KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Arvontapalkinnon sponsoroi Putiikki Rannalla

Keskellä kauneinta talvea minulla on ilo esitellä teille paikallista osaamista Pirkanmaalta. Tamperelainen Putiikki Rannalla -lifestylekauppa on lanseerannut oman vaatteisiin ja asusteisiin keskittyvän malliston nimeltä PURA. Merkin johtavana ajatuksena on tuottaa asiakkailleen suomalaista laatua. Nyt alkumetreillä mallistossa on neuleita, ponchoja, leggingsejä, lapasia ja pipoja, mutta asiakaspalautteen perusteella suunnitelmissa on laajentaa lähitulevaisuudessa myös mekkoihin ja hameisiin.

PURAn tyyli on klassinen ja ajaton, joka tukee osaltaan brändin ajatusta kestävyydestä. Muotioikkuja tulee ja menee, mutta klassikot toimivat aina. Tuotteet valmistetaan Pirkanmaalla aina kankaista lähtien.

Esimerkiksi kuvien *ponchon neulos on 40% merinovillaa, 58% puuvilla ja 2% lycraa, ja se on neulottu Agtuvilla Tampereella. Kankaat värjätään Hämeenkyrössä, jonka jälkeen ne palautuvat ommeltavaksi Agtuville. Agtuvi saattaa olla monelle tuttu Kivat-lastenvaatteista, meiltäkin löytyy tyttären vaatekaapista Kivat-hattuja ja villapuku.

*Poncho saatu blogin kautta.

En voi käsittää miten jokin vaatekappale voi olla näin kevyt, mutta kuitenkin lämmin. Olen käyttänyt omaa ponchoani nyt viikon verran joka päivä, sillä näillä pakkasilla vanhassa puutalossa on aamuisin  viileää ennen kuin takkatuli alkaa tuottaa lämpöä. Olen sen verran esteettinen ihminen, että lämpöisyyden lisäksi arvostan vaatteessa myös ulkonäköä ja tällä vaatekappaleella on helppo naamioida itsensä edustavaksi myös esimerkiksi kylmään toimistoon. Toimii paremmin kuin 3 villatakkia päällekäin.

Joku onnekas saa pian omakseen samanlaisen PURAn ponchon haluamassaan värissä (tummanharmaa tai beige), kunhan naputtelee osallistumisensa kommenttiboxiini tähän alle. 

Säännöt: 

  1. Käy tsekkaamassa lempivärisi Putiikki Rannalla -nettikaupasta, kummassa värissä sinä haluaisit PURAn merinovillaponchon.
  2. Kerro valintasi kommenttiboxissa ja jätä sähköpostisi sille varattuun kenttään (ei näy muille kuin minulle). 
  3. Vastausaikaa on 20.1.2016 klo 23:59 asti.

Onnea arvontaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (922)

Pömppö

On kaikki vaatekaapissa niin mustansynkeää että beigen värinen poncho tekisi varmaan hyvää :D

JaKa

Aivan ihana!
Tummanharmaa on suosikkini (siinä ei näkyisi mustat koirankarvat niin helposti) :)

Vierailija

Hei, mukana arvonnassa, toiveena voittaa tummanharmaa PURAn merinovillaponcho. T

Saikku

Aivan ihana. Tämä olisi täydellinen lisä vaatekaappiini! Ja ehdottomasti minulle tummanharmaa :).

Vierailija

Voi mikä ihanalta vaikuttava vaate! Olisi omiaan tällaiselle vilukissalle kuin minä...Tummanharmaa poncho on ihana :)

Vierailija

Aivan ihana ja lämpöisen näköinen poncho. Aina kylmissään, tuo lämmittäisi sekä mieltä että kehoa. Harmaa suosikki.

Viivitys

Aivan ihana! Jos onni ei suosi arvonnassa, täytyy vakavasti harkita sijoittamista tähän kohteeseen. Harmaa olisi mun väri.

