis huippua jos voisit tehdä postauksen unelmiesi vanhoista huonekaluista ja jakaa vinkkejä vanhojen tavaroiden osteluun. :)

45/452 | 

sellasia ideoita tuli mieleen, et vähän niinku se haaste, jossa olit samalla mekolla koko viikon, niin ottaisit kaapistasi yhden vaatekappaleen/asun ja pukisit sen niin monella tavalla ja tyylillä kuin osaat, asusteiden tai muiden vaatteiden avulla. joko niin että pysyt oman tyylin sisällä tai kokeilet kaikkea mahdollista mitä päähän juolahtaa. sit saisit leikkiä esim eri kampauksilla jne.

ikää 21, ja puol :D

milena
46/452 | 

minua kiinnostaisi kamalasti se, miten olet päätynyt just tähän hetkeen tai yleisesti se, mitä kaikkea oot elämässäsi kokenut ja miten se on vaikuttanut sinuun (vaikka vaatetukseesi?). muistatko esim. mitä sulla oli päällä kunp ensimmäisen kerran tapasit nyk. poikaystäväsi? :--)

EmmiEmmi
47/452 | 

Kauniita tyttömäisiä mekkojasi katsellessa olen usein ollut kateudesta vihreänä, kun en itse löydä tuollaisia täydellisen mallisia hamosia mistään halpaketjuista (eikä rahaa juuri muihin olekaan). Ompelukoneen omistavana, mutta ompelijan taidot hukanneena, olisi kiva saada jotain simppeleitä selkokielisiä ohjeita ja kaavojakin ompelemiisi nätteihin mekkoihin. Tiedän että teet mekot "muistista" omien mittojesi mukaan, mutta voisiko jotain perusmalleja tms. laittaa? Mukaan kuvia mekosta livenä ja muista ompeluvinkkejä ja "tee-se-itse" -osioita muutenkin! Kädentaidot kunniaan;)

Terv. 28-v. lukijasi

Sitruunajätski
48/452 | 

Nöpö-päivä!

Eli mielikuvitusleikki siitä millainen Nöpö olisi ihmisenä, miten pukeutuisi ja mitä tekisi. Nöpö on niin mahtava kissapersoona että olis mielenkiintoista todistaa sen olemusta ihmismaailmassa :D

Ja kuten tästä kypsästä postausideasta voi päätellä niin ikää on 22.

49/452 | 

Kengät on jo käyty, mutta haluaisin että tekisit postauksen kaikista mekoistasi. Yhdestä kerrallaan esimerkiksi ja niin että kerrot jonkin pienen tarinan siihen liityen. Siis miten se sinulle päätyi ja ehkä asustaisit sen kahdella eri tavalla. Tällaista toivoo Ansku 25 vee :)

50/452 | 

Piti miettiä hetkinen, koska olet sen verran kiva bloggari, että en oikein meinannut heti keksiä mitä haluaisin sinun kirjoittavan. :)

Tulin nyt kuitenkin pitkän ja hartaan pohdinnan jälkeen siihen tulokseen, että kuulisin mielläni lisää kissastasi Nöpöstä. <3 Meillä on myös kaksi kisua ja en koskaan kyllästy kissa-aiheisiin postauksiin! :))

Toki vielä jos juttuun saisi ujutettua tarinaa Minna Parikan kengistä, niin olisin ikionnellinen! Siinä yhdistyisi kaksi ihanaa juttua! Itse olen haaveillut Parikan kengistä ja myös parista laukusta jo useamman vuoden, mutta vielä en ole saanut sellaisia kaappiini ostettua. Lupasin ostaa itselleni jotkut niistä ihanista kengistä lahjaksi kun viimein valmistun, eli kahden vuoden päästä.. :))

Ikää tällä haaveilijalla on 25 vuotta.

Oikein lämmintä kesää koko perheelle! :))

laara
51/452 | 

En jaksa nyt lueskella mitä kaikkea on jo ehdotettu, kommentteja ja hyviä ideoita on niin paljon :) Mutta jostain tuli mieleeni että sellainen lempipaikka-postaus olisi ihana! Ei sellainen "päivä Niinan kanssa", vaan ihan sieltä täältä valokuvia paikoista joissa viihdyt tai joista on tärkeitä muistoja, vaikka entiseltä kotipaikkakunnalta, reissuilta tai menneiltä festareilta, Tampereelta, kauniita paikkoja ja kauniita kuvia. Vaikka joku top 5 paikoista joista on ihanimpia muistoja. Tai nakita Saku tai joku kaveri kuvaamaan niin voit itse loistaa siinä muistojen keskellä.

Mie tykkään nostalgisoida! :D Tämmöisen postauksen voisin itse toteuttaa jos bloggailisin, joskus rintasyöpään sairastunut tuttuni teki vastaavanlaisen valokuvausreissun rakkaimmista paikoistaan ja kattelin niitä nessuloota kainalossa. Onneksi jäi tämä kuvaaja henkiin kuitenkin :) Mutta tuollaista top-vitosta olisi mukavaa katsella myöhemminkin jos tulee vaikka muutettua tms. :)

Ja mie oon 24-vuotias susirajan kasvatti...

anni
52/452 | 

Heippa,

haluaisin ehdottomasti kurkistaa vaatekaappiisi ! kuinka huikean suuri se mahtaakaan olla? ;) ja kuinka ylläpidät järjestystä vaatekaapissasi/huoneessasi? vinkkejä aiheesta?

nimim. 26v kauhea sekasotku omassa kaapissa

nne
53/452 | 

Tee postaus Tampereen parhaimmista paloista, kauneimmasta paikasta tai rakennuksesta, parhaasta ravintolasta tai kaupasta, mistä vaan. Eli sellaisia paikkoja, jotka sun mielestä ansaitsee maininnan Tampereen parhaimapana palana. :) Niinja ikää mulla on 21!

eimii
54/452 | 

Haluaisin lukea/katsella postauksen sun vaatekaapista. :) Blogin nimi on "Nelliinan vaatehuone", mutta en muista parivuotisen lukija-urani aikana ainakaan nähneeni koskaan kuvaa sun vaatehuoneesta, siksi se kiinnostaisi. :) Haluan tietää miten ja kuinka tuollainen määrä vaatteita ja kenkiä saadaan ojennukseen. :D Joten paljastahan logiikkasi. ;) Miten olet vaatteet järjestellyt niin että kaikki löytyy, koska muistan että joskus jossain postauksessa mainitsit, että tiedät tasan tarkkaan jokaisen vaatteen (vai oliko se kengän) olinpaikan.

Ylipäätään koti-postaus olisi kiva, mutta tuo vaatekaappi nyt etupäässä ainaskii...! ;)

Emma, 22 vuotta. :)

Helen
55/452 | 

Saako ehdottaa monta? :)

- Vaatekaapin hirveimmät -postaus tai muuten vanhoja valokuvia vuosien varrelta, joissa koet näyttäväsi erityisen "edustavalta" :)

- X tapaa solmia huivi/vyö -postaus

- Postaus aluspukeutumisesta

Ikää on kohta 34v :)

Aatu
56/452 | 

Ideana periaatteessa: "Täydellinen Viikonloppuni" ja sen toteuttaminen kotikaupungissa, eli Tampere kaikille tutuksi. Aamupalaa Amurissa, Lounasta Laukontorilla tms. lempipaikkojasi ja kauppojasi, ja tietysti jokainen asu sopisi paikkaan. Oloasua kotona, illalliselle Marusekiin vähän hienompaa ja niin edelleen. Voisit jopa kaupata aviomiehelle ultimate parisuhde-treffi-viikonloppuna ;D

Yhdessä postauksessa, kotikaupunki, asut, lempitekemiset ja lempi ihmiset :)

Ja tällä neidillä ikää 19v.

MrsAgatha
57/452 | 

Kohta 31 vuotias lukija haluaisi nähdä postauksen siitä miten pukisit lapsesi jos sellainen sulla olisi! =) (Ja vaikkapa molemmat sukupuolet mukaan stailaukseen ettei tuu vain mekkopostausta kun näin pojan äitinä se olis melko tylsää... ;D)

58/452 | 

Minä (33v.) ja tätini (jonka puoti tuo Raari on) haluaisimme ehdottomasti tietää aivan kaiken niistä kirppareista joilla pruukaat pyöriä. Kuvia, löytöjä yms. Puoti ,joka on hullumaisen itsetekemisen esittelypaikka, perustuu kierrättämiseen ja on pienen kylän piriste, paikka josta toiset tulevat hakemaan inspiraatiota. Ja minä kun olen tädille taksi, bussi ja juna, haluaisin kuskata hänet hakemaan ideoita hiukan kauemmaksikin. Eli kirppareita, kiitos :)

AnnikaS
59/452 | 

Pieni historiikki sinun blogitaipaleesta. Johon laitat kuvia ja tietty vanhoja tekstejä ja mietteitä yms. ja katsot sitä tänä päivä ja kerrot oletko yhä samaa mieltä asioista tai vaikka vaatteista, kuin silloin ennen, kun kirjotit tekstiä. Uskon, että pitkän blogihistoriasi takaa löytyy monen moista aatetta ja vaatetta, mistä et ehkä ole samaa mieltä. Tai joku sen aikainen inhokki asia on nyt mielestäsi ihan tyylikäs :) Toivottavasti ihme sepustuksestani saa selvää :D

Katy
60/452 | 

Ois kiva nähdä postausta esineistä kotoasi, jotka kuvaavat omaa luonnettasi tai ovat muuten omia suosikkejasi! Lisäksi haluaisin kysyä, tiedätkö mistä mustia, useilla bloggareilla nähtyjä ristejä mahtaisi saada, olen niitä jo pitkään Tampereelta metsästänyt, mutten ole löytänyt. Sellainen suomalaisen suunnittelijan pitkässä narussa oleva, ilmeisesti muovinen, musta risti.. Ja ikää tällä Tamperelaisella on 19 vuotta ja vieressä istuvalla miniversiolla 10 kuukautta :)

Kepa
61/452 | 

Moi! Itse olen pyöritellyt mielessäni niin hullua ideaa kuin mitä jos esittelisit työpäiviesi tai vapaa-ajan aikana syntyneistä taideteoksia! Siis piirtelyistä, luonnoksista yms. Noin visuaalisena ihmisenä uskoisin sinun luonnostelevan vaikka asuja tai muuta! :D

T: 18 vee taidelukiolainen

63/452 | 

Tee Diy-juttu jostain vaatteesta tai laukusta ja kerro kuvin vaihe vaiheelta, miten sen teit. Semmonen opetuspläjäys, jossa kerrot myös, miten sait idean.

t.32v.laukkuhullu

64/452 | 

Oot varmaan aiemminkin postannut tästä aiheesta, mutta ois kiva lukea taas reilun kuvituksen kera sun tyylin elämänkaaresta. :) en nimittäin ite muista että oisit näiden parin kolmen vuoden aikana mitä oon sun blogia seurannu kirjoittanut tästä aiheesta "pintaraapaisua" enempää... Ja ihan lapsuusvuosista asti sit! t. nostalgiaintoilija, 22v.

Tuija
65/452 | 

Mie ku luin tuon siun postauksen, mieleeni tuli ensimmäisenä "Hahaaa! Eri tyylit!:D" Ois ihana lukee postauksia, missä pohdit eri tyylejä sekä voisit kertoa pieniä vinkkeä pukeutumisesta yms. siinä samalla. Ja varmasti ois siullekkii haastetta kerrakseen :D. Joo tiiän, että tyylejä on yhtä monta kuin on ihmisiä, mutta jos ottaisit ne "helpoiten" tunnistettavat: rokkari, gootti, hippi yms. Taii sitten lukijat vois ehittaa siulle eri tyylejä mistä kesrtoisit :) Sitten kaikille ois jotakin:3 Ois ihan hulvattoman hauska nähä siut pukeutuvan mitä erilaisimpiin tyyleihin ja vaatteisiin :D Tai jos, et itse halua, voisihan haasteeseen mukaan ottaa vaikka "näin tuunaat ystäväsi" :D. Ideoita heitteli iiiihan kohta 25 v. tytön tyllerö ^_^

mari
66/452 | 

Tee sellanen postaus jossa näkyy sun tyylin muuttuminen ihan mahdollisimman nuoresta asti! Paljon kuvia ja kaikki ne ihan kamalimmat lookit siis, jos vaan kehtaat laittaa :D

Tietenki jos haluisit olla vähän erilainen mitä monissa muissa blogeissa, niin voisit poimia jonkun lookin, josta et enää tykkää, missä on joku vaate, jonka omistat edelleen, ja sitten kasata semmoisen nykyisen tyylisi tyyppisen lookin sen ympärille.

Anteeksi tuo relatiivisivulausehässäkkä edellisessä lauseessa, sisäinen pilkunvilaajani pakotti laittamaan pilkun joka väliin ! :D

Ikää on 16 vuotta.

AnneH
67/452 | 

seniori 43v ?? =D .....no enpä ole ainoa, ystäväkaartiani löytyy lukijoista myös...

Aikuiselle tuo pieni burleskihenkisyys sopii oikein mainiosti. Kyllä se aina tuulipuvut voittaa =D muha!!

Postausta arkeen liittyvissä jutuissa - milloin ampuu jo yli, vai ampuuko??...tai mitä sitten jos ampuukin ;D ..... bilepukeutuminen tuntuu olevan helpompaa, kuin tyylikkäänä arkeen. .... ja jotain juttua asustamisestakin voisi olla: mätsimätsi tai ei mätsiä......

A
68/452 | 

Sinulla on (mielestäni lähes ilmiömäinen) tuuri, mitä tulee kauniiden, vanhojen, tuunattavien/entisöitävien huonekalujen bongaamiseen. Siksi minua kiinnostaisikin eritoten tuo bongaamisen aikaavievä ja jalo taito: mistä kannattaa etsiä, millä tarkkuudella ja ajoituksella jne. Miten suunnittelet entisöinnit/tuunaamiset/maalaamiset ym. Vieläpä kiinnostaisi sekin, mistä ammennat inspiraatiosi projekteihin: lehdistä, netistä, fiiliksestä vai vaikka kissan tassuista!

Rakastan vanhan ja uuden yhdistelemistä. Uudet löydän kyllä, mutta ne vanhat ihanuudet eivät tahdo kirveelläkään kävellä vastaan.

Apajien kohteita ei toki tarvitse paljastaa, mutta koko proggis ajatuksesta toteutukseen kiinnostaisi.

p.s. 24 v.

O.
69/452 | 

Postauksen idea:

Tyylini kehitys

Elikkä kuvia & tarinoita siitä, miten tyylisi on kehittynyt muutaman vuoden aikana, miten nykytilanteeseen on tultu. Eli ei muuta kun arkistoja penkomaan.. :D

Ikäni on 21.

ananas
70/452 | 

Heh, tää idea on ihan kaheli. Mutta, matki muutama päivä jonkun julkkiksen tyyliä ja tee siitä sitten postaus. Se julkkishan voi olla joku tyylillisesti sua muistuttava tai sitten vaan joku johannatukiainen :D

Ikää on 22 vuotta

Jenna
71/452 | 

Lisää ihanasta Nöpöstä! Kaikki mahdollinen tieto, kissat on ihania :D ♥

Olen 13. :)

henna
72/452 | 

Postausideani on asubongailu festareilla.

Muistaakseni olet kova Ruisrock -fani ja tänäkin vuonna varmasti siellä paikalla. Voisit kuvailla mielenkiintoisia asuja vastaantulevien ihmisten päällä.

Inspiroidun aina itse varsinkin ulkomaisen festarikansan pukeutumisesta, ja olisi vaihteeksi kiva nähdä miten suomalaiset hoitaa homman kotiin!

Ikää löytyypi 21 vuotta :)

Ansa
73/452 | 

Haasta lukijat stailaamaan sinut ja tekemään esim. kollaaseja stailauksista! Olisi jännää nähdä, miten lukijat tyylisi näkevät ja miten he osaisivat loihtia sinulle kenties jotakin yllättävääkin. Postaukseen voisit kerätä parhaimpia stailauksia perusteluineen. Lukijatkin voisivat myös äänestää suosikkinsa!

74/452 | 

Mielipiteitäsi miesten pukeutumisen suhteen. Varsinkin Suomessa. Mikä on asia mitä kauhistelet jos miehet käyttävät, minkälainen ja tyylinen miesten pukeutuminen sinua itseäsi kiehtoo? Tunnettuja miehiä, joiden puketumisesta pidät? : )

sofie
75/452 | 

Ehdotan, että pukeudut esimerkiksi viikon ajan joka päivä jonkin kaupungin inspiroimana.