Sarkkku

Tummanharmaa iskee omaan silmään enemmän. :)
ps. Aivan mielettömän hienot pöksyt siulla!

Meeri

Tummanharmaa, sillä se turvallisempi nii ei jokainen likatahda nii näy :) J aonhans e vaihtelua mustiin neuleisiin.

Annie Mink

Ai kun nätti poncho! Harmaan värinen kävisi minulle paremmin :) Täytyypä muuten käydä katsomassa Putiikki Rannalla(ssa?) näitä uutuuksia, leggingsit kiinnostaa myös!

Hannamanna

Tummanharmaa on todella kaunis! Ihanaa, että kokonaan suomalaisiakin vaatteita on vielä olemassa.

Nipsu

Oi, mikä ihanuus! Lämmittäisi varmaan ihanasti kylmässä kämpässäni. Ja tummanharmaa! Jos ei arvonnassa tärppää, niin taitaa olla pakko ostaa :)

Marli

Ooh! Kotiuttaisin mielelläni ihan kumman tahansa näistä ihanuuksista, mutta jos nyt vain toinen pitää valita, niin beige!

MK

Tummanharmaa olisi värini, ehdottomasti. Olen hypistellyt kaupoissa ponchoja, nyt kun niitä kerrankin muodin mukana saa, mutta materiaalivalinnat ketjukaupoissa huutavat lähinnä sähköiskuja ja kertakäyttöisyyttä. Ei oikein istu urbaanin sisäsiistin hipin identiteettiin, toisin kuin tämä kilpailun vaate.

Sannie

Oijoi, nätti kuin mikä ja tuo tummanharmaa olisi juuri täydellinen toimistohommiin, kun meillä tohottaa ilmastointi niin isolla,että aina on kylmä. Toki sopisi himaankin, sillä seitkytluvun talossa vetää ja kaikki villainen on paikallaan talvisin.

Norra

Tumman harmaa istuisi omaan värimaailmaan juuri passelisti. Toimistolla todellakin tarpeeseen, kesät talvet :D

Tiiana

Tummanharmaa ! Meillä ei toimistossa ole ikinä lämmin, kesävaatteissa on turha kuvitella tarkenevansa ja näillä keleillä ikkunan viereisellä paikalla mittari näyttää +14 astetta. Ilmastointi on ylimitoitettua ja lämpötila ei ikinä ylitä 21 astetta, edes kesähelteillä. 

Sonja Vee

Oi ihana lämpöisyys talven kylmyyteen. Olisin onnellinen tummanharmaasta yksilöstä :)

Annnsu

Vaikea valinta. Eka mietin beigeä, mutta koska toi tummanharmmaa näyttää noissa sun kuvissa niin hyvältä, niin päädytään siihen :)

Vierailija

Todellakin tulisi tarpeeseen! Kuljen kaikki matkani polkupyörällä ja siinä vaiheessa kun olet tuolla pakkasessa eka pyöräillyt, taistellut 2-vuotiaalta vaatteet pois päältä päiväkodissa ja vihdoin pääset töihin niin olet yltäpäältä kylmänkosteassa hiessä, vaikka vaihdat vaatteet. Poncho päälle niin kyllä olisi lämmin :)

petrailonam

Tummanharmaa lämmittäisi varmasti ihanasti vaikken asukaan enää siinä puutalossa jossa sai aina talvella palella sisälläkin.

Miitta

Oijoi! Merinovilla on suurin rakkauteni tällä hetkellä. Olen täydentänyt kaappiini merinokaikkea ja ne ovatkin tulleet viime aikaisilla pakkasilla erittäin tarpeeseen. Nuo yksilöt tosin ovat olleet lähinnä urheiluun liittyviä kerrastoja ja sukkia, joten tämä olisi oikein mahtava lisä arkipukeutumiseen. Tummanharmaa on valintani. :)

Minnix

Beigellä piristystä mustaan vaatekaappiin. Toimii varmasti myös imettävälle äipälle.