Etsit kuvia, jotka kuvaavat mielestäsi kaupungin tunnelmaa ja etsit samaisen tunnelman vaatekaapistasi! Eikä haittaa, vaikka kaupungeissa ei olisi käynyt, ennakkoluulot on yleensä hauskoja.

Ja ikää on 22 vuotta.

Ameleontti
76/452 | 

Olisi mahtavaa jos tekisit postausta siitä, kuinka pituutesi vaikuttaa pukeutumiseesi! Jaksan vain aina ihmetellä, miten löydätkin (omatekemien vaatteiden lisäksi) sellaisia mekkoja, jotka ovat lyhyitä, mutta eivät liiiian lyhyitä... Joudutko usein jättämään paidan rekille, kun se aiheuttaa liikaa ysäri-napapaita-viboja ja meinaako säädyllisyys koskaan kärsiä lyhyiden hamosten kanssa? Jaa niin ne perustelut: nimim. Ameleontti 22v. ja 180cm. ;)

Anne
77/452 | 

Mun toivepostaus olis ollut tuo epätyyliviikko eli pukeutuminen sinulle ei tyypillisellä tyylillä. Mutta koska luin ohjeesi vastaisesti kaikki kommentit läpi, en nyt sitten ehdotakaan sitä.

Olis kiva saada postaus elämänkaareni/ merkittävät etapit elämässäni pukeutumalla kerrottuna. Ekstraksi vielä meidät lukijat arvailemaan, mitä etappia mikäkin asu kuvaa.

80/452 | 

Olen aina ihaillut sun hiuksiasi, ne on vaan nii täydelliset! Haluaisinkin postauksen jossa kertoisit miten laitat hiuksiasi ym, ja jos sulla olisi jotain juhlakampaus vinkkejä :)

Lisäksi teidän ihanasta Nöpö kisusta tulee aina niin mieleen meidän Oliver kisu, joten en pane pahakseni jos jatkossakin kirjoittelet tänne Nöpön kuulumisia :)

81/452 | 

Tuli mieleen sellainen idea, että viikon ajan toteuttaisit oman vaatekaappisi vaatteilla eri tyylejä. Saisit siis käyttää vain vanhoja vaatteitasi, mutta joka päivä yrittäisit kyhätä niistä esim. hippityylin, rocktyylin, vintagetyylin jne. Tarkoitus ei olisi naamiaiset vaan käyttökelpoisia asukokonaisuuksia.

Ja ikää oli 25. :)

hheidi
82/452 | 

Tampere-postaus! Oon muuttamassa Rovaniemeltä Hämeenlinnaan viikon päästä, eli ei todella oo tuttu paikka (ellei Särkänniemeä lasketa:D). Ja juttujen mukaan Hämppä on pikkukaupunki, nii luultavasti tulee vierailtua Tampereellaki useesti. Siis erilaisia vaate- ja muitaki pikkukauppoja, kahviloita, fiilistelypaikkoja, mistä saa parasta ruokaa, kampaamoja. Ja tietysti kenkiä!:)

terkuin kohta 22-vuotias Heidi, jonka etelämmäsmuuttohaaveet viimeinki toteutuu!

Saija
83/452 | 

aina kun jossain postauksessa tulee jossakin muodossa ilmi tatuointisi, innostun aivan mahdottomasti! haluaisin siis kuulla enemmän tatuoinneista, mitä sinulla jo on ja mitä olet hankkimassa. Olisi myös kiva kuulla millaisista leimoista pidät ylipäätänsä, ja millainen tatuointi on hienoin minkä olet nähnyt. Ikää löytyy 18-vuotta

84/452 | 

Ois ihan mahtia nähdä JOKAIKINEN sun omistama kenkäpari mutta saattas olla kilometrin mittanen matka skrollittavaa postausta :D Tosin, mikäli se kilsa on ihania kenkiä niin en yhtään vastusta...

Meikkauspostaus tai yleensäkin videoita, esim. sun hiusten kihartamisesta ois tosi kiva nähdä! :) Ja joku tyylillinen aikajana, mikäli on mahdollisuus skannata vaikka vanhoja valokuvia alkaen Niina 5v! :-)

Superkauniista tatskasta ois myös kiva kuulla ja nähdä lisää, mutta ymmärrän ettet ehkä halua niin henkilökohtaista asiaa esitellä ja se on ihan ok! :)

hebluffed
85/452 | 

Ihan tähän alkuun; 18-vuotias tyttö täällä seurailee postauksiasi :----)

Toivoisin postausta menneisyydestäsi. Lähinnä kuvia, miltä olet näyttänyt ennen (millaiset hiukset, millainen tyyli jne) ja missä vaiheessa ns. löysit nykyisen tyylisi ja mikä sinua siihen inspiroi aikanaan. Perusteluina, että mielestäni on hirveän mielenkiintoista lukea/seurata, kuinka ihmisten tyylit kehittyvät, mistä he saavat inspiraationsa ja mistä he ovat ulkonäöllisesti kiinnostuneita. :-----)

Marika
86/452 | 

Joku vinkki-postaus, missä sä annat vinkkejä pukeutumiseen ja ulkonäköön muutenkin sun omasta näkökulmasta :D

Tyyliin onko kenkien ja laukun värin oltava aina sama yms.

Terkuin Marika 17v.

Nnu
87/452 | 

Oot kertonut monessa postauksessa kuinka tykkäät tehdä noita muodonmuutos/tyylimuutoksista muille. Olis hauska nähdä, että joku esim. sun paras ystävä tekis sulle tyylimuutoksen. Eli sun kaveri sais päättää miten haluais sun pukeutuvan. Voisi olla mielenkiintoista nähdä sut pukeutuneena jotenkin aivan erilailla. Samalla siinä tulis myös sulle vähän uutta näkökulmaa miten voisit pukeutua ja mikä muiden mielestä sopii sulle. Tähän tietenkin kuuluisi kuvat ennen ja jälkeen tyylimuutoksen. Ja mun ikähän on muuten 22.

emmu
88/452 | 

Kaikki kenkäsi. Jookojookopliis. Ois ihana nähdä postaus jossa todella esittelisit niin monet kenkäsi kun millään jaksat vaan kuvata, sun kengät on aina niin nättejä ja pirteitä että niitä vois tuijotella pitempäänkin ! :-) Ikää oli 18 v.

89/452 | 

Yleensä naistenlehdissä on ohjeita siihen, mitä perusvaatteita vaatekaapissa kuuluu olla. Sinä voisit tehdä sen sijaan postauksen, jossa kerrot, mitä vaatekaapissa ei kuulu olla! Muistelen nimittäin, että sultakin puuttuu se perus-siisti-jakku ja kauluspaita :)

Olen 25vee :)

Annika
90/452 | 

Ehdottaisin postausta sinulle tärkeimmistä/mieleenpainuvimmista/kiinnostavimmista tapahtumista Tampereella. Ajattelin myös tuota Tampere kuvina Niinan silmin postausta eli saisimme lukea sinulle tärkeimmistä paikoista Tampereella. Ex- Tamperelaisena olisin utelias näkemään olisiko listalla samoja paikkoja kuin itselläni :)

Olen 25-vuotias.

Eve
91/452 | 

Toivoisin postausta aiheesta Home is where my heart is - eli Sinulle (tavalla tai toisella) tärkeistä paikoista :)

Tällä fanilla on ikää vielä tovin ajan 26 :)

katrin
92/452 | 

olisi mukava lukea asioista mistä olet onnellinen! Kuvien kera. Asiat voivat tietysti olla pieniä ja muiden silmissä olemattomiakin, mutta asioita mistä sinulle tulee hymy huulille! Negatiiviset asiat voi sitten kättelyssä heittää roskikseen ja itsekin voit sitten välillä muistuttaa itseäsi ihanista asioista! :) itse olen 20vuotias opiskelija, pohjanmaalta kotoisin ja tänään minut teki hirveän onnelliseksi vesisade. :)

Jennni
93/452 | 

must olis kiva jos tekisit postauksen sellasest ku et mikä näyttää hyvältä lyhyen päällä, muttei sitten taas pitkän päällä (samat vaatteet siis molemmilla päällä) ! ja samal periaatteel taas et sellaset vaatteet pitkäl mitkä ei sovi lyhyel ! :p toivottavast ymmärsit nyt mitä meinaan : D ja ikää on tosiaan 18vuotta ! : )

Essie
94/452 | 

Olisi mukava saada tietää sinun kokemuksesi julkisessa mediassa olemisesta ja miten bloggaaminen on vaikuttanut sinun elämäntyyliisi ja olemukseesi. Miten nykyään käyttäydyt ihmisten kanssa ja onko bloggaamisesta koutunut jotain negatiivista sinulle. Se varmasti kiinnostaisi monia ja valistaisi ihmisiä käyttämään oikein esim. julkista mediaa ja muutenkin käyttämään nettiä oikein! :) P.S ikää 17 viikon päästä 18 :P ihanan pirtsakka blogi!

Minna
95/452 | 

Kerro meille siun unelmien kodista landella! Millaisesta te olette Sakun kanssa haaveilleet? Iiiihan kaikki sisustuksesta pihapiiriin, ja minkätyyppistä mummonmökkiä tms. olette miettineet! Fiilistelyvalokuvia mukaan kiitos :)

Olen itsekin pikkukaupungista maalta kotoisin, ja olen alkanut haaveilla takaisin maaseudun rauhaan kaupungissa asuttuani, mitä en kyllä ikinä teinivuosina olisi uskonut...

Minna 22 v.

Laura
97/452 | 

Olisi kiva kuulla, kuinka tyylisi on vuosien saatossa kehittynyt ja muuttunt ja niitä jokaisen vuosiin mahtuneita tylimokia :) tietty kuvat piristäisivät tätäkin postausta. Niin ja ikää on 26 ja risat.

essi
99/452 | 

olisi kiva kuulla sun lapsuudesta :) esim. pyytää sukulaisia kertomaan millainen olit pienenä ja voisit kertoa parhaita lapsuusmuistoja ja esitellä vanhoja kuvia. Ikää on 15 v.

Cilla
100/452 | 

Parikymppistä urheilijatyttöä kiinnostaisi nähdä Nelliina testaamassa kotikaupungin liikuntatarjontaa! Kyllä - muistan kuinka olet kertonut ettei urheilu ole sydäntäsi lähellä, mutta jaksan siitäkin huolimatta vakaasti uskoa että perus pallottelua ja aerobicia vieraammista lajeista saattaisi löytyä oikeita helmiä!

Siinäpä siis idea postaukseen, jolla saattaisit myös innostaa ja rohkaista samoin ajattelevia lukijoitasi:)

Johanna
101/452 | 

Toivoisin sinunen tekevän postauksen unelma päivästäsi.

Eli kertoisit mitä kaikkea tekisit täydellisenä päivänä, missä sitä viettäisit ja kenen/keiden kanssa. Mikä olisi se taivaallisin ruoka jota maistelisit yms.

Ja asiaan kuuluvasti mitään rajoituksia ei siis ole ja leikitään, että vain taivas on rajana ja jos rahasta puhutaan niin leikitään myös, että raha pinoja pursuaa joka lävestä ja kenkien sisältä, joita tunnetusti sinulla riittää (=rahasta ei siis ole puutetta).

Tälläinen postaus kertoo sinusta itsestäsi mielestäni valtavan paljon ja siitä mikä sinulle on elämässäsi tärkeää.

Terkuin Johanna 18v (:

anstiina
103/452 | 

Kun kerran ehdottaa aihetta saa, niin pakko sitä on onneaan koettaa. Ideaoita olis tuplamäärä mulla, joista saat itse valita mitä annat tulla. Miten olisi vaikka pakinaa parisuhteesta, tai vaikka ihan suomalaisesta kulttuurista. Ei niin kovin syvällisesti tarvi sinusta ja hänestä puhua, mutta olis kiva joskus kuulla miltä avioelämä mahtaa sinusta tuntua. Onko jotenkin erilainen olo rouvana, kuin mitä se elo oli neitokaisena. Ja kuvituksena voisi sitten olla vaikka, jokunen sydän, halaus, oma rakas taikka. Ja tuohon toiseen aiheeseen saat itse valita tarkennuksen, johon voisi yhdistää vaikka hauskan videon tai kuvituksen. Ois vaan kiva kuulla sun suusta, mitä mieltä olet vaikka suomalaisesta puusta. Siinä ois pari ehdotusta multa, odotan innolla mitä saamme kuulla sulta.

Kauheeta kun alkoi 27-vuotias runonsuoni sykkimään. :D

appelsiini
104/452 | 

''Miten pukisin lapseni-postaus olisi kiva, sillä olisi hauska tietää millaisista lastenvaatteista tykkäät, olisiko ne samantyylisiä kuin omat vaatteesi vai ihan toista maata :D

Myös tyylisi kehittyminen vuosien varrella olisi hauska nähdä. Ihan mielenkiinnosta, millainen pukeutuja olet ollu vaikkapa 16-vuoriaana ;D

Lisäksi siitä, miten silloin joskus päätit blogisi perustaa olisi hauska lukea, ja se saattaisi rohkaista muitakin aloittamaan bloggailun...?

Blogisi on ihana, piristävä, raikas, pirteä ja erottuu joukosta. Olet ehdottomasti lempibloggarini ja hauskoille jutuillesi saa nauraa usein vedet silmissä! Kiitos siis sinulle ja mahtavalle blogille, joka aina piristää päivääni(:

P.S. Ikää löytyy 13 vuotta ja risat

105/452 | 

Joku mukin mietti toimiiko koska omat viestinikään ei näy edes 10min odottelun jälkeen.. Laitetaan uusiksi

Täällä on tullut paljon hyviä ideoita joista haluaisin kuulla, mutta omani kuuluu näin:

Haluaisin kuulla sinusta, miten sinusta tuli sinä. Kertausta oman elämän vaiheista aina lapsuudesta tähän päivään. Olisi hauska kuulla koska olet tavannut ensimmäisen poikaystävän, millaista lapsuutta vietit, yläaste? Miten olet kasvanut/muuttunut näinä vuosina? Mitkä asiat ovat edelleen sinulle tärkeitä jotka olivat vaikka lapsena.

Mielestäni muistot ovat ihania ja toisten muistoja on hauska kuulla koska eri ihmisille erilaiset asiat ovat tärkeitä. Voisit myös laittaa kuvia elämäsi varrelta jotka ovat sinulle tärkeitä/hauskoja joille jaksat edelleen nauraa. Tämän ei tarvitsisi olla mitenkään kovin henkilöhtainen jos haluaa sen voi värittää huumorilla!

Ikää minulle tulee keskiviikkona 22

Tuuli
106/452 | 

Sellanen Niinan aarteet -postaus, jossa esittelisit jotain sun rakkaimpia ja tärkeimpiä esineitä/vaatteita/kenkiä/ihan mitä vaan. Mulla on tapana kiintyä ja kehittää tunnearvoa vaikka mihin ihmeellisyyksiin ja sanokoon muut mitä vaan mutta mun mielestä ne huolella vaalitut jutut voi kertoa ihmisestä paljonkin. Kiinnostais tehdä kurkistus sun aarteisiin.

Niin ja mä oon 18v vielä muutaman kuukauden ;)

Soni
107/452 | 

Sinä olet jo aikaisemmin stailannut kavereitasi ja tv:ssäkin, mutta olisi hauskaa nähdä sinut stailattuna. Olen elätellyt ajatusta siitä, että antaisin kaverini stailata minut sellaiseen lookiin, mikä sopii minulle hänen mielestään tai mihin en itse ikimaailmassa tarttuisi itse. Olisi siis mielenkiintoista nähdä, miten erityylisen sinusta saisi - etenkin kun sinun oma tyyli on aika selväpiirteinen.

Minä olen 23-vuotias.

Mariluu
108/452 | 

Haluan ehdottomasti kunnon Italian-tournee postauksen maisemineen, ruokineen ja muotijuttuineen!!! :D Terv. Maria 30v.

marai
109/452 | 

Kesäloman ja -matkojen ollessa oven takana, olisi tosi hauska, jos esittelisit oman matkalaukkusi luottovaatteet&tuotteet.

Saimi Hoyer hehkutti jossain Woolfordin sukkaputkea (?), onko sulla vastaavia luottovaatteita, jotka on pakko pakata mukaan ja jotka taipuvat melkein miksi tahansa vaatekaappaleeksi?

lauraaa.
110/452 | 

Toivoisin postausta sun hiuksistas, eli minkälaisia kampauksia tms. teet jne. :D

Ja ikää täällä oli se 14 vuotta eikä suotta:D

Mariluu
111/452 | 

Ai niin ja perustelut. Italia-postaus sen vuoksi että haluan kuulla, onko se Bergamo niin ihana kuin väitetään ja uskon että kuvasi + kertomuksesi välittää hyvin tietoa myös Milanosta. Saa siis ideoita ja ajatuksia omaan mahdolliseen pohjois.Italian reissuun. :)

112/452 | 

En oo kattonu muita kommentteja, mutta veikkaan että tätä toivoo muutkin - olis nimittäin tosi tosi kiva nähdä sun tatuoinnit :---) En muista vähään aikaan myöskään nähneeni sulla ihan perus "päivä kuvina"-postausta, olis kiva sekin :)

meikämanne täytti viikko sitten 19.

Maria
113/452 | 

Hei

33 vuotias kahden lapsen kotiäiti haluaisi tietää montakin asiaa.

Ensinnäkin ompelukset, mietitkö mallin päässäsi, ostatko ensin kankaan, miten etenet. Ja sit tosissaan millaisella mallilla ompelet, miten toteutat.

Toisena seikkana kiinnostaisi sellainen luottokamat tai vaatteet joita ilman ei pärjää, yhdisteltävät vaatteet jne. Eli siis millä avulla saat vaikka viikon vaatteet hoidettua.

Kolmanneksi kovasti kiinnostaisi vaatteittesi säilytys? Minne kaikki mahtuu.

Neljäntenä vielä ne kaikista "hävettävimmät" vaatekappaleet joita ei voi heittää menemään mutta mitä ei oikein voi pitääkään...

Ehkä liikaa pyyntöjä mutta näistä saisi taas pian edustuskelpoisia vaatteita etsivä apuja:)

ava
114/452 | 

Blogiasi KAUAN seuranneena haluaisin nähdä postauksen sinusta jossa tukka ei olisi naamalla! Tukkasi on aivan ihana mutta olisi kiva nähdä sinut muutenkin kuin piilossa tukkasi alla!

Tämän postauksenhan voi toki yhdistää johonkin muuhun, vaikkapa päivän asuun!

Ihana blogi! Ja ihana tukka! Ja vielä ihanempi tyttö!

-ava, 28v-

vilhelmiinax
115/452 | 

Heippa! Mulla tuli ainakin semmoinen idea, että käyttäisit julkeasti jotakin hyvää ystävääsi hyväksi ja stailisit hänet ja meikkaisit oman tyylisi mukaisesti ja hän sitten vuorostaan sinut. Kiertelisitte kauppoja ja sovittelisitte sen hetkisen tyylin mukaisesti. Näkisi vähän erilaista tyyliä ja miten onnistuu stailaaminen =) voisi olla ystävästäkin mukavaa !

Olen 18-vuotias ja vähän erityylinen kuin sinä, mutta ehkä yksi syy miksi blogiasi olen lukenut jo monen monta vuotta on kissasi ja mahtava kirjoitustyylisi! Niin ja tietysti synnyinkaupunkini Tampere =)

Ainiin tähän loppuun vielä, että etkös ollutkin Lontoossa huhtikuussa pari vuotta sitten? Silloin olin kaverini kanssa Lontoossa synttäreinäni ja näin aivan varmasti sinut Oxford Streetillä! Olit pukeutunut semmoiseen ihanaan mekkoon ja meinasin helmasta tulla nykäisemään mutta en sitte millään malttanut. Oli ihana synttärilahja kuitenki nähdä sinut=)

Ja toinen, apua olen armoton stalkkeri =D oli Tampereen Fashion Stock Salessa ei nyt tänä vuonna vaan viime vuonna jos nyt en taas väärin muista =D silloin ilahduin siitä rohkeudesta joka sinulla on käyttää pitkänä korkokenkiä! Itse olen 180 senttinen ja en millään kehtaa käyttää kun olen muita päätä pidempi :-/

Semmoista! =) Toivottavasti tykästyit postausideaan ja lähtisi todella kaivattu lahjakortti tulemaan ;-)

medley
116/452 | 

oli hauskaa lukea sohvanhakureissustanne ja vielä hauskempaa olisi lukea ja erityisesti nähdä kuvia kodistanne ihan kokonaisuudessaan! uskon, että teillä on persoonallinen ja hauska koti - niin ainakin yksityiskohtaisesti esiteltyjen namupalojen perusteella olen päätellyt.

ja ikää tällä lukijalla on 21 vuotta :)

smes
117/452 | 

Olisi mukavaa, jos tekisit postauksen, jossa ystäväsi kertoisit sinusta, esimerkiksi miten olette tutustuneet ja millainen olet heidän silmissään. Tai vaihtoehtoisesti voisit kirjoittaa siitä, millainen Sinä itse olet ystävänä. Vaikutat kivalta ihmiseltä, niin olisi hienoa saada lukea, millainen olet ystäviesi tai itsesi mielestä. :) (Tiedän, perustelu on vähän ontuva...)

19-vuotias olen.

118/452 | 

Kukkuu! Tahtoisin (minäkin) kurkata sun vaatekaappiin ja sen sisältämiin aarteisiin! Oivoivoi, tai älä ehkä sittenkään koska saattaisin löytää itseni sun oven takaa kinuamasta niitä itelleni ;-) Eiku joojoo, esittele ihanimmat kengät+laukut+vaatteet = koko vaatekaapin 10lemppareinta juttua! Ehkä +1 jos et pysty päättään ;)

Anna
119/452 | 

Hmm. Vaikka plaraisin blogiasi pitkälle taaksepäin, löytäisin tuskin ainoatakaan "päivän asua" joka olisi mennyt pahasti pieleen. Mutta veikkaanpa silti, että meillä jokaisella on muistissa, ja mahdollisesti myös ikuistettuna omat tyylimokamme! Joten postausideani on, että paljastaisit hetket kun sinun pukeutumisesi on mennyt pahasti pieleen! Itselleen nauraminen on välillä ihan hyvästä ja meille lukijoille lopputuloksena voisi olla hupaisa kontrasti tähän päivään verrattuna:)

120/452 | 

Kukkuu! Tahtoisin (minäkin) kurkata sun vaatekaappiin ja sen sisältämiin aarteisiin! Oivoivoi, tai älä ehkä sittenkään koska saattaisin löytää itseni sun oven takaa kinuamasta niitä itelleni ;-) Eiku joojoo, esittele ihanimmat kengät+laukut+vaatteet = koko vaatekaapin 10lemppareinta juttua! Ehkä +1 jos et pysty päättään ;)

ja ikää löyty 20vuotta :--)

Abe
121/452 | 

Ajattelin ensin ehdottaa postausta tyylin muutoksesta vuosien varrella, mutta päätinkin vaihtaa sen Nelliinan tyyli tulevaisuudessa-postaukseen. Minkälaisen tyylin haluaisit 10, 20 jopa 30 vuoden päästä? Mitä vaatteita meinaat säästää ajatellen "tämä on tyylissäni mukana kymmenenkin vuoden päästä".

122/452 | 

Vitsit että pitikin pohtia kauan, ja silti en osannut päättää yhtä ideaa, joten tässä tulee kaksi:

Jos minä olisin muotisuunnittelija...

Rakastan kuolata aina kaikkien ompelutaitoisten tekeleitä ja olisi ihana jos tekisit postauksen, jossa toteuttaisit unelmavaatekappaleesi ja kuvaisit sen kaikki valmistusvaiheet. vaate voisi olla jotakin sellaista, mistä olet jo pitkään haaveillut, mutta mitä ei kaupoista ole löytynyt.

Urheiluvaatteet-postaus

Vaikka olet sanonut, ettet kovin urheilullinen ole, olen varma että sinunkin kaapistasi jokunen urheiluvaate löytyy. En vain osaa kuvitella miltä näyttää tuntemamme mekkotyttö-Nelliina lenkkipolulla!

Ikää on 15 vuotta ja olen seurannut blogiasi parisen vuotta.

Andy
123/452 | 

Tahtoisin, että teet päiväni kuvina-postauksen, ihan vaikka jostain kesäpäivästä, ei mitään erikoista tekemistä tartte olla. Tämä varmasti kiinnostaa monia, ja kuvat aamukahveista ja kissojen sekoilusta eivät ole liian tylsiä ;)

124/452 | 

28-vuotias (siis muumio) täällä haluais postauksen siitä millainen on sun tämän hetken näkemys täydellisestä kodista, siis sellaisesta, johon haluaisit muuttaa asumaan sitten, ku sen aika on. Omakotitalo korvessa tais olla täällä moneen kertaan aiemmin mainittukin, mutta kaipailisin lisää yksityiskohtia: kuinka suuren/minkä tyylisen/jne. talon ja pihan haluaisit löytää, mistäpäin Suomea ja sen semmosta.

Voihan olla, että toiveet muuttuvat vuosien saatossa ja lopullinen unelmatalo olisikin sitten aivan toisenlainen kuin millaisen asuinpaikan postauksessa kuvailit, mutta se vois olla sunkin kannalta hauskaa lueskella jälkikäteen kuinka ne omat toiveet ja näkemykset ovat ajan myötä muuttuneet. :)

Karoliina
125/452 | 

Postausaihe: Kuinka pukea eilaisia mekkoja ja hameita moneen eri tyyliin sopivasti. Ja ikää löytyy 15 että varmaan tähän nuorimpaan lukijakuntaan kuulun :)

iiiida
126/452 | 

Haluaisin nähdä postauksen sinun nuoruudestasi ja siitä miten tyylisi on muuttunut matkan varrella !

Olisi myös kiva nähdä postaus jonkin päivän aikana syömistäsi ruoista (+niiden resepteistä) Ja ikää minulla on 14 vuotta (---:

127/452 | 

Hups, perustelut jäivät kelkasta. :p Nehän ovat siis kaikessa yksinkertaisuudessaan semmoset, että ite haaveilen siitä omasta talosta aivan hirmuisesti ja muiden näkemykset samasta aiheesta, unelmatalosta ja -pihasta, omine perusteluineen kiinnostavat. :)

Mytty 27v
128/452 | 

Haluaisin lukea juttua siitä miten tyylisi on muuttunut vuosien varrella. Perheeni ei ollut nuoruudessani mitään valokuvaajaintoilijoita ja omat nuoruusvuosien "päivän asut" on jääneet tallentumatta. Ehkä siitä syystä tämä kiinnostaakin niin, kun itse ei enää muista omia noloja tyylimokia niin selvästi! Tähän voisi ekstrana lisätä kengistä koostetun jutun, onko esim jotain kenkiä joita vieläkin käytät vuosien takaa tai noloja kenkäpareja teini-iästä jotka haluaisi haudata maan alle, mutta äiti päättänyt säilyttää varastossa?

Pippuri
129/452 | 

Kengät, kengät, kengät. Niitä on sinulta paljon toivottu ja niistä olet paljon kirjoittanutkin.

Toivoisin kuitenkin, että tekisit postauksen kaikista kengistäsi, joita sinulla vielä on omistuksessasi (ja mahdollisesti myös ajalta tätä ennen, jos saat materiaalia kasaan)

- ajatuksella: minun historiani. Mitkä ovat vanhimmat kengät, jotka omistat, miten kenkäsi ovat "kasvaneet" sinun mukanasi, miten sinussa ihmisenä ja elämänvaiheissasi tapahtuneet muutokset näkyvät kenkävarastoissasi..

...etenisit aikajärjestyksessä kenkävarastosi läpi.

Ja tällainen toive siksi, että me kaikki lukijat tiedämme, että olet henkeen ja vereen kenkätyttö, ja olisi hienoa nähdä kenkätyylisi kehitystä, ja kuulla miten se heijastuu sinun "kehitysvaiheisiin" kokonaisuudessaan!

T. 22 vee

Iiris
130/452 | 

Toivoisin postausta Tampereen katumuodista ja ihmisistä, joilla on sinulla mielestäsi hyvä tyyli.

Käväisin viikonloppuna Tampereella ja ihanan kaupungin lisäksi, huomasin katukuvassa tyylikkäitä ja harkittuja asukokonaisuuksia sekä paljon erilaisia tyylejä.

Ikäni on 28.

Mytty 27v
131/452 | 

Keksin vielä toisen vaikken tiedä onko hyväksyttyä osallistua kahdella ehdotuksella. Tähän nimittäin tarvistisin vinkkejä! Eli miten säilytät vaatteitasi? Omistat kuitenkin jonkun verran kalliimpiakin vaatteita joiden ei varmasti toivo rypistyvän kaapin pohjalla. Onko sulla henkaripaikat kaikille hienoille mekoille ja paidoille ja kenkätelineet kengille? Entä säilytätkö laukkujasi pusseissaan ja miten ihmeessä niille löytyy kodista tilaa? Nimim. ainaisesta tilanpuutteesta kärsivä

M&amp;M
132/452 | 

Ikävuodet kuvina 0v -> tämä päivä!

Olisi kiinnostavaa nähdä, miten tyylisi on muuttunut vuosikymmenten aikana :)

Ikää on kunnioitettavat 38v.

popsis
134/452 | 

Päivä ystäväni vaatteissa (eli tarkoitus on pukeutua samalla tavalla kuin tyyliltään erilainen ystävä). Miltä tuntuu viettää päivä aivan erilaisissa vaatteissa kun on tottunut, onko olo vaivautunut, mukava jne jne. Ikää löytyy 29

Nuppen
135/452 | 

Miusta ois ihana kun tekisit top. 5 (tai niin monta kun haluat kohtaa) asioista joita teet päivittäin/usein ja kuva siitä tilanteestä. Ei sellaista "pesen hampaat" vaan jotain ei välttämätöntä mutta sellaista mitä Haluaa tehdä usein :) olen 21.

soffu
136/452 | 

Mun loistava postausideani olis,

että stailaisit mut,

koska jos mun pitäis valita jonkun kiva tyyli,

niin valitsisin sut.

Mun tyyli on ihan tylsä ja ruma,

pliis tarviin apua, joten helppaa mua!

Aamuisin tylsät farkut jalkaani puen,

illalla blogiasi ihaillen luen.

En itse osaa edes korkokengissä mennä,

askelma kerrallaan nenälleni lennän.

Mun tyylitaju on ihan hukassa,

katsoo muhun paheksuvasti myös kassa.

Mut edelleen:

oikeasti tää on ihan karmea tää mun tyyli,

mut tiedä: sä se oot oikea tyylilyyli!

Oi, pallot ja mekot, rusetit ja pitsit,

ainut mikä mulla on nättiä on keittiöni litsit.

(tosi hauskaa)

Ja vaikka mun näppäimistö sauhuaa,

ja kaukana siellä tammerkoski pauhuaa,

kun yritän itselleni lahjakortin runoilla,

koska mun pukeutumistyyli on kuin… kanoilla.

Mutta äh, ei runot mulla suju,

tässä olis pakko olla joku juju.

Anyway, tässä olis siis postausidea tämä,

toivon että sulle edes hymyn huulille toi riimit nämä.

Ei se lahjakorttikaan olis kuitenkaan paha,

opiskelijoillahan ei toki ole ongelmana raha…

Nelliina, sä oot ihan upea ja niin kauniskin vielä,

Toivottavasti sulla on oikein mukavaa siellä!

( toivottavasti noi rivit ei mennyt ihan sekaisin kun, kirjoitin eka wordilla. Mmilläköhän olisi pitänyt kirjoittaa, ettei rivit hyppisi silmillä?

Täältä soffu kirjoittelee,

17 vuotta ikää, vuosi matelee...)

mm
137/452 | 

Koska aivan eeppisen piiip päivä onkin kääntynyt aurinkoiseen iltaan täällä Hgissä, osallistun kerrankin omalla ideallani. Ikää täältä löytyy kunnioitettavat 29v.

Haluaisin nähdä blogissasi "kun asu ja paikka sopivat täydellisesti yhteen"-postauksen tai vaikka juttusarjan. Tämä tuli mieleen siitä, kun vaikutat aika fiilispukeutujalta, niin varmaan joskus tulee mietittyä myös kuvauspaikkoja ja niiden fiilistä yhdistettynä asuun. En tiedä onko tämä nyt kovinkovin outo ja abstrakti idea, mutta mun mielestä olis just toteutuskelpoinen.

Superia alkuviikkoa! Ja loppuviikot kaupanpäälle :)

sallimus
138/452 | 

postaustoive: aikuinen nainen ja "asiallinen" työpukeutuminen; milloin tulee aikuistua pukeutumisen suhteen vai tarvitseeko koskaan? Ikää lukijalla 44 v.

Hedelmasalaatti
139/452 | 

Ehdottomasti haluaisin postin teidän sisustuksesta (ja miksei vaikka tulevista sisustusprokkiksista ja haaveistakin). Teillä on todella kivan näköistä ja tyyliltään tosi erilainen koti suurimpaan osaa koteihin verrattuna ja olisi kiva saada vähän enemmän kattavia kuvia siitä ja sitten voisit toki vähän kertoilla miten te olette yleensäkään tuon tyyliseen sisutukseen kallistunut ja mistä olette bonganneet huonekalunne yms.