Story

Ihana! Ja hienoa löytää uusi kotimainen vaatemerkki! Mikäli arvontaonni suosii, niin toivoisin itselleni beigen värisen ponchon. :)

Seuraaja

Ehdottamasti tummanharmaa! Aamuviluisena ihmisenä olisi ihanaa laittaa lämmittävä poncho yöpaidan päälle, jospa ei niin paljon harmittaisi ylös nouseminenkaan.

ReetaJohanna

Aivan mahtavaa, että kotimainen ja vielä paikallinen valmistus lisääntyy <3

Molemmat pontsot näyttävät kauniilta, mutta jos arpaonni tärppäisi, niin beigen valitsisin.

Terkuin, Johanna

Merit

Myös minun valintani olisi beige. Väri, jota en yleensä juurikaan käytä, mutta tuossa ponchossa: juuri täydellinen :)

Vierailija

Hei
Aivan ihanaa suomalaista osaamista ja yrittämistä, peukku sille.
Toiveena beigen värinen poncho :)

Kay

Hypistelin tuota kaupassa, aivan ihanan pehmeä ❤️ Jos onni suosii niin väri on tummanharmaa

Sanzu91

Vaaleampi yksilö miellyttää enemmän omaa silmää. Olisi mukavaa vaihtelua näihin villatakkeihin :)

Kaina

Oi, näen jo sieluni silmin miten ihanasti tummanharmaa poncho  lämmittäisi kylmässä luentosalissa istuessa!

Vierailija

Toivottavasti arpaonni osuu kohdalle! Molemmat värit aivan ihania, beigen kuitenkin valitsisin :-)

T. Aikku

Kotimeidän

Juuri viime viikolla bongasin nuo ihanuudet Tampereella piipahtaessani. Tummanharmaa poncho olisi unelma. Hienoa, jos mallistoon tulee myös mekkoja. Niitä odotellessa peukku pystyssä arvontaan. Tuija

Vierailija

Tummanharmaa. Tämä olisi ihana töihin. Olen päiväkodissa töissä ja ulkoilun jälkeen sellaisessa syväjäässä, että usein lämpenen vasta kotona... Tämä olisi kiva heittää heti päälle kun saa kuoriuduttua ulkokamppeista---- tyylikäs, rento ja varmasti lämmin!

Vierailija

Hienoa, että suomalainen työ saa ansaittua näkyvyyttä. Harmaana sopisi omaan vaatekaappiini.

fiilistravels

Aaah! Just viime Tampereen visiitillä tuskailin Putiikki Rannalla -liikkeessä ostaako vai eikö ostaa PURAn iiihania lapasia... Sinne jäivät vielä, mutta jos ponchovoitto osuu niin kyllä on hyvä syy kipin kapin hakea viittaan sopivat tumputkin ;D tummanharmaaseen ihastuin.

Vierailija

Itsekin juuri mietin ponchon hankkimista lisälämmikkeeksi viileähköön toimistoon. Tummanharmaa olisi valintani, sillä se sopisi hyvin yhteen (toimisto)villasukkieni kanssa

Tilda

Oi, ompa viehättävä sävy tuosta harmaasta, joten ei liene yllättävän että tummanharmaan minäkin huolisin!:)

Jenni

Kyllä se on tuo tummanharmaa. Aivan mielettömän ihana poncho!! Oon halunnut syksystä lähtien omaan vaatekaappiin kyseisen vaatekappaleen mutta materiaalit ei ole olleet mieleen. Vaan tämäpä on :)

Pikkumyyx

Ehdottomasti tummanharmaa. Meillä on myös töissä helkutin kylmä, joten käyttöä merinovillaselle poncholle olisi varmasti. Täytyy käydä muutenkin tutustumassa tuohon PURAn mallistoon, sillä kotimainen design ja vielä Pirkanmaalla valmistettu kaipaa ehdottomasti tukea!