Ja ikää tällä salaatilla on 28v (KÄÄK)

whiiwhii
140/452 | 

Olisi kiva lukea postaus kaappien kammotuksista ja möröistä. Hetken heräteostokset mitä ei sitten niin käyttänytkään, jotain mikä toimi, muttei toimi enää. Mörkötuotteet, jotka välillä tulevat ajoittian esiin mutta unohtuvat välillä pitkäksi aikaa taas.

Ikää löytyy mittarista 19 vuotta, mutta muutamien viikkojen päästä siirryn kakkosten pariin :D

eenun
141/452 | 

Musta olis mielenkiintosta nähdä kauanko jaksaisit / pystyisit pukeutumaan karderoopisi sisältämiin vaatteisiin, ilman että käyttäisit samaa vaatekappaletta kahdesti. Tietty lukuun ottamatta alustoppeja yms..:))

Olen joskus ajatellut yrittää kyseistä tehtävää oman vaatekaappini sisällöllä, mutta toistaiseksi olen päässyt vain reiluun viikkoon. kun taas palaan jo käyttämiini helppoihin asuvalintoihin..

ainiin.. olen iältäni pian 19v :3

Anis
142/452 | 

Ihan omaan pussiin pelaten, vinkkiviitoset hääjärjestelijälle ois aika kova sana ;) Ilmeisesti sinulla on jo useammat kaverin häät ja ne omatkin takana eli do's and don'ts hyviin bileisiin tulis aika hyvään saumaan :D Kyllähän ne samat vinkit pätee varmasti ihan kaikkiin juhliinkin, itsellä nyt vaan ois häät järkättävänä jotta...

terveisin 23 ja ahdistun-kuoliaaksi-kun-en-osaa-wannabevaimo

Helle
143/452 | 

Päästä Saku stailaamaan sinut! Itse olen omapäinen oman tyylini suhteen ja puen mitä huvittaa, ja kun kerran annoin miehen stailata meikäläisen yllätyin todella positiivisesti. Pitäisi kokeilla useammin! Joten Saku maestroksi ainakin yhden postauksen verran :) T: neiti 23 v

linda!
144/452 | 

En ole varma oletko tällaista postausta joskus tehnyt, mutta postauksen aiheena siis kenkien tarinat. Jos esittelisit esimerkiksi kolmet tai useammat kengät ja kertoisit niihin liittyvän tarinan; onko kenkien ostohetkessä ollut jotain erkoista, oletko säästänyt kenkiä varten kuukausia tai muuten ihaillut niitä näyteikkunan toiselta puolelta kauan ennen ostohetkeä, tai matkustitko kenties jopa toiseen kaupunkiin saadaksesi juuri ne tietyt kengät.

Eli siis yhteenvetona, esittelisit muutaman kenkäparin ja niihin liittyvän tarinan :) Utelias 17-vuotias kenkäfriikki täällä hei :D

suvii!
145/452 | 

oii, ehdottomasti aihe Minä ja Minna Parikka! miten tutustuit merkkiin, oletko tavannut suunnittelijaa, kaikkien aikojen lemppari Minnan tuotteista, onko jotain tuotesarjaa josta et pidä, mikä merkissä on SE juttu jonka vuoksi pidät siitä? ja ikää mulla on 14v.

sohvi
146/452 | 

Postaus: Nöpön mielipide päivän vaatteista.

Ihan fiktiona siis Nöpön arvostelu, sun päivän vaatteista :) Huumoria peliin!ja tietysti söpöin kissa kuviin <3

neila
147/452 | 

Semmoinen idea tuli mieleen, että voisit vaikka viikon ajan kokeilla erilaisia tyylejä (hoppari, tätityyli, pissis tai muuta vastaavaa) ja laittaa meikit ja hiukset myös tyylin mukaan. Sitten vähän näkis, että miten erilainen pukeutumis- ja meikkaustyyli vaikuttaa ihmisen ulkonäköön ja siihen kuinka vanhalta näyttää.

T. Neila 22 v.

!!
148/452 | 

Hei laita tohon sivun reunaan semmonen galluppi tosta lukijoiden ikä-jutusta, ihmiset jaksaa semmosiin herkemmin vastata ku klikkaus riittää. Muakin nimittäin kiinnostaa ! :D

Paula
149/452 | 

Olisi megaihanaa saada postaus Nelliinan vaatehuoneesta! Ymmärrän hyvin jos koet aiheen liian henkilökohtaisena. :) Olisi hauska saada kuvaa siitä, kuinka suuri vaatehuoneesi on ja miltä siellä näyttää.

Tätä toivoo 19-vuotias Nelliina-fani

Yeahs
150/452 | 

Itseäni kiinnostaisi pukeutuminen työelämässä. Luin hetki sitten errän "artikkelin" tms naisten pukeutumisesta työpaikalla ja minkälainen ryhmäpaine siinä luodaan. Esim. mainittiin naisopettajan nuorekas pukeutuminen, joka vähentää auktoriteettia. Tai esim. kirkkaan punainen huulipunakin voi olla liian radikaalia koulumaailmassa. Kiinnostaisi kuulla sun mielipide ja kokemus asiasta :) Olen itse torimyyjänä kesän ja mietin, onko farkkushortsit liian radikaalia pukeutumista sinne, vaikka olisi kesähelteetkin. Siis ilman mitään sukkahousuja tms tietysti.

Ikää löytyy 21 vuotta

Merri
151/452 | 

Tyylimokani - Mitähän olen tuolloin ajatellut?

Kaikilla on varmasti sattunut päiviä, jolloin ajattelee olevansa upealla lookilla liikenteessä, mutta myöhemmin huomaa esimerkiksi kuvia katsellessa, että lookki ei ehkä olekkaan ollut niin hehkeän ihana, mitä on silloin kuvitellut. Olisi kiva tietää ja ennen kaikkea NÄHDÄ minkälaisia mokauksia tyylin kanssa sinulla on sattunut. Sattuuko näitä myös nykyäänkin? Ei ainakaan blogiin asti ole nämä asukuvat päätyneet 8)

Amanda
152/452 | 

postaus otsikolla: 3, 5 tai vaikkapa 10 rakkainta/merkityksellisintä esinettäni, kuvien kera tietysti. ihmiset kun on niin erilaisia niin on aina jännä nähdä miten erilaiset asiat koskettaa erilaisia ihmisiä :)

21 vuotta löytyy mittarista!

Ninnu
153/452 | 

Ehdotukseni postaukselle: Julkkisten tyyliä kun on kiva ihastella ja kauhistella, niin olisi mielenkiintoista jos sinä stailaisit mielestäsi tyylittömimmät julkkikset uudelleen ja omilla vaatteillasi. Tämä siis tietenkin virtuaalisesti ;)

t. Ninnu 28v

ssuvi-
154/452 | 

Nämä asiat haluan tehdä elämässäni/näissä paikoissa haluan käydä/näitä asioita haluan maistaa/tämän fiiliksen haluan saada/tämän artistin haluan nähdä....

Eli siis, lista pienin perusteluin kokemuksista, joita haluaisit itsellesi kertyvän elämäsi aikana. (: Jokaisella ihmisellä on haaveita - tähän ei ole nyt tarkoitus jakaa niitä kaikista syvimpiä ja herkimpiä, vaan vaikka niitä pieniä yksityiskohtia, jotka ovat kuitenkin niin tärkeitä. (:

Olisi mielenkiintoista nähdä, millaisia haavevarastoja sinunlaisellasi persoonalla on ! Asioiden konkreettinen jakaminen voi myös kannustaa niiden toteuttamisessa. (:

Suvi, 16v.

155/452 | 

Juttuideana olisi kiva saada Tampereen top-10 paikat, esim. rakennuksia, puistoja, toreja, kauppoja, katuja, kahviloita, kuppiloita... Tampere on niin huikee kaupunki :)

nda
156/452 | 

Paras, ja jo aiemmin pyytämäni postausidea on How To Do Mekko, eli jonkinlainen ohje siitä, miten tehdään mekko ilman kaavoja a la Nelliina.

Sanspa
157/452 | 

Haluaisin postauksen kengistäsi! Sulla on paljon tosi ihania kenkiä, ja nyt haluisinki tietää, että kuinka paljon niitä oikeesti sieltä löytyy! ;) Ikää on 15 vuotta. :)

Annuli
158/452 | 

Postausidea olisi sellainen, että ottaisit kadulta 3 vapaa-ehtoista ihmistä mukaasi, jotka haluasivat muuttaa tyyliään. Sitten stailaisit heidät kuunnellen heidän toiveitaan (mutta ei liikaa tietystikään, että tyylissä tapahtuisi jonkilainen muutos :D ). Juju olisi siinä että, vaatteita ja asusteita ei hankittaisikaan ihan perusvaatekaupoista vaan isoista marketeista Prismasta, Citymarketista yms. Mä oon ihan hulluna kaikkiin stailaus ohjelmiin ja lehti juttuihin, mutta mun mielestä tässä olisi vähän lisäpotkua sellaiseen perus stailaus-ideaan ja vähän haastettakin kun markettien valikoima on aika rajallinen. Olis hauska nähdä, että löytyiskö sieltä automarketistä sittenkin jotain vaate/asuste-helmiä. Tää postaus toisi varmasti myös hyvin sun luovuutesi esille! :)

Niin ja ikää on kertynyt 21 vuotta.

noraaa
159/452 | 

koska ite RAKASTAN ruokaa, olis kiva saada postausta sun lempiruuista :------D reseptit ja kuvat mukaan, ite oon niin käsi ruuanlaitossa että hyvät vinkit ois tarpeen! jos olis viel jotain suht terveellistä välipalaa tms pientä nii plussaa! ja ikää löytyy siis 16 (8

Amy
160/452 | 

Joku ehtikin jo asupostausta festareilta, ilmeisesti Coachella-tyyliin.

Minä ehdotan että sinä, käsittääkseni nuoruusvuosien varsin ahkera kyläluuta, listaisit näin alkavan festarikesän kunniaksi koko festariaikasi huippuhetket, superbändit ja ylilyönnit.

Olen kanssasi samanikäinen (kohta 31) "festariluuta", rakastan teltassa rymyämistä ja nurtsilla maleksimista, mutta en näytä koskaan yhtä tip top kun te bloggarit kesän yökiitäjinä. Toimintakykynikin katoaa vähintään seuravaksi päiväksi, teillä ihmenaisilla ilmestyy freesit päivänasut nettiin, oli päivä mikä tahansa ;)

Dorem
161/452 | 

haluaisin kuulla siitä kuinka sinä ja Saku tapasitte, teidän häistä ja vähän enemmän Sakusta ja teidän yhteisestä elämästä :--------)

ja ikää oli 14 ;)

162/452 | 

Olis kiva, joku semmonen viikko, jolla kokeilisit eri tyylejä. "Päiväni goottina, päiväni hopparina, päiväni pissiksenä" jne :)

Olis myöskin kiva, että laittaisit joka vuodelta kuvan tyylistäni lapsuudestasi saakka, ja kertoisit miten se on muuttunut.

t. Henna 19v.

venkkuli
163/452 | 

Hei,

toivoisin että tekisit jonkinlaisen syväanalyysin tyyliisi vaikuttaneista jutuista kautta aikojen. Kuvia, listoja, biisejä, elokuvia, mitä vain. Sulla on kuitenkin Suomen oloissa aika ainutlaatuinen yhdistelmä rohkeutta ja tyttömäisyyttä, ois hauska tietää mistä se syvemmin tulee. Ihailitko pienenä tätisi 50-luvun mekkoa tai leikitkö vanhoilla paperinukeilla? Mikä leffa oli 16-vuotiaana koskettavin ja millainen tyyli siinä oli?

(+ bonari, eli olen 25-vuotias)

sugarfree
164/452 | 

Vedä päälle semmoinen vaateyhdistelmä, joka on täysin sinun "normaalista" tyylistä poikkeava, mutta silti sinun näköinen. Esimerkkinä, hempeä rock-tyyli tai vaikkapa naisellisesti höystetty punk, aivan mikä vain käy ! Voi ja kannattaa vetää vähän överiksi. Olisi mukava nähdä millaiselta näyttäisit vähän " hardcorempana" :D

Ja ikää mittarissa 15-vuotta !

167/452 | 

toivepostaus aiheesta;

minun päiväni; normipäivä tai erikoisempi päivä. aamu (meikkaus, hiukset, vaatteiden valinta,aamupala), päivän menot ja jutut, ruokailut, illanvietto ja tekemiset sekä nukkumaanmeno. tykkään lukea tällaisia juttuja ja ajatuksia.

168/452 | 

Tee postaus kaikista niistä kerroista, kun olet ensin vannonut, että tuota ette sitten minun päälläni näe ja sitten kuitenkin olet löytänyt kyseisen vaatteet vaatekaapistasi jonkun ajan kuluttua.

Ikää täältä löytyy kypsät 36 vuotta :D

Ria
169/452 | 

Mä en tiedä mistä tääkin idea putkahti, mutta postaus siitä, miten ja missä järjestyksessä siivoat / siivoatte kotinne :D ! Lisäksi kuvat ovat tietenkin suotavia, "Tässä Nelliina mopin varressa" :D Heheh.

Ja oon 19v, pian 20!

katimimuli
170/452 | 

Olis ihan sika ihanaa nähä kaikki sun askartelemat/tuunaamat tai ompelemat jutut esim.hiuskoristeet etc.<3 Ikä 15w...tunnen itteni tosi nuoreks, mut joo :D

M23
171/452 | 

Olisi hienoa jos tekisit postauksen siitä, miten pitkän naisen kannattaa pukeutua. Miten korostaa hyviä puolia, millaisia kenkiä pitää kun ei voi käyttää korkeita korkoja mekkojen kanssa jne. :)

marru
173/452 | 

Postaustoive: Saku stailaajana!

Pyydä (lahjo tai pakota) Saku stailaamaan sinulle muutama eri look (esim. festari-, tyttöjen ilta-, keikka- tai rantatyyli). Ja jos oikein villiksi heittäytyisitte, niin Saku voisi myös toteuttaa sinulle tyyliin sopivan kampauksen :)

- marru 25 v. -

Marjo
174/452 | 

Olisi hauska kuulla levyhyllysi suosikeista/aarteista tai vaihtoehtoisesti vaikka top 10 livekeikoista. Perässä tullaan, kun vuosimalli on ´81.

nama
175/452 | 

Olet niin ihanan pirteä ja valoisa persoona, joten haluaisin postauksen aiheesta "vaikein minulle tapahtunut asia"

Ikää tällä lukijalla on 31.

Annemari
176/452 | 

Päädyin aikoinaan blogiisi DIY-postausten perusteella parisen vuotta sitten. Ne ovat sittemmin vähentyneet, joskin olet postannut ompelemista mekoista. Olisiko mahdollista tehdä joku DIY-postaus vaikka kahdella eri vaikeustasolla, aloittelijoille ja vähän edistyneemmille?

Jannika
177/452 | 

täällä kirjottelee 21vee tyttö, jonka on päästävä lukemaan kuulumisiasi päivittäin (vaikka äiti ja sisko ei oikein arvosta koneella istumista näin yo-siivouksen aikaan.. :')) ihastelen sitä, kuinka innostut ja toisaalta tulistut pieniestä asioista: sama vika täällä päässä ;) söpö tyylisi sopii sinulle kuin "poju" granlundin käpälään - eli paremmin kuin hyvin!

Sitte toiveeni postauksen suhteen, eli olisi mukava saada sinut miettimään ja kirjottelemaan, että mitä tekisit jos sinulle annettaisiin vain kuukausi elinaikaa? Nauttisitko siitä, mitä sinulla jo on vai yrittäisitkö hankkia hirmuisen määrän uusia kokemuksia? Mitä sinun olisi ehdottomasti päästävä näkemään ja kokemaan? Pääset miettimään elämän syvimpiä tarkoituksia :p

178/452 | 

Tee postaus, jossa esittelet eri tyylejäsi vuosien varrelta kuvien kera. Plussana voisi olla myös karmeimmat vaatemokat. ;) Oot kumminkin löytänyt sen oman tyylisi ja tiedöt mistä pidät, niin olis kiva nähdä, että mitä kaikkea olet ensin kokeillut. :D Oon blogiasi pari vuotta muistaakseni lukenut enkä oo törmännyt tällaiseen postaukseen? Ja ikä on pari kuukautta vajaa 18 :)

Antsqu
179/452 | 

Ois kiva, jos tekisit "Ystäväkirja"-tapaisen postauksen itsestäsi :). Esim; nimi, ikä, asuinpaikka, harrastukset, lempiruoka, lempiohjelmat, idolit yms. + miksi olet innostunut muodista.

Ja ikää minulla on mahtavat, suppeat 17 vuotta, heh he ^^

Petra Ilona
180/452 | 

Toivoisin postausta ompelusta, kun selvästi omaat sekä taitoa että intohimoa aiheeseen. (Minä myös, siksi aihe kiinnostaa.) Mistä saat inspiraation, vähän jotain tekoprosesseista tarkemmin, vaikket kaavoja käytäkään. (En minäkään, turhan tarkkaa kikkailua!)

181/452 | 

Olisi mukavaa, jos kirjoittaisit enemmän kohteista, joissa olet matkustanut. Missä kaikkialla olet ollut, mikä on ollut tähän astisista suosikein kohde ja mikä on se kaikista suurin unelmakohde.

Ihan vaan yksinkertaiseksi siksi, että matkustelu on parasta ja matkajutut on mahtavampia ikinä.

Ja oon vielä hilppasen aikaa 24vee.

Jenny
182/452 | 

Jenny 24vee Turusta on kiinnostunu tietämään mitä kokkaisit jos pääsisit/joutuisit Neljän tähden illallinen telkkariohjelmaan. Eli mistä sun kolmen ruokalajin illallinen koostuis, annokset saa tietty toteuttaa myös käytännössä ja valokuvata..:) Ja keitä muita henkilöitä haluaisit samaan jaksoon? Eli kenen ruokia uskaltaisit/haluaisit maistaa ja kenen kämppään haluaisit päästä kurkkimaan?

jenni
183/452 | 

Olisi ihanaa, jos tekisit postauksen siitä, mikä on sinun mielestäsi kaunista. Sellaisen elämänilolla väritetyn (joka postauksistasi toki muutenkin heijastuu!) piristysruiskeen vaikka jonkin muuten ankean maanantain selättäjäksi. Näitä kauniita asioita blogisi muutenkin pitää sisällään, mutta olisi kiva kuulla, minkälaisia asioita pidät erityisen kauniina ja merkityksellisinä ihan laidasta laitaan. Eli kauniita asioita, esineitä, hetkiä, yksityiskohtia... kaikkea, mikä tekee elämästä sinulle kaunista! :)

Ja ikää löytyypi 19 vuotta. Itse pidän kauniina muunmuassa auringon säteitä uima-altaan pinnassa, ystävien naurua, ruosteisia vanhan ajan paloposteja, kirkkailla väreillä maalattuja taloja, majakkoja ja punaisiksi lakattuja varpaankynsiä sandaaleissa. :) Ihanaa kesää sinulle!

Metti
184/452 | 

Olen usein miettinyt lyhyempien hameittesi helman alta vilkuilevaa tatuointia, olisi mahtava nähdä se kokonaisuudessaan (paitsi tietty jos siinä joutuu paljastamaan privaatit paikat :D ) ja kuulla sen tarina, milloin olet ottanut sen ja onko kaduttanut koskaan! Ja onko sinulla muita tatuointeja.

Olen 20-vuotias helsinkiläistyttö ja tykkään blogistasi kovasti, löysin sen muutama kuukausi sitten ja luin sen niin pitkälle alkuun kuin pystyin! :) Nyt käyn harva se päivä (ok krhm joskus monta kertaa päivässä t. datis) tarkistamassa onko blogiisi tullut uutta sisältöä ja onneksi päivitystahtisi onkin vilkas!

185/452 | 

Postaus idea, pimeät puolesi...

eli tunnustuksia.

onko siulla jokin vaate, esine, yhtye, tapa, menneisyyden tyyli etc joka on yyper nolo mutta rakas! Tämmöinen oisi kiva kuulla ja nähdä kuvillakin kun näytät olevan niin kaunis ja "virheetön" aina :D

Ikää seiniksellä 28 ja risat, huih!

Anne
187/452 | 

Anteeksi nyt kommenttiboxin turha täyttäminen. Vastasin tuolla kakkossivulla, mutta unohdin ikäni. Ajattelin sen tulla kertomaan, kun tuntuu, että suuri osa lukijoista on parikymppisiä. Itse olen 33-v.

Metti
188/452 | 

Ensimmäinen kommenttini näemmä hävisi :(

Tahtoisin tietää tatuoinnista, joka lyhyempien hameenhelmojen alta kurkkii! Olisi kiva nähdä tatuointi kokonaisuudessaan (paitsi jos se vaatii privaattien paikkojen paljastusta...), ja kuulla sen tarina, milloin olet sen ottanut ja onko koskaan kaduttanut!

Olen 20-vuotias ja luen blogiasi päivittäin! Kaikki–tai–ei–mitään -ihmisenä blogisi löydettyäni luin sitä taaksepäin niin pitkälle kuin oli mahdollista ja ilmeisesti et ole koskaan todella kertonut tatuoinnistasi. :)

mötte
189/452 | 

Minusta olisi hauska nähdä, miten Nelliinan kanssa tekemisissä olevat ihmiset pukeutuvat. Sakua ja siskoa täällä vilahteleekin, mutta olisi kiva nähdä kavereiden, työkaverien, sukulaisten jne. pukeutumistyyliä. (Tämänhän voi toteuttaa niinkin, ettei tarkkaa henkilöllisyyttä paljasteta).

Toinen idea vaatisi sponsorin, mutta olisi hauskaa jos vaikka jonkun kilpailun/arvonnan kautta joku lukijasi pääsisi Nelliinan stailattavaksi.

Olen 22-vuotias.

Elmeri
190/452 | 

Tartutat muhun aina inspiksen noihin tee se itse hommiin. Jotkut vaan onnistuu siinä paremmin kiun toiset krohm haha: ) mutta tekiessä oppii. Haluaisin siis nähdä vaatteen teon kuvina alusta loppuun niinkun välivaiheetkin ja sillon vois tällänen tumpelokin päästä jyvälle. Toki jos keskeneräinen on keskeneräinen ja et halua näyttää mutta idea tämäkin :)

i love ur blog. hih

ja vielä olen 18 vuotias tyttö Vantaalta

neese_
191/452 | 

Ajatuksissa siintää muutto Tampereelle ja olisi kiva saada juttua kaupungin must see-paikoista :) Ikää on 23

Mirka
192/452 | 

Tämä on todella tavanomainen juttu mutta olisi silti kiva jos totauttaisit (:

Eli 10 elämäsi tärkeintä asiaa. Siis saavat olla ihan mitä vaan, henkilöitä asioita tai ihan mitä vaan(: Olisi todella mukava tietää mikä sinulle on tärkeää

Ja tosiaan olen 16 vuotta(:

Eeva82
193/452 | 

Mua kiinnostaisi lukea sun ja sakun rakkaustarina kokonaisuudessaan :) missä tapasitte, oliko lovea ensisilmäyksellä, muutitteko heti yhteen, missä Saku kosi, oliko kirkkohäät unelmana aina jne.

Ja ikää on 29 vee!

194/452 | 

Olen melko tuore lukia ja iältäni 16-vuotias :)

Toivoisin postausta teini-iästäsi ja miten olet muuttunut vuosien varrella.

195/452 | 

DIY-postaukset olisivat kivoja, esimerkiksi miten tehdä helposti kellohelmainen mekko kesäksi. Tumpelo ompelua rakastava kiittäisi :D! (enkä varmasti ole ainoa.) Muutenkin helppoja tuunausvinkkejä sinulta olisi kiva saada, olet niin näppärä käsistäsi ja kekseliäs. :)

Mutta ihan varsinaisesti toivoisin lapsuusaiheisen postauksen, pikku-Niinasta tähän päivään. Se voisi olla vaikka teemaviikko! Tiedän, miten hauskaa, noloa ja liikuttavaa on kaivella vanhoja valokuvia ja lämpimiä muistoja, ja olisi ihanaa jos jakaisit omasi meidän kanssa. :)

Niin ja minähän olen 24, soon to be neljännesvuosisadan ikäinen!

pihla
196/452 | 

Mun mielestä olis ihan huippua jos pystyisit toteuttamaan väriviikon jonka tiimoilta tekisit aina päivän väri-postauksen jossa kuvina olis vaan sen päivän värisiä juttuja! Tän eteen sä joutuisit jo näkemään vähän vaivaa, haha. Eli joka päivälle oma väri, jonka mukaan pyrit pukeutumaan ja jonka värisiä juttuja kuvailet postausta varten. Ja plussaa olis tietty jos sitten pystyisit tekemään jotain sen värin innoittamana, esim. syömään sen väristä ruokaa tai vaikka jos päivän väri olis vihree niin rupeisit ekoilemaan:-) Got the point?

Ja mullahan on ikää 16 vuotta, kun sitä tossa kyselit. Värikästä kesän alkua, oot ihana!

LadyW
197/452 | 

Voisit postata teemalla "Äitini vaatekaapin löydöt" sillä vanhoista vaateista ja käsilaukuista löytyy todellisa helmiä, kunhan on vain rohkea!

198/452 | 

Toivoisin sulta blogihistoriikki-postausta, siinä voisi siis olla ihan alkuajoilta bannereita tai pätkä ensimmäisestä postauksesta (toi ois muuten tosi kiintoisaa tietää miten oot aikoinaan esitelly ittes). Mukana vois myös olla lukijamäärän kehitystä (missä kohtaa oli semmone käännekohta ku lukijoita yhtäkkiä ryöpsähti blogiin) ja käännekohtia blogin ajalla.

Kiitos ihanasta blogistasi!

Anko
199/452 | 

Postausta aiheesta sun yläasteaika, et millanen olit mistä tykkäsit. en muista onko tämmöistä ollut, mutta jotain juttuja olisi kiva lukea :) Ja sun pahimpia mokia ois hyvä lukasta kans :) ja ikää mulla 16 (18pv vaille 17v.)

Seany
200/452 | 

Olen seurannut blogiasi jo vuosia ja aina postauksesi jaksavat ihastuttaa.

Minulla olisi muutama idea liittyen käsillä olevaan juhlakauteen..

1) Olet aina hiuksiasi myöten huoliteltu. Haluaisin kuulla vinkkejäsi hiusten erilaisiin kampauksiin ja tyylien muuttamiseen.

2) Olen ihastellut jo kauan tuunaus- ja stailaustaitojasi. Voisitko valita kesän juhliin esim. kauppojen tarjonnasta muutaman juhla-asun ja näyttää meille mitä lisäyksiä vaatteisiin tekisit asusteilla yms. jotta asusta tulisi sinun näköisesi juhla-asu. Kokonaisen juhla-asun voisi postata esim. kollaasin muodossa tms.

Ehdotuksia esitti kohta 30 vuotias neiti Kaakkois-Suomesta.

Taru
201/452 | 

Laukkuja, kenkiä sulta löytyy,

rusetti hiuksissa pilkottaa.

Vaan millaisista koruista Nelliina syttyy,

kulta vai hopea innostaa?

Eli postaus lempikoruistasi, olisi kiva nähdä millaisia koruja yhdistelet erilaisten vaatteiden kanssa :) Oletko tehnyt kirpparilta kameekorulöytöjä, mitä paloja nominationissasi on (jos sellaista omistat). Tämmöistä pohtii 19-vuotias lukija :)

Sirpa
202/452 | 

Hei!

Haluaisin sinulta ompelupostauksen niin, että siinä näkyisi työvaiheita. Esim. miten olet tehnyt Marianne raitaisen mekon, yms monta monta muuta ihanuutta! Kertoisit omia vinkkejä ja oivalluksia. Näin saisi moni rohkaisua yrittää. Olen 38v.

Sirpa

Jumska
203/452 | 

Postausehdotus: Vaatekaappini häpeäpilkut

Eli täydessä yksinkertaisuudessa etsit kaapistasi ne vaatteet joita et kehtaisi blogissasi esitellä ja joista et varsinkaan tahdo luopua. Postaus olisi varmasti hauska ja ehkä hieman nolokin. :3

- 22v Jumska

milla
204/452 | 

Olisi kiva nähdä esittelyssä tarkemmin, minkälaisia tatuointeja sulla ja kavereillanne on, vaikuttavat taidokkaasti tehdyilta, mutta kuvissa näkyy aina vaan osa tatskaa. Ja onko kellään jotain ihan hirveää kuvaa, tyyliin "banaanissa on mato" (pitäisi olla kuu ja käärme)

ja olen jo aika vanha, 38v

Paus
205/452 | 

Haluaisin ehdottomasti lukea täydellisen kesämekon teko-ohjeet! Eli kuinka teet niitä ihania leveähelmaisia kesämekkoja :) Edes yhden esimerkin kautta, ihan yksinkertaisesti kuvattuna. Jos vaikka itsekin rohkaistuisi yrittämään sen mukana... :)

Ps. Parasta olisi jos joskus arvonnan palkintona olisi tekemäsi mekko! ;) Ymmärrän kyllä, että se vaatisi ehkä vähän liikaa resursseja :D

Pps. Kissa-aiheiset postaukset on myös toivottuja :D

Ikää on 19 :)

Aikku
206/452 | 

Ota viikon kaikki asukuvat käyttäen Nöpöä asusteena. Mitä karvahanuri ja bloggaaja keksivät...? ;D

Tai sitten näin-teet-korkeavyötäröisen-pallohelmaisen hameen-for-dummies-ohje, koska todella kaipaisin sellaista hametta, mutta eihän sitä mistään kaupasta löydy.

Toivoo, Aikku 33 v.

Tuusa
207/452 | 

Kokeile vaihtaa päiväksi elämää jonkun toisen kanssa, vaikkapa Sakun! Saku tänne kirjoittelemaan ja sinä bänditreeneihin!

Toisaalta haluaisin kovasti myös nähdä vaatekaappisi tai vaatehuoneesi tai siis sen toisen asunnon, jossa säilytät kaikkia vaatteitasi, niitä tuntuu olevan niin paljon ettei normi säilytystilat taida riittää... Miten pidät järjestystä yllä ja onnistut löytämään kätköistäsi aina uusia yhdistelmiä?

Tällä pohjoisen likalla on ikää 30v.

HarMonica
208/452 | 

Mä haluaisin nähdä minkälainen olisi Nelliinan tän hetken fiiliksen mukaan suunniteltu vaatemallisto. Mitä värejä? Tyylejä? Muotoja? asusteita? Röyhelöitä? Rusetteja? Korkokenkiä? Old Schoold meininkiä? Rouheutta?

Niin ja ikää on 20 vee jeejee. :-D

Rasu
209/452 | 

Idea olis sellanen että kokeilisit elää vaikka viikon tai muutaman päivän ilman jotain asiaa, jota käytät yleensä aina. Esimerkiksi ilman huulipunaa tai kokeilisit käyttää korottomia kenkiä viikon (nämä vain esimerkkejä..). :) Olis mielenkiintoista lukea kokemuksia jne. :) Näitä kokeiluja on ollut nyt viime aikoina joissain lehdissa, yleensä joku on kokeillut elää esim. ilman kännykkää. Mutta näin tyyliblogia ajatellen vaikka tuo "viikko ilman huulipunaa" voisi olla hauska.. :) Ikää tältä tyttöseltä löytyy 23 vuotta.

Katriina
210/452 | 

Varmaan tässä vastausryöpyssä jo keksittykin, mutta täydellinen postaus olisi yksityiskohtainen ohje miten tehdään mekko! Vaikka sen raitamekon tyylinen. Vaikka teet ilman kaavoja, voisit näyttää minkä muotoiset paloista tulee ja mistä kannattaa mitata ja mitä.

Olen Jyväskyläläinen lukiota käyvä 17v tyttö, täysin in lööv sun blogiin.

211/452 | 

Mie tykkään kovasti sinun kirjotustyylistä ja jaksasin kyllä lukea pitempiäki tekstipostauksia. Mie olen myös kiinnostunu erilaisista murtheista ja vaikka onki ehkä helpompaa kirjottaa blogia kirjakielelä, niin tuli semmonen postausidea miehleen että mitä jos sie kirjottaisit yhen pitemmän postauksen kokohnaan sillä murtheela ja tyylilä millä sie puhut? Minusta ainaki solis mielenkiintosta. Ja ikkää mullon 21v.

Tohveli
212/452 | 

Päivä Särkänniemessä kuvien kera tai Tampereen festareista juttu + kuvat! Olisi vähän vaihtelua muotiblogiin:)

Ikäni on 21v.

sanna
213/452 | 

Minä tahtoisin nähdä sinut kymmenen vuoden kuluttua. Mitä luulet miten pukeudut kun olet noin 40 vuotias daami? Entäpäs viisikymppisenä? Vieläkö silloin viihdyt lyhessä hamosessa tms.

Tätä kyselen siksi koska olen itse jo 40 vee ja seuraan sinua mielenkiinnolla.

tsipe
214/452 | 

Parantumattomana romantikkona - The Love Story on pakko saada kuulla! :D Miten tapasitte Sakun kans, miten juttu lähti liikkeelle.. jne. Toinen kiva aihe olis sun perhe, kertoisit vähän ketä siihen kuuluu ja mitä kukin merkkaa sulle :)

Ikää 17 vuotta!