Satuli

Tämä olisi ihanan lämmin varmaan.. palelen jatkuvasti iltaisin! Tummanharmaa olisi mieluinen väri minulle :)

Memska

Mitään tän tyyppistä mulla ei oo ikinä päällä, mut luulen et sopis hyvin ja tulis käytettyy! Ja oon myös ihan kauhee vilukissa ? tummanharmaa ois kiva!

Ems

Oooh tuohan olisi ihan täydellinen lämmittäjä yliopiston kirjastolla käyskentelyyn! Tummanharmaa olisi itselleni mieluisampi :)

Jennik

Ihana! Sopisi hyvin niin toimistolle kuin lentomatkoillekin lämmittämään. Tummanharmaaa sopisi minulle :)

Vierailija

käytännöllinen ihminen ehkä valitsisi toisin koska vaalean kisun karvat ei näkyisi beigessä yhtä hyvin, mjttatummanharmaa on silti enemmän omaa tyyliä <3 tummanharmaa siis, ehdottomasti!

Marsa

Voi että! Tämä olisi pelastukseni. Kotonamme on sähköpattereiden avulla 17 astetta lämmintä, upouusi takka tuo onneksi toivottua lämpöä. Monesti kuitenkin kotona on kylmä, puhumattakaan työpaikasta! Harmaa poncho olisi tällaisen vilukissan pelastus.

saana

Tummanharmaa, koska on enemmn omaan makuun. Olen niin katsonut pontcoja, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia :).

Kat

Olin ihan varma et liputan ton tummanharmaan perään, mut iha muikeelta näyttäis kyl toi beigeki... Ääh sanotaan nyt tummanharmaa :D

Elina_K

Tummanharmaa olisi ihana. On kyllä todella kauniin näköinen poncho ja aivan ihanat kuvat tässä postauksessa. :)

Murmar

Harmaafanille tummanharmaa tietenkin. Merinovilla ja Pirkanmaalainen design. Voittamaton yhdistelmä.

Kaisa J - Koti-ikävä

Ihana! Ja tosiaankin töissä on näin talvella aina niin kylmä, että tulisi tarpeeseen. Merinovilla on ihana materiaali. <3 

Tummanharmaa olisi minun valintani.

Ellukoo

Voiii, olisi ihana voittaa tuo poncho! Kumpi tahansa väri käy, mutta jos jompikumpi pitää sanoa, niin sanotaan sitten tuo tummanharmaa. Oon kattellut nettikauppoja haaveissa tilata villaponcho, mutta toistaiseksi sen ostaminen on jäänyt haaveeksi.

HennaK

Tummanharmaa saisi kaapistani (tai oikeastaan päältäni :D -tämä ihanuus ei kaappiin jäisi!) erinomaisen ja rakastavan kodin <3

Henna

katjah78

Ihana <3 toimis hyvin mullakin työvaatteena, kun nykyisessä työpaikassa on kylmä kuin siperiassa. Työkengiksi ostin huopatossut virkkuukoukkusesta. Valitsen tummanharmaan, jos tuuri käy!

Marjut

En itselleni vaan viluherkällä puolisolleni. Väri tummanharmaa sopii hänen synkkään puketumiseensa.

Malla

Oi, tummanharmaa ehdottomasti. Yhdistän beigen klassiseen tyyliin, josta olen harvinaisen kaukana. Duunimatkoilla joudun istumaan paljon lentokentillä ja -koneissa, joten tämä olisi ihana hyisiä matkoja lämmittämään.

MariaO

Just tänään ajeltiin Tays:sta kotia päin, niin pongasin Putiikki Rannalla kyltin rantatiellä tunnelityömaahelvetin siimeksessä. Tulit mieleeni ja ajattelin itsekseni, että et ole aikoihin kyseisestä liikkeestä maininnut. Ehhee ja nyssit. Tummanharmaa:)

Emma

Tuo beige sopisi ihanasti tuomaan vähän vaaleampaa väriä muuten tummaan talvivaatetukseen, se siis :)

-T-

Oi, näillä pakkasilla tuollainen olisi unelma vanhassa omakotitalossa asuessa! Tummanharmaa väri miellyttää enemmän :)

3boys&girl

Tuo poncho lämmittäisi kasvavaa vauvamahaa aina kevääseen saakka. Valitsisin tummanharmaan.

Viiru

Beige olisi aivan mahtava työpaikalle! Ei tarvitsisi näyttää "michelin" ukolta kylminä päivinä toimistolla :)

Pesunalle

Juuri ihailin vastaavaa Kapphalista, mutta kun se oli 100% akryyliä niin jäi kauppaan. Mutta sen sijaan tällainen tummanharmaana olisi unelma!

Vierailija

Apua kuinka vaikeaa!!! Tekisi mieli sanoa harmaa...mutta pitäisikö sittenkin beige. Jos voitan niin päätän sitten x)

-A

Beigen ponchon ottaisin, jos arpa suosisi! Omistan monta harmaata neuletta joten vaaleampi viitta voisi tuoda vaihtelua ainaiseen harmaaseen. ?

..::annabanana::..

Toimistossa on tällä hetkellä jäätävää, n. 18 astetta. Tuo tummanharmaa olisi oiva lisä toimistopukeutumiseeni, tyylikäs ja lämmin :)

Vierailija

Vaikea valita, mutta vastaanpa beige :) Asun ihan kerrostalossa, mutta meillä on ollut ihanat 17 astetta sisällä jo jonkin aikaa, että varmaan olis joka päivä päällä täälläkin :D

Sanjana

Uijui, tummanharmaa! Talvilook ois täydellinen ku yhdistäisi saman värisiin Arctipseihini <3_<3

Vierailija

Ihana. Juuri sopiva toimistovaate. Tummanharmaana kiitos ;)

Tosi kiva tää kk:n uusi yhdistetty blogi!

villahuivi

Molemmat värit ovat ihania, mutta kallistuin harmaan puoleen. Poncho olisi aika hyvä iletysvaate, tulisi tarpeeseen! :)

Alva

Tummanharmaa! Jestas miten tulis tuollainen tarpeeseen näin pakkasilla. Lapissa asuessa villa on must!

nGogol

Kyllä kelpaisi. Kotona pakkasella lämpötila noin 17-18 astetta ja ainoa uuni on saunassa joten villa lämmittäisi mukavasti.

Minoa

Tummanharmaa olisi valintani -hienoa, että Suomessa tehdään laadukasta ja vielä spot on trendikästä muotia

essinen

Tummanharmaa ehdottomasti! Merinovilla on paras materiaali näille keleille :) kestävä niin vaikka maksaa paljon, kestää myös pitkään.

jensu

Tummanharmaa poncho olisi ihana! Oon tässä syksystä asti jo etsinyt jotain viittaa tai ponchoa töihin, mutta kaikki on jotain polyestireihirvityksiä ja rätisee sähköisyyttään sovituskopissa.

Näytä kaikki kommentit (922)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Nelliinan vaatehuone -blogista tuttu Niina Tapojärvi on kenkäfriikki, lukutoukka ja innokas puutarhanhoitaja Pätsiniemestä. 1941 rakennetussa hirsitalossa asuvat hänen kanssaan aviomies, neljävuotias tytär ja vanha kissa. Blogiin eksyy aiheita remontista, puutarhasta, käsitöistä, kokkauksesta sekä tietysti reissuja, tyyliä ja kauneutta. Niina uskoo, että punainen huulipuna pelastaa huonoimmankin hiuspäivän.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteys Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Seuraa blogia tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
Tammikuu