Rasu
215/452 | 

Postausidea olis seuraavanlainen.. Kokeile elää viikko tai muutama päivä ilman jotain sellaista asiaa, mitä yleensä käytät aina. Esimerkiksi viikko ilman huulipunaa tai viikko ilman korkokenkiä. Olisi hauska lukea päiväkirjaa kokemuksista.. Tällaisia kokeiluja on viime aikoina ollut muissakin lehdissä, mutta niissä on yleensä heivattu puhelin tai televisio joksikin aikaa pois. Näin tyyliblogia ajatellen tuo "viikko ilman huulipunaa" sopis ku nappi otsaan! :D Ei muutaku testaan.. :) Ikää tältä neitoselta löytyy 23 vuotta.

216/452 | 

Tässä kesää jälleen pukkaa ja HÄITÄ! Niimpä mitkä olisi Neltsun vinkit kesähäihin? Morsiamelle? Juhlijalle? Mekko? hame? asusteet? VÄRIT? ;)

Neljännesvuosisadan nainen käy jo kuumana muiden häissä ja haaveilee omistaan. Sinulla omat jo takana, nyt villit ideat muiden juhliin :)

virp
217/452 | 

Postausidea:

Sulla on nähty ihania mekkoja ja hameita, muutenkin sun tyyli on tollasta tosi tyttömäistä! Haluaisin postauksen jossa kertoisit mistä sun tyyli on saanut alkunsa ja millainen olit nuorempana. Miten pukeuduit, oletko aina ollut noin tyttömäinen, mekkoja ja hameita rakastava? Vai löytyykö sinulta jotain ehkä vähän järkyttäviäkin kuvia arkistoista. Eli Tyylini vuosien varrella tms -perjaatetta käyttäen :D Esim. millaisia vaatteita käytit, oliko sun tyyli samanlaista 3-5vuotta sitten ja miten se on muuttunut.

Täällä kommentoi kohta 17-vuotias tyttö :)

Marie
218/452 | 

En tiedä, meneekö tämä liian henkilökohtaiseksi mutta ehdotan kuitenkin. On olemassa sanonta "One day your life will flash before your eyes. Make sure its worth watching", niin mitä jos miettisit postauksessa, mitkä 10 tapahtumaa/hetkeä tähän astisesta elämästäsi ovat sinulle erityisen tärkeitä tai muuten vain jääneet erityisen hyvin mieleen. Tapahtumien ei tarvitse olla mitään elämän käännekohtia kuten naimisiinmeno vaan esimerkiksi hetkiä, joista muista tarkasti pienetkin yksityiskohdat, mitä sinulla oli päällä, miltä ilma tuoksui tai mitä ajattelit silloin. Kaikkien muistojen ei välttämättä myöskään tarvitse olla positiivisia.

Josolisinmies
219/452 | 

Olisi kiva lukea postaus, jossa kertoisit kuvien kanssa millainen tyylisi olisi, jos olisit mies. Ajatus tuli siitä, että olen itse välillä viihdyttänyt itseäni kaupungilla bussia odotellessani kulkemalla kaupoissa ja miettinyt mitä vaatteita ostaisin jos olisin mies:D Olisi hauska nähdä millainen olisi tyylisi ''miesversio''.

Olen 18:)

Emma
220/452 | 

Toivoisin postausta, jossa listaisit omia Tamperesuosikkejasi. Itse olen Tampereelta kotoisin, mutta asunut nyt puoli vuotta Kööpenhaminassa ja kohta edessä olisi paluu Tampereelle. Ennen olen toki aina rakastanut kotikaupunkiani, mutta nyt vähän mietityttää, että näyttääköhän se ihan ankealle, kun on päässyt "maistamaan parempaa".

Kirjoita juttu, joka muistuttaisi minulle (ja muille), miksi (kesäinen) Tampere on ihana paikka, josta löytyy monta kivaa paikkaa ja mukavaa tekemistä niin ehkä paluu ei ahdista niin paljon.

Ikää 22

(Pahoittelen, jos saat viestini monesti, joku mättää lähettämisen kanssa.)

N
221/452 | 

Toivoisin postausta aiheesta Minna Parikka. Tässä on oma lehmäkin ojassa, sillä olen juuri suunnitellut Parikan kenkien hankkimista, ja postaus voisi vastata muutamiin kysymyksiini ja saada lisää innostusta :D Juuri sinä bloggaajista olet se kuka varmasti vielä tietää aiheesta. Olisi mukava nähdä kokoelmasi kyseiseltä merkiltä, toiveita mitä vielä haluaisit, vinkkejä ja suositteluja, mikä merkissä on parasta, vastaavatko koot normaaleja mitoituksia, kenelle suosittelisit, onko moitteita, ja mitä vain keksit!

Sinä ja Minna Parikka, siinä toive :)

Ja ikää pian 20 v!

Annina
222/452 | 

Olisi kiva lukea postaus, jossa kertoisit kuvien kanssa millainen tyylisi olisi, jos olisit mies. Ajatus tuli siitä, että olen itse välillä viihdyttänyt itseäni kaupungilla bussia odotellessani kulkemalla kaupoissa ja miettinyt, mitä vaatteita ostaisin, jos olisin mies:D Olisi hauska nähdä millainen olisi tyylisi ''miesversio''.

Olen 18:)

Nia
223/452 | 

olen varmaan ällö, mutta kaksi kaveriani ovat menossa tänä kesänä naimisiin ja molemmis olen kaasona niin oma romantiikannälkä on nyt tullut erittäin suureksi. Eli olisi ihanaa, jos kertoisit siitä miten Saku sinua kosi!

Olette niin lutunen pari etten kestä vaan tekis mieli viedä oma poikaystävä samantien maistraattiin,mutta ehkä kahdenkymmenekan vuoden iässä naimisiinmeno on vähän liian. Paljon.

Oot ihana!

jonttu
224/452 | 

Laukkusi sisältö :) Mä ainakin itse yllätyn aina, kun tyhjennän laukun sisällön silloin tällöin lattialle... nimimerkillä 25-vuotias täydellisen laukkukaaoksen hallitsija

Hanne
225/452 | 

Olisi aivan mahtavaa, jos järjestäisit meille lukijoillesi kilpailun, jonka palkintona olisi tekemäsi stailaus! Voisit samalla ehkä analysoida lukijan tyyliä ja sitä, mikä hänen persoonaansa ja vartalotyyppiinsä sopii ja millä kikoilla voisi korostaa hänen hyviä puoliaan. Olisi muuten varmasti takuuvarma hitti, kukapa ei haluaisi stailattavaksesi? :) Tätä voisi myös viedä pidemmälle niin, että lukija saisi ottaa mukaan jonkun itselleen tärkeän vaatekappaleen tai asusteen, jonka ympärille look rakennetaan.

Ikäni on 22. :)

Katri
226/452 | 

Olisi mahtavaa nähdä joku sun kirppikseltä ostama vaatekappale/kappaleet jotka voisit stailata eri asusteilla ja kengillä sopivaksi töihin ja iltaan. Asusteetkin voisi olla kirppikseltä :) Näitä yhden vaatteeb stailausjuttujahan on paljon eri naistenlehdissä, mutta tärkeää olisi että asu olisi second handia, kaikenlainen kuluttaminen ja materialismi alkaa jo tympiä vaikka siihen itse jatkuvasti sorrunkin! Samaan kirjoitukseen voisi laittaa sun kirppisvinkit, mitä ostaa ja mitä välttää. Ja 28v on ikä :)

Paus
227/452 | 

Heippa!

Lähetin tän jo kerran aikasemmin, mutta ei tainnut tulla perille. Jospa nyt sitten?

Elikkäs haluaisin ehdottomasti nähdä jonkun iki-ihanan kesämekon tekoprojektin! Ihan yksinkertaisesti edes. Jotain ohjeita olisi niin kiva saada, jos vaikka itsekin uskaltautuisi kokeilemaan... :)

PS. Parhautta olisi myös, jon jonkun kisan palkintona olisi tekemäsi mekko! Oioi. Ymmärrän tosin kyllä, että se vaatisi ehkä vähän liikaa resursseja :D

PPS. Kissa-aiheiset postaukset olis myös tervetulleita <3 esim. löytöeläintalovierailu (jotta muutkin lukijat näkisivät millaisia söpöläisiä niissä majailee, ja harkitsisivat sieltä lemmikin ottoa).

Olen 19 :)

Jenna
228/452 | 

Tyylin kehityksestä vuosien varrella olis mielenkiintoista lukea.Ja omista ompeluksistasi!Nyt ei pää keksi enempää=D.

Ikää löytyy 25 vuotta.

Taru
229/452 | 

Laukkua, kenkää sulta löytyy,

rusetti hiuksista pilkottaa.

Vaan millaisista koruista Nelliina syttyy

kulta vai hopea innostaa?

Eli toiveena on postaus lempikoruistasi, Miten tykkäät yhdistellä koruja eri vaatteiden kanssa, millaisia löytöjä olet kirppareilta tehnyt? Tällaista toivoo 19-v lukija

kiepsu
230/452 | 

Olisi kiva nähdä postaus sinulta, jossa käytät mahdollisimman eri tyylisiä vaatteita kuin mistä itse tykkäät / mitä itse käytät. Eli pukisit itsesi mahdollisimman epäsinumaiseksi (vaikka 1-3 asua?) ja liikkuisit jollakulla niistä vaikka edes yhden päivän. :D

Tää ei todellakaa tarkota sitä että sun tyylis olis hirvee. Päinvastoin, se on juuri sinunlaisesi ja tosi kiva tyyli.

Ja tämän lukijan ikähän on siis 13 vuotta. :)

Siiri
231/452 | 

Minä tahtosin niiiiiiin kovasti nähdä kaikki sinun ihanat Parikat samassa postauksessa! Niin kengät kuin laukutkin, siinä olis silmänruokaa kerrakseen! Ja toki ois kiva kuulla mahdollista tarinaa niiden päätymisestä sinulle ;)

Ja ikää tältä neidiltä löytyy 21 vuotta :)

Anniina
232/452 | 

Oman elämän aakkoset voisi olla kiva aihe :) Ja sen sijaan, että vain luetteloisit muutaman sanan joka kirjaimen perään (esim. A - aurinko, asusteet), niin kertoisit hieman pidemmin suhteestasi siihen/miksi pidät siitä ja miksi juuri se kuuluu elämäsi aakkosiin :)

Niin ja ikäähän täältä löytyy 19v !

riiri
233/452 | 

Olen aina ihaillut omatekemisiä mekkoja, joten olisi mahtavaa nähdä ne kaikki! Lisäksi voisit valita lempparisi tai kertoa enemmän lemppareistasi:)

20v

-Sonja
234/452 | 

Hei Nelliina,

minusta olisi kiva lukea arkipäiväpostaus runsain kuvin, voisit vaikka etsiä kameran kanssa "pikkujippoja" päivän varrelta.

Tai sitten tekisit ristiretken kirpputorille missiona löytää kokonainen asu tietyllä summalla/tiettyyn tapahtumaan. :)

Tällä seuraajalla ikää 23-vuotta.

Sartsaa
235/452 | 

Sulla on tosi ihania vaatteita, ja lukijat ei oo välttämättä nähnyt niist monia :) mietin tän takii jotain vaatepostausta, mut ne on aika tavallisia.. Sitten tuli semmonen idea, että tekisit oman vaatekaapin antimista sellasia asukokonaisuuksia, joita et ikinä pukis päälle ;)! (jos sulla ylipäätään on sellasia vaatteita joista et tykkää) ja kuvaisit ne. Ois kiva nähä asuja, joita EI ikinä pitäis, ku niin usein kuitenkin blogeissa puhutaan nimenomaan asioista joista pitää :) niin ja ikäni on siis 15:)

Ssarayy
236/452 | 

Ihana blogi sulla !:) mietiskelin tässä tätä postausideaa ja yks päähänpisto oli että voisit Jotenki kokeilla elää päivä jonkun muun silmin :) idea on aika hiomaton koska tää vois tarkistaa vaikka sellasta että syö aamupalaks sen bravuurin sijaan jotain IHAN muuta, laittaa täysin erilaiset vaatteet päälle, syö eri ruokavalion ruokaa, kattoo telkkarista eri ohjelmat... Sen vois myös tehdä jonkun elokuva-/ tv-sarjahahmon silmin :) joten aiheena vois olla "päiväni sen ja sen silmin.." :) ikää mulla on 15 vuotta ja oon seurannu sun blogia ja tyyliäs jo jonkun aikaa, aivan ihana !:)

Sanna
237/452 | 

Voisit sukeltaa haasteiden maailmaan: koeta haavetta jota et vielä ole uskaltanut (ehkä burleski sun kohdalla..?) ja inhokeista inhokeinta (toimisko fudis? eikös se oo Sakun juttu, mutta urheilu ei nappaa sua...). Heittäydy tunteella ja kunnon rekvisiitalla matkaan ja postaa kokemuksista.

Toivoo Sanna, 28

Kati
238/452 | 

Mä haluaisin nähdä miten säilytät sun vaatteita ja kenkiä ja muutenkin hyviä ideoita noihin säilytysjuttuihin liittyen.

Ja perusteluna...ööö koska se ois mielenkiintosta :D

Ja mä olen 23v.!

239/452 | 

Ihastuin talvella olleeseen Maailman ihanin tyttö-näyttelyyn ja olen muutaman kerran jo miettinyt, että tuota teemaa vääntelemällä saisi aivan ihania valokuvakertomuksia, siispä ehdotan postausaiheeksi Maailman ihanimmat tytöt.

Siinä olisi mahdollisuus leikkiä hetki paparazzia ja kuvata itseä inspiroivia ihmisiä ja pukeutumistyylejä.

240/452 | 

Arvo halukkaista blogisi lukijoista henkilö, jolle stailaat vaatteet lukijan keksimällä budjetilla! Näin lukijalla on mahdollisuus tutustua sinuun ja saada vinkkejä pukeutumiseen. Postauksen muodossa voit julkaista muodonmuutosprosessin ja lopputuloksen.

Ikä 22:)

emilia
241/452 | 

Toivepostauksen aihe olis sun ja Sakun tarinan alku! Ihan vaan sen vuoksi kun olen itse niin toivottoman rakastunut, että janoan romantiikkaa :-D

terveisin, meikä 18-vee

AVA
242/452 | 

Mulla olisi sellainen idea, että kun teidän kodista ei blogin puolella ole ollut mitään suurempia kuvia olohuoneen lisäksi (ainakin näin oletan vuoden lukemisen perusteella:D) niin että vaikka viikon ajan ottaisit kuvan yhdestä paikasta kodissanne esim huonekalusta ja itse poseeraisit kuvassa jotkut kivasti mätsäävät vaatteet päällä. Eli en vaadi mitään asunnon esittelyä vaan olisi kiva hiukan nähdä lempijuttujasi siellä plus tietysti sinua näteissä vaateissa=)

P.S. Olen 18:)

Sini
243/452 | 

Haluaisin ehdottomasti postauksen Nöpö kissastasi, olen niin innoissani aina kun postaat jotain Nöpöstä (ja muistakin söpöistä eläimistä) ja postaukset saavat hyvälle tuulelle. :))

Ikä on 21v

santra
244/452 | 

Tampere on mulle aika tuntematon kaupunki, mutta sen mitä olen keskustassa pyörinyt, niin ihan kiinnostavalta on näyttänyt. Olisikin kiva, jos voisit esitellä vähän Tamperetta, esim. lempikahviloitasi, -ravintoloitasi, -kauppojasi jne. Joitakin olet toki jo maininnutkin, mutta jos hyviä on vielä kertomatta... Tai muuten vain lempipaikkojasi tai vaikka kävelyreittejä turisteille. Ja kisujutut vetoaa aina kissaneidin palvelijaan...

Niin, ja olen 27 v.

Oonanna
245/452 | 

Moikka! Must ois kiva saada tyylin kehitys -postaus :) Miltä näytit 12-vuotiaana jne. Itseltäni löytyy ikää 19 kierrosta ja oon lukenu sun blogia niistä yhden! Kivaa kevättä :)

noppura
246/452 | 

Olen tällä hetkellä äitiyslomalla ja ihailen sitä että näytät aina huolitellulta. Pohdin kuitenkin usein, miten aikasi jakautuu yhden päivän aikana. Kuinka kauan valitset vaatteita, kuinka kauan meikkaat, kuinka kauan laitat hiuksiasi, kuinka pitkä on työpäiväsi, kuinka kauan kulutat aikaa blogisi postauksiin yms. Kahden alle 2-v lapsen äiti joutuu kovasti miettimään aikatauluja ja usein kiireen tullessa tinkimään omasta ulkonäöstään. Huomaan usein ajattelevani, että sitten kun palaan työelämään, teen parannuslupauksen ja näytän toimistolla aina huolitellulta. Vannon, etten lähde töihin täysin kuunaamana ja vannon, että etsin jostain itselleni sopivan värisen huulipunan.... Siispä postausia päiväsi ajankäytöstä olisi mielenkiintoista lukea!

Lisäksi hauskoja olisivat postaukset "tyylimokista". Kiinnostaisi tietää, teetkö omasta mielestäsi koskaan tyylimokia, tuleeko koskaan kiire töihin siksi, että pukemasi vaatteet eivät todellakaan olleet käypäset tai siksi ettet keksi mitä laittaisit yllesi...

Jaspe
247/452 | 

Nelliinan vintage(ja/tai tyyli)aakkoset -postaus! Asioita, aikakausia, sanoja, tapahtumia ja kauniita esineitä, jotka ovat sinulle itsellesi vintageen ja tyyliin liittyen läheisiä tai tärkeitä. Aakkosiinhan voi lisätä halutessaan vaikka mitä saaden ne omannäköisikseen, K niinkuin kuosit jne. Olisi mielenkiintoista luettavaakin persoonallisuudessaan, sillä valmiista ideasta huolimattahan tämän voi toteuttaa sen näköisellä sisällöllä kuin itse tahtoo :). Olen muuten 20-vuotias neitokainen, kun ikääkin kyselit.

Jenu
248/452 | 

Mietin ensin, että ahh, tahdon nähdä kaikki sun kengät (etenkin ne Parikat<3). muttta huomasin että sitä oli toivottu jo useaan otteeseen. :/

Siispä, asiasta kukkaruukkuun, ja meikä toivoisi näkevänsä postauksen sun häistä! Vilahduksia sun upeasta puvusta -ja kengistä - oon tainnut joissain postauksissa nähdä, ja janoan lisää!

Olisihan se varmasti sullekin mieluinen postausaihe, koska varmasti oli tärkeä päivä. :))

Ja ikää 19 vuotta.

Elena-
249/452 | 

En suoraan sanoen jaksanut lukea yli kahtasataa kommenttia ja katsoa mitä muut ovat vastanneet, mutta oma ideani olisi tämä:

Olen ammatiltani pukuompelija ja olen pari kertaa saanut "hullun idean" ja ottanut mieheni vaatekaapista t-paidan tai pari ja tuunannut ne itselle sopivaksi.

Eli jos miehelläsi on vaatteita joita hän ei käytä tai jotka hän ystävällisesti on valmis luovuttamaan sinulle niin olisi kiva jos tuunaisit pari hänen vaatekappalettaan sinulle sopivaksi :) Olisi jännä nähdä millasia niistä tulisi kun olet noin näppärä käsistäsi !

Ja ikää tällä neidillä on 21 vuotta ^^

banana
250/452 | 

"noloimmat vaatteeni"

Haluaisin postauksen inhokkivaatteistasi.Mitä vaatteita vihaat etkä pysty sietämään tai vaikka menneisyyden "hirmut" :) ja ikää oli tosiaan 17 vuotta.

E-P
251/452 | 

Ajattelin ehdottaa tälläistä kun, postaus itsellesi 15/18/20 ym -vuotiaana. Miten neuvoisit itseäsi tyylissä, tulevaisuuden suunnitelmissa ym.

Monet ihmiset tekevät tälläisiä kirjeita ja ajettelin, että sen voisi helposti muokata postaukseksi.

20v.

252/452 | 

Jokaisella ihmisellä on ainakin joskus ollut: "Ei ikinä!" -ideoita, joista on lopulta tullut suurta rakkautta. Varmasti sinunki kohdalla on tapahtunut näin ja olisi mukava lukea niistä :) Esimerkiksi lupasin itse nuorempana, etten ikinä käyttäisi korkokenkiä ja tällä hetkellä en voisi elää ilman niitä! Myöskin päinvastainen tunne rakkaudesta suureksi inhoksiksi varmasti löytyy! Olisi myös mukava, jos tässä olisi mukana ihan sisustuksesta vaatteisiin ja mutkan kautta takaisin. Silloin olisi helpompi saada kattava postaus ja mielenkiinto olisi huipussaan :)

253/452 | 

Musta olis tosi hauskaa, jos tekisit sellasen postauksen, jossa muokkaisit jostakin inhokkivaatteestasi tai vaihtoehtoisesti vaikka kamalimmasta kirpparilta löydetystä rätistä mahdollisimman kivan ja rakentelisit sen ympärille asun. Olen aina ihastellut luomuksiasi, joten olis kiva nähdä, miten onnistuu tuunaus hirveästä hemaisevaksi :D

Ai niin ja kun ikää kyseltiin niin olen parikymppinen :)

254/452 | 

Jokaisella ihmisellä on ainakin joskus ollut: "Ei ikinä!" -ideoita, joista on lopulta tullut suurta rakkautta. Varmasti sinunki kohdalla on tapahtunut näin ja olisi mukava lukea niistä :) Esimerkiksi lupasin itse nuorempana, etten ikinä käyttäisi korkokenkiä ja tällä hetkellä en voisi elää ilman niitä! Myöskin päinvastainen tunne rakkaudesta suureksi inhoksiksi varmasti löytyy! Olisi myös mukava, jos tässä olisi mukana ihan sisustuksesta vaatteisiin ja mutkan kautta takaisin. Silloin olisi helpompi saada kattava postaus ja mielenkiinto olisi huipussaan :) Ikää löytyy kohta 20 vuotta :)

(Apua, en ole varma tuliko tämä kommentti jo äsken, mutta laitan varmuudella uusiksi!)

Mari
255/452 | 

HEissaan!

Itse en blogia kirjoita, mutta tykkään tosiaan muiden blogeja lukea. Asia tai asiat, joista haluaisin sinun kirjoittavan olisi sinun elämäsi tärkeimmät arvot ja miksi juuri ne. Ja arvojen "kehittyminen" ja mukautuminen omille paikoilleen, miten se on onnistunut ja mitkä asiat siihen on vaikuttanut. On tärkeää tietää mitä pitää arvossa :)

ja ikää on 18 vuotta.

miia
256/452 | 

Olisi todella mielenkiintoista jos kirjoittaisit ajatuksia suomalaisuudesta ja siitä kuinka isänmaallinen olet :) Olisi kiva tietää ajatuksiasi esimerkiksi siitä että haluaisitko asua jossain muualla suomen sijasta ja vetääkö joku muu maa puoleensa enemmän kuin meidän tuhatjärvinen maamme. Lisäksi mitä suomalaisuuden perinteitä noudatat yms

T. Mimma 18 vee

Tiina
257/452 | 

Kesän ja monituisten juhlien korvalla ois mielenkiintoista saada inspispostaus juhlatyyleistä! Esim. 5 asukokonaisuutta kokoamisvinkein ja alkaen kynsilakoista ja hiusmuotoilusta aina vaatetuksen ja asusteiden viimeistelyyn! Esittelyssä voisi olla mukana tuotemerkit, ohjeet ym. tiedot innostukseksi muille juhlatyylin etsijöille! Postauksessa voisi olla mukana myös miesten pukeutumista edustava kokonaisuus! Sulla ideoita riittää ja niitä on aina mukava fiilistellä :)

Mukavaa kesää kaikille, toivottavasti on monta juhlaa edessä!

T: Tiina 29v.

258/452 | 

Kilpailu tuli loistavaan saumaan, sillä onkin pitänyt pyytää sulta erästä postausta. Nimittäin:

Toivoisin juttua Tampereesta ja erilaisista paikoista joissa suosittelisit käymään (nähtävyydet joita kannattaisi käydä katsomassa, kivat kahvilat, ostoskeskukset, omat lemppari paikkasi jne.). Etenkin ostosmahdollisuudet kiinnostavat, sillä itse olen tulossa Tampereelle parin viikon työmatkalle ja vapaa-ajalla haluaisin kierrellä kaupunkia ja tehdä vähän ostoksiakin. Niimpä myös osoitteet ja paikkojen tarkat sijainnit olisivat huimaa plussaa :)

Ja ikäähän allekirjoittaneella on 23 vuotta :)

Elinäf
259/452 | 

Väriviikko!

Näin se toimii; yksinkertaisesti kokoat joka päivälle asun eri värejen ympärille viikon ajan. Maanantaina punaista (saat aloittaa helpolla ;), tiistaina vihreää, keskiviikkona sinistä jne.

Jos energiaa ja innostusta löytyy niin postaukseen voisi liittää aina päivän teemaväriin liittyviä kuvia päivänvarrelta tai vaihtoehtoisesti kuvia kyseisen värisistä lempivaatteistasi.

Ja ikävuosia tälle tyttöselle on kertynyt (vain) yhdeksäntoista.

Elinäf
260/452 | 

Ja koska perustelut jäivät, niin tässä ne nyt tulee!

Eli uskoisin, että tässä olisi sullekin vähän haastetta ja voisit inspiroitua väreistä näin kesän lähestyessä. Inspiraatiota saatasisiin toivottavasti myös me lukijat.

Ja jos jaksat ne päivän väriteemaan liittyvät lempparivaatteet/asusteet kuvata, niin samalla pääsisi tutustumaan helposti ja hauskasti kaikkii vaatehuoneesi ihanuuksiin!

Cely
261/452 | 

Haluaisin lukea postauksen aiheesta Nelliinan värifilosofia. Esimerkiksi, millä perusteella valitset vaatteidesi värin aamulla kun pukeudut? Miksi tietty väri on/ei ole sinulle tärkeä? Yhdistätkö jonkun tietyn värin johonkin tiettyyn hetkeen, tekoon, ihmiseen, maahan tms? (Kuten esimerkiksi itse yhdistän tietyn sinisen/turkoosin sävyn Kreikkaan.) Saako jokin väri sinut palaamaan johonkin tiettyyn tunnetilaan tai muistoon? Onko värilä merkitystä siihen, millainen fiilis sinulla on - pukeudutko fiiliksen ehdoilla vai valitseeko väri päivän fiiliksen?

Siinä hieman esimerkkikysymyksiä ja ajatuksia, itse saa (ja pitää ;D) keksiä lisää, hih.

Pomppa
262/452 | 

Ihana juttu susta Aamulehdessä! :)

Postausidea: Pyydät lukijoita lähettämään kysymyksiä vaikka jonkin teeman ympäriltä (tavalla tai toisella suhun liittyviä) ja sitten valitset niistä parhaat ja annat läheistesi vastata niihin. Esimerkiksi Saku, siskosi, vanhempasi tai parhaat ystäväsi voisivat olla vastaajina. Tai vaikka työkaverit! Olis hurjan hauska lukea sinusta asioita "toisten silmin", ja voisin veikata että olis myös sulle itselles hauskaa tehdä tällanen postaus:)

ikää mulla on 26 vuotta

niobe
263/452 | 

Hei, muistele jotakin nuoruuden lempparivaatekappaletta tai kenkäparia, sellaista jonka kulutit ihan loppuun :)

t. 31v

Mimmu
264/452 | 

Tämä saattaisikin olla kova haaste. Nimittäin olisi mukava nähdä mitkä asiat merkitsevät sinulle eniten. Eli esimerkiksi top 10 tärkeimmät asiat elämässä. Onko perhe etusijalla vai terveys jne.. Ikää on 22 vuotta.

265/452 | 

Ite toivoisin sulta "päivä niinan kanssa" postausta, mutta videomuodossa! :)

Toinen idea olisi että ottaisit jonkun kaverisi ns. muuttumisleikkiin (tai ei kai tarvi olla kaverikaan) ja stailaisit hänet ja postaisit siitä :)

Ikää on viisitoista vuotta, ja itekkin innokas bloggari olen!

Saara
266/452 | 

Haluaisin postauksen omistamistasi/käyttämistäsi/inhokki/suosikki kosmetiikasta! Tai sitten sellaisista vaatteista joita käytät erittäin harvoin (:

Ja ikää löytyy 15 vuotta :)

267/452 | 

Nyt kun ollaan tulossa taas Suomeen lomailemaan ja erityisesti sinne Tampereen seudulle toivoisin, etta postaisit Tampereen eri kahviloista! Olen niin kaavoihin kangistunut, etta aina menen siihen yhteen ja samaan Siilinkariin (vai mika sen nimi taas on siina Hameenkadulla). Olisi kiva tavata tuttuja joissain pienissa idyllisissa kahviloissa... :)

Voisitko tallaisen postauksen tehda ennen meidan loman alkua (en paase koneelle kovin usein kesan aikana) eli ennen 10.6.?

Lotta
268/452 | 

Luurankoja kaapissa -postaus. Löytyykö vaatekaapistasi jotain, mitä häpeät ja mitä pidät vain, kun kukaan ei näe?

Olen 28-vuotias.

Moukku
269/452 | 

Haluaisin nähdä esittelyn itse tekemistäsi vaatteista, mikä niistä on suosikkisi ja mikä on vielä tekemättä, mutta haaveissa?

29v.

Sade-fiona
270/452 | 

Ehdottaisin postausideaksi seuraavaa; Muuttumisleikki!

Eli olisi ihanaa nähdä kuinka stailaat uusiksi vaikkapa arvonnan kautta jonkun lukijan. Saimmehan jo nähdä upean näpsäkkää käsiesi jälkiä Marja Hintikkaa stailatessasikin. Tulisi mielenkiintoinen juttu kokonaisuudessaan ja varmasti moni saisi tästä myös vinkkejä itselleen. Käytännössähän tämän voisi toteuttaa myös esim second hand- periaatteella, avaisi varmasti myös monia silmiä sille, kuinka kirppistelylläkin voi tavoittaa monia aarteita! Ikä 25v

sani 24
271/452 | 

tätä on varmaan jo moni toivonut, mutta sekaan vaan: toiveenani olisi esitellä tampereen parhaat: paras kenkäkauppa, paras second hand -liike, paras maisema, paras piknik-paikka, paras teatteri,paras tamperelaisvitsi, paras torimummo, paras katukivi, you name it. toki saman voisi tehdä vaikkapa rakkaasta viialasta, jos sieltä parhauksia löytyy ;) molemmat kaupungit näyttäytyy postauksissa niin usein, että nyt on aika saada niiden ykköset esiin!

tytsy
272/452 | 

heips..olis kiva saada postaus yli 50v pukeutumis tyyleistä vaikka tyyliin street style yli 50v..itse olen yli viiskymmppinen ja seuraan muotia ja blogeja ja se on tosi piristävää..vaikka oon jo mummo niin mull on kuitenkin 30kymppisen kroppa..minkälainen pukeutuminen on sallittua tän ikäselle...tuntuu vaan et kaikki kiva on kiellettyä..olis ihan kiva kuulla sun mielipitees..kun on ikänsä pukeutunnu ns. muodikkaasti niin on tosi vaikeeta lakata pukeutumasta muodikkaasti ja ostaa se typerä mummo vaate...please help ;))

Kukkis
273/452 | 

Toivottavasti kukaan ei ole keksinyt vielä ehdottaa tätä (en uskalla selata kommentteja läpi...). Mun mielestä tyylissä on erittäin kiinnostavaa sen Kehittyminen. Itse en ole seurannut blogiasi aivan alusta asti, joskin kahlasin tässä yksi päivä kaikki saatavilla olevat postaukset läpi ;) Musta olisikin todella hauskaa, jos palaisit muistoissasi kuhunkin menneeseen vuosikymmeneen aina siihen asti, kun aloit itse päättää pukeutumisestasi. Mikä juuri ko. vuosikymmenellä oli in, mitä oli pakko saada, ja mitä ajatuksia ko. pukeutumistyyli nyt sinussa herättää? Milloin koet tajunneesi, että tietyt jutut pukevat sinua ja tietyt eivät niinkään? Niin, olen 32 vuotta, ja koen itse löytäneeni vahvasti oman tyylini vasta lapset saatuani pari vuotta sitten :)

Kaisa
274/452 | 

30 vuotta TRE

Persoonapostaus:

Pyydä lähintä työkaveriasi ja ystävääsi kirjoittamaan persoonasi 3 hallitsevinta piirrettä/ominaisuutta sinussa työelämässä ja vapaa-ajalla. Ja reflektoi vastauksia jotenkin vielä itse.

Aurinkoa!

Emma
275/452 | 

Olen toivonut tätä joskus ennenkin, mutta toivotaan uudestaan. :D

Eli mahdollisesti ensi syksyllä Tampereelle muttavana (jos pääsykokeissa onnistaa (: ) olisi ihan mahtavaa saada kattava postaus tai postaus sarja Tampereesta. Voisit esitellä lempi ravintolasi, kauppasi, baarisi ja muuten vaan lempipaikkasi kaupungissa. Aihepiiri voisi tietenkin ulottua vähän kaupungin ulkopuolellekkin Tampereen ympäristöön (lempi uimaranta jne.).

En ollut oikeastan Tampereella käynyt ennen kuin yliopiston pääsykokeisiin valmentava valmennuskurssini siellä alkoi. Olin todella yllättynyt siitä, miten viihtyisä ja kaunis kaupunki se oikeasti onkaan. Ihmettelen sitä, ettei tamperelaisten bloggarien postauksissa useammin näy kuvia kotikaupungistaan.

Ja olen tosiaan 19- vuotias ja mahdollisesti tuleva Tampere-fani. :D

Heidi
276/452 | 

Musta ois kiva lukea:

- Tatuoinneista. Sekä omastasi, että niistä, jotka sun silmää miellyttävät.

- Vaatehuoneen aakkoset. Perusjutut a:sta ö:hön.

- Vaatehaaste. Kokeilet jotain sulle outoa tyyliä, väriä tai vaatekappaletta. Tai annat jonkun muun stailata sut viikon ajan tms oman mukavuusalueen ulkopuolelta. Tähän vois saada varmaan sponssejakin kivasti mukaan... :)

- Hot top 5 eri aiheista (meikit, bändit, miehet, maat, kaupungit, mekot, merkit, laukut jne)

- Lukijaesittelyt. Esim viikon ajan joka päivä esittelet jonku lukijasi ja jotain niiden omia juttuja.

- Book club

- Tavarataivas. Helmiä omista varastoistasi.

Tässä muutama idea näin alkuun... Ekaa kertaa kommentoin, mutta olen jo jonkin aikaa lukenut blogiasi! Piristää aina ihanasti päivää, kiitos siitä! T. Heidi 30v

-

Marjukka
277/452 | 

Säilytys

Olisin kiinnostunut siitä, miten säilytät kaikki ihanat mekkosi, hameesi ja eritoten kenkäsi. Ensinnäkin ihan säilytysratkaisut, onko sulla vaatehuone vai vaaterekki/-rekkejä jossain huoneessa, kenkälaatikoitai vai miten? Ja myös miten pidät erityisesti kenkäsi säilytyksessä hyvänä, käytätkö esim. lestejä tai paperia kenkien sisällä säilytyksen ajan?

Ja ajattelin nostaa vähän lukijoiden iän keskiarvoa: olen 51 v.

Marbles
278/452 | 

Tässä olisi kaksi postausideaa (joista olisi ainakin omasta mielestäni hauska lukea):

1) Unelmien hengailupäivä / lempparipaikat Tampereella. Ravintolat / kahvilat / kirpparit / putiikit / muut, esim. elokuvateatteri, näyttely, puisto, kirjasto? Tämä voisi olla hauska sekä turisteille että alkuasukkaille, voisi antaa uuden näkökulman kotikaupunkiin!

2) Muuttumisleikki itselle / kaverille / tutulle (/lukijalle?) käyttäen hänen oman vaatekaappinsa sisältöä. Tuntuu, että ainakin itsellä on kaapissa paljon käyttämättömiä vaatteita, joista ei vain raaski luopuakaan. Joku toinen voisi saada ne yhtäkkiä toimimaan! :)

Olen 26-vuotias lukija.

Sar-
279/452 | 

Heipsan !:) mielestäni kiva postausidea voisi olla päivä jonkun muun silmin :)! Voisit vaikka valita jonkun fiktiivisen hahmon jonka tyyliin eläisit päivän :) tai sitten vain tekisit kaiken aivan päinvastaisesti kuin normaalisti. Uskon että siitä voisi tulla hauskaakin !!:) ja olen 15-vuotias ;)

Saija
280/452 | 

Postausidea: Vaatekaappisi (tai sinulla on ehkä oltava vaatehuone määrästä päätellen? ;)) pahimmat mokat. Vaatteet, joita et ole ikinä käyttänyt. Ja tietysti nyt vedät ne yllesi ja kuvia tulemaan!

Vai oletko kenties tuunannut kaikki virheostokset omasi näköiseksi? Itseltäni ainakin löytyy kaapista useampikin vaatekappale, jotka jostakin kumman syystä kaupassa olivat olevinaan ihania (tai vähintäänkin jotenkin todella tarpeellisiä/käytännöllisiä… mikä lie ostosyy) ja yhtenäkään aamuna en kuitenkaan ole keksinyt yhtäkään hyvää syytä kiskoa näitä vaatteita päälleni. Osa on tietysti viety kirpparille (osa sieltä ostettukin), mutta joidenkin kanssa ajattelen aina, että ehkä jonakin päivänä herään taas tämän vaatekappaleen ihanuuteen. Jää nähtäväksi...

Lisäksi haluaisin kuulla kuinka monta kenkäparia sinulla loppujen lopuksi tällä hetkellä on? En tiedä oletko tämän jo joskus kertonut? Tai edes laskenut? Kuvia en rupea kaikista pyytämään, saisit vain blogisi jumiin. Entä raaskitko ikinä heittää loppuun kuluneita kenkiä pois tai myydä vanhoja kenkiä pois kirpparilla? Vai kiikutatko kassillisen kenkiä joka viikko suutarille korkolappujen vaihtoon? :)

Ja ikää tällä lukijalla on 27 v.

Lothwen
281/452 | 

Olen hymyillyt kun kirjoitit siitä kuinka nykyään haaveilette maalla asumisesta. Itsehän teininä myös kirosin sitä, kuinka jouduin asumaan "kaukana kaikesta". Nytten sitä sitten asuukin pienen kunnan rauhassa :D Koska itsellä alkaa tässä kesällä rakennusprojekti, olisi aivan mahtavaa saada jonkinlainen postaus siitä millainen unelmatalosi on. Moni kun haaveileekin siitä punaisesta tuvasta ja perunamaasta :) Kuviakin löytyy netistä varmasti!

kikiki
282/452 | 

MOI! Mua kiinnostais noi ompelujutut, esimerkiks siitä lähtien kun löydät jonkun kankaan, mistä sat idean siihen mitä siitä tulee ja kaikki vaiheet kankaasta siihen asti kun nuttu on valmis:) itte oon ihan käsi tollasissa hommissa mutta ois kiva ymmärtää miten ideasta valmiiseen lopputulokseen päästään! Ikää on 27 vee!

Nnika
283/452 | 

Hei olen siis 26 (meinaisin vahingossa kirjoittaa että 25 ) vuotias lukija Itä-Suomesta :)

Mulla olisi parikin ehdotusta postaukseen :D ensimmäinen olisi Laukkuviikko samalla tyylillä kuin toteutit kenkäviikon, mutta että näissä postauksissa esittelisit lempilaukkusi ja näihin valitsemasi asun . Perusteluna tälle haluan vain sanoa että olen yhtä hulluna laukkuihin kuin kenkiin :D

Johanna
284/452 | 

Toivoisin postausta aiheesta: Parhaat shoppauspaikat joissa olet käynyt maailmalla. Erityisesti kenkäkauppojen osalta.

Terveisin vaan yksi shoppaholic 34 v.

hoi
285/452 | 

Musta ois ihan parasta kuulla sun ja Sakun rakkaustarina. Oon ihan sucker for love ni olin ihan intona jo teidän häistä! Vaikka en voittaiskaa mitää ni ois silti ihanaa kuulla mistä tosi rakkaus on tehty.

Mä oon 18.

Mä oon 18.

Niputin
286/452 | 

Haluaisin bloggauksen aiheesta miten valitsit Olivia lehden "alla" bloggauksen. Ja millä perusteella noin yleensäkin valitset yhteistyökumppanisi. Kivasti yleensä saa infoa yhteistyökumppaneistasi - joskus joidenkin bloggareiden esittelyt ovat puhtaasti mainoksia ja se ärsyttää.

Lukijana super-kriittinen 35 vee :)

Belegwen (29 v.)
287/452 | 

7. heinäkuuta on Eino Leinon päivä, eli runon ja suven päivä. Voisit valita vaikka kolme Leinon runoa ja stailata itsesi runon tunnelman mukaiseksi. Mitä tunteita runo sinussa herättää jne. Toki olisi hienoa, jos kuvauspaikka olisi mietitty myös tarkkaan.

Esimerkiksi tämä kenties tunnetuin:

Ruislinnun laulu korvissani,

tähkäpäiden päällä täysi kuu;

kesä-yön on onni omanani,

kaskisavuun laaksot verhouu.

En ma iloitse, en sure, huokaa;

mutta metsän tummuus mulle tuokaa,

puunto pilven, johon päivä hukkuu,

siinto vaaran tuulisen, mi nukkuu,

tuoksut vanamon ja varjot veen;

niistä sydämeni laulun teen.

Sulle laulan neiti, kesäheinä,

sydämeni suuri hiljaisuus,

uskontoni, soipa säveleinä,

tammenlehvä-seppel vehryt, uus.

En ma enää aja virvatulta,

onpa kädessäni onnen kulta;

pienentyy mun ympär' elon piiri;

aika seisoo, nukkuu tuuliviiri;

edessäni hämäräinen tie

tuntemattomahan tupaan vie.

- Eino Leino: Nocturne 1903

Tietty sama idea olisi kiva toteuttaa lempimusiikin avulla. Vaikkapa kolme all time favourite -biisiä , sitten pukeutuminen ja "pose" asenteella :)

Hanna
288/452 | 

Täällä yks 29-v kotiäiti. Saako ehdottaa kahta? No, saa tai ei ni ehdotan sitli :)

Olis niin kiva sellanen Tampereen parhaat paikat (esim 3 parasta ravintolaa, 3 parasta vaatekauppaa, 3 kauneinta paikkaa, 3 parasta kahvilaa jne) Samassa yhteydessä ehkä voisit silleen haasteen omaisesti käydä tutustumassa vaikka kolmeen sulle ennestään tuntemattomaan paikkaan. Kotikaupungissa kun on aina niitä paikkoja joihin ei koskaan mene, koska niihinhän voi mennä aina ja siks ei koskaan tuu varattua aikaa ja mentyä niihin :) Perusteluiks se, että siitä sais kätevän tampere-oppaan itelle kun tullaan sukulaisia moikkaamaan kesällä Tampereelle ja saattaishan se muitakin kiinnostaa :)

Toiseks, mun mieleen juolahti heti semmonen postaus, missä saman asun pukis eri asusteilla ihan eri henkiseksi. Eli vaikka joku mekko, jonka sitte asusteilla sais hempeeks, rockiksi, arkiseksi, juhlavaksi, töihin, kaupungille, bileisiin, kotiin tms. Ihailen nimittäin sun kykyä yhdistellä kaikkia erilaisia vaatteita ja kenkiä jne. (vaikka koruja käytätki aika säästeliäästi, mut ehkä tää toimis siihenki vähän haasteena sulle? :)

An-Chu 22vee
289/452 | 

Ois aika hauskaa, jos esimerkiks päivän kokeilisit jotain tosi ei-sun-tyylistä tyyliä, tai antaisit vaikka jonkun ihan eri tyylisen kaverin stailata sut! Vaatii rohkeutta ja kykyä nauraa itselle, mutta yleensä voi löytää juttuja, joita ei ole ikinä tullut ajatelleeksi ja ne onkin tosi mageita ja sopii juuri itselle ;)

Satu
290/452 | 

Toivoisin jonkinlaista huumoripitoista postausta kisulistasi tyyliin; "täällä pyörittelen karvahanuriani." Vaikkapa ne Nöpön lempipaikat kotona, vieraissa tms.

Ikää 25 v.

Muunica
291/452 | 

Haluaisin postauksen Nelliinan elämän Soundtrack.

Avataanpa vähän: Onko sinulla koskaan sellaisia hetkiä, jolloin ikään kuin palaat ajassa taaksepäin, kun kuulet jonkun ihanan kappaleen tai haistat jonkun tuoksun? Minulla on sellainen hassu ominaisuus, että muistan tietyistä musiikeista ja tuoksuista elettyjä, koettuja hetkiä ja tunne on aivan täsmälleen samanlainen kuin silloin, kun kuulin kappaleen / haistoin tuoksun ehkä ensim-mäistä kertaa. Toivoisin sinun pohtivan tätä ja palaavan muistoissa taaksepäin näihin ihaniin hetkiin ja jakavan ne kanssamme. Saisimme elää mukana Nelliinan historiassa with music and tuoksu; interaktiivinen blogielämys :)

Ja ikää on 34v.

Satu
292/452 | 

Toivoisin jonkinlaista huumoripitoista postausta kisulistasi tyyliin; "täällä pyörittelen karvahanuriani." Vaikkapa ne Nöpön lempipaikat kotona, vieraissa tms.

Katariinanen
293/452 | 

Ystävät kertovat ihmisestä paljon, joten toivoisin postausta ystävistäsi :), millaisia tyyppejä, miten he liittyvät elämääsi ja millainen ystävä itse olet, mitä ystävyys sinulle merkitsee. En välttämätä kaipaa henkilökuvia tai henkilöllisyyttä ystävistäsi, vaan vähän samaan tyyliin kuin jossain naistenlehdessä julkkikset kertovat ystävästään ja ystävä kertoo julkkiksesta :). Tässä kun kolme kymppiä kolkuttelee (olen 27v.) olen itse miettinyt tätä aihetta paljon. Miten jotkut ystävät ovat olleet osa elämää 7-vuotiaasta saakka, osa on viipynyt elämässä vain hetken aikaa ja osaan tutustunut vasta aikuisiällä. Ja miten eri rooleissä ystävät ovat ja eri ihmisten kanssa tekee eri juttuja.

294/452 | 

Voisit kertoa joidenkin tavaroidesi tarinan, esimerkiksi jonkin korun, huonekalun, yms. Tämä tuli mieleeni siitä, kun kerroit viimein löytäneesi täydellisen sohvan. Hienoa, että joku jaksaa nähdä vaivaa! (: Minut on opetettu ottamaan se, minkä sillä hetkellä löydän. :D

Ikää on 18.

Ronjamon
295/452 | 

Olisi hauskaa lukea sinun mielipiteesi ja ohjeesi työpaikkapukeutumisesta hameisiin / mekkoihin miesvaltaisella työpaikalla. Ilmeisesti sinulla on nyt tällainen tilanne elämässäsi ja sama homma täällä päässä.

Olen käytännössä ainoa nainen työpaikallani ja virallinen pukukoodi on "pitkät housut ja siisti paita". Minä olen kuitenkin pitänyt kesät talvet hameita jo vuosikaudet ja pukeutuminen housuihin joka päivä tuntuisi erittäin ylivoimaiselta! Eli käytännössä kaipaisin jotain vinkkejä mikä olisi tarpeeksi siisti, ei liian virallisen oloinen eikä todellakaan liian seksikäs tapa pitää mekkoja ja hameita töissä.

puna-ahvena
296/452 | 

Mun mielestä ois tosi kiva, jos tekisit jonkun simppelin kesämekon supertarkat ompeluohjeet kaikille meille poropeukaloille. Onhan näitä ollutkin samantyylisiä, mutta kuitenkin olisi kiva. :)

- 24 vee

Susannanna
297/452 | 

Moi!

Olisi mielenkiintoista, jos kirjoittaisit postauksen itsensä voittamisesta. Voisit esimerkiksi rikkoa omat rajasi ja poiketa tutusta ja turvallisesta :) Tämä saattaisi olla verenluovutus, tai sitten vaikka uusi tutustuminen omaan inhokkiruokaan.

Iloista kesän alkua :)

Ja ikää löytyy 19 vuotta.

v-ka
299/452 | 

toivoisin postausta siitä, miten säilytät ja huollat vaatteitasi ja kenkiäsi, joita on kovasti paljon :) onko asunnossasi suuri vaatehuone hienoine hyllyineen vai lojuvatko vaatteet rutussa pienessä kaapissa tai jopa nojatuolilla. silitätkö jokaisen kauluspaidan ja hameen helman ja lankkaat kenkiä aktiivisesti? :) 25-vuotias täälä näin tylsiä asioita tahtoo tietää ja ehkä myös oppia jotain ;) ps. kiitos ihanasta blogista, josta on tullut lähes pakkomielle!!

Sikuriina
300/452 | 

Toivoisin postausta/kuvia liittyen sun vaatevarastoihin, ja erityisesti sellaisesta ekologisesta/kierrätysnäkökulmasta. Miten vois säilöä ja järsjestää omia vaatteitaan niin, että hyödyntäisi kaiken olemassaolevan mahd. hyvin eikä vaan kuvittelisi tarvitsevansa koko ajan uutta. Vinkkejä tähän siis! =)

Terkuin 22 -vuotias lukijasi

Näytä kaikki kommentit (452)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